KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Ovo oko dva predstavnika je već profanisana priča.
Ja tvrdim da ćemo imati bolji omjer od Slovenije, i da kao takvi dobijamo drugo mjesto slijedeće sezone.
računam da ćemo imati između 10-13 pobjeda(Helios 2,Krka 2;FMP 1;Zagreb 1;Vojvodina 1;Split 1;Budućnost 1 i to je 9 pobjeda koje su sasvim izvjesno očekivane;također u obračunima sa Zadrom,CZ,Partizanom,Cibonom i Olimpijom u Sarajevu očekujem 1-3 pobjede , kao i da imamo dobru šansu da pobjedimo u gostima i Zagreb ili Vojvodinu, što bi po meni bio omjer 11-15, premda bi u najboljem slučaju imali 13-13, a u najgorem 10-16(62,5%).
Slovenci po meni:
Helios max 5-21
Krka max 6-20
Olimpija max 18-8
I za kraj protiv Zagreba očekujem sigurnu pobjedu,ipak smo dosta kvalitetniji od njih.
Ja tvrdim da ćemo imati bolji omjer od Slovenije, i da kao takvi dobijamo drugo mjesto slijedeće sezone.
računam da ćemo imati između 10-13 pobjeda(Helios 2,Krka 2;FMP 1;Zagreb 1;Vojvodina 1;Split 1;Budućnost 1 i to je 9 pobjeda koje su sasvim izvjesno očekivane;također u obračunima sa Zadrom,CZ,Partizanom,Cibonom i Olimpijom u Sarajevu očekujem 1-3 pobjede , kao i da imamo dobru šansu da pobjedimo u gostima i Zagreb ili Vojvodinu, što bi po meni bio omjer 11-15, premda bi u najboljem slučaju imali 13-13, a u najgorem 10-16(62,5%).
Slovenci po meni:
Helios max 5-21
Krka max 6-20
Olimpija max 18-8
I za kraj protiv Zagreba očekujem sigurnu pobjedu,ipak smo dosta kvalitetniji od njih.
7-0
Ima li mozda negdje prijenos, mozda na satelitu...
kakva NLB LIGA zivjela liga BIH
ja evo trazim,trebalo bi biti na nekom hr. kanalu ali izgleda nemakomax je napisao/la:Ima li mozda negdje prijenos, mozda na satelitu...
Budi Bosna!
heh,bolje ti gledati kad bosna pobjedjuje,je li?davidoff je napisao/la:kakva NLB LIGA zivjela liga BIH

Budi Bosna!
61-66
- lolo d pitar
- Kontakt:
61-68
- lolo d pitar
- Kontakt:
67=68
minuta do kraja
minuta do kraja
- lolo d pitar
- Kontakt:
69-71
- lolo d pitar
- Kontakt:
gotovo
izgubili smo
ikonic promasio 3 za pobjedu
izgubili smo
ikonic promasio 3 za pobjedu
poraz, e sada mogu reci da je stanje u bosni lose, definitivno fali jedan kvalitetan plej (koja steta sto bredly nije zavrsio u bosni nego u cedeviti), burell od pocetka lige slabo igra, vucurovica nikako da krene, a iskreno sto vise gledam ivanovica manje mi se svidza kamo srece da ga nogiraju i dovedu olivera stevica ciji je slask bankrotirai, a upravo bi nam takav igrac dobro dosao tj. cvrsta 4 pod kosem umjesto ivanovica koji se ispucava sa trojkama sa ocajnim sutem, umjesto
mislim da bi sa jednim kvalitetnim plejom daleko bolji bili jer cak pored manjka centra momci se bore, skacu i poentiraju, upravo smo najslabiji gdje sam mislio da smo najslabiji, na vanjskoj liniji, ne znam trebali vise cekati ili neka potraze pleja, pa i po cjenu da se rjese jednog od ovogodisnji "pojacanja" na vanjskoj liniji
a iskreno bilo bi pametno dovesti stevica sa ugovorom na 2 godine, a na koji nacin, to bi me bolilo briga, pa cak da i igramo sa 3 krilna centra, ali znam da je to trenutno ravno naucnoj fantastici
mislim da bi sa jednim kvalitetnim plejom daleko bolji bili jer cak pored manjka centra momci se bore, skacu i poentiraju, upravo smo najslabiji gdje sam mislio da smo najslabiji, na vanjskoj liniji, ne znam trebali vise cekati ili neka potraze pleja, pa i po cjenu da se rjese jednog od ovogodisnji "pojacanja" na vanjskoj liniji
a iskreno bilo bi pametno dovesti stevica sa ugovorom na 2 godine, a na koji nacin, to bi me bolilo briga, pa cak da i igramo sa 3 krilna centra, ali znam da je to trenutno ravno naucnoj fantastici
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:poraz, e sada mogu reci da je stanje u bosni lose, definitivno fali jedan kvalitetan plej (koja steta sto bredly nije zavrsio u bosni nego u cedeviti), burell od pocetka lige slabo igra, vucurovica nikako da krene, a iskreno sto vise gledam ivanovica manje mi se svidza kamo srece da ga nogiraju i dovedu olivera stevica ciji je slask bankrotirai, a upravo bi nam takav igrac dobro dosao tj. cvrsta 4 pod kosem umjesto ivanovica koji se ispucava sa trojkama sa ocajnim sutem, umjesto
to i ja kazem,treba nam pley,a ne centar(iako bi nam i on dobro dosao)
Budi Bosna!
toga sam se bojao, da je dosta toga do trenera, pitao sam se sto je vadio zimica koji je dobro skakao i uveo poprilicno neraspolozenog ivanovicaAlhemicar je napisao/la:E moj Abaz covjek te zonom pobijedio.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Sta se ovo desava sa Bosnom, u cemu je problem bar na dom.terenu?
Ima li navijaca na tribinama?
Ima li navijaca na tribinama?
- " $...
- Alhemicar
- Kontakt:
Ko nije gledao uzivo ima priliku na rtv Vogosca u 20 30,obratiti paznju na trecu cetvrtinu.Ja ne znam koje losiji na jedinici ipak je to najslabija karika.I Abaz se povremeno gubi.
-the LORD of the RINGS-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.