Republika Irska - BiH (26. maj 2012)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Republika Irska - BiH (26. maj 2012)
Loše. Jako.
Nadam se velikom poboljšanju za Chicago.
Nadam se velikom poboljšanju za Chicago.
Hayley <3
- Goalgetter
- Kontakt:
Eh haj ti sada nakon ove sramote ustani u 3 ujutro i pogledaj onu tekmu protiv Mexika (kad uzmes u obzir da treba raniti vec u 6 ujutro na posao/skolu)
. Tesko u ovom momentu, to mi ne pada ni na kraj pameti, svojim (ne)zalaganjem su me iznevjerili vecina igraca.

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 26 maj 2012, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme je i bilo dobro, ali drugo nula. Jahic je ocajno odigr'o, ocajno. Lulic daleko ispod prosjeka (povreda ga je ocigledno dosta unazadila). Begovic definitivno najbolji, sto je losa ocjena za ostalu ekipu. Jedina svijetla tacka je sto cemo po svemu sudeci imati jedno odlicno desno krilo u Stevanovicu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odbrana tragikomicna.
Jahicu, koliki si ti kloc, to nije humano. Glavni krivac za poraz kao i za skoro svaku priliku koju su stvorili Irci.
Potpuno nezainteresovano je djelovao, kao da ce se opasnost sama otkloniti, doduse jednom precka i jednom stativa se mogu smatrati otklonjenim prilikama u kojim igraci nisu ucestvovali.
Malo me Dzekson razocarao, barem sto se tice drugog poluvremena, gdje je izgledao kao da nema snage ili ipak jednostavno nije htio da igra.
Kada se vrate svi koji su falili danas, sa naglaskom na Papca i Spahu kao i Seju, puno ce bolje to ve izgledati.
Pozitvci dana su sigurno Begovic i Stevanovic s kojim cemo napokon dobiti do desno brzo krilo, poziciju koja nam je itekako nedostajala. Treba pohvaliti i Alispahica za onu stvorenu priliku, u maniru rasnog napadaca.
Jahicu, koliki si ti kloc, to nije humano. Glavni krivac za poraz kao i za skoro svaku priliku koju su stvorili Irci.
Potpuno nezainteresovano je djelovao, kao da ce se opasnost sama otkloniti, doduse jednom precka i jednom stativa se mogu smatrati otklonjenim prilikama u kojim igraci nisu ucestvovali.
Malo me Dzekson razocarao, barem sto se tice drugog poluvremena, gdje je izgledao kao da nema snage ili ipak jednostavno nije htio da igra.

Kada se vrate svi koji su falili danas, sa naglaskom na Papca i Spahu kao i Seju, puno ce bolje to ve izgledati.
Pozitvci dana su sigurno Begovic i Stevanovic s kojim cemo napokon dobiti do desno brzo krilo, poziciju koja nam je itekako nedostajala. Treba pohvaliti i Alispahica za onu stvorenu priliku, u maniru rasnog napadaca.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Za koga je celo igrao njemu se mogao dati i zeleni dres a ni Vranjes nije daleko bio od toga.
Mi s ovim Susicem umjesto da napredujemo mi samo nazadujemo
Mi s ovim Susicem umjesto da napredujemo mi samo nazadujemo

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Amoxicillin
- Kontakt:
a nam odbrane :r
Svugdje u svijetu odbranu čine 2 robusna stopera (pogledaj engleze, špance, njemce)
a kod nas Onaj kung fu Pandža koji jedini zna nešto i ostatak fuj (Čast Mujdži on je odigro super prvo)
Vidi se da Lula nije za defanzive
Jahić- dafuq??????????????
Zahirović-jarane ko da je isp'o sa sokera s ocjenom 59 :S
Vrancic-spuca ga lopta pade na guzicu, al ima neke dobre pasove
Stevanovic-moguci dobitak
Begović-KLASA,BOG! Spašava kad je najteže!
Džeko- izgubljen, nezz al ja sam imo osjećaj da se više trudio prije u onom Wolfsburgu, a sad ga k. boli :S
Ibišević...opalilo ga sunce
Misimović.-nema s kim radit'
Medunjanin-nije igr'o ni na male odavno
Rahimić-vidjeli smo da se s brzim i mlađim ne može takmičit'
Pjanić ist'o ko miske...
Alispahić-još pure dobar pravo!
A što se tiče stopera mog'o je rahat pozvat' KERLU (nemojte se smijat' jer je frajer robusan ne bi onako prolazili) TORLAKA (isto robusan zna glavom) i COCALIĆ + one momke iz Teplica..nešto sam sigurniji da bi bolji bili od vrančića i svrake(mada priliku nije dobio)
Svugdje u svijetu odbranu čine 2 robusna stopera (pogledaj engleze, špance, njemce)
a kod nas Onaj kung fu Pandža koji jedini zna nešto i ostatak fuj (Čast Mujdži on je odigro super prvo)
Vidi se da Lula nije za defanzive
Jahić- dafuq??????????????
Zahirović-jarane ko da je isp'o sa sokera s ocjenom 59 :S
Vrancic-spuca ga lopta pade na guzicu, al ima neke dobre pasove
Stevanovic-moguci dobitak

Begović-KLASA,BOG! Spašava kad je najteže!
Džeko- izgubljen, nezz al ja sam imo osjećaj da se više trudio prije u onom Wolfsburgu, a sad ga k. boli :S
Ibišević...opalilo ga sunce
Misimović.-nema s kim radit'
Medunjanin-nije igr'o ni na male odavno

Rahimić-vidjeli smo da se s brzim i mlađim ne može takmičit'
Pjanić ist'o ko miske...
Alispahić-još pure dobar pravo!
A što se tiče stopera mog'o je rahat pozvat' KERLU (nemojte se smijat' jer je frajer robusan ne bi onako prolazili) TORLAKA (isto robusan zna glavom) i COCALIĆ + one momke iz Teplica..nešto sam sigurniji da bi bolji bili od vrančića i svrake(mada priliku nije dobio)
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Imam ja:anonymousHD je napisao/la:Ima li neko statistiku Džeke?
Da mi je da ga jedannovinar pita sto selekotre ovolikih vezni i vecinom su svi istog profila. a ovoliko malo odbrambenih. Da je makar jednog stoper novog pozvo pa nek i taj bude katastrofa al eto makar je probo.Das ce onaj iz Zabaranjenog foruma il ona posteno govreci napravit neku emisiju o reprezentacij al uslov Susic mora doci i da ga pitamo kad nece ovi novinari
Nemoj tako Šelvi nije bio loš.TRUST je napisao/la:Da mi je da ga jedannovinar pita sto selekotre ovolikih vezni i vecinom su svi istog profila. a ovoliko malo odbrambenih. Da je makar jednog stoper novog pozvo pa nek i taj bude katastrofa al eto makar je probo.Das ce onaj iz Zabaranjenog foruma il ona posteno govreci napravit neku emisiju o reprezentacij al uslov Susic mora doci i da ga pitamo kad nece ovi novinari
Eh sad se namece pitanje koliko ce nas dotuci Mehiko ? Ovi su nam lagano 3-4 komada uvalit,al eto samo 1 sto je veoma dobro 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
stevanovic naj bolji dzeko naj losiji
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Tuga. Zalost. Debilizam.
Od Stevanovica ce biti nesto, ostali nek ne dolaze vise. Ostali se moraju vise truditi.
Pape svaka cast na izboru igraca. I jos ga Suko hvali za pozivanje novih igraca i hvali njegov skauting.
Isto tako nikad vise pozvati Alispahica, koji gubar, pa 2 puta ima priliku da odigra fine lopte on sam nesto pokusava. U trenutku kad je sutao imao Stevanovica samog, golman izasao, znaci cista situacija da odigra naravno suta, a prije toga vuce loptu a na lijevoj strani sam igrac, ovaj gubi loptu. Vrancicu jedina karakteristika sto je celav, a Vranjes treba dobiti poziv, naravno Ognjen a ne ovaj.
Od Stevanovica ce biti nesto, ostali nek ne dolaze vise. Ostali se moraju vise truditi.
Pape svaka cast na izboru igraca. I jos ga Suko hvali za pozivanje novih igraca i hvali njegov skauting.
Isto tako nikad vise pozvati Alispahica, koji gubar, pa 2 puta ima priliku da odigra fine lopte on sam nesto pokusava. U trenutku kad je sutao imao Stevanovica samog, golman izasao, znaci cista situacija da odigra naravno suta, a prije toga vuce loptu a na lijevoj strani sam igrac, ovaj gubi loptu. Vrancicu jedina karakteristika sto je celav, a Vranjes treba dobiti poziv, naravno Ognjen a ne ovaj.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Begovic je drugi Petr Cech
Chicharito koji je vrlo brz protiv Jahica i Pandze, crno nam se pise. A opet ce njih dvojica igrat, jer Mouriho nije pozvao druge stopere. Osim Spahica koji jedva hoda.harry_90 je napisao/la:Eh sad se namece pitanje koliko ce nas dotuci Mehiko ? Ovi su nam lagano 3-4 komada uvalit,al eto samo 1 sto je veoma dobro
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- L'Avvocato
- Kontakt:
Šteta zbog Lulića šta mu radi Sušić ... pa Senad ne može igrati ovu poziciju nikako. Ne znam o čemu uvaženi trener razmišlja uopšte.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- bistrikboy
- Kontakt:
Begovic i Stevanovic za prolaznu ocjenu ovi ostali da te Bog sacuva,posebno Sanel
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- delpiero20
- Kontakt:
Ovo je lose sve bilo...
Jedino sto mi je pozitivno je fenomenalan Begovic, tako da se vise nece pricati o onom Hasagicu....sto se mene tice prica o tome gotova, eto drago mi je samo sto ce on ostati pa makar i da smo izgubili danas..
I jos nesto..Konacno da smo mi ukrali Srbiji igraca, da ovi mladi pocinju igrati za nas, biti ce nesto od Stevanovica
Jedino sto mi je pozitivno je fenomenalan Begovic, tako da se vise nece pricati o onom Hasagicu....sto se mene tice prica o tome gotova, eto drago mi je samo sto ce on ostati pa makar i da smo izgubili danas..
I jos nesto..Konacno da smo mi ukrali Srbiji igraca, da ovi mladi pocinju igrati za nas, biti ce nesto od Stevanovica
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 26 maj 2012, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
- KB-TM87
- Kontakt:
Ja kontam super Vranješ, odbrambeni, dobar pravo, kad on ovog drugog zvao.
Zahirović 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- majestic24
- Kontakt:
Sta je igrao Zahirovic kad je usao u igru??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Opet je nas mentalitet isplivao na povrsinu,nazalost ali je tako i tako cu uvijek biti dok su nasi ljudi selektori.
Nama treba stranac za selektora koji bi mozda mogao da izadze na kraj sa tim faktorom.
Odnos prema repki treba da bude puno drugaciji od ovoga danas sto smo vidjeli.
Nama treba stranac za selektora koji bi mozda mogao da izadze na kraj sa tim faktorom.
Odnos prema repki treba da bude puno drugaciji od ovoga danas sto smo vidjeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.