Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

T-MAC
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la T-MAC » 17 nov 2011, 23:23

kad vidim kako neki pricaju o amaru,pomislim da je to u najmanju ruku ovaj covjek:

slika
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

nihco

Post Postao/la nihco » 17 nov 2011, 23:24

RKO je napisao/la: Druga stvar koju niti jedan selektor nece promjenuti je ta da mi trenutno nemamo kvalitet da se suprostavimo najjacim svjetskim reprezentacija u koje spadaju Portugal,Francuska,Spanija....mozemo nesto napravit ako nam se poklopi 100 i jedna stvar: njihov los dan,nas najbolji....
Takodjer nemamo ni srece. Dva puta za redom u barazu dobijamo najjaceg moguceg protivnika! Da smo dobili Cesku,Irsku,Hrvatsku mogli smo igrati sa sansama 50-50 ali protiv Portugala nebi prosla niti kombinovana reprezentacija od ovih ostalih 7 sto su igrale u barazu.
ja mislim da niko od papetovih kriticara ne sudi na osnovu ispadanja od portugala, sude na osnovu igre koju smo pokazali, na osnovu stakticke slabosti koju kontinuirano pokazujemo, na osnovu formacije i izbora igraca koja se u vise navrata pokazala kriticnom, na osnovu igrackog kadra koji je pozivan......
Sent from my Commodore 64

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 nov 2011, 23:27

@Arnelinho

Ona Francuska sto smo igrali na Kosevu je isto Blancova. On je u uveo jedna nova lica u repku kao sto su M,villa i Ramy koja su igrala protiv nas. Pa u tom mecu nije bilo prije svega Riberyja,Evre,Gallasa,Anelke...najbolja dva igraca su bila Maluda i Benzema koji su upravo bili strijelci.

Ovaj tim Francuske koji je otisao na EP svoju renesansu je poceo upravo protiv Bjelorusije i Bosne i Hercegovine. I upravo takvi su nas razbili. To nije do igraca,vec do selektora.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 17 nov 2011, 23:30

AMAR AMAR OSIM OSIM!

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 17 nov 2011, 23:37

shkembe990 je napisao/la:AMAR AMAR OSIM OSIM!
Vodi ga sebi kuci ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 nov 2011, 23:40

aleksandar_veliki je napisao/la:
Druze, bez uvrede, da li si gledao utakmicu. Pa mi smo ponizeni, osramoceni kao rijetko kada. Mi nismo dva dodavanja sastavili u najvaznijoj utakmici generacije. Ko je tu kriv, pita li se iko kakva je psiholoska priprema ekipe, zbog cega Lulic dobiva dva kartona bezveze. Zbog cega Pjanic povrijedjen igra, zbog cega na beku igra najsporiji igrac u reprezentaciji, zbog cega kapiten pravi faulove na 25 - 30 metara od gola i to kada nema prevelike opasnosto po isti. Sve su to stvari na koje veliki treneri obracaju paznju, no na nasu zalost nas trenira trener koji je pokusao biti veliki prije nekih desetak godina u raznim sporovima i koji hvata preko repke posljednji voz da zaradi jos koju marku.
Vjeruj da sam gled'o tekmu prilično smireno i pažljivo. A sada ti meni pišeš šta se dešavalo u drugom poluvremenu, koliko vidim ? Istina, ne razvalili, silovali su nas u drugom poluvremenu, al' mi preskačeš sa prvih 45 na drugih 45 minuta. Niko ne spominje cijelu tekmu, to razdvoji u glavi. Rezultat od 2-1 ti ne daje za pravo da govoriš kako su nas razbili.

A sad redom:
Zbog čega Lulić dobiva 2 kartona ? Ni meni nije jasno. Trener ne može uticati na temperament nogometaša. U afektu nikog ne slušaš.
Pjanić ? A ko da igra ? Aj ti meni objasni, argumentiraj, koga bi ti "izveo" tu tekmu ?

A ne spominjete mentalnu snagu i vraćanje reprezentacije. Prvi puta nakon 2-0 i drugi puta nakon 3-1. Za nešto više trebao je dodata igrač. Arsenal je ispustio 4 gola prednosti zbog jednog igrača, mnogi drugi timovi slično. Ja sam i sada uvjeren da bi prošli, samo da Lulić nije isključen. Iako ga ne krivim. Ako je kojim slučajem jedini i glavni krivac ,ja mu 'praštam, ako nije jbt ga, bilo prošlo. Neću sudije da prozivam.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2011, 23:41

Ja mislim da je ovo oko selektora gotova stvar, Susic sutra na sastanku za odredzivanje parova kvalifikacija a za par dana novi ugovor.

8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2011, 23:50

Druze, bez uvrede, da li si gledao utakmicu. Pa mi smo ponizeni, osramoceni kao rijetko kada. Mi nismo dva dodavanja sastavili u najvaznijoj utakmici generacije. Ko je tu kriv, pita li se iko kakva je psiholoska priprema ekipe, zbog cega Lulic dobiva dva kartona bezveze. Zbog cega Pjanic povrijedjen igra, zbog cega na beku igra najsporiji igrac u reprezentaciji, zbog cega kapiten pravi faulove na 25 - 30 metara od gola i to kada nema prevelike opasnosto po isti. Sve su to stvari na koje veliki treneri obracaju paznju, no na nasu zalost nas trenira trener koji je pokusao biti veliki prije nekih desetak godina u raznim sporovima i koji hvata preko repke posljednji voz da zaradi jos koju marku.
Kad bi se tako gledalo Amar vec odavno nebi bio ni trener Zeljeznicara,petice,sestice bez ispaljenog metka.
A ne da se uopste dovodi u koncept da bude i blizu konkurenta za selektora .
Necemo duple arsine,nije u redu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 17 nov 2011, 23:54

nekako , kada sve saberem i oduzmem, u sredini u kojoj se uopste raspravlja o ostanku trenera nakon onakvih igara, nije lako.......ocigledno su mahlski, sitnosopstvenicki, prizemni argumenti puno jaci od realnog promisljanja . neka bude sta bude
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 17 nov 2011, 23:58, ukupno mijenjano 3 puta.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 nov 2011, 23:55

aleksandar_veliki je napisao/la:Lulic, selektor mora psiholoski pripremiti igraca kako isti ne bi pravio te gluposti, pa necemo ga ja i ti spremati.
Opet ponavljam, stanje afekta se ne može kontrolisati. Zato ljudi i dobijaju ban(ane) ovde. Uostalom, dalo bi se diskutovati o ispravnosti sudijske odluke.
aleksandar_veliki je napisao/la:Pjanic, milion solucija umjesto povrijedjenog Pjanica, recimo Ibricic, Stilic, bolje i oni zdravi nego mrtav Pjanic. No, selektor je tu igrao maherski, upravo da ti i drugi mogu meni postaviti pitanje, ko umjesto njega. Reci ce, igrali su najbolji, ali nisu najzdraviji, isto vazi i za Papca.
100%. Očito je stvar zavjere.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 17 nov 2011, 23:58

joj ljudi nez kako imate toliko snage vise da pisete :D

nihco

Post Postao/la nihco » 18 nov 2011, 00:01

Juve-TZ je napisao/la:joj ljudi nez kako imate toliko snage vise da pisete :D
jos se nadam da ce se neko smilovati da prekine agoniju ali izgleda i u iduce kvalifikacijew bez selekrtora. nadati se da ce grci nas precijeniti kao rumuni u prvom mecu ,pa mozda i pobijedimo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 nov 2011, 00:03

aleksandar_veliki je napisao/la:Zao mi je drugovi, sto mi ne vjerujete, ali to je gotova stvar i morate shvatiti da je to trenutno najbolji potez Komiteta.
Dakle Amar Osim je buduci selektor BiH za SP kvalifikacije?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 nov 2011, 00:04

Titule premier lige nad kojim se timovima izivljavaju ponekad i Luxemburzani.
Pape ce vjerovatno otici jer za godisnju platu koju je Hidinik dobijao za TRI dana ne vrijedi uopste svoje zivce i ime kaljati.
E sad ko ce doci,nije uopste svejedno,jer i mali kiks ce nas opet odvesti na trece ili belaj baraz.
Jedina NORMALNA solucija je Bajevic ali znajuci kakav je ters desio bi se ili slucaj Kodro ili bi sam otjerao u tri lijepe nakon par meceva.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 nov 2011, 00:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 18 nov 2011, 00:06

aleksandar_veliki je napisao/la: Zelis mi reci da su igrali najzdraviji i "standardni".
Gdje sam to rek'o ?

Aj obrnimo stvar. Želiš reći da je Papetova odgovornost to što mu je Karabeg (ili ko je već) suflirao da Pjanić može igrati ?

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 18 nov 2011, 00:08

Aleksandre realno ti nisi dobar čovjek .

Čuj Pape preko repke hvata posljednju marku znaš šta : E ejvala ti čovječe ;) !

Pa ovaj Amar Osim ako bude selektor neču pratiti ovu reprezentaciju nikada više u svom životu ? Jel on bio nekad , neki igrač ? Gdje ba kad ? To što mu je otac neko i nešto mora i on biti ? Ništa nemam protiv njega iskreno niti što vodi Zelju niti bilo sta , nit to sto navijam za Sarajevo od mnogih ovdje nikad ga nisam spomenuo i nema nista protiv njeg.
Al realno da on bude selektor A TIMA koji je bar sada postao nesto : Ma deee bolan ? :o !
Da on zna nesto ne bi vodio tim u Premijer Ligi Bosne i Hercegovine vječno .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 nov 2011, 00:12

harishp je napisao/la:Titule premier lige nad kojim se timovima izivljavaju ponekad i Luxemburzani.
Pape ce vjerovatno otici jer za godisnju platu koju je Hidinik dobijao za TRI dana ne vrijedi uopste svoje zivce i ime kaljati.
E sad ko ce doci,nije uopste svejedno,jer i mali kiks ce nas opet odvesti na trece ili belaj baraz.
Jedina NORMALNA solucija je Bajevic ali znajuci kakav je ters desio bi se ili slucaj Kodro ili bi sam otjerao u tri lijepe nakon par meceva.
Uzmes to ovako, titule u ligi u kojoj su svi klubovi u jako teskoj situaciji, u odnosu na borbe za goli zivot u Super ligi u kojoj su svi sporovi u jako dobroj situaciji.
Osim spora ne zaboravi devet golova tada jednoj Galati u dvije tekme sto se tice UEFE.
Toliko je Amar sve u ukupno zabio golova u evropskim takmicenjima,haman.
Nebitno,nebulozno je uopste stavljati kao konkurenta jednog trenera iz fildjan lige.
Pa nije valjda da toliko mrzimo BIH repku i na taj nacin zelimo i da ove kvalifikacije milion posto i prije pocetka zavrsimo.
P.S Prvi Ivica nece dozvoliti da do tog dodje.Obraz nije djon.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 nov 2011, 00:16, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 nov 2011, 00:15

Principatus je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Zao mi je drugovi, sto mi ne vjerujete, ali to je gotova stvar i morate shvatiti da je to trenutno najbolji potez Komiteta.
Dakle Amar Osim je buduci selektor BiH za SP kvalifikacije?
Tako stvari stoje, sad - zasad, ali kod nas su uvijek moguce promjene. Nikad se ne zna, ali jedan od dva najozbiljnija kandidata.
Dakle ipak nije gotova stvar?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 18 nov 2011, 00:18

Dzaba naglabate vi smrtnici :mrgreen:
Pape ako bude imao zelje, motiva ostace na klupi repke a bogami ko nebi poletio za intr. ponudom :mrgreen:

Papetu svaka cast, kroz sta je sve prosao u klf..

btw. Nemamo boljeg 8-)

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 18 nov 2011, 00:18

Za mene je bolji Sergej nego Osim.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.