Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jel rukomet?Liverpool.F.C je napisao/la:promasiti kvotu 1,15 :/
Skovde-HammarbyLiverpool.F.C je napisao/la:promasiti kvotu 1,15 :/
ja odigro MANJE od 56 golova , kad ono 57 mamu im ****Future je napisao/la:Skovde-HammarbyLiverpool.F.C je napisao/la:promasiti kvotu 1,15 :/?
Ma nije trebalo biti toliko,al' "ludo" su počeli 2. poluvrijeme,piše 12-16 i odjednom ubaciše 3 gola za goste.Dakle bilo je oko 8-9 golova za nešto manje od 5 minuta.Poslije domaćini stizali malo po malo,al' nisu uspjeli skroz stići prednost,do kraja bilo gol za gol.Navlakuša kvota bila,još se smanjivala i opet ne pobijedišeEric Cartman je napisao/la:ja odigro MANJE od 56 golova , kad ono 57 mamu im ****Future je napisao/la:Skovde-HammarbyLiverpool.F.C je napisao/la:promasiti kvotu 1,15 :/?
kulinban je napisao/la:Jel rukomet?Liverpool.F.C je napisao/la:promasiti kvotu 1,15 :/
Ma nebitno ko je pobijedio kladio sam se na zbroj golova, eto samo sto dadose zadnji i kraj utakmice, morali su to oni zbog mene ba da me obore etFuture je napisao/la:
Ma nije trebalo biti toliko,al' "ludo" su počeli 2. poluvrijeme,piše 12-16 i odjednom ubaciše 3 gola za goste.Dakle bilo je oko 8-9 golova za nešto manje od 5 minuta.Poslije domaćini stizali malo po malo,al' nisu uspjeli skroz stići prednost,do kraja bilo gol za gol.Navlakuša kvota bila,još se smanjivala i opet ne pobijediše.
Pa zx2 ti je 3+ kako ja znam..Admir_Sa je napisao/la:obori me cambur na vishe od tri gola, premier ebeni stavio kvotu na zx2 1,35 i ja da ne dodajem jos parova stavio preko tri gola i bi tacno tri. pogodio charlton, vishe zutih malaga i da nece biti crveni na furthu
Kontao momak igrati zbroj x2,3 ili vise golova,ali kvota je bila smijesna 1,35 pa je stavio vise od 3 gola,ili ti ga u Wiliamsu 4+,ako sam ja skontao dobroEric Cartman je napisao/la:Pa zx2 ti je 3+ kako ja znam..Admir_Sa je napisao/la:obori me cambur na vishe od tri gola, premier ebeni stavio kvotu na zx2 1,35 i ja da ne dodajem jos parova stavio preko tri gola i bi tacno tri. pogodio charlton, vishe zutih malaga i da nece biti crveni na furthu
to ti je 3 il vise golova,ako su dali bar 3 gola onda nisi promasio
Imali do skoro -1 bod.I onda 2 pobjede zaredom u gostima i oba puta me oborili.Prvi put protiv Brescie,pa onda protiv Livorna oba puta 0-1,a kvota na domaćine oko 1,50,dok je na njih bila preko 5.To su Italijani,nema predaje ni kada si u minusu i kada za ostalima zaostaješ više od 10 bodova
grehota šta jes jes
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.