BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH Talenti u Evropi
ja mislim da jeste.izvor?
ja vam rece da je mls jad bijeda i cemer...bolje zvati nedjeljka malica iz matersburga,ima jos nasih po austrijskoj i svicarskoj ligi...senad lulic damir dzombic npr...ili damira vrancica sto igra u eintracht braunshweig...sam da napomenem....mladi golman jasmin fejzic vratio se u greuther furth u cvajti sa posudbe
Ma da zvat cemo, i onda cemo se vratit tamo gdje smo do skoro bili....
http://****/ tu je moj intervju sa Kenanom Kodrom.. kopirao bih ja ovo odmah, ali moram nabaciti posjeta na blog danas..svaki dan 60 a sada 35 

Cini mi se da Kodro jr. ima dobru sansu da bude veliki fudbaler.anlayan je napisao/la:http://****/ tu je moj intervju sa Kenanom Kodrom.. kopirao bih ja ovo odmah, ali moram nabaciti posjeta na blog danas..svaki dan 60 a sada 35
Talent je sigurno tu ipak mu je otac Meho Kodro

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
anlayan je napisao/la:http://****/ tu je moj intervju sa Kenanom Kodrom.. kopirao bih ja ovo odmah, ali moram nabaciti posjeta na blog danas..svaki dan 60 a sada 35

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
na istu ću str objaviti intervju sa Vignozzijem ... jedva izišao na kraj sa njim...govori bosanski kao slovenski a ne zna engleski..da Bog sačuva ...nick je napisao/la:anlayan je napisao/la:http://****/ tu je moj intervju sa Kenanom Kodrom.. kopirao bih ja ovo odmah, ali moram nabaciti posjeta na blog danas..svaki dan 60 a sada 35nije tebi nista mrsko
Ko je taj?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Haris Vignozzi igrač Fiorentine, ali to ću sutraVanBasten je napisao/la:Ko je taj?
- miralem444
- Kontakt:
ti si kosto reko nas ciro "ćudo sine moj"svaka ti cast.tebe treba u nogometni savez dovest pa da malo oni ljenguzama pokazes kako se talenti pronalaze.
anlayan je napisao/la:Haris Vignozzi igrač Fiorentine, ali to ću sutraVanBasten je napisao/la:Ko je taj?
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
haj kad već dobijam pohvale, pokušat ću večeras taj intervju srediti pozz
sta ba ovi pricaju za ovog DZENANA
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- el-fighter
- Kontakt:
Kad bi ovog anlayana postavili za selektora ili na neku funkciju u Savez, za svaku tekmu bi imali drugi sasatv. Svaka čast na ovom doprinosu koji daješ za razvoj bh. nogometa.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
hvala...ja bih volio sada svima otići hebati mater, potjerati ih i zvati Begovića..a Ćiru za asistenta LOLel-fighter je napisao/la:Kad bi ovog anlayana postavili za selektora ili na neku funkciju u Savez, za svaku tekmu bi imali drugi sasatv. Svaka čast na ovom doprinosu koji daješ za razvoj bh. nogometa.
samo ovo boldirano je li uvreda ili pohvala

intervju sa Vignozzijem http://****/
opa, ipak je na kraju ispalo 143anlayan je napisao/la:http://****/ tu je moj intervju sa Kenanom Kodrom.. kopirao bih ja ovo odmah, ali moram nabaciti posjeta na blog danas..svaki dan 60 a sada 35

Evo ne piše samo Cazinski vitez o njemu:)
Perviz: Uskoro mjenjam sredinu
Ajdin Perviz mladi igrač porijelom iz Cazina ove sezone nemilosrdno trese mreže u Švicarskoj.
Sa Ajdinom Pervizom smo vas upoznali u nedavnom intervju koji je mladi igrač dao za naš portal, povod novog razgovora sa Pervizom je taj što je njegova ekipa na korak od osvajanja titule prvaka Švicarske u juniorskoj konkurenciji.
Jedno kolo je do kraja prvenstva, blizu ste titule prvaka?
Da, pred nama je još jedna utakmica, i samo pobjeda nam igra, imamo bod više od drugoplasirane Celerine, nažalost ja neću igrati zbog kartona ali se nadam da ćemo pobjediti i proslaviti titulu prvaka Švicarske.
Titulu ću proslaviti sa zastavom BiH....
Ako postanemo prvaci, ogrnut ću se bh zastavom, gledao sam utakmicu kada je Wolfsburg postao šampion Njemačke, nevjeratne emocije su proradile kada se Džeko ogrnuo našom zastavom, iako je ovo juniorska liga, ja ću uraditi istu stvar, našu predivnu zemlju potrebno je promovisati na svaki način, uzbuđeno kaže Perviz za Sportin.ba.
Nekako najveća zasluga za moguće osvajanje prvenstva pripada upravo vama, ekipi će sigurno biti teško bez vas?
Postigao sam 19 golova ove sezone i prvi sam strijelac tima, šta da kažem, lagao bih kad bi rekao da nisam zaslužan za ovo što smo postigli, bez obzira što neću biti na terenu u tom posljednjem kolu, dat ću svojim igračima moralnu podršku sa tribina.
Uvjeren sam da i bez mene mogu do pobjede, možemo igrati i neriješeno ili pak izgubiti ako Celerina kiksa, ali sami odlučujemo o svojoj sudbini tako da ništa osim pobjede ne dolazi u obzir.
Da li imate ponuda za nastavak karijere u nekom drugom klubu?
Da, Grashoppers bi me volio vidjeti u svojim redovima, imao sam njihovu ponudu ali idem u školu i želim završiti ovdje, a prilika će biti, osim njih imao sam ponudu i Duisburga ali odbio sam ih zbog istih razloga, ko zna, ukoliko dođe neka primamljiva ponuda, možda i odem iz kluba, rekao je za Sportin.ba Ajdin Perviz.
Perviz: Uskoro mjenjam sredinu
Ajdin Perviz mladi igrač porijelom iz Cazina ove sezone nemilosrdno trese mreže u Švicarskoj.
Sa Ajdinom Pervizom smo vas upoznali u nedavnom intervju koji je mladi igrač dao za naš portal, povod novog razgovora sa Pervizom je taj što je njegova ekipa na korak od osvajanja titule prvaka Švicarske u juniorskoj konkurenciji.
Jedno kolo je do kraja prvenstva, blizu ste titule prvaka?
Da, pred nama je još jedna utakmica, i samo pobjeda nam igra, imamo bod više od drugoplasirane Celerine, nažalost ja neću igrati zbog kartona ali se nadam da ćemo pobjediti i proslaviti titulu prvaka Švicarske.
Titulu ću proslaviti sa zastavom BiH....
Ako postanemo prvaci, ogrnut ću se bh zastavom, gledao sam utakmicu kada je Wolfsburg postao šampion Njemačke, nevjeratne emocije su proradile kada se Džeko ogrnuo našom zastavom, iako je ovo juniorska liga, ja ću uraditi istu stvar, našu predivnu zemlju potrebno je promovisati na svaki način, uzbuđeno kaže Perviz za Sportin.ba.
Nekako najveća zasluga za moguće osvajanje prvenstva pripada upravo vama, ekipi će sigurno biti teško bez vas?
Postigao sam 19 golova ove sezone i prvi sam strijelac tima, šta da kažem, lagao bih kad bi rekao da nisam zaslužan za ovo što smo postigli, bez obzira što neću biti na terenu u tom posljednjem kolu, dat ću svojim igračima moralnu podršku sa tribina.
Uvjeren sam da i bez mene mogu do pobjede, možemo igrati i neriješeno ili pak izgubiti ako Celerina kiksa, ali sami odlučujemo o svojoj sudbini tako da ništa osim pobjede ne dolazi u obzir.
Da li imate ponuda za nastavak karijere u nekom drugom klubu?
Da, Grashoppers bi me volio vidjeti u svojim redovima, imao sam njihovu ponudu ali idem u školu i želim završiti ovdje, a prilika će biti, osim njih imao sam ponudu i Duisburga ali odbio sam ih zbog istih razloga, ko zna, ukoliko dođe neka primamljiva ponuda, možda i odem iz kluba, rekao je za Sportin.ba Ajdin Perviz.
- THE SPECIAL
- Kontakt:
Pa ljudi vidite da mozemo imati Mateja Delaca da brani za nas,samo da se iko potrudi da ode popricat sa momkom,pa sto ga i ne pozvati za A selekciju,al niko nista ne radi....
Radil iko ista da Mataj Delac zaigra za nas!!!
- THE SPECIAL
- Kontakt:
evo sta kaze Delac:Ne, niko me nije zvao a rado bi se odazvao na to okupljanje.
"Skakao bih od sreće da sam dobio poziv, bilo bi lijepo igrati protiv Džeke, Misimovića, Salihovića i ostalih zvijezda u bh timu"
to je inace odgovor na pitanje sta bi uradio da je dobio poziv da igra za novinarsku selekciju...
"Skakao bih od sreće da sam dobio poziv, bilo bi lijepo igrati protiv Džeke, Misimovića, Salihovića i ostalih zvijezda u bh timu"
to je inace odgovor na pitanje sta bi uradio da je dobio poziv da igra za novinarsku selekciju...
Radil iko ista da Mataj Delac zaigra za nas!!!
- miralem444
- Kontakt:
a ja sam prije otprilike 10 dana na novoj gledo interviju delaca ,i novinar ga pita kad bi on biro izmedu bih i hrvacke za koju bi selekciju branio a o mu kaze "iako su mi roditelji porijeklom iz bosne ja bih branio za hrvacku prije ipa mi smo HRVATI,a kaze jos a i moji roditelji bi volili da branim za hrvacku" mene je to stvarno iznenedilo ...i sta sad on tu glumi nesto...
THE SPECIAL je napisao/la:evo sta kaze Delac:Ne, niko me nije zvao a rado bi se odazvao na to okupljanje.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.