Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
@lillium
kucukovic ima 24 godina, jeste da se je izgubio otkad je dobije sansu u bundesligu sa 17 godina. Ali izgleda da se vraca sta sam ja vidio u sønderjyske je sve bolje i bolje bilo.,
kucukovic ima 24 godina, jeste da se je izgubio otkad je dobije sansu u bundesligu sa 17 godina. Ali izgleda da se vraca sta sam ja vidio u sønderjyske je sve bolje i bolje bilo.,
medunjanin ne moze na krilo nema teorije. pjanic haj i nekako moze, jer nema bolje opcije. ovako bi pjanic mogao ulaziti u sredinu a sejo prelaziti na pjanketovo mjesto i zatvarat miretovu stranu, dok bi medunjanin pokrivao onda sejino mjesto. i te ceste izmjene bi mogle zbuniti francuze.TKC je napisao/la:pjanic na krilo..?nihco je napisao/la:ovo je najbolji sastav koji trenutno mozemo izvesti. ja sam skeptican po pitanju medunjanina ali u formi ofanzivnog veznog,cak poluspica , moze odigrati puno bolje nego na povucenoj poziciji.Goalgetter je napisao/la:
--------------Begovic--------------
Mujdza--Spahic--Pandza--Papac
-----Salihovic-----Rahimic-------
Pjanic-----Medunjanin------Lulic
---------------Dzeko---------------![]()
Pjanic je nas desetka!
Medunjanin na krilo takvo da bi sejo i haris mogli promjeniti pozicije tokom utakimice.
- velez_mostar
- Kontakt:
Ovo je dobra situacija, rastereceni igramo protiv Francuza, i ako pop.usimo, imamo popravni. 
Imam osjecaj da ce biti lakse proci ovu prepreku, nego igrati baraz, nismo nesto posebno jaki mentalno da igramo tako teske 2 utakmice-to se pokazalo i protiv Portugala kad su se promasile brojni ziceri.
Hrabro, odlucno, bez respekta pretjeranog ici na pobjedu protiv Francuza koji ce biti pod pritiskom, mislim da to mozemo zavrsiti u svoju korist!
Begovic
Mujdza-Spahic-Papac-Salihovic
Rahimic-Medjunanin
Pjanic-Miske-Lulic
Dzeko

Imam osjecaj da ce biti lakse proci ovu prepreku, nego igrati baraz, nismo nesto posebno jaki mentalno da igramo tako teske 2 utakmice-to se pokazalo i protiv Portugala kad su se promasile brojni ziceri.
Hrabro, odlucno, bez respekta pretjeranog ici na pobjedu protiv Francuza koji ce biti pod pritiskom, mislim da to mozemo zavrsiti u svoju korist!
Begovic
Mujdza-Spahic-Papac-Salihovic
Rahimic-Medjunanin
Pjanic-Miske-Lulic
Dzeko
Definitivno je ove godine lakša situacija nego prošle!
Nema španaca koji su malte ne nepobjedivi, a nema ni portugalaca u baražu i njima sličnih!
Mene je najviše strah kartona!Nama je svaki igrač važan, i ukoliko neuspijemo u parizu, kakvi ćemo dočekati baraž!
Ipak, prvo treba lux. dobit, nisu ni oni bezazlena ekipa!
Utakmica samo što nije, kako ovo vrijeme leti...
Nema španaca koji su malte ne nepobjedivi, a nema ni portugalaca u baražu i njima sličnih!
Mene je najviše strah kartona!Nama je svaki igrač važan, i ukoliko neuspijemo u parizu, kakvi ćemo dočekati baraž!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Zafrko sam se, portugalci itekako mogu biti u baražuMOZAK je napisao/la:Definitivno je ove godine lakša situacija nego prošle!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Zasto ne ???Elegant je napisao/la:Kako su meni smjesni pojedinci, pred jednu jako vaznu utakmicu u Parizu oni pisu:
"Treba zvati Vranjes, Jahica, Stevanovic, Mahmutovica, Ljevakovica, Cocalica, Torlaka ..."
Stvarno vas ima strucnjaka.
Naravno izuzev Torlaka!!!
Pa jeli Zahirovic vise zacepio zvalje vama dizelasima ili nije??????????????
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Popuniti klupu do kraja..bet torlaka 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
joj kad se sjetim onog panja mikelinija, on bio dobio pozivMOZAK je napisao/la:Popuniti klupu do kraja..bet torlaka

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako se dobro sjecam Mikelini i ovi nasi premierligasi su dobili poziv za onu prijateljsku protiv Janeza, kad smo im pokazali gdje je guzica a gdje glava i to nismo bili u najjacem sastavu.
Vjerujem da bi taj isti sastav danas dobio i ove Luksemburzane.
Sto se tice novih imena, trebalo bi samo zvati zamjenu za one povrijedjene, nikako stvarati guzvu.
Ove dvije utakmice su nam toliko bitne, tako da bi nam svaki visak mogao probleme stvarati.
Vjerujem da bi taj isti sastav danas dobio i ove Luksemburzane.

Sto se tice novih imena, trebalo bi samo zvati zamjenu za one povrijedjene, nikako stvarati guzvu.
Ove dvije utakmice su nam toliko bitne, tako da bi nam svaki visak mogao probleme stvarati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
pa uvijek je ista prica, ne treba kvariti atmosferu, ne treba pozivati nove igrace, ne treba kritikovati.po njima bi jos barbarez igrao u reprezentaciji.......Za_raju je napisao/la:Zasto ne ???Elegant je napisao/la:Kako su meni smjesni pojedinci, pred jednu jako vaznu utakmicu u Parizu oni pisu:
"Treba zvati Vranjes, Jahica, Stevanovic, Mahmutovica, Ljevakovica, Cocalica, Torlaka ..."
Stvarno vas ima strucnjaka.
Naravno izuzev Torlaka!!!
Pa jeli Zahirovic vise zacepio zvalje vama dizelasima ili nije??????????????
Sent from my Commodore 64
- Principatus
- Kontakt:
Dobar.Za_raju je napisao/la: Pa jeli Zahirovic vise zacepio zvalje vama dizelasima ili nije??????????????

Pa kad smo vec kod zacepljavanja zvalja: Svaka cast sto si ga pronasao, prepoznao i postavio selektore.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
o cemu ti? samo mikelini je igrao od premijerligasaOmerbavarac je napisao/la:Ako se dobro sjecam Mikelini i ovi nasi premierligasi su dobili poziv za onu prijateljsku protiv Janeza, kad smo im pokazali gdje je guzica a gdje glava i to nismo bili u najjacem sastavu.
Vjerujem da bi taj isti sastav danas dobio i ove Luksemburzane.![]()

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
po meni najbolji sastav protiv francuza:
-------------begovic---------------
mujdza--pandza-spahic---papac-
--------zahirovic-rahimic----
-lulic-------pjanic--salihovic-
-------------dzeko---------
Da i zamnjeniti zahirovica sa medunjaninom protiv luxemburga.jasmin10 je napisao/la:po meni najbolji sastav protiv francuza:
ma kriv je mikelini i za golove u slijedecoj utakmici u kojoj nije ni igrao...Bosniacum Lilium je napisao/la:o cemu ti? samo mikelini je igrao od premijerligasaOmerbavarac je napisao/la:Ako se dobro sjecam Mikelini i ovi nasi premierligasi su dobili poziv za onu prijateljsku protiv Janeza, kad smo im pokazali gdje je guzica a gdje glava i to nismo bili u najjacem sastavu.
Vjerujem da bi taj isti sastav danas dobio i ove Luksemburzane.![]()
Ove dvije utakmice su nam toliko bitne, tako da bi nam svaki visak mogao probleme stvarati.i kriv je bio za sva 3 gola

kako li si samo dosao do zakljucka da je bio kriv kod treceg gola...

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Haman-zamanPrincipatus je napisao/la:Dobar.Za_raju je napisao/la: Pa jeli Zahirovic vise zacepio zvalje vama dizelasima ili nije??????????????![]()
Pa kad smo vec kod zacepljavanja zvalja: Svaka cast sto si ga pronasao, prepoznao i postavio selektore.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Meni se nesviđa forsiranje lulića na desnoj strani!jasmin10 je napisao/la:po meni najbolji sastav protiv francuza:
mujdza--spahić---papac---lulić-
-pjanić----medunjanin--salihovic-
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ova je dobitna, samo stavit seju na lijevog beka, jer je bolji u defanzivi od lulica, a lulu na krilo i to je to !MOZAK je napisao/la:Meni se nesviđa forsiranje lulića na desnoj strani!jasmin10 je napisao/la:po meni najbolji sastav protiv francuza:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Sinoc sanjam da smo u 70 minuti vodili 0-3,i onda prebacim na Otpisane,kontam ovo je rutinski haha.Svasta i ja sanjam majko draga.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Poznato je da se njih dvoica rotirajuPapastathopoulos je napisao/la:ova je dobitna, samo stavit seju na lijevog beka, jer je bolji u defanzivi od lulica, a lulu na krilo i to je to !MOZAK je napisao/la:Meni se nesviđa forsiranje lulića na desnoj strani!jasmin10 je napisao/la:po meni najbolji sastav protiv francuza:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.