GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

harry_90
Kontakt:

Re: Dinamo i BBB

Post Postao/la harry_90 » 26 jul 2010, 17:44

Dokumenti iz Njemačke: Kako je Šapinina mafija preko Mamića dignula milijune eura?

slika

VEĆ ovih dana Uskok bi trebao pokrenuti novu akciju Offside, jer dokazi njemačkog državnog odvjetništva i tamošnjih tajnih službi dovoljno su čvrsti i jasni, a za hrvatski nogomet, porazni i sramotni. Prema dostupnim informacijama Uskok je već napravio prve korake u postupku i u narednom periodu mogu se očekivati nova uhićenja. Po onome što nudi dokumentacija njemačkih odvjetnika, uhićenja bi slobodno mogla krenuti već danas.

Podsjetimo kako su se stvari odvijale...

Ante Šapina, jedan od glavnih protagonista akcije Hoyzer iz 2005., kao i najvećeg skandala u povijesti nogometa iz studenog 2009., koji se zbog manipulacija sportskim rezultatima i ostalih kriminalnih radnji još uvijek nalazi iza rešetaka, zainteresirao se lani za susret Dinama i Hajduka u finalu Hrvatskog nogometnog kupa. Dinamo je trebao pobijediti, ali to nije bilo dovoljno jamstvo za uplatu milijuna. Trebalo je, dakle, osigurati "sigurnu okladu" i Šapina je krenuo u ofenzivu.

"Ako Hajduk zabije 20 golova, Dinamo će zabiti 22"

Zoran Mamić, navode njemački istražitelji, a čiji materijal je u posjedu Sportskih novosti, bio je osoba za kontakt. Upravo je sportski direktor Dinama riješio preko svojih poznanstava u sudačkoj organizaciji, da prvu utakmicu finala Kupa na Maksimiru sudi Bruno Marić. Noćni sastanak iznjedrio je dogovor o namještanju susreta, uz stavku da će svi akteri biti "pošteno namireni". Na tom su sastanku sudjelovali, tvrdi se, i čelnici sudačke organizacije. Šapinu su izvijestili da problema neće biti, jer "sve i da Hajduk zabije 20 golova, Dinamo će zabiti 22". Posao je bio jako dobro obavljen; Marić je podsjetimo, već u prvom poluvremenu Hajdukovcima pokazao dva crvena kartona, te dosudio jedanaesterac za Dinamo.

Partneri Ante Šapine; Marijo Cvrtak, posrednik i Dragan Mihelič, slovenac kojeg povezuju s balkanskom kladioničarskom mafijom kao i mariborskim podzemljem, zaradili su za posredničko-kurirske uloge po 35 tisuća eura, no nije poznato koliko su novca uzeli ljudi iz sudačke

slika
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Konstantin
Kontakt:

Post Postao/la Konstantin » 26 jul 2010, 17:58

Izbacice vas uefa na 1 sezonu ako je ovo tacno,nema milosti prema istocnjacima :geek:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jul 2010, 20:52

Ante Rukavina veoma dobro pojacanje bi trebao da bude za Dinamo,mislim da ce odlicno da saradjuje sa Slepickom u napadu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 jul 2010, 22:50

Što se tiče ove afere, il šta je već, to će biti ovako; tresla se brda, rodio se miš. Svi sve znaju, a nitko nije kriv. Ali, za Hrvatsku je sramotno da NJEMAČKO odjvetništvo mora ukazivati na neregularnosti i sumnjive utakmice. Naravno, novinari ko novinari, ovo dočekali na sve 4 noge i raspisali se sve u 16, a veze s vezom nemaju, jedni druge kopiraju/pejstiraju. Ko i obično.

Što se tiče te sumnjive utakmice Dinamo - Hajduk, ja stvarno ne znam zašto bi ta utakmica bila u bilo čemu sumnjiva. Onaj tko je gledao i tko zna bar malo o nogometu vidio bi da je Dinamo zasluženo pobijedio, te da su dva Hajdukova igrača zasluženo dobila crvene kartone. Hajduk je apsolutno bio nemoćan u svakom segmentu igre. Jedini, po meni, sumnjivi trenutak je igranje visoke noge Mandžukića na Hajdukovom obrambenom igraču, gdje je bili igrač mogao i teže nastradat. To je sudac trebao sankcionirati crvenim kartonom. Po meni, ta utakmica može biti sumnjiva jedino ako je postojao dogovor obje strane, ali to je već onda druga priča. Da je Hajduk igrao do jutra, ne bi dao gol, ne zbog mogućeg štimanja Dinamu, već zbog vlastite nesposobnosti.

Netko je priupito zašto određena grupa navijača i naroda ne voli Mamića?! Jedan razlog je taj što je je seljačina, obična primitivčina, arogantna i umišljena tvrdoglava i nerazborita glava. E sad, drugi par čarapa je što je taj isti Mamić dogurao Dinamo daleko već nekoliko godina, što je sposoban u biznisu (kakav god da jest taj biznis), ukratko, lik je svoju sposobnost pokazao reultatima. Ali, ta njegova bahatost i umišljenost će ga skupo koštat jednog dana.
Svakodnevno se družim s navijačima Dinama i gotovo svatko kaže da bi radije gledao Dinamo u drugoj ligi nego Mamića sljedeće godine na čelu kluba. Jednostavno, dosta im je dvorske lude na čelu kluba. On je Bog i batina u klubu. Alfa i omega. Početak i kraj. Velik broj navijača želi imati poštene ljude u klubu, žele da se vrati ugled klubu koji je taj lik srozao među običnim pukom. E, a onda treba vagati između poštenja i sposobnosti, jer ne mogu se imati i ovce i novci. Ili mogu?! A usprkos svemu, taj se Mamić dokazao kao sposoban.

I na kraju, nešto da velim za nogomet. Drago mi je da je dinamo kupio Rukavinu. Dosta dobro pojačanje za njih.
Samo, trebali bi jednog stopera negdje naći, onaj Bišćan bi mogao samnom igrat lopte u Dubravi.
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 26 jul 2010, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 jul 2010, 22:58

Još zaboravi nešto napisati vezano za ta eventualna namještanja.
Ono što bi trebalo biti sumnjivo su manje utakmice, a ne Dinamo ili možda Hajduk. Ko da je Dinamu potrebno namjestit neku tekmu da bi dobio npr. Cibaliu, Rijeku, Varteks :D :D Smiješno. Može ih riješiti s rzervnom postavom.
ove manje tekme treba ispitati također, naravno, uz HRV "velikane".
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 26 jul 2010, 23:13

Dubrava znas da cijenim tvoje misljene ali onda utakmica je sumnjima samo tako... Ja ne kazem da dinamo ne bi pobjedio, i bolji su bili i sve zato im onakva pomoc nije bila potrebna... Kao prvo sam kriterij na toj spomenutoj utakmici je bio kao nebo i zemlja, pocevsi od nekih glupih faulova koji su dinamu sudjeni dok ovima ne... E onda onaj penal, pa onakvih potezanja na svakoj utakmici ima na desetine, sto bi bilo kad bi se svaki svirao... Onda crveni karton Buljatu u redu mozda ga je i udario... Ali prije toga Mandžukic gura i udara Buljata sudac nista... Onda taj navedeni tvoj prekrsaj... Ma citava utakmica... Ima jedan video clip ali ga ne mogu da nadjem netko je napravio uspredbu te utakmice ako nadjem postavim... Pozz
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jul 2010, 00:22

Devil je napisao/la:Ante Rukavina veoma dobro pojacanje bi trebao da bude za Dinamo,mislim da ce odlicno da saradjuje sa Slepickom u napadu.
Hoce u HNL kao i Mandjukic.Sto se evrope tice,nebi ga se Grci tako lako rijesili.Uostalom i minutaza mu je bila mizerna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Konstantin
Kontakt:

Post Postao/la Konstantin » 27 jul 2010, 01:42

Odgledao sam cirkus
Maminja za el prezidentea :mrgreen:
[youtube][/youtube] Malo temperamentan, al nista strasno...

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 27 jul 2010, 01:43

Konstantin je napisao/la:Odgledao sam cirkus
Maminja za el prezidentea :mrgreen:
[youtube][/youtube] Malo temperamentan, al nista strasno...
Maminjo opet u elementu najbolje je kad psuje majku onom novinaru :shock: :lol: jao lika ccc...

Konstantin
Kontakt:

Post Postao/la Konstantin » 27 jul 2010, 01:54

Al iskreno,covek ima harzimu, kava mu je -takva mu je :mrgreen:
Volim ja budalaste ljude sa "stilom",pazi ako je ovako uvek raspolozen na konferencijama,ovo je bolje nego skupstina Srbije il kakva pak surova komedija.
Malopre sam odgledao golove iz HNL-a, mnogo smesno,golmani i ne postoje kao ni odbrane...bez jake lige nema ni rezultata...
Evo kao koga zanima,jest da nije"moj topik", ak kad je vec pri ruci...
[youtube][/youtube]

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jul 2010, 14:14

Haha koji je lik ovaj Mamic. A najbolje je kad kaze "I sad sam miran" nakon ogromnog psovanja, galame i vrijedjanja. Mozete mislit kakav je kad nije miran :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 27 jul 2010, 14:57

Ma Mamić je kralj kakvog nema,evo taman na youtubeu pogledo njegove clipove neke zanimljivo nema šta pa ja dinamo pratim samo radi njega,iako je dosta puta bezobrazan i bahat čovjek je većinom u pravu,pa igrači mu igraju ko ****...a love imaju na bacanje..da sam na njegovom mjesto i ja bih onako kažnjavao mandžukića i ostale kretene u klubu....

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 jul 2010, 15:04

Od koga god Dinamo izgubi utakmicu ona je naštimana, ove je stvarno presmiješno pustili Arsenalu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 jul 2010, 15:14

Je Badelj komičan

Podsjeća me ova utakmica na Ajax i Spartu kad su nas svi bili otpisali. Vjerujem u momke i vjerujem da ćemo proći Sheriff. Nevezano za rezultate ovih utakmica nastavit ćemo pojačavati momčad. Ja ću doživjeti Dinamo u Ligi prvaka. Neće biti posebnih premija za Sheriff, rekao je Zdravko Mamić u zagrebačkoj zračnoj luci prije odlaska na utakmicu sa Sheriffom u Moldaviju.
Velimir Zajec uvjeren je da je dobro proučio moldavskog prvaka i da zna kako ih težak posao čeka u trećem pretkolu Lige prvaka.
- Očekuje nas teška utakmica. Oni su momčad na visokom nivou. Očekivanja su velika i mislim da možemo proći - uvjeren je Zajec.
Od Badelja se očekuje da napokon proigra ove sezone.
- Koji bi nas rezultat zadovoljio? Ha, ha, 5-1 u Moldaviji i 3-0 u Zagrebu. Šalim se, oni su dobra momčad, ali ih se ne trebamo pribojavati. Idemo na pobjedu - rekao je kratko Badelj.
Dario Šimić od dolaska u Dinamo nije uspio odigrati cijelu utakmicu, no sada je potpuno spreman i konkurira za sastav od prve minute. Pogotovo jer nema kažnjenog kapetana Bišćana.
- Ovo će mi biti valjda stota utakmica u Ligi prvaka. Ponovno sam spreman za najveće napore. Trebamo se samo postaviti hrabro i sve će biti u redu. Oni su izrazito fizički snažna momčad, gledali smo njihove dvije utakmice - zaključio je Šimić.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 jul 2010, 19:06

Morales: Više nitko nije siguran je li utakmica bila namještena ili ne

DINAMOV ponajbolji igrač Čileanac Pedro Morales jedan je od igrača koji nisu bili sudionici utakmice finala Kupa između Dinama i Hajduka za koju se sumnja da je bila namještena u korist zagrebačkog kluba.

Čileanac nije vidio ništa sumnjivo

U pobjedi Modrih od 3:0 Morales nije igrao zbog ozljede, ali za informacije su ga brzo kontaktirali čileanski novinari nakon što se vijest brzinom munje proširila svijetom. Dinamov Čileanac iznenađen je optužbama na račun svog kluba.

"Vrlo malo mogu reći o svemu tome. Za sve sam saznao iz novina i s televizije. Situacija je takva da nitko nije siguran je li stvarno utakmica bila namještena ili ne. Istina je da nisam vidio ništa sumnjivo", rekao je Morales.

"U Hrvatskoj se ljudi previše klade"

Bivši igrač Universidada objasnio je novinarima kako u Hrvatskoj vlada prava "kladioničarska groznica".

"Ovdje u Hrvatskoj kladionice su brojne i ljudi se previše klade. Ali, sve ovo je veliko iznenađenje, jer je navodno upleten i brat predsjednika kluba", rekao je veznjak, greškom ili namjerno, dodijelivši Zdravku Mamiću titulu predsjednika Dinama.

"Ne sjećam se da se bilo što sumnjivo događalo uoči ili tijekom utakmice. Zbilja ne vjerujem optužbama jer nitko od mojih suigrača nije ništa slično govorio u svlačionici, a mislim i da nitko od njih nije bio umiješan u namještanje", zaključio je Morales.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 27 jul 2010, 20:55

Cartman je napisao/la:Haha koji je lik ovaj Mamic. A najbolje je kad kaze "I sad sam miran" nakon ogromnog psovanja, galame i vrijedjanja. Mozete mislit kakav je kad nije miran :lol:
hahah bas to :mrgreen: :mrgreen:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 jul 2010, 15:33

Ante Rukavina(24) debitirat će u Dinamovom dresu u subotu kad njegov novi klub ugošćuje Rijeku na Maksimiru u drugom kolu HNL-a. No odlična vijest za Dinamo zapravo je ta da će mladi Šibenčanin moći igrati u uzvratu trećeg pretkola Lige prvaka protiv moldavskog Sheriffa. U Maksimiru su istaknuli da je to rezultat velikih napora klupske administracije koja je još u utorak uspjela prijaviti i registrirati svoje najnovije pojačanje u Uefi. Dinamo će tako u uzvratu sa Sheriffom biti pojačan za četvoricu igrača jer se i sa EP-a vraćaju Ademi, Kramarić i Vrsaljko.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Konstantin
Kontakt:

Post Postao/la Konstantin » 28 jul 2010, 15:44

Jel to onaj zakleti Hajdukovac??
I ti igraci stslno seru o nekoj navijackoj casti,a cim im neko ponudi saku evra i supak nude

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2010, 18:16

Sretno veceras pokusajte sto bolje odigrati i pokazite da se i na Balkanu zna igrati dobar fudbal.
Ima li prenos na HRT-u da malo pogledamo?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 28 jul 2010, 18:19

imaš prenos na htr 2

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.