NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

LBJ MVP
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la LBJ MVP » 14 maj 2011, 15:09

KK_Bosna je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:P.S.Najvjerovatnije prsten uzima ekipa koja bude prvak istoka :?
sta je tu cudno? istok je ove godine mnogo jaci od zapada
Nisam očekivao to na početku sezone Miami se pokaza kao ozbiljna ekipa,a Bullsi iskočiše ;) A na zapadu pad Lakersa i Westbrook koji izgleda neozbiljno shvata košarku
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 14 maj 2011, 15:59

Svaka cast Randolphu i kompaniji, ali to im je maksimum.
Chelsea F.C.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 maj 2011, 17:41

Blue_He4rt je napisao/la:Svaka cast Randolphu i kompaniji, ali to im je maksimum.
Kao sto su rekli da im je maksimum prva rudna playoff-a protiv Spursa, pa vidi gdje su sada.

7ma tekma po meni je ce biti neizvjesna. Onaj blowout u 5toj se nece ponoviti.
Postovanje treba zaraditi.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 14 maj 2011, 19:51

sve je moguce, mogu i Bullsi dobiti Heat sa onom igrom protiv Atlante u 6. mecu, dobra defanziva i dobar napad u kombinaciji, puno toga ce ovisiti o Boozeru ako on nastavi sa dobrim igrama sanse Bullsa ce porasti a i ostatak tima mora da proradi
sve ostalo je na strani Heat-a prije svega individualna klasa i iskustvo, Wade i James su vec igrali finale dok je Chicago mlada ali i neiskusna ekipa ali eto ja se ipak nadam da ce ih Bullsi nekako izbaciti, lopta je okrugla :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 maj 2011, 19:58

ma tesko da mozemo dobitri, ali i pored Boozera treba nam od Bogansa barem 8-9p u dvije tri utakmice .....ma ipak ekipa nas je iznenadila tokomcitave sezone, pa nebi me cudilo da nas i sad iznenade i ako u tome uspiju to ce biti ravo tituli
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 maj 2011, 23:41

Ima li večeras utakmica? :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 15 maj 2011, 01:19

Oklahoma i Mmephis nikako da se dogovore ko će biti predjelo Mavsima pred veliko finale.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 maj 2011, 01:35

Begonja je napisao/la:Oklahoma i Mmephis nikako da se dogovore ko će biti predjelo Mavsima pred veliko finale.

Mislis da ce Dallas ih izbaciti ?....mislim da nece proci OKC, ako prodju... uglavnom nikad se ne zna vidjet cemo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 15 maj 2011, 02:22

Bianconeri1988 je napisao/la:Ima li večeras utakmica? :D
ima :lol:

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 15 maj 2011, 23:26

dobar mec, ubi Oklahoma Memphis tricama u 3. cetvrtini

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 15 maj 2011, 23:28

OKC u stilu Dallasa lagano ubija medvjede.Pokazalo se da sama snaga(Z-Bo i Gasol) nisu dovoljni za prolaz protiv jedne ozbiljne i nabrijane ekipe kakva je OKC.Harden pokazuje zasto je bio 3. pick drafta,Durantula opravdava i premasuje sva ocekivanja 30p u 3. cetvrtini i to uz poslabu potrosnju lopti.Westbrook mi se malo gubi ustvari stavili su ga ova dvojica na mjesto.Collison i Perkins zaustavili centre i to i bi sa medvjeda.
U finalu pravi teksaski obracun ocekujem trice ce da pljuste sa svih strana al malu prednost dajem Dallasu zbog iskustva a obje ekipe su itekako gladne za tim finalom jedni zbog mladosti drugi zbog dugog niza godina bez tog finala
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 maj 2011, 23:42

Oklahoma strašna.Kao što sam pisao prije PO-a ekipa sa najviše talenta u NBA sada je sve na njima večeras Westbrook sjajan radi za tim,Durant uz dobre blokove i pasove može svakom ovo uradit,Harden u Manuovom stilu sa klupe.Centri gromade danas i Collison i Mohammed odlični ja ću opet napisat da je ovo ejdina ekipa koja može pobjedit Heat.Veliko poštovanje Bullsima i Mavsima,ali ja ih ne vidim u finalu.Takodjer veliko poštovanje i Grizlijima,ali iz ovog se ne mogu izvuć
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 15 maj 2011, 23:47

To hoces reci da Oklahoma koji se ovoliko pati s Grizlijima ce da prodje Dallas tako lako,cak sta vise mislim da je Dallas jaci a da ovih 7 tekmi ne pokazuju bas snagu.Snaga je ono sto je Dallas uradio Lakersima.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 15 maj 2011, 23:56

Ama ja tu veliku prednost dajem Dallasu, OKC je ekipa koja uglavnom ovisi o dva igraca, 7 meca se pate sa Memphisom kojem jos fali najbolji igrac, oni po meni uopste nisu contender, to je ekipa koja zivi i umire sa skot sutevima, oni imaju dobru sutersku ekipu ali ja nevjerujem da je to dovoljno za titulu

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 16 maj 2011, 00:10

Oklahoma u finalu.... sjajna tekma...pobeda na kraju...Durant dobar, u odnosu na proslu tekmu kada je odigrao nikada gore,zaista se ne secam gore tekme duranta od one u Memphisu...Danas jako dobar 39 poena i 9skokova uz 50% suta iz igre....Westbrook los sto se tice suta, imao je i 5 izgubljenih ali na to smo navikli... Inace posle Pipena jedini igrac sa triple double u 7 utakmicama playoffa (14poena,10skokova i 14 asistencija)... Harden na ovog momka se mora racunati,sjajan suter, ubo 2 trice kada je bilo najpotrebnije,odlican igrac sa klupe veceras 17 poena... Collison sjajno zatvorio randolpha...Inace ovaj Memphis ima pod ugovorom skoro sve igrace najvaznije pre svega sem Gasola, i zaista sa Gayom mogu dosta sledece sezone...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 maj 2011, 00:14

Hoću to da kažem.Mavsi su izbacili smiješne Lakersi ebeni prvaci koji neće ni metlu da izbjegnu pa se u 4. šetkaju po terenu kao u prethodne 3.Dok su Grizliji odlična ekipa iako mi je falio Rudy.4 prva strijelca ove ekipe ispod 22. godine i odigrali ovako zrelo 7. tekmu Durant u Jordanovom stilu,Westbrook u Pippenovom zadnji igrač koji je imao triple-dobule u 7. je upravo Pippen.Toliko su žara pokazali danas i 3 tekme što su izgubili bilo je ne na neiskustvo već na opuštanje nisu ozbiljno shvatili jednu odličnu ekipu pa im ta ekipa preokret napravi no večeras su željeli tu pobjedu i odigrali su je na nivou
Mlađa,jača,brža i na samom kraju talentovanija ekipa od Mavsa.Glavni igrači ovih ekipa Durant i Nowitzki svaka čast Dirku no KD je 2. igrač trenutno na svijetu i prvi scorer pa neke izrazite druge opcije kao Westbrook Mavsi nemaju imaju Terrya sa klupe no i tu Thunder kao odgovor ima Hardena.Chandler odličan pod košem,ali Perk je ipak bolji igrač kad vidim njegov uvijek isti izraz lica prepadnem se :lol: Još tu dodamo Ibaku,Collisona i Mohammeda kojim nije bitno koliko će zabiti.Thabo uz Allena trenutno najbolji defanzivac na 2 i 3 tako da i tu Oklahoma jača s tim da Dallas nema nikog da čuvaju Duranta svaka čast Marionu no poješće ga KD.Iskustvo čak i neće biti preciše bitno ako budu željeli pobjedu kao večeras,a hoće Durant je rođeni pobjednik i vođa jeste da ne priča puno nešto tipa Duncan uradiće svoje na terenu.A i Mavsi po meni mogu više zakazat zbog toga što je ovo njihova zadnja prilika Kidd,Dirk,Peja,Marion i ostali ja ih ne vidim više u vrhu NBA.Još kad se uzme u obzir da nemaju prsten :?
Očekujem nešto slično što je Heat uradio Celticsima na fizikalije samo što OKC ima mnogo širu ekipu.
Sada malo o Grizzliesima nadam se da će zadržat ovu ekipu jer uz Clliperse,Thunder i Lakerse(jbg prejaki su da bi ih sada otpisao)bi trebali činiti vrh zapada.Samo još jedan dobar šuter i moći će i dobiti OKC.Od Mayoa očekujem da eksplodira sljedeće sezone,a Gay i Z-Bo trebaju bolje sarađivat kao dvojica najboljih igrača ove ekipe

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2011, 00:15

Westbrook je los, a imao je tripleduble 14p,14ast i 10 skokova uz samo 14 suteva koliko je uzeo i sta je tu lose?...pa ovakvu utakmicu ni Rondo nema i opet je odlican...kako takvi mozete da budete stvarno ne mogu biti pametan :(...pa skim mi ovdje polemisemo i vodimo diskusije u pm :(...ma treba batalit ovaj forum, jer ne vodi ovo nicemu, jer nigdje objektivnosti u pm
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 16 maj 2011, 00:21

SaltCityAttack je napisao/la:Westbrook je los, a imao je tripleduble 14p,14ast i 10 skokova uz samo 14 suteva koliko je uzeo i sta je tu lose?...pa ovakvu utakmicu ni Rondo nema i opet je odlican...kako takvi mozete da budete stvarno ne mogu biti pametan :(...pa skim mi ovdje polemisemo i vodimo diskusije u pm :(...ma treba batalit ovaj forum, jer ne vodi ovo nicemu, jer nigdje objektivnosti u pm
citaj bolje,nisam rekao los sto se tice statistike nego suta... lik je imao 12-4,to je lose nema sta da se komentarise

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2011, 00:26

sta je to lose 12;4 zasto? citam ja odlicno, pa ni Rondo bolje ne suta,pa bude mu odlicna utkamica kada ima ovakve brojke ...gdje su tu ba objektivnosti ebote, jer je covjek profulao 8 suteva i odmah on nije bio dobar i nije on uopste sudjelovao u pobjedi svoje ekipe... da imao je i 5 izgubljenih, a nisi spomeno da je i Durant izgubio 2 lopte...sta je to Durant imao samo 3 manje ebiga, a ipak Westbrook najduze drzi loptu u svom posjedu, jer je PG
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 maj 2011, 00:28

SaltCityAttack je napisao/la:Westbrook je los, a imao je tripleduble 14p,14ast i 10 skokova uz samo 14 suteva koliko je uzeo i sta je tu lose?...pa ovakvu utakmicu ni Rondo nema i opet je odlican...kako takvi mozete da budete stvarno ne mogu biti pametan :(...pa skim mi ovdje polemisemo i vodimo diskusije u pm :(...ma treba batalit ovaj forum, jer ne vodi ovo nicemu, jer nigdje objektivnosti u pm
To je alfa rekao koliko se ja sjećam ne čitate njegove postove ili ih ne shvatate ozbiljno :?
Zašto Ronda spominješ :?: :oops:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.