Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Nije vam jasno očigledno, niko ovdje nije osporavao njega, ali priznat ćete da ako se igrači pozivaju na osnovu neke forme, on ne bi ni bio pozvan, a kada je već pozvan, zašto da igra na tako bitnom mjestu, a nije mu baš prirodno, nego nek' ste se vi Giaccherinia uhvatili, on neće ni imati minutaže (vjerovatno), iako je svojim radom zaslužio poziv i to mu ne može niko osporiti.
Bitno je da se i ovdje kao i na temi Španjolske repke prepucavaju timovi koji daju najviše reprezentativaca.
Ničim izazvani sada o Giovincu i njegovoj navodnoj precijenjenosti, a o montolivu pričati kako je nama krivo je smiješno, to ćete morati dokumentirati postovima juventina koji su to govorili. Ja ga lično nikada nisam želio vidjeti u Juventusu, čak sam bezbrojeno puta pisao da ne želim igrače koji će krasti mjesto Marroneu i sličnim, a jedan od njih je i dotični (malo bolja kopija aquilania) kao i mnogi drugi igrači.
Bitno je da se i ovdje kao i na temi Španjolske repke prepucavaju timovi koji daju najviše reprezentativaca.
Ničim izazvani sada o Giovincu i njegovoj navodnoj precijenjenosti, a o montolivu pričati kako je nama krivo je smiješno, to ćete morati dokumentirati postovima juventina koji su to govorili. Ja ga lično nikada nisam želio vidjeti u Juventusu, čak sam bezbrojeno puta pisao da ne želim igrače koji će krasti mjesto Marroneu i sličnim, a jedan od njih je i dotični (malo bolja kopija aquilania) kao i mnogi drugi igrači.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
pazi kvalifikacije za ovaj euro počele su još negdje u jesen 2010. ako montolivo nije zaslužio svojim igrama u ove skoro 2 godine da bude u startnoj postavi naspram jednog giovinca koji je vječiti talenat a nikad ništa da pokaže osim par golova i asistencija u parmi onda ja stvarno nemam šta sa vama da raspravljam. koji to trener/selektor gleda samo na formu zadnjih 7-8 mjeseci i prema tome sastavlja ekipu? zašto je onda torres pozvan u repku? sigurno je da nije zaslužio nekim svojim partijama dao par golova jedan protiv barce i jedan hattrick i to je to. ali ne zaboravljaju španci ko je trpao golove u finalu.
što se montoliva tiče i ove sezone on je ovu sezonu odradio jer je morao. prošle godine htio je pod svaku cijenu u milan nisu mu to dali u fiorentini i skinuli mu kapitensku traku bio je izviždan od strane navijača i što sve ne i sigurno je da čovjek neće qrcom da mrdne, ko bi kada ti tvoji navijači zvižde a nemaš ni motiva da igraš sa igračima tipa ljajića i amaurija.
što se montoliva tiče i ove sezone on je ovu sezonu odradio jer je morao. prošle godine htio je pod svaku cijenu u milan nisu mu to dali u fiorentini i skinuli mu kapitensku traku bio je izviždan od strane navijača i što sve ne i sigurno je da čovjek neće qrcom da mrdne, ko bi kada ti tvoji navijači zvižde a nemaš ni motiva da igraš sa igračima tipa ljajića i amaurija.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipino
- Kontakt:

izgleda da vlada pravo dobra atmosfera u Covercianu...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Onda govorimo o starim zaslugama.
I Gilardino, Quagliarella imaju velikih zasluga u skorije vrijeme, nemaju dobre sezone - mogao ih je zvati.
Giovinco i priča o vječnom talentu i precijenjenosti, zapravo, veoma je potcijenjen, dramatično, da nije Italijan, pričali bi o nekom fenomenu, ali ne, znate kako to ide u Italiji, moraš na posudbe, a tamo te čekaju treneri koji brinu samo o taktici i tako.
Ove godine momak ima strašnu statistiku, dakle, govorimo maltene o već formiranom igraču, a ne nekakvom talentu, pri tome Prandelli je neko ko može upotrijebiti njegove vještine.
Ne bih da ovo budu prepucavanja opet na ovoj relaciji o kojoj sam govorio.
Da rezimiram, meni lično ne smeta apsolutno što je montolivo pozvan, prandelli njega najbolje zna i vjeruje mu jer ga je trenirao godinama već, oko pozicije na kojoj će igrati se da diskutovati, ali dobro.
Ja kao navijač Italije na euru logično želim da montolivo i svi ostali igraju odlično, za veliku većinu raje na pdfu serie a nisam siguran.
U slučaju kraha Italije već vidim prepucavanja kako je većina fudbalera Juventusa u repki i oni su najviše krivi, a u slučaju fenomenalne predstave montoliva na euru, treba očekivati i trljanje na nos onima koji nisu bili uvjereni u njegove mogućnosti.
Ali, to je Italija, a stvari nisu drugačije ni na ovom pdf-u, no, i na ostalim pdf-ovima nije drugačija situacija.
I Gilardino, Quagliarella imaju velikih zasluga u skorije vrijeme, nemaju dobre sezone - mogao ih je zvati.
Giovinco i priča o vječnom talentu i precijenjenosti, zapravo, veoma je potcijenjen, dramatično, da nije Italijan, pričali bi o nekom fenomenu, ali ne, znate kako to ide u Italiji, moraš na posudbe, a tamo te čekaju treneri koji brinu samo o taktici i tako.
Ove godine momak ima strašnu statistiku, dakle, govorimo maltene o već formiranom igraču, a ne nekakvom talentu, pri tome Prandelli je neko ko može upotrijebiti njegove vještine.
Ne bih da ovo budu prepucavanja opet na ovoj relaciji o kojoj sam govorio.
Da rezimiram, meni lično ne smeta apsolutno što je montolivo pozvan, prandelli njega najbolje zna i vjeruje mu jer ga je trenirao godinama već, oko pozicije na kojoj će igrati se da diskutovati, ali dobro.
Ja kao navijač Italije na euru logično želim da montolivo i svi ostali igraju odlično, za veliku većinu raje na pdfu serie a nisam siguran.
U slučaju kraha Italije već vidim prepucavanja kako je većina fudbalera Juventusa u repki i oni su najviše krivi, a u slučaju fenomenalne predstave montoliva na euru, treba očekivati i trljanje na nos onima koji nisu bili uvjereni u njegove mogućnosti.
Ali, to je Italija, a stvari nisu drugačije ni na ovom pdf-u, no, i na ostalim pdf-ovima nije drugačija situacija.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Sutra protiv Rusije će na teren izaći ovih 11, Prandelli je to saopštio.
Chiellini je kako kaže već ok, ali ga neće ubacivati da ne bi riskirao.
Meč će biti prenošen od 20.45 na SportKlubu.
1 Buffon; 2 Maggio, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 6 Balzaretti; 18 Montolivo, 21 Pirlo, 8 Marchisio, 16 De Rossi; 9 Balotelli, 10 Cassano.
Chiellini je kako kaže već ok, ali ga neće ubacivati da ne bi riskirao.
Meč će biti prenošen od 20.45 na SportKlubu.
1 Buffon; 2 Maggio, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 6 Balzaretti; 18 Montolivo, 21 Pirlo, 8 Marchisio, 16 De Rossi; 9 Balotelli, 10 Cassano.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
@Ox - Kad se Balzaretti oporavio od ozljede? Jel on uopce bio ozljeđen ili sam ja nesto zabrija
Meni ova obrana talijana izgleda kao beton, tesko ce to netko probit.

Meni ova obrana talijana izgleda kao beton, tesko ce to netko probit.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- IlPrincipino
- Kontakt:
da li je ko čitao izjavu Prandellia?
kaže da je spreman ponovi reprezentaciju sa Eura ako to bude potrebno...
http://www.football-italia.net/19449/it ... -euro-2012" onclick="window.open(this.href);return false;
Criscito poludio..kaže da nije trebao biti poveućen iz reprezentacije...
kaže da je spreman ponovi reprezentaciju sa Eura ako to bude potrebno...
http://www.football-italia.net/19449/it ... -euro-2012" onclick="window.open(this.href);return false;
Criscito poludio..kaže da nije trebao biti poveućen iz reprezentacije...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vecerasnje formacije

Ballo u elementu

Ballo u elementu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- muha milanez
- Kontakt:
Hocel bit negdje prenos utakmice? Ev ugledah na RAI1 ima prenos, jedino ako kablovska ne zatamni sliku bice dobro.. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- IlPrincipino
- Kontakt:
sportklub prenosi..evo upravo himne...
sastav je onaj koji se i najavljivao...
sastav je onaj koji se i najavljivao...
- muha milanez
- Kontakt:
Gledam na rai 1 posto nemam sportklub..
ovo za sad mi odlicno izgleda, dobar sastav, jos poslije kad giovinco udje.. uhh
ovo za sad mi odlicno izgleda, dobar sastav, jos poslije kad giovinco udje.. uhh

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- IlPrincipino
- Kontakt:
na početku se igra vrlo otvoreno..
EDIT: nadam se da će Giorgio biti spreman za tekmu protiv Španije...ne djeluje mi ovo ubjedljivo...
EDIT: Pirlo leti za sada...
EDIT: nadam se da će Giorgio biti spreman za tekmu protiv Španije...ne djeluje mi ovo ubjedljivo...
EDIT: Pirlo leti za sada...
Pa nije loše, Rusi napadaju 90% po strani Maggia i tu treba malo pojačati odbranu, ostalo ok.
Italija vrlo izbalansiran i kompaktan tim, šteta što ne igraše sa Luxemburgom, trebao bi im još jedan meč da se dodatno uigraju, Rusima je ovo treći pripremni meč.
Možda da Balonja i Cassano malo više kombinuju, dosta se igra svodi na ubačaje Pirla.
Italija vrlo izbalansiran i kompaktan tim, šteta što ne igraše sa Luxemburgom, trebao bi im još jedan meč da se dodatno uigraju, Rusima je ovo treći pripremni meč.
Možda da Balonja i Cassano malo više kombinuju, dosta se igra svodi na ubačaje Pirla.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- SoloJuve26
- Kontakt:
Rusi su trebali dosada barem 2-3 gola dati, lose ovo nesto.. Chiellini treba se vratiti podhitno...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bolja Rusija, barem su imali izglednije prilike a i lakse dolaze do nekih jacih sansi za gol.
Gleda sam Ruse one prijasnje 2 utakmice i nisu me impresionirali ali sada stvarno lete.
Gleda sam Ruse one prijasnje 2 utakmice i nisu me impresionirali ali sada stvarno lete.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ja sam i dalje ideje da ova Italija treba igrati 4-3-3, idealno, ali nemaju desno krilo, da je Rossi kojim slučajem zdrav, to bi strašno moćno bilo.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Meni je malo nejasno zasto igraju Pirlo i Montolivo. Puno bi to bolje izgledalo kad bi umjesto jednog igra Giovinco.
Mozemo vidit da Pirlo kreira svaki napad a Montolivo je gotovo beskoristan. Jedan treba ici vanka.
Mozemo vidit da Pirlo kreira svaki napad a Montolivo je gotovo beskoristan. Jedan treba ici vanka.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
preloše je ovo za sad. rusi su stvorili 4-5 mrtvih zicera igraju se sa odbranom. vezni red ne pruža podršku odbrani. napad koliko toliko dobar, bekovi su dobri također maggio tanak malo ali balzaretti aždaha. ovako spominje se i 4-3-3 formacija da čak i di natale zaigra uz cassana i balotellija to bio harakiri. ukoliko ovako nastave na euru nema šanse da dobiju bilo koga jer svi u grupi imaju jaču ekipu od rusije a pogotovo vezni red. vidjet ćemo 2. pol šta će biti ipak je prijateljska a italijani takve utakmice uvijek kalkuliraju.
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Rusi su stvorili par odličnih prilika..igraju se sa odbranom...vezni red ne pruža podršku odbrani...nekako su mi mlaki..gledaju Ruse kako prolaze...jest prijateljska ali trebalo se ovo ozbiljnije shvatiti...
nadam se da ova odbrana neće zaigrati protiv Španije..primili bi par komada garant...očekivao sam da ovo bude dosta bolje...
nadam se da ova odbrana neće zaigrati protiv Španije..primili bi par komada garant...očekivao sam da ovo bude dosta bolje...
Vidi se kalkuliranje, igra se pod ručnom što je i normalno, nije bilo nekih kikseva, a odbrana je možda ostavljena na cjedilu par puta od veze koja treba to malo amortizovati, De Rossi treba koristiti svoju snagu i držati vezu kao što to inače radi.
Možda bi trebao izvršiti neku izmjenu sada, treba malo živosti, možda u vidu Giovinca, Borinia ili Abatea.
Principino, samo će Chiellini igrati umjesto Bonnucia, ostalo je to što vidiš.
Možda bi trebao izvršiti neku izmjenu sada, treba malo živosti, možda u vidu Giovinca, Borinia ili Abatea.

Principino, samo će Chiellini igrati umjesto Bonnucia, ostalo je to što vidiš.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 01 jun 2012, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.