Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Neki dan sam cuo na Premiere-u da najmanje srece ove sezone su imali HSV i Bayern. HSV je popularni "aluminium" (kako to njemci vole nazvati) pogodio 12 puta, a Bayern 10 puta.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pa dobro...nije ni to jedini pokazatelj...amerosm je napisao/la:Neki dan sam cuo na Premiere-u da najmanje srece ove sezone su imali HSV i Bayern. HSV je popularni "aluminium" (kako to njemci vole nazvati) pogodio 12 puta, a Bayern 10 puta.
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
ko tebe razumije **** je jeza, ili si napusen ili spavas pred compom ili ti je ovaj izlog u svijet...sve u zivotu!!!!Rz88 je napisao/la:e jbg, nije to sreca odnosno nesreca, vec do igraca je, koliko je gol a on stativu pogodi...lol, da mene placaju 5 mil po sezoni i ja bi ginuo, jbg. ovo je bosna.
svati jedno, ima i ljepsih stavari u zivotu, nego sjediti tu po citav dan i svugdje se petljati...jadno...

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Pa zna se.ribery je napisao/la:Herta?geronimo je napisao/la:
Neka osvoji najbolji a nikako najsretniji ( zna se na koga mislim )![]()

Vom Jäger zum Gejagten
I to sa natpisom Misketa ili Dzeke molicu lijepogeronimo je napisao/la:Pa zna se.ribery je napisao/la:Herta?geronimo je napisao/la:
Nego ti pripremi sukispu ili harishpu
dres Wolfsburga ( kao sto si obecao, ako budu treci )!
Ili se nadaj da ce pasti...
![]()

Kao sto rekoh Magath je cudo a vi se schprdajte i dalje :ugeek:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nije problem u dresu, problem je sto oni nece bit 3.geronimo je napisao/la:Pa zna se.ribery je napisao/la:Herta?geronimo je napisao/la:
Nego ti pripremi sukispu ili harishpu
dres Wolfsburga ( kao sto si obecao, ako budu treci )!
Ili se nadaj da ce pasti...
![]()

De ti dres spremi i upakiraj,za probleme ne brini 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bit ce jako zanimljivo do kraja sezone. Prvih 5-6 timova se bore za titulu. Velika je mogucnost da bude iznanedjenje, npr da prvak bude Hoffenheim,Wolfsburg ili Herta. Ustvari nije sad samo rijec o tiuli,vec i o ligi prvaka. Bayern kako igra,i kakve rezultate postize mogli bi ostati bez ovog takmicenja,a svi znamo sta je Bayern u Njemackoj. Werder se polako vraca u formu. Ipak vjerujem da bi mogli najvise da dobiju Hofenheim i wolfsburg. Igraju samo ligu,dok Bayern i HSV su u eurokupovima,Bayer u kupu njemacke,werder takodjer... "Mirise" mi na iznanadjenja.
Najviše bih volio da HSV osvoji (mislim da imaju jako dobre šanse, ali da im se ne dogadjaju utakmice kao ona sa Wolfsburgom).
Hertha je mozda ovako lagano iznenadjenje, ali kad bolje pogledas i nisu. Imaju najboljeg stopera u Bundesligi, Voronina i jos niz dobrih igrača.
Bayern jest najkvalitetniji, najbogatiji itd. ali bas radi toga bih volio da ne osvoji..
Wolfsburg je po meni najvece iznenadjenje (nitko to nije ocekivao od njih). Imaju i oni sanse ali trebat ce dosta srece i kikseva Bayerna, Herthe, HSV-a. Tesko tesko.
Hoffenhaim, nadam se da se svi slazete da oni vise nemaju izgleda osvojiti, neka se bore za Europu, ni Kup Uefe im nebi bio loš !
Hertha je mozda ovako lagano iznenadjenje, ali kad bolje pogledas i nisu. Imaju najboljeg stopera u Bundesligi, Voronina i jos niz dobrih igrača.
Bayern jest najkvalitetniji, najbogatiji itd. ali bas radi toga bih volio da ne osvoji..
Wolfsburg je po meni najvece iznenadjenje (nitko to nije ocekivao od njih). Imaju i oni sanse ali trebat ce dosta srece i kikseva Bayerna, Herthe, HSV-a. Tesko tesko.
Hoffenhaim, nadam se da se svi slazete da oni vise nemaju izgleda osvojiti, neka se bore za Europu, ni Kup Uefe im nebi bio loš !
ima li na netu gdje wolfsburg,ako ste nasli dajte link!!!
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
HT
Cottbus-Hertha 1-2
Wolfsburg-Karlsruhe 1-0 Dzeko
Hoffenheim-Werder 0-0
Stuttgart-Dortmund 1-0
Bayern-Hannover 3-1
Gladbach-Hsv 2-1
Cottbus-Hertha 1-2
Wolfsburg-Karlsruhe 1-0 Dzeko
Hoffenheim-Werder 0-0
Stuttgart-Dortmund 1-0

Bayern-Hannover 3-1
Gladbach-Hsv 2-1
FC Schalke 04 - 1. FC Köln 1:0
Hoffenheim - Werder Bremen 0:0 ( Ono sto sam ja mogao vidjeti, Hoffenheim je bio puno bolji, nije im se dalo danas)
Borussia M'gladbach - Hamburger SV 4:1 -Sramota. Eto razloga zasto nece biti prvaci. Ipak, HSV je daleko kvalitetnija i kompaktnija ekipa od Bayerna za osvajanje titule
Bayern München - Hannover 96 5:1 -hvala Bogu
Energie Cottbus - Hertha BSC 1:3 Voronji hattrick, sanjam dan kada ce neko da zgazi ovu Hertu
VfL Wolfsburg - Karlsruher SC 1:0 Dzeko nastavlja da trese mreze
VfB Stuttgart - Borussia Dortmund 2:1 Ocekivano, VFB jako dobar od pocetka drugog dijela sezone
1.Hertha BSC 46
2.1899 Hoffenheim (N) 42
3.Bayern München (M, P)42
4. VfL Wolfsburg 42
5.Hamburger SV 42
Hoffenheim - Werder Bremen 0:0 ( Ono sto sam ja mogao vidjeti, Hoffenheim je bio puno bolji, nije im se dalo danas)
Borussia M'gladbach - Hamburger SV 4:1 -Sramota. Eto razloga zasto nece biti prvaci. Ipak, HSV je daleko kvalitetnija i kompaktnija ekipa od Bayerna za osvajanje titule

Bayern München - Hannover 96 5:1 -hvala Bogu
Energie Cottbus - Hertha BSC 1:3 Voronji hattrick, sanjam dan kada ce neko da zgazi ovu Hertu
VfL Wolfsburg - Karlsruher SC 1:0 Dzeko nastavlja da trese mreze
VfB Stuttgart - Borussia Dortmund 2:1 Ocekivano, VFB jako dobar od pocetka drugog dijela sezone
1.Hertha BSC 46
2.1899 Hoffenheim (N) 42
3.Bayern München (M, P)42
4. VfL Wolfsburg 42
5.Hamburger SV 42
Ova se Hertha ne sali.
To bio veliki minus BL da ovakva mlitava Hertha osvoji BL koja ni u UEFA nemoze proci neke klubove tipa harkov itd.
Kud ces dalje kad bi vise volio i da Bajern bude prvak nego ovi sifilicari iz Berlina
To bio veliki minus BL da ovakva mlitava Hertha osvoji BL koja ni u UEFA nemoze proci neke klubove tipa harkov itd.
Kud ces dalje kad bi vise volio i da Bajern bude prvak nego ovi sifilicari iz Berlina

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
neka osvoji onaj koji osvoji najvise bodova.
koja mlitava hertha? ona koja je sada prva možda?
ajde ne piši gluposti
ajde ne piši gluposti
Ma upravu je covjek-hertha ako eventualno bude prva otici ce u ligu prvaka i tamo ce se obrukati dok tu ima klubova koji bi puno bolje predstavljali bundesligu u europiescape je napisao/la:neka osvoji onaj koji osvoji najvise bodova.
ajde ne piši gluposti
pa svi će se obrukat osim bayerna. drugi svi nemogu ama baš ništa u ligi prvaka
herta prva, imaju najboljega stopera, josipa simunica i golgetera voronjina koji od dvi sanse daje tri gola. zasluzeno prvi
escape je napisao/la:pa svi će se obrukat osim bayerna. drugi svi nemogu ama baš ništa u ligi prvaka
Ne bih se slozio-prije samo 2 godine Schalke je igrao u cetvrtfinalu-Werder takodje uvijek igra solidno a i HSV je uvijek dobar u europi za razliku od Herthe koja ne moze i objektivno losije klubove od sebe da pobjedi u kupu uefa
Glupo je o tome uopće raspravljati.
Jedna Engleska nije išla na EP2008. a umjesto nje je išla Rusija, iako ćemo se svi složiti da je Engleska pojedinačno mnogo kvalitetnija od Rusije. Rusija je bila očajna u kvalifikacijama došla je do polufinala EP.
To je samo za usporedbu.
Zašto se onda i igra liga?!?
neka se odmah da trofej Bayernu, neka ide u LP nemora se nit' igrat Bundesliga?
SVAŠTA
Jedna Engleska nije išla na EP2008. a umjesto nje je išla Rusija, iako ćemo se svi složiti da je Engleska pojedinačno mnogo kvalitetnija od Rusije. Rusija je bila očajna u kvalifikacijama došla je do polufinala EP.
To je samo za usporedbu.
Zašto se onda i igra liga?!?
neka se odmah da trofej Bayernu, neka ide u LP nemora se nit' igrat Bundesliga?
SVAŠTA

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.