Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Titova-Juga » 18 maj 2011, 23:34

Saban je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
Diino_10 je napisao/la:Šta je sa Nemanjom Supićem, kako brani u Javoru? :?

Ovaj Nemanja jednom odigro kakvu takvu utakmicu za našu repku i odmah ga digli u nebesa.
Prosječan golman, imamo ih puno bolji...
Nemanja je branio vrlo dobro za naginjanjem ka odlicnom 4 ili 5 utakmica u proslim kvalifikacijama i jedan je od najzasluznijih sto som dosli do drguog mjesta...tako da podcjenjivanje tipa "jedna dobra utakmica..." moze reci samo onaj ko nije pratio te kvalifikacije.

Sabane, pratio sam jasta sam vec pratio, sekirao se ko i ti i svi mi ovdje.
Imam osjecaj da vazda nekom forumasu dirnem u dragog igraca, nikog se ne smije kritikovati, sve sjajno i bajno. Jos malo i SP cemo uzeti : )
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 maj 2011, 23:48

Svi igraci koji su imali pozitivnu igru u repci,i koji su svojim zalaganjem,odazivanjem doveli do te pozitive.Svakom normalnom ko navija za BIH repku bi trebali biti na neki nacin dragi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 maj 2011, 23:51

harishp je napisao/la:Svi igraci koji su imali pozitivnu igru u repci,i koji su svojim zalaganjem,odazivanjem doveli do te pozitive.Svakom normalnom ko navija za BIH repku bi trebali biti na neki nacin dragi.

Pa zar ti dovodis u pitanje to da mi neko nije drag ili jeste ?
Svak ko ima i jedan nastup za domovinu je drag igrac, ali to ne znaci da necu reci sta mislim o istom kao igracu.
Ne znaci da ga necu kritikovati ili pohvaliti po potrebi.
Misljenja sam da imamo boljih golmana od Nemanje i to je to.
Nemojmo biti djeca :)
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

edinjo-vg
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-vg » 19 maj 2011, 00:09

po meni na sirem spisku bi trebali biti neki od ovih momaka:

zukanovic, dialiba i sunjic (belgija), mahmutovic (ceska), hadzic (austrija) i galesic (slovenija)...ostali nazalost nisu vrijedni spominjanja (naravno samo gledajuci u kontekstu pozivanja u A-repku BiH)!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 19 maj 2011, 04:39

Ovaj Nemanja jednom odigro kakvu takvu utakmicu za našu repku i odmah ga digli u nebesa.
Ovo se ne slaze sa onim o cemu pricas. Na prosto pitanje sta je sa Supicem, odgovorio si netacnom konstatacijom (da ne kazem da si lago) da je "...jednom odigro kakvu takvu utakmicu". Nemanja, Adnan, Boris Marko, Emir, Edin, Vedo...svako onaj ko je dao sve od sebe igrajuci za BiH treba bas dobro zas.rati da bi ga napadao, a posebno lazi iznosio.
Inace, slazem se da sada nije za prvog golmana, ali ako solidno brani - kako neki rekose, zasto ga nacisto zaobilaziti.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 maj 2011, 05:14

Saban je napisao/la:

Ovo se ne slaze sa onim o cemu pricas. Na prosto pitanje sta je sa Supicem, odgovorio si netacnom konstatacijom (da ne kazem da si lago) da je "...jednom odigro kakvu takvu utakmicu". Nemanja, Adnan, Boris Marko, Emir, Edin, Vedo...svako onaj ko je dao sve od sebe igrajuci za BiH treba bas dobro zas.rati da bi ga napadao, a posebno lazi iznosio.
Inace, slazem se da sada nije za prvog golmana, ali ako solidno brani - kako neki rekose, zasto ga nacisto zaobilaziti.

A gdje ti vidis laz u tome sto je covjek nista vise nego prosjecan golman ? Zar zaista mislis da nemamo boljih golmana od Supica ? Velika mu je sreca sto je visok i time nadoknaduje svoj manjak neke velike kvalitete. Visina je uvijek za golmana vazna, mada ne i presudna. Sta treba raditi, sam sebi golove davati da mu ja kritiku nabacim ? Mozda u tvom svijetu brale, u mom jock. Toliko o ovoj temi, over and out. ;)

Smrt nacionalizmu !!

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 21 maj 2011, 12:27

rodjen u Sarajevu,87 godiste ,nije igrao za Srbiju

Jovančić zamena za Tejga

Fudbaler Rada Vladimir Jovančić pominje se kao najozbiljniji kandidat da u timu Partizana zameni Tejga.

fcrad.co.rs
Crno-beli su već istakli svoje interesovanje, Rad je spreman na transfer, kao i Jovančić, ali još uvek nema dogovora oko prelaska nаpаdаčа ‘grаđevinаrа’ u redove šаmpiona Srbije.

“Pregovаrаli smo, sreo sаm se sа čelnicimа crno-belih, međutim, to je sve. Zа sаdа”, rekao je Rаnko Stojić, finansijer kluba sa Banjice.

Stojić je pre deset dаnа rаzgovаrаo sа predsednikom Pаrtizаnа Drаgаnom Đurićem, a sаstаnаk je zаvršen odlаgаnjem odluke, pošto se dve strаne nisu sporаzumele oko novca za transfer.

“Tаčno je dа prvаk Srbije želi nаšeg prvotimcа, međutim, Pаrtizаn nije usаmljen. Zа Jovаnčićа se rаspituju klubovi iz Belgije, Austrije, Frаncuske i Turske. Spremаn sаm dа nаprаvim ustupаk nаšem klubu, respektujući Pаrtizаn, dobre poslovne odnose sа ljudimа koji gа vode i zov Lige šаmpionа. Istovremeno morаm dа štitim interese Rаdа”, naglasio je Stojić.

U jаvnosti se pojavila informаcijа dа Stojić zа svog pulenа trаži milion evrа i 30 procenаtа od nаredne prodаje. Ključni čovek u svim poslovimа plаvo-belih ne želi dа se izjаšnjаvа o cifrаmа.

“Jedino mogu dа sаopštim dа nećemo prodаti Jovаnčićа budzаšto. Ako strаnci nude duplo više od Pаrtizаnа, zаr je logično dа sputаvаm tаkаv trаnsfer? Mаdа, s druge strаne, igrаnje nа crno-beloj strаni Topčiderskog brdа je ogromаn izаzov. Jovаnčić, tаkođe, želi dа pređe u tаbor аktuelnog, verovаtno i budućeg prvаkа, dа se oprobа nа visokom nivou”, rekao je Stojić za “Sportski žurnal”

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=513534

nihco

Post Postao/la nihco » 22 jun 2011, 13:53

nego niko ne spominje cuvenog ulfeta pramenkovica, je li jos moze igrati za u21 ? posljednjih 5-6 ciklusa je mogao......je li na pomolu promjena sredine?
Sent from my Commodore 64

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 22 jun 2011, 14:41

Prošle godine sam protiv Juventusa u EL gledao momka u Šturmu mislim da se preziva Bukvić ili Bukva i bio je jedan od najboljih u ekipi Šturma. Kakav je sada i ako igra standardno mislim da je zaslužio poziv . :?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 22 jun 2011, 18:47

dzenan01 je napisao/la:Prošle godine sam protiv Juventusa u EL gledao momka u Šturmu mislim da se preziva Bukvić ili Bukva i bio je jedan od najboljih u ekipi Šturma. Kakav je sada i ako igra standardno mislim da je zaslužio poziv . :?
Bio na pozajmici u LASKu,koji je inače isp'o iz lige. :lol:
Inače, taj tip je i za mene solidan igrač..msm da će biti nešto od njega. Sl. sezonu bi trebao igrati u Sturmu, pa ako se pokaže,što da ne, dat mu šansu da zaigra na desnom krilu,ionako fali.

Ja sam inače mišljenja da Hajrović,on i Hadžić bi trebali dobiti kakvu minutu, sekundu, samo da nam ne odu u dr. repke. :D 3 krila. :roll:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 23 jun 2011, 01:41

Arnelinho je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Prošle godine sam protiv Juventusa u EL gledao momka u Šturmu mislim da se preziva Bukvić ili Bukva i bio je jedan od najboljih u ekipi Šturma. Kakav je sada i ako igra standardno mislim da je zaslužio poziv . :?
Bio na pozajmici u LASKu,koji je inače isp'o iz lige. :lol:
Inače, taj tip je i za mene solidan igrač..msm da će biti nešto od njega. Sl. sezonu bi trebao igrati u Sturmu, pa ako se pokaže,što da ne, dat mu šansu da zaigra na desnom krilu,ionako fali.

Ja sam inače mišljenja da Hajrović,on i Hadžić bi trebali dobiti kakvu minutu, sekundu, samo da nam ne odu u dr. repke. :D 3 krila. :roll:
Treba organizovati kakvu bezveznu prijateljsku protiv npr. San Marina i tu pozvat sve ove igrače koje trebamo kaparisati da ne odlepršaju u druge repke. Ako šta od njih bude nama dobro :mrgreen:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 jul 2011, 16:02

Dva gola Mahmutovica i jedan Melunovica za Teplice

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 13 jul 2011, 16:06

soko je napisao/la:Dva gola Mahmutovica i jedan Melunovica za Teplice
slabo ko to prati, znas. Ljevakovic i Mahmutovic da imaju kvaliteta igrali bi u ligama petice! Tako smatraju nasi kvazistrucnjaci sa foruma...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 jul 2011, 16:11

Mahmutovic bi se trebao sad pozvati protiv Grcke.
Papac, Begovic i Cocalic. Mozda jos Bicakcic. Mislim da bi to bilo sasvim dovoljno. Eventualno i Ljevakovica iako mislim da je bolje Besica i Zahirovica tu stavljati i naravno Medu(koji je po mom uz Lulica naj bolji igrac BiH u zadnje 3-4 utakmice).

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 jul 2011, 16:12

santos je napisao/la:rodjen u Sarajevu,87 godiste ,nije igrao za Srbiju

Jovančić zamena za Tejga

Fudbaler Rada Vladimir Jovančić pominje se kao najozbiljniji kandidat da u timu Partizana zameni Tejga.

fcrad.co.rs
Crno-beli su već istakli svoje interesovanje, Rad je spreman na transfer, kao i Jovančić, ali još uvek nema dogovora oko prelaska nаpаdаčа ‘grаđevinаrа’ u redove šаmpiona Srbije.

“Pregovаrаli smo, sreo sаm se sа čelnicimа crno-belih, međutim, to je sve. Zа sаdа”, rekao je Rаnko Stojić, finansijer kluba sa Banjice.

Stojić je pre deset dаnа rаzgovаrаo sа predsednikom Pаrtizаnа Drаgаnom Đurićem, a sаstаnаk je zаvršen odlаgаnjem odluke, pošto se dve strаne nisu sporаzumele oko novca za transfer.

“Tаčno je dа prvаk Srbije želi nаšeg prvotimcа, međutim, Pаrtizаn nije usаmljen. Zа Jovаnčićа se rаspituju klubovi iz Belgije, Austrije, Frаncuske i Turske. Spremаn sаm dа nаprаvim ustupаk nаšem klubu, respektujući Pаrtizаn, dobre poslovne odnose sа ljudimа koji gа vode i zov Lige šаmpionа. Istovremeno morаm dа štitim interese Rаdа”, naglasio je Stojić.

U jаvnosti se pojavila informаcijа dа Stojić zа svog pulenа trаži milion evrа i 30 procenаtа od nаredne prodаje. Ključni čovek u svim poslovimа plаvo-belih ne želi dа se izjаšnjаvа o cifrаmа.

“Jedino mogu dа sаopštim dа nećemo prodаti Jovаnčićа budzаšto. Ako strаnci nude duplo više od Pаrtizаnа, zаr je logično dа sputаvаm tаkаv trаnsfer? Mаdа, s druge strаne, igrаnje nа crno-beloj strаni Topčiderskog brdа je ogromаn izаzov. Jovаnčić, tаkođe, želi dа pređe u tаbor аktuelnog, verovаtno i budućeg prvаkа, dа se oprobа nа visokom nivou”, rekao je Stojić za “Sportski žurnal”

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p" onclick="window.open(this.href);return false; ... _id=513534

Momčina iz Tilave. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 19 jul 2011, 09:29

Krstanović, koji je rođen u Tomislavgradu, već je jednom bio u kadru BiH reprezentacije. Bilo je to 2008. u vrijeme v.d. izbornika Denijala Pirića kad su mnogi igrači bojkotirali reprezentaciju. Krstanović je tada dobio poziv, ali se vratio u Posušje koje je tada igralo važnu utakmicu sa Željezničarom tako da nije nastupio. U nedavnom razgovoru za ...... na upit bi li se odazvao pozivu izbornika Sušića, Krstanović je odgovorio:

"Odazvao bih se, zašto ne? Imam 28 godina i nemam vremena više čekati poziv Hrvatske."

:oops:

Treba mu odma svrsit u usta :)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 jul 2011, 17:52

[youtube][/youtube]

Adis Husidic, nadimak "Baggio".
http://en.wikipedia.org/wiki/Baggio_Husidi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;

Vidim da njegov Chicago Fire igra protiv Man Uniteda 23. jula, znaci prilika da ga vidimo na djelu ako bude igrao.

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 20 jul 2011, 01:41

classic je napisao/la:Krstanović, koji je rođen u Tomislavgradu, već je jednom bio u kadru BiH reprezentacije. Bilo je to 2008. u vrijeme v.d. izbornika Denijala Pirića kad su mnogi igrači bojkotirali reprezentaciju. Krstanović je tada dobio poziv, ali se vratio u Posušje koje je tada igralo važnu utakmicu sa Željezničarom tako da nije nastupio. U nedavnom razgovoru za ...... na upit bi li se odazvao pozivu izbornika Sušića, Krstanović je odgovorio:

"Odazvao bih se, zašto ne? Imam 28 godina i nemam vremena više čekati poziv Hrvatske."

:oops:

Treba mu odma svrsit u usta :)
Ovog idiota ni pod razno zvati.Ima sigurno oni koji su bolji od ovog jade,a mladji su i srcem ce igrati za repku.
AMAR OSIM!

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 20 jul 2011, 01:51

Patrick Nyema ;)
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jul 2011, 01:56

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Patrick Nyema ;)
Nema nase drzavljanstvo i vec je igrao za Liberiju, ali osim toga nema problema. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: head88, Zglavkar i 36 gostiju.