Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Daj ba zašto tako razmišljate naši špiceve nemože jedan Nesta iz Milana a ne Kompany da ih zaustavi....ja nekog igrača......džeko če ih sam razvalit...Igramo u Genku na domaćem terenu.....solidna prognoza 0:2
Nobody is smart....I'm Nobody....
:D

- CheGuevara
- Kontakt:
Tvoje rijeci u bozijim usima!!!AdemirBHF je napisao/la:Daj ba zašto tako razmišljate naši špiceve nemože jedan Nesta iz Milana a ne Kompany da ih zaustavi....ja nekog igrača......džeko če ih sam razvalit...Igramo u Genku na domaćem terenu.....solidna prognoza 0:2
Kad se sve sagleda, oduzme i sabere, sto se tice igrackog kvalitetai i SELEKTORSKOG, mislim da bi trebali pobijediti u Belgiji, e malo taj gostujuci tetren je problem ali su nasi pokazali da im to i nije problem igrajuci protiv Slovenije. a sto se tice BiH-Belgija, to je akoBogda zagarantovano tri boda (nadam se da ce mo uzeti 6 bodova akoBogda)
Naprijed Bosanci i Hercegovci
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
U Zenici sigurno pobjedujemo!amir je napisao/la:Kad se sve sagleda, oduzme i sabere, sto se tice igrackog kvalitetai i SELEKTORSKOG, mislim da bi trebali pobijediti u Belgiji, e malo taj gostujuci tetren je problem ali su nasi pokazali da im to i nije problem igrajuci protiv Slovenije. a sto se tice BiH-Belgija, to je akoBogda zagarantovano tri boda (nadam se da ce mo uzeti 6 bodova akoBogda)

Kako kažu
BOSNA U BOSNI SVE DOBIVA!
Jadni oni kad nam dođu
BOSNA U BOSNI SVE DOBIVA!
Jadni oni kad nam dođu

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Sve je ok,ja licno zelim da BiH uspije ali je problem nasa odbrana,to sam u Mariboru vidjeo
- CheGuevara
- Kontakt:
sta se glupiras..igracki kvalitet je vazni od selektorskog kvaliteta..pa ti njega napisao troduplo veceg nego sada!!amir je napisao/la:Kad se sve sagleda, oduzme i sabere, sto se tice igrackog kvalitetai i SELEKTORSKOG, mislim da bi trebali pobijediti u Belgiji, e malo taj gostujuci tetren je problem ali su nasi pokazali da im to i nije problem igrajuci protiv Slovenije. a sto se tice BiH-Belgija, to je akoBogda zagarantovano tri boda (nadam se da ce mo uzeti 6 bodova akoBogda)

joj amire, bas si kanta, nema sta

- CheGuevara
- Kontakt:
Izgleda da ce Mirvic i Stilic biti sigurno pozvani za prijateljsku u Februaru, pa ako bog da i za tekme protiv Belgije..to je jedan mali korak naprijed...neka jos vrati Papca i ja sam zadovoljan..za sad!
Naravno da treba i testarati druge potencijalne kandidate, koji su zanimljivi..pogotovo u odbrani..
za sad su (vjerovatno) na raspologanju...
SPAHIC
NADAREVIC
DAMJANOVIC
MRAVAC
BERBEROVIC
RADELJIC
Nesigurni igraci:
(PAPAC?) -> Ako ga ovaj put neuspjednu nagovorit, nece nikad!
(MIRVIC?) -> izjavio je da ce ga zvati..to znaci mora se samo vidjeti dali ima kvaliteta za repke ili ne?!!
(TRIVUNOVIC?) -> po medijama, oprostio je se od repke..al hajd ti znaj! vidjecemo!
(DZOMBIC?) -> spominjao je se prije par mjeseca, pa je mravac bio pozvan..ipak..mozda ga vidimo kakav je?!!!
Jesam li nekoga zaboravio??
Malog VRANJESa nebih spominjao, jer vjerovatno trenutno jos nije tema..ali ko zna..mozda ga pozove na testiranje!!
Pa eto, mozda ipak nesto bude od nase odbrane, ako se Papac vrati i ako makar jedan od ovih nesigurnih budeo imao dovoljno kvaliteta!! Onda bi mogli imati jednu solidnu odbranu svecano!!

Naravno da treba i testarati druge potencijalne kandidate, koji su zanimljivi..pogotovo u odbrani..
SPAHIC
NADAREVIC
DAMJANOVIC
MRAVAC
BERBEROVIC
RADELJIC
Nesigurni igraci:
(MIRVIC?) -> izjavio je da ce ga zvati..to znaci mora se samo vidjeti dali ima kvaliteta za repke ili ne?!!
(TRIVUNOVIC?) -> po medijama, oprostio je se od repke..al hajd ti znaj! vidjecemo!
(DZOMBIC?) -> spominjao je se prije par mjeseca, pa je mravac bio pozvan..ipak..mozda ga vidimo kakav je?!!!
Malog VRANJESa nebih spominjao, jer vjerovatno trenutno jos nije tema..ali ko zna..mozda ga pozove na testiranje!!
Pa eto, mozda ipak nesto bude od nase odbrane, ako se Papac vrati i ako makar jedan od ovih nesigurnih budeo imao dovoljno kvaliteta!! Onda bi mogli imati jednu solidnu odbranu svecano!!
Gdje si ti procitao da ce Ciro pozvati Mirvica i Stilica??CheGuevara je napisao/la:Izgleda da ce Mirvic i Stilic biti sigurno pozvani za prijateljsku u Februaru, pa ako bog da i za tekme protiv Belgije..to je jedan mali korak naprijed...neka jos vrati Papca i ja sam zadovoljan..za sad!![]()
SPAHIC
NADAREVIC
DAMJANOVIC
MRAVAC
BERBEROVIC
RADELJIC
Nesigurni igraci:

- CheGuevara
- Kontakt:
http://www.san.ba/index.php?id=4734Tarik14 je napisao/la:Gdje si ti procitao da ce Ciro pozvati Mirvica i Stilica??CheGuevara je napisao/la:Izgleda da ce Mirvic i Stilic biti sigurno pozvani za prijateljsku u Februaru, pa ako bog da i za tekme protiv Belgije..to je jedan mali korak naprijed...neka jos vrati Papca i ja sam zadovoljan..za sad!![]()
SPAHIC
NADAREVIC
DAMJANOVIC
MRAVAC
BERBEROVIC
RADELJIC
Nesigurni igraci:
Vranjesa bi u prvu test tekmu pozvao.
razlog ode u ,,Zvezdu,,
Ako imalo bude pokazao kvalitet ode on u Srbijansku repku ionako jaku u odbrani.
P.S i nemojte odmah onu ,,izlizanu,, pricu ako se bude premisljao sta ce nam
Ovako dok jos nije progledao kaparisan u nasoj repci i cao dzaci.
primjer pandze bili su mi smijesni natpisi pandza konkurent u mladoj hrvatskoj repci.
i nakon toga demant zaebunili se momcine posto je Pandza bio odigrao mec u A repci BIH a to nisu kockasti uocili
razlog ode u ,,Zvezdu,,
Ako imalo bude pokazao kvalitet ode on u Srbijansku repku ionako jaku u odbrani.
P.S i nemojte odmah onu ,,izlizanu,, pricu ako se bude premisljao sta ce nam

primjer pandze bili su mi smijesni natpisi pandza konkurent u mladoj hrvatskoj repci.
i nakon toga demant zaebunili se momcine posto je Pandza bio odigrao mec u A repci BIH a to nisu kockasti uocili

**** vas Papac,kao da je jedini pa jos i to da ga moli,glupost
Jedan i jedini-razlog ode Salihovic na svoju prirodnu pozicijubebek1 je napisao/la:**** vas Papac,kao da je jedini pa jos i to da ga moli,glupost

I onda sejad,miske a gore Dzeko i ibisevic

- CheGuevara
- Kontakt:
Bas sam to i ja konto..jes da je vjerovatno totalno nepoznat za Ciru, ali ima valjda ljudi u bosni koji mu mogu otvoriti malo oci..pa da tog malog isprobamo..steta bi bilo ako postane igracina a zaigra za srbiju..bas bi steta bilo, jer igra za nasu mladu selekciju!! vidjecemo...sukisp je napisao/la:Vranjesa bi u prvu test tekmu pozvao.
razlog ode u ,,Zvezdu,,
P.S i nemojte odmah onu ,,izlizanu,, pricu ako se bude premisljao sta ce nam![]()
Bez Papca igramo i igrat cemo,on da zeli igrati u repki,bi sigurno dosao.
- CheGuevara
- Kontakt:
Drugi razlog: Manjka nam na toj poziciji..nemamo nikako alternative! A i kao sto suki pise, fino bi bilo vidjeti ovu ofanzivu:sukisp je napisao/la:Jedan i jedini-razlog ode Salihovic na svoju prirodnu pozicijubebek1 je napisao/la:**** vas Papac,kao da je jedini pa jos i to da ga moli,glupost![]()
I onda sejad,miske a gore Dzeko i ibisevic
__________Rahimic/Bajramovic_____________
Pjanic___________Misimovic________Salihovic
_______Dzeko______________Ibisevic________
Sa ovim ofanzivnim sastavom mogli bi mozda i Spaniju naguziti!

- CheGuevara
- Kontakt:
Suki, znas sta bi me zanimalo...tvoja formacija i tvoj sastav, da si selektor?!! Da vidim ukoliko se tu slazemo! 

Jest i kad bi braci nesto sunulo u glavu il ga pjanog nagovorit,posto trijezan ni u snu nece nazad
ostatak bi bio
---------------hasagic--------------------
Braco-----Spahic------------Papac

ostatak bi bio

- CheGuevara
- Kontakt:
Mozel nesto realnije, posto mislim da bracu ni pjanog ni mrtvog nebi mogli nagovoriti...a Papca nagovoriti je sigurno puno puno realnijesukisp je napisao/la:Jest i kad bi braci nesto sunulo u glavu il ga pjanog nagovorit,posto trijezan ni u snu nece nazad![]()
ostatak bi bio

Evo mog cijelog sastava:
________________Hasagic________________
Spahic_________Damjanovic__________Papac
_________Rahimic_______Bajramovic_______
Pjanic__________Misimovic________Salihovic
________Dzeko___________Ibisevic_________
Ako se nadze kakav dobar bek, onda bi stavio Damjanovica na klupu, Spahica u sredinu a tog beka na Spahicovu poziciju...Damjanovic mi se pravo svidza u zadnje vrijeme..boreben, siguran, visok...da budem iskren..i ovako mi nebi smetalo!!!
CheGuevara je napisao/la:sta se glupiras..igracki kvalitet je vazni od selektorskog kvaliteta..pa ti njega napisao troduplo veceg nego sada!!amir je napisao/la:Kad se sve sagleda, oduzme i sabere, sto se tice igrackog kvalitetai i SELEKTORSKOG, mislim da bi trebali pobijediti u Belgiji, e malo taj gostujuci tetren je problem ali su nasi pokazali da im to i nije problem igrajuci protiv Slovenije. a sto se tice BiH-Belgija, to je akoBogda zagarantovano tri boda (nadam se da ce mo uzeti 6 bodova akoBogda)
joj amire, bas si kanta, nema sta
HA-HA-HA, STVARNO SMIJESNO
NEMAM KOMENTARA ZA TVOJE POSTOVE, TOLIKO SU SMIJESNI DA NEMOGU PISATI OD SMIJEHA.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.