Kitić ima pas fantastičan, bar po meni. Jedino malo u duelu, nekako bojažljivo ide. A što se tiče Džanića, samo radite s njim, 1992 je godište, nadoće i on. Često je bio tako " traljav " pred golom, al' biće on dobar za par utakmicaZoom088 je napisao/la:Dobri su momci, samo sto Kitic (po mom subjektivnom misljenju) ne dobija dovoljno minutaze koju svakako zasluzuje.GazijaKalesija je napisao/la:Mirnes Salihović je ponovo tu.![]()
Tako bar piše na stranici Fk Radnički na facebooku.
Nego Zlaja, kakvi su Džanić i Kitić dole? Vidim ulazili su s klupe, Džana mašio zicer protiv Podgrmeča?
Dzanic je prodoran, ali ga nesto realizacija nece. Vidio si i sam na snimku sta je promasio, jbg.
FK Radnički Lukavac
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Treba malo ekipi da se navikne na ove nove klubove, da se uigraju, sledeca utakmica kod kuce 3 boda aBd.. I onda pocinje nasa igraGazijaKalesija je napisao/la:Kitić ima pas fantastičan, bar po meni. Jedino malo u duelu, nekako bojažljivo ide. A što se tiče Džanića, samo radite s njim, 1992 je godište, nadoće i on. Često je bio tako " traljav " pred golom, al' biće on dobar za par utakmicaZoom088 je napisao/la:Dobri su momci, samo sto Kitic (po mom subjektivnom misljenju) ne dobija dovoljno minutaze koju svakako zasluzuje.GazijaKalesija je napisao/la:Mirnes Salihović je ponovo tu.![]()
Tako bar piše na stranici Fk Radnički na facebooku.
Nego Zlaja, kakvi su Džanić i Kitić dole? Vidim ulazili su s klupe, Džana mašio zicer protiv Podgrmeča?
Dzanic je prodoran, ali ga nesto realizacija nece. Vidio si i sam na snimku sta je promasio, jbg.
S I O U X L U K A V A C 1 9 8 9
Mozda ce mu se htjet igrat kod nas, a? sta mislis?..Ako je takav, kako ti kazes, nek bar odigra tu polusezonu dobro i nek idekenanSN1996 je napisao/la:Slomic vam dosao ? Sigurno dobru cifru dobio i dosao u Radnicki . Ali na polusezoni ce otici . U Jedinstvu je bas fine pare dobio i na kraju put pod noge . Odlican je ali mu se cesto zna desiti da mu se ne da igrati .
Super je, nek se nešto pozitivno dešava. Biće to Ok kad se malo poslože.
Radnicki vodi 1-0 u Capljini
eto ti vodis :prefree je napisao/la:Radnicki vodi 1-0 u Capljini
idemoooooooooo, iznenedjenje u Capljini !!!!!! jedno 0-2 !!!
1-2 radnicki opet poveo golom Kitica
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Bravo Kitiću, bravo Radnički!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Cestitke Radnickom ..bravo komsije i neka vam je sa srecom dalje
Sportski pozdrav iz Gracanice.
Sportski pozdrav iz Gracanice.
Prva liga , druga treca ljubav prema tebi sve je veca
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Čestitke na velikom bodu iz teške Čapljine,, svaka čast 
Kitić mačka, nadam se da će dobiti nakon ovog više prostora u igri Radničkog.GazijaKalesija je napisao/la:Bravo Kitiću, bravo Radnički!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Samo da nastavi ovako! Izgleda da je Zlaja bio upravu kada je rekao, kolo prije ovog, da treba početi u prvoj!Casp3r je napisao/la:Kitić mačka, nadam se da će dobiti nakon ovog više prostora u igri Radničkog.GazijaKalesija je napisao/la:Bravo Kitiću, bravo Radnički!
Dobar je to momak, miran, povučen, samo riječi hvale možete čuti za njega
Ma i Zlaja mačka, ima tu doktrinu za moguće prespektive. : )GazijaKalesija je napisao/la:Samo da nastavi ovako! Izgleda da je Zlaja bio upravu kada je rekao, kolo prije ovog, da treba početi u prvoj!Casp3r je napisao/la:Kitić mačka, nadam se da će dobiti nakon ovog više prostora u igri Radničkog.GazijaKalesija je napisao/la:Bravo Kitiću, bravo Radnički!![]()
Dobar je to momak, miran, povučen, samo riječi hvale možete čuti za njega
Procedura oko registracije novopristiglih pojačanja u FK Radnički, Mirnesa Salihovića i Semira Slomića je završena, tako da će ova dva fudbalera imati pravo nastupa u utakmici 5. kola.
FK Radnički u nedjelju dočekuje NK Troglav iz Livna. Utakmica počinje u 16.30 sati.
FK Radnički u nedjelju dočekuje NK Troglav iz Livna. Utakmica počinje u 16.30 sati.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Nije bolan, tek je stigao.Ljumani_Banovici je napisao/la:Slomic je samo 2 mjeseca u Lukavcu.
Možda hoće da kaže da će ostat samo ovu polusezonu, 11 kola!
Znam šta je mislio druže, ali nekako mi nekako ne godi ta konotacija.studeni je napisao/la:Možda hoće da kaže da će ostat samo ovu polusezonu, 11 kola!
Hajd vidjet ćemo. Još je on nepoznanica, bio je talenat ali neki kažu da neće od njega biti neke velike koristi. Jbg valjda nisu u pravu 
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt: