Olimpik Sarajevo
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Re: Olimpik Sarajevo
Volio bi da Olimpik napravi stadion i daj boze al kako nasi grade stadione nacekat ce te se jos al eto sretno vukovi sa otoke 

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Da vidis radova na stadionu,bice ko na Tusnju dovlacenje blokova za tribine nakon 5 dana nestade radnikaJamaL je napisao/la:Ma grade stadion ima, godinama, al dobro radovi napreduju, koliko-toliko, okricilo se, i tako, jest da se trava nije pokosila, al dobro jeST-57 Ciciban je napisao/la:Volio bi da Olimpik napravi stadion i daj boze al kako nasi grade stadione nacekat ce te se jos al eto sretno vukovi sa otoke

Kad igraju i proti koga??Ja mislim protiv Sirokog.JamaL je napisao/la:joj lopovluka il čega već drugog, daj napravite vise pa makar na Igmanu!
danas Olimpik u 19:00 sati igra protiv Sirokog na Grbavici, idem na utakmicu aBd, nisam ih jos gledao ove sezone u PL, a Siroki je dobra ekipa i sigurno ce to biti dobra utakmica
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Imas mahanje od mene.Lovac je napisao/la:danas Olimpik u 19:00 sati igra protiv Sirokog na Grbavici, idem na utakmicu aBd, nisam ih jos gledao ove sezone u PL, a Siroki je dobra ekipa i sigurno ce to biti dobra utakmica

-
- Kontakt:
ja igro xJamaL je napisao/la:Danas kec ko kuća. 1:0, možda nekih 2:1 za Vukove
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dobar si ako jesi, 86' 0:0..DoKlE_ViShe je napisao/la:ja igro xJamaL je napisao/la:Danas kec ko kuća. 1:0, možda nekih 2:1 za Vukove

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Koliko ja znam vodio je siroki na poluvremenu 1-0
-
- Kontakt:
vodi 1-0 ali tek sad prikazalo,na kojoj si ti str gledao da je vodio u 1 pol
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ipak nisi..Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobar si ako jesi, 86' 0:0..DoKlE_ViShe je napisao/la:ja igro xJamaL je napisao/la:Danas kec ko kuća. 1:0, možda nekih 2:1 za Vukove

0:1..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Zna li iko rezultat utakmice Olimpik-Siroki? Hvala.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Olimpik Sarajevo 0 - 1 Siroki Brijeg
Tako pise.
Tako pise.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
zavrsilo je o-1
-
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ipak nisi..Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobar si ako jesi, 86' 0:0..DoKlE_ViShe je napisao/la: ja igro x
0:1..

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Citam u Oslobodjenju da je Olimpik otjerao pet igraca: Simčevića, Rastodera, Makića, Djurdjevića i Hasečića.
E sad, cujem maloprije jednu mahalsku pricu da su Pelak i Spalević dvojac koji povaljuje igrace i ulizuju se svima a pritom zavaljuju ostale!
Moze li neko potvrditi ili demantovati ovu informaciju?
E sad, cujem maloprije jednu mahalsku pricu da su Pelak i Spalević dvojac koji povaljuje igrace i ulizuju se svima a pritom zavaljuju ostale!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ziva istina!Gerrard je napisao/la:Sta tebe ovo cudi za Pelaka on je u svakom klubu unosio nemir medju igrace i pozivao ih na raznorazne bojkote i slicnoStole iz Bora je napisao/la:Citam u Oslobodjenju da je Olimpik otjerao pet igraca: Simčevića, Rastodera, Makića, Djurdjevića i Hasečića.
AMAR OSIM
Olimpik nikada stabilniji i sigurniji ne ide kao sutra na gostovanje,kada su igraci(ovih pet otjeranih)u pitanju to Gracic nece da placa ako nisu kvalitet,razumljivo.Kup Gracica uopste ne zanima jer mu je to trosak vjerovatno ce protiv Leotara igrati rezerve i juniori.Kako cuo tako napisao.
Kada je Siroki gostovao nikada losija ekipa nije igrala protiv Olimpika,ne umanjujem pobjedu ali Olimpik ih je nadigrao u svakom pogledu.
Kada je Siroki gostovao nikada losija ekipa nije igrala protiv Olimpika,ne umanjujem pobjedu ali Olimpik ih je nadigrao u svakom pogledu.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
@herbion
Koji sastav je Glavas izveo u prvom susretu kupa u Trebinju? Jeli izveo rezerve i juniore? Ako ga kup ne interesuje zasto nije ispao kolo prije ovoga? Mani se toga sad, primi se tricak u Trebinju pa onda nema interesovanja ..
Nego de mi reci koliko ima istine u tome da su Pelak i SPalevic krivci za tjeranje onih 5 igraca kao sto se prica po gradu?
Koji sastav je Glavas izveo u prvom susretu kupa u Trebinju? Jeli izveo rezerve i juniore? Ako ga kup ne interesuje zasto nije ispao kolo prije ovoga? Mani se toga sad, primi se tricak u Trebinju pa onda nema interesovanja ..

Nego de mi reci koliko ima istine u tome da su Pelak i SPalevic krivci za tjeranje onih 5 igraca kao sto se prica po gradu?
AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.