NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 13 okt 2012, 21:20

Momci dal neko zna koja 2 igraca su dobila crveni karton u Sanskom Mostu ?
www.nkbratstvogracanica.com

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 13 okt 2012, 22:00

11. KOLO
Iskra Radnički
Sloboda Jedinstvo
Krajina Vitez
Krajišnik Rudar K.
Budućnost Branitelj
Goražde Troglav
Bosna Podgrmeč
Bratstvo Čapljina

Imamo jos 3 kod kuće Čapljina, Branitelj i Vitez, te dvije u gostima Troglav i Kakanj.

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 13 okt 2012, 22:17

Mogli bi vala i neku web stranicu napraviti nije to puno para, po uzoru na komsije iz Lukavca svaka čast za stranicu njihovu ozbiljna skroz.
http://fkradnicki.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 13 okt 2012, 23:10

Svaka cast momcima....stranicu obavrzno treba napravit...a to nebi trebalo puno para...samo treba bit redovna i da se za vrijeme utakmice napravi neka vrsta dojave rezultata gdje bi neko sa klupe javio rezultat i bilo kakvu promjenu

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 13 okt 2012, 23:14

PlavoZuti je napisao/la:Svaka cast momcima....stranicu obavrzno treba napravit...a to nebi trebalo puno para...samo treba bit redovna i da se za vrijeme utakmice napravi neka vrsta dojave rezultata gdje bi neko sa klupe javio rezultat i bilo kakvu promjenu
Sve se da dogovoriti. ;)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 14 okt 2012, 17:12

zeljogracanica je napisao/la:Mogli bi vala i neku web stranicu napraviti nije to puno para, po uzoru na komsije iz Lukavca svaka čast za stranicu njihovu ozbiljna skroz.
Pa ja dole na stadionu vidjeh da je Wirac.net sponzor, zasto oni ne daju Web prostor, oni rade te stranice(.ba, .com)
Al treba nac neke ozbiljne ljude, pa nadramit i forum.
Pa na stadionu postavit malo bolju kameru i prikopcat na net, da svijet kod kuce moze gledat..

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 14 okt 2012, 17:33

Trebao bi neko iz kluba da vidi sa wircom znaju to oni sve napravit.

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 14 okt 2012, 18:11

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
zeljogracanica je napisao/la:Mogli bi vala i neku web stranicu napraviti nije to puno para, po uzoru na komsije iz Lukavca svaka čast za stranicu njihovu ozbiljna skroz.
Pa ja dole na stadionu vidjeh da je Wirac.net sponzor, zasto oni ne daju Web prostor, oni rade te stranice(.ba, .com)
Pa na stadionu postavit malo bolju kameru i prikopcat na net, da svijet kod kuce moze gledat..
Ma ovo zadnje ne dolazi u obzir kome se gleda 3 km i stadioon kome ne ....
evo do prosle godine bio aktivan pravo sada ??

http://www.gracanica.net/index.php?topi ... n#msg43028" onclick="window.open(this.href);return false;

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 14 okt 2012, 18:31

esprit je napisao/la:
NkBratstvoGracanica je napisao/la:

http://www.gracanica.net/index.php?topi ... n#msg43028" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima ljudi koji zive van carsije i koji i volili pratit utakmice...nije to losa stvar jer bi se i sponzori vise odazvali s'obzirom da bi i ljudi iz gradova ciji tim dolazi da igra sa Bratstvom bi imali priliku da prate utakmicu i uz to...bila bi to velika promocija kluba

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 14 okt 2012, 18:41

PlavoZuti je napisao/la:Znaci prvo kolo smo odigrali 0:0 u Lukavcu...ja mislim da ako pobjedimo Slobodu, mogli bi napravit jednu finu seriju rezultata...mislim da smo dovoljno jaki da neizgubimo bod kod kuce osim eto mozda protiv Slobode...i mislim da smo dovoljno jaki da nas neporaze u gostima timovi poput Krajsnika, Gorazda, novajlija Podgrmeca i Troglava. Iskra je dobra ali mislim da se moze dobit bod na 0:0...NK Jedinstvo je izgledalo dobro protiv ekipe Troglava koja nije pokazala puno u pripremnom periodu. Ako bi moro izdvojit ekipe od kojih mozemo izgubit u gostima u prvoj polusezoni...to su Iskra, Jedinstvo i Rudar...

poslije Slobode izgleda ovako:
NK Iskra - NK Bratstvo X
NK Bratstvo - FK Krajina 1
FK Krajsnik - NK Bratstvo x 2
NK Bratstvo - FK Buducnost 1
FK Gorazde - NK Bratstvo x
NK Jedinstvo - NK Bratstvo bi mogo bit prvi poraz...al mozda i x
NK Bratstvo - NK Bosna 1
NK Podgrmec - NK Bratstvo x 2
NK Bratstvo - NK Capljina 1
NK Troglav - NK Bratstvo x 2
NK Bratstvo - HNK Branitelj 1
FK Rudar - NK Bratstvo sigurno poraz za nas... osim ako do tad Kakanjci neodustanu od PL
NK Bratstvo - NK Vitez 1

Tek sada se vidi da ovo nisu bile nebuloze i pucanj u prazno :D

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 14 okt 2012, 23:01

Slobodanpad1945 je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la:Znaci prvo kolo smo odigrali 0:0 u Lukavcu...ja mislim da ako pobjedimo Slobodu, mogli bi napravit jednu finu seriju rezultata...mislim da smo dovoljno jaki da neizgubimo bod kod kuce osim eto mozda protiv Slobode...i mislim da smo dovoljno jaki da nas neporaze u gostima timovi poput Krajsnika, Gorazda, novajlija Podgrmeca i Troglava. Iskra je dobra ali mislim da se moze dobit bod na 0:0...NK Jedinstvo je izgledalo dobro protiv ekipe Troglava koja nije pokazala puno u pripremnom periodu. Ako bi moro izdvojit ekipe od kojih mozemo izgubit u gostima u prvoj polusezoni...to su Iskra, Jedinstvo i Rudar...

poslije Slobode izgleda ovako:
NK Iskra - NK Bratstvo X
NK Bratstvo - FK Krajina 1
FK Krajsnik - NK Bratstvo x 2
NK Bratstvo - FK Buducnost 1
FK Gorazde - NK Bratstvo x
NK Jedinstvo - NK Bratstvo bi mogo bit prvi poraz...al mozda i x
NK Bratstvo - NK Bosna 1
NK Podgrmec - NK Bratstvo x 2
NK Bratstvo - NK Capljina 1
NK Troglav - NK Bratstvo x 2
NK Bratstvo - HNK Branitelj 1
FK Rudar - NK Bratstvo sigurno poraz za nas... osim ako do tad Kakanjci neodustanu od PL
NK Bratstvo - NK Vitez 1

Tek sada se vidi da ovo nisu bile nebuloze i pucanj u prazno :D
Jos da nije bilo kiksa protiv Krajine bilo bi super...
al gledajuci na preostale utakmice u ovom djelu sezone mogli bi zavrsit sa jos 15 bodova ili barem 11 ( 3 pobjede kuci i 2 nerjesene na strani)
najbitnije je da se odvojimo od Viteza i Braniteluja domacim pobjedama protiv njih
a onda u prvih 8 kola druge polusezone igramo 5 kod kuce

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 14 okt 2012, 23:03

Možda protiv Troglava izvuc pobijedu, a protiv Kaknja poraz, al pošto je Rudar nešto slabiji ove sezone moglo bi se i tamo do boda .

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 15 okt 2012, 14:51

AboveTheLaw je napisao/la:Možda protiv Troglava izvuc pobijedu, a protiv Kaknja poraz, al pošto je Rudar nešto slabiji ove sezone moglo bi se i tamo do boda .
Po mom misljenju...prije dolazimo do bodova u Kaknju nego u Livnu....
Rudar ja do sad odigro 6 utakmica kuci (4 pobjede protiv Podgrmeca, Troglava, Jedinstva, i Krajine, uz nerjesenu sa Vitezom i poraz potiv Slobode)...zauzimaju 12 mjesto i u padnoj su fazi dok Troglav sjedi na 7mom mjestu i u usponu su...po kvaliteti...obje ekipe su slicne...ja mislim da ako mozemo dobit Podgrmec koji je puno bolji od obje ekipe, da mozemo do ukupno 15 poena iz zadnjih 5 utakmica..al bio bi zadovoljan i sa dva remija na strani

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 15 okt 2012, 15:14

Pa na stadionu postavit malo bolju kameru i prikopcat na net, da svijet kod kuce moze gledat..[/quote]

http://www.gracanica.net/index.php?topi ... n#msg43028" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]

Ima ljudi koji zive van carsije i koji i volili pratit utakmice...nije to losa stvar jer bi se i sponzori vise odazvali s'obzirom da bi i ljudi iz gradova ciji tim dolazi da igra sa Bratstvom bi imali priliku da prate utakmicu i uz to...bila bi to velika promocija kluba[/quote]
Dobro bi bilo probati to s kamerom na stadionu, privuklo bi ljude iz drugih sredina.
A ovaj komentar s ulaznicama je bezveze onaj ko hoće da gleda utakmicu doći će na stadion, nije to isto gledat na nekoj web kameri i uživo.
Ali kao nešto novo možda bi dobro prošlo, još ako bude popularno moguće je privući još sponzora s obzirom na posjećenost web starnice.
Još kad bi imali mogućnost ažuriranja rezultata utakmica u toku bio bi mislim pun pogodak, jer se nema gdje pratit live rezultati ove naše lige (ili makar samo za Bratstvo u toku tekme da idu dešavanja na stranici).

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 15 okt 2012, 17:08

Ako je wirac vec sponozor, mogu oni napravit oficijenlu stranicu kluba,a ako vec hocete onda napravit nešto kao stream na stranici postavit kameru na stadion i da se moze gledat , ali mislim da to sad nije potrebno jer ipak klub ima ambicije za PL i red bi bio da ima oficijelnu stranicu.

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 15 okt 2012, 20:54

NOGOMET - Prva liga FBiH - 10. kolo

Sanski Most, Gradski stadion, gledalaca 400. Glavni sudija: Emir Spahalić (Mostar). Pomoćnici: Nikola Bošnjak (Tramošnica) i Filip Jarić (Brčko). Četvrti sudija: Dario Karačić (Čitluk). Delegat: Božo Pašalić (Tomislavgrad). Kontrolor suđenja: Sead Hasanović (Sarajevo).

Žuti kartoni: Rizvan, Kaltak, Salibašić, Podunavac (Podgrmeč) - Efendić, Šabić, Đukanović (Bratstvo).

Crveni kartoni: Ibričić 2x žuti (Podgrmeč) - Kadić 2x žuti i Murselović direktan crveni (Bratstvo).

Strijelci: 20. min. - 1:0 (Ibričić - 11 m) - 61. min. 1:1 (Kadić) - 75. min. 1:2 (Đukanović).

Podgrmeč - Bratstvo 1 : 2 (1:0)

Podgrmeč: Hamzabegović, Dedić (od 38. Salibašić); Ćosić, Krantić, Fifić, Hodžić, Rizvan (od 69. Brkić); Podunavac, Kaltak, Džafić (od 76. Šehović); Ibričić.

Bratstvo: Šabić, Pantić, Muslimović (od 65. Hafizović); Timkov, Efendić; Omerović (od 64. Murselović); Rizvanović, Mevkić, Kadić, Mujkić, Mahović (od 64. Đukanović).

U subotu su nogometaši Bratstva u 10. kolu Prve nogometne lige FBiH gostovali u Sanskom Mostu kod ekipe Podgrmeča. Pobijedili su rezultatom 2:1 uz golove Kadića i Đukanovića. Domaćini su poveli da bi Bratstvo izjednačilo preko Kadića te potpuni preokret napravilo preko Đukanovića. Pobjedom u derbiju kola protiv trećeplasiranog Podgrmeča, koji je do ovog kola imao 100% učinak na domaćem terenu, Bratstvo je učvrstilo svoju poziciju na vrhu tabele kao apsolutno najbolja gostujuća ekipa. Danak pobjedi i nova tri boda platili su Kadić i Murselović koji su zaradili crvene kartone i kojih neće biti u narednom kolu protiv Čapljine. U tim će se vratiti kapiten Šuša, Kadrić i Šako. Susret se igra u subotu od 15 sati.

Bkc Gračanica

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 16 okt 2012, 11:17

http://design.wirac.net/?page_id=1127
Vjerujem da bi wirac.net dao ovaj najveci paket od 750 KM... :)
Samo treba pokrenut tu incijativu kada bude sastanak uprave kluba.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 16 okt 2012, 12:41

NkBratstvoGracanica je napisao/la:http://design.wirac.net/?page_id=1127
Daj ba jeste li normalni, sve sa izradom i još plus platforma čitava, unlimited hosting, sve unlimited 300 KM. Ove cjene ovdje su čisto za glupe poduzetnike koji ne znaju da plaćaju 700 KM maraka nešto što je stvarna vrijednost 100KM+ruke.

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 16 okt 2012, 19:57

Casp3r je napisao/la:
NkBratstvoGracanica je napisao/la:http://design.wirac.net/?page_id=1127
Daj ba jeste li normalni, sve sa izradom i još plus platforma čitava, unlimited hosting, sve unlimited 300 KM. Ove cjene ovdje su čisto za glupe poduzetnike koji ne znaju da plaćaju 700 KM maraka nešto što je stvarna vrijednost 100KM+ruke.
Sta ces ako Wirac nebude htjeo dati dzaba, nema nam druge nego platit..

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 16 okt 2012, 22:26

ŠTA SE TIČE OSTATKA PRVENSTVA NAJTEŽA UTAKMICA SIGURNO ĆE VAM BITI U LIVNU,TROGLAV JE ODLIČNA EKIPA I MOŽE VAS POBJEDITI BEZ PROBLEMA.U LIVNU ĆE VAM BITI I NAJLAKJŠE IGRATI JER SE IGRA FER I POŠTENO I AKO STE TO ŠTO ZASADJESTE NEĆETE IMATI PROBLEMA DA TO I POKAŽETE.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BihackiMangup i 4 gosta.