..naravno da moraDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ja mislm da moras imati orginal cd.ZEno.T. je napisao/la:Je li iko probao online da igra PES11,meni ne moze?

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
..naravno da moraDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ja mislm da moras imati orginal cd.ZEno.T. je napisao/la:Je li iko probao online da igra PES11,meni ne moze?
..ma ja ne volim nesto become a legend,inace ne volim samostalnu igruAdnel je napisao/la:Igrali ko Become Lagend ja sam vec pred kraj karijere 30 godina,poceo u chievu,onda preso u Gronigen igro tu 4sezone,onda Inter 4,i sad barca Vec 4 sezona .
Druze igram i ja Master Ligu otkako se proizvodi PES i sve sam igro do 2010 soocera al na ovom novom nisu bili transferi u redu jer ja sam ikera casiljasa doveo u Parmu za 5 miliona eura nigdje veze,onda sam preso na become a lagend nadam se da ce na novom sooceru biti transferi u redu pa da se vratim igranju Master Lige.muhovic je napisao/la:..ma ja ne volim nesto become a legend,inace ne volim samostalnu igruAdnel je napisao/la:Igrali ko Become Lagend ja sam vec pred kraj karijere 30 godina,poceo u chievu,onda preso u Gronigen igro tu 4sezone,onda Inter 4,i sad barca Vec 4 sezona .
..ML-a jedino igram
..e to jestAdnel je napisao/la:Druze igram i ja Master Ligu otkako se proizvodi PES i sve sam igro do 2010 soocera al na ovom novom nisu bili transferi u redu jer ja sam ikera casiljasa doveo u Parmu za 5 miliona eura nigdje veze,onda sam preso na become a lagend nadam se da ce na novom sooceru biti transferi u redu pa da se vratim igranju Master Lige.muhovic je napisao/la:..ma ja ne volim nesto become a legend,inace ne volim samostalnu igruAdnel je napisao/la:Igrali ko Become Lagend ja sam vec pred kraj karijere 30 godina,poceo u chievu,onda preso u Gronigen igro tu 4sezone,onda Inter 4,i sad barca Vec 4 sezona .
..ML-a jedino igram
ko kaze da mora, nisam nikad probao igrati preko neta pes 11, al mislim da to ide nekako preko hamachiamuhovic je napisao/la:..naravno da moraDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ja mislm da moras imati orginal cd.ZEno.T. je napisao/la:Je li iko probao online da igra PES11,meni ne moze?![]()
..99% mora !,mozda da nema kakav jedino "nacin" da se upadne nelegalno na serverQUARESMA 18<<< je napisao/la: ko kaze da mora, nisam nikad probao igrati preko neta pes 11, al mislim da to ide nekako preko hamachia
..blago se tebi,pa imas original CDPonos Torina je napisao/la:Moguce je ja mislim preko Hamachi-ja nisam probao imam orginalali nisam zadovoljan kada je online u pitanju katastrofa,master liga online igraci se nerazvijaju,do para se tesko dolazi tuga,jad,cemer sta da kazem.....Messi 23 mill moras odigrati 500 utakmica da ga dovedes
![]()
![]()
vidit ces da ce ono moje 1% uspjeti, cekaj samo da napravim crack, ko i za mw2 kad nas je steam zayebavaomuhovic je napisao/la:..99% mora !,mozda da nema kakav jedino "nacin" da se upadne nelegalno na serverQUARESMA 18<<< je napisao/la: ko kaze da mora, nisam nikad probao igrati preko neta pes 11, al mislim da to ide nekako preko hamachia
Ja poceo u Cagliariju, onda Barca 1 sezona, Liverpool 5 sezona, i sad u Inter 2. sezona.Adnel je napisao/la:Igrali ko Become Lagend ja sam vec pred kraj karijere 30 godina,poceo u chievu,onda preso u Gronigen igro tu 4sezone,onda Inter 4,i sad barca Vec 4 sezona .
Imas na pes balkan mali milion tih stvari. Biras sta zelis.beli je napisao/la:Treba mi kakav dobar patch pravo mi je dosadno
hvalaOmerbavarac je napisao/la:Imas na pes balkan mali milion tih stvari. Biras sta zelis.beli je napisao/la:Treba mi kakav dobar patch pravo mi je dosadno
sto bas od najnovijeg, koliko ih je izaslo ni sam ne znas koji je najnovijiDAVID VILLA 7' je napisao/la:Moze neko link od najnovijeg patcha ?neda mi se traziti ?
Ne znamguber90 je napisao/la:Ne znam odkud vam to da se moze igrati PES 2011 preko neta, ako nije orginal, ali NE MOZE. To sto pricate o Hamachiu je bezveze jer bi PES 2011 morao imati podrzan NETWORK mode, ali nema tako da hamachi nicemu tu ne sluzi. Moze se naci neki tutorial da napravis preko Hamachia, koji je zapravo samo virus i smece koje ne radi (ko ne vjeruje neka proba). Jos jedno pitanje za ovoga sto rece da moze preko hamachia, jel ti znas za sta on sluzi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.