Premijer liga BiH 2008/09
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 29.kolo premijer lige BIH
Postao/la Komunikacija dana 17 maj 2009, 13:16
adnan_hz je napisao/la:
ma od slijedece sezone nece biti vise te hrvatske solidarnosti.. ako ispadne orasje i posusje... ostaju onda samo dva hrvatska tima siroki i zrinjski...
Sto nas manje to bolje,te daj Sirokom da uđe u finale prije par godina,te daj posusju da ne ispadne,te daj orasju,onako sve gazi i opet prvak
adnan_hz je napisao/la:
ma od slijedece sezone nece biti vise te hrvatske solidarnosti.. ako ispadne orasje i posusje... ostaju onda samo dva hrvatska tima siroki i zrinjski...
Sto nas manje to bolje,te daj Sirokom da uđe u finale prije par godina,te daj posusju da ne ispadne,te daj orasju,onako sve gazi i opet prvak
- Komunikacija
- Kontakt:
Naziv ironija ti nije poznat il sto vec,stvarno ima ljudi po forumima koji nisu upoznati s hrvatskim jezikom,nikako.vfc1922 je napisao/la:Postao/la Komunikacija dana 17 maj 2009, 13:16
adnan_hz je napisao/la:

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Pogrešno sam se izrazio, sve ovo otišlo je u pizdu materinu!Sova je napisao/la:U svijet? (dunjaluk = svijet)Knele je napisao/la: Još jednom, nadam se da će Velež ostati a Orašje ispasti, a Zrinjskom sve čestitke što su "ginuli" u Orašju da svoje komšije ostave u rangu, sve je ovo odavno otišlu u "dunjaluk".
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Zeti je u Crnoj Gori zbog toga oduzeto devet bodova. Ajde da pokrenemo neku žalbu u NFSBiH, dobijemo pitare u sledećem kolu, i Slavija šampion ale ale ale aleMarin je napisao/la:Jebote gobili su i drugi u Orašju. Sad Zrinjski ne smije ni odmoriti svoje igrače nakon zaslužene titule nego bi trebao ginuti, je li? Falilo je 6-7 igrača iz prve postave što zbog kartona, što zbog ozljeda.
Uostalom, nemamo se kome pravdati nismo uradili ništa nepropisno. Dobili smo ih i mi kući,a izgubili na strani kao i većina drugih klubova.

http://www.mnet.me/sport/1290.html?task=view
Fudbalski klub Zeta kažnjen je oduzimanjem devet bodova, a njen trener Dejan Roganović zabranom vršenja funkcije u trajanju od 12 mjeseci
- epilog je duela sa Mogrenom (0:2), koji je prvoligaš iz Golubovaca u 27. kolu T-Com Crnogorske fudbalske lige odigrao sa rezervnim sastavom.
U obrazloženju odluke, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore navodi da nijesu postojali opravdani razlozi da Zeta i njen trener Dejan Roganović izvedu sastav bez većeg broja standardnih igrača koji nijesu povrijeđeni, bolesni ili kažnjeni. Disciplinska komisija smatra da su FK Zeta i njen trener ovakvim postupkom izvršili nedozvoljenu radnju iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FSCG, u kojem piše:
“Klubu, članu rukovodstva kluba i/ili organa upravljanja kluba koji na zvaničnoj utakmici izvedu sastav bez većeg broja standardnih igrača, koji nijesu povrijeđeni, bolesni ili kažnjeni, a u cilju da drugoj ekipi omogući da na neregularan način dođe do bodova, izreći će se kazna, i to: klubu – oduzimanje od jednog do devet bodova; članu rukovodstva i/ili organa upravljanja kluba – zabrana vršenja funkcije najmanje jednu godinu”.
Kao otežavajuću okolnost u odnosu prema Zeti Komisija je uzela u obzir da je ovaj postupak suprotan principima sportskog duha i fer-pleja, čime je nanijeta šteta fudbalu u Crnoj Gori. Kao olakšavajuću okolnost prema Dejanu Roganoviću, uzeta je u obzir činjenica da ovaj trener do sada nije bio kažnjavan.
Na odluke Disciplinske komisije FK Zeta i Dejan Roganović imaju pravo da ulože žalbu Komisiji za žalbe FSCG u roku od osam dana od dana prijema odluke. Roganovićeva suspenzija stupa odmah na snagu, dok će Zeti biti izbrisano devet bodova tek kada istekne rok za žalbe (naravno, u slučaju da eventualna žalba bude odbijena).
Zeta se trenutno nalazi na petoj poziciji sa 41 osvojenim bodom. Sa devet bodova manje prvoligaš iz Golubovaca pašće na deveto mjesto imaće 32 boda. Manje imaju samo Jezero (29 bodova), Jedinstvo (26) i Dečić (23).
Biće još kazni
Disciplinski organi Fudbalskog saveza Crne Gore tek će narednih dana razmatrati slučaj od srijede, kada je sudija Jovan Kaluđerović u zapisniku naveo da mu je predsjednik domaćeg kluba Rajo Božović prijetio da će mu “otkinuti glavu i odsjeći uši”, zbog čega nije odigran meč Zeta - Sutjeska. Božović je kasnije u izjavi medijima demantovao da je prijetio Kaluđeroviću.
Kada pristignu izvještaji zvaničnih lica sa utakmice, Zeta bi mogla da se suoči sa novim kaznama, sve u zavisnosti od toga kako će Disciplinska komisija tretirati ovaj slučaj. Timu iz Golubovaca prijeti novo oduzimanje bodova, postupak protiv predsjednika Radojice Božovića i vjerovatno suspenzija terena.
Pa kažu ukinut Prvu ligu RS... nikad, pa da prođemo kao ovivfc1922 je napisao/la: ma od slijedece sezone nece biti vise te hrvatske solidarnosti.. ako ispadne orasje i posusje... ostaju onda samo dva hrvatska tima siroki i zrinjski...

I ko se nad'o ale...
- Komunikacija
- Kontakt:
đe si sova ta ti vode ne pije...kao sto kazem ima sve crno a bijelo,otiđi do uprave i uzmi dokumentaciju...ima ona PESMA ljubomorci ,ljubomorci ne krivite mene,jos nam treba da PENAL ekipa postane prvak ove drzave,lani smo vec jednu takvu imali(citaj Modrica).
Baš me briga, sad mi palo na pamet, idem na temu o Veležu da im predložim da zajedno napišemo jedno pismo ispred oba kluba, oni su vješti sa tim pismima.Komunikacija je napisao/la:đe si sova ta ti vode ne pije...kao sto kazem ima sve crno a bijelo,otiđi do uprave i uzmi dokumentaciju...ima ona PESMA ljubomorci ,ljubomorci ne krivite mene,jos nam treba da PENAL ekipa postane prvak ove drzave,lani smo vec jednu takvu imali(citaj Modrica).
I ko se nad'o ale...
- Komunikacija
- Kontakt:
Sroce ga ko nitko,umjesto da nesto rade oni pisma pisu.Za njih jedna pjesmica.Sova je napisao/la:Baš me briga, sad mi palo na pamet, idem na temu o Veležu da im predložim da zajedno napišemo jedno pismo ispred oba kluba, oni su vješti sa tim pismima.Komunikacija je napisao/la:đe si sova ta ti vode ne pije...kao sto kazem ima sve crno a bijelo,otiđi do uprave i uzmi dokumentaciju...ima ona PESMA ljubomorci ,ljubomorci ne krivite mene,jos nam treba da PENAL ekipa postane prvak ove drzave,lani smo vec jednu takvu imali(citaj Modrica).

-
- Kontakt:
Ovu ligu treba bojkotovati jer ovo odavno nema nikakve veze sa fudbalom,fair play-om i sportom opcenito,do kada ce ljudi biti ovce i ici da gledaju "utakmice" koje su u vecini unaprijed izrezirane,ova liga sluzi samo manjoj grupi ljudi za njihove licne interese,ova liga je puna sovinizma,nacionalizma,primitivizma i cega sve ne,odlaskom na "utakmice",svjesno ili ne,na indirektan nacin se podrzavaju lopovi u savezu,u upravama klubova,podrzavaju se korumpirane "sudije" i sve ostale mutne radnje u ovoj lakrdiji od lige........
- Stone Island
- Kontakt:
Komunikativni,haj malo ohani 

- Komunikacija
- Kontakt:
ja sam cool ,evo i ova kisa naletila pa malo rashladila.Stone Island je napisao/la:Komunikativni,haj malo ohani
-
- Kontakt:
Naravno da u pismu ima dosta istine,govori i o dosta prljavih stvari u samoj ligi i ,svako normalan i dobronamjeran ne bi trebao imati nista protiv ovakvog pisma,druga je stvar sto neke boli istina,ti neki su navikli da zive u lazi,na laznom moralu, zadojeni u mrznji i opcenito u primitivizmu,takvima ne smeta ako nesto u zivotu postignu na silu,u lopovluku i slicno,zato nam i jeste ovakva liga jer vlada zatupljeno misljenje,mnogi su ograniceni kao lavor a hoce da pricaju o fudbalu,sportu,o postenju i slicno........
- Komunikacija
- Kontakt:
i ja kazem,ima nas svakakvih ođe.lopta je okrugla je napisao/la:Naravno da u pismu ima dosta istine,govori i o dosta prljavih stvari u samoj ligi i ,svako normalan i dobronamjeran ne bi trebao imati nista protiv ovakvog pisma,druga je stvar sto neke boli istina,ti neki su navikli da zive u lazi,na laznom moralu, zadojeni u mrznji i opcenito u primitivizmu,takvima ne smeta ako nesto u zivotu postignu na silu,u lopovluku i slicno,zato nam i jeste ovakva liga jer vlada zatupljeno misljenje,mnogi su ograniceni kao lavor a hoce da pricaju o fudbalu,sportu,o postenju i slicno........
-
- Kontakt:
I ne bih reagovao,ali posto i ja dobijam upozorenja od admin. za mnogo manje stvari,zasto se ne reaguje kada je u pitanju ovaj @komunikacija,lik je od nedavno na forumu i ,od kako je ovdje uglavnom se bavi provociranjem navijaca i simpatizera FK Velez i pljuje po svemu sto je vezano za taj klub,vise provodi na temi o Velezu ,nego na temi o klubu kojeg on ko biva toliko voli,makar da kaze nesto konstruktivno,vec samo provocira......
- Komunikacija
- Kontakt:
lopta je okrugla je napisao/la:I ne bih reagovao,ali posto i ja dobijam upozorenja od admin. za mnogo manje stvari,zasto se ne reaguje kada je u pitanju ovaj @komunikacija,lik je od nedavno na forumu i ,od kako je ovdje uglavnom se bavi provociranjem navijaca i simpatizera FK Velez i pljuje po svemu sto je vezano za taj klub,vise provodi na temi o Velezu ,nego na temi o klubu kojeg on ko biva toliko voli,makar da kaze nesto konstruktivno,vec samo provocira......
PostPostao/la Komunikacija dana 16 svi 2009, 12:52
Čolic je onaj mali brzonogi napadac,ako je to taj ekstra je igrac!
Dva posta sam maj... ostavio na temi veleza jedan je ovaj iznad a jedan je zelja da ostanu u ligi umjesto orasja iljina sela,a ovo nisi provokacije vec navijacke smicalice kojih ima svugdje to sto si ti zadojeni nacionalista nije moj problem.pozdrav
Moderator: bez vrijeđanja
Vi izgleda sve komentirate osim onoga što u naslovu ove teme piše.
Kao što sam rekao 3 za 3. Miroljubljiva utakmica.
- Komunikacija
- Kontakt:
ma ja,tvoj celik od kad je lige onda igra 3 za 3 ,prođe deset bajrama dok oni u gostima ne dobiju...i to posusje a kad dobiju tu jednu imaju sampionske ambicijeRz88 je napisao/la:Kao što sam rekao 3 za 3. Miroljubljiva utakmica.

- Stone Island
- Kontakt:
Eno nisu snimali tekmu u Orašju...već ko posuđeni snimci,znači da je bilo neregularnosti onda ne bi snimka bilo !
-
- Kontakt:
Bas sam se sjetio ovog slucaja iz Crne Gore kada sam vidio u kojem je sastavu Zrinjski nastupio protiv Orasja......Crna Gora koja je ako mogu tako reci,"juce" postala samostalna drzava,ali nam ljudi vec citaju lekcije u mnogo cemu,i kod njih ima raznih nacionalnosti,ali ljudi pametni,postavili jednog covjeka za predsjednika saveza,igracku legendu,Savicevica,znaju ljudi da njega interesuje samo sport i da ce uraditi najbolje sto moze i da se ne moze naci niko da mu prigovori da se on ne razumije u fudbal i samu organizaciju......a kod nas hiljadu nekih nivoa saveza,troglavi vlastodrsci,makar da se jedan od njih razumije u fudbal pa bih gore navedenu cinjenicu mozda lakse progutao,jadni su oni cije interese brane iljo,suljo,ceko,usljo i ostali u entitetskim i kantonalnim savezima,pa taj ogromni broj "ljudi",bolje receno birokrata,kada bi ih sve skupio na jedno mjesto,medju njima ne mozes naci 1-2 istaknutih bivsih igraca i trenera,prije rata su neki od njih-vrh im je bio opstinski savez,ali i takvi su rijetki medju gore nabrojanim,vecina sadasnjih uhljupa koji su na funkcijama na raznim nivoima saveza,nemaju nikakve dodirne tacke sa fudbalom itd itd.....ova kazna desila se u Crnoj Gori i za svaku je pohvalu,"za one koji ne znaju",Crna Gora je odmah tu pored nas,kakva bi tek kazna uslijedila da se ovo npr.desilo u jednoj od "liga petice".......ali nekima je vaznije hoce li biti fudbalskog saveza RS-a,nego to ko nam sve sjedi u raznim savezima i ko nam vodi fudbal i ostale sportove opcenito,sve dok je tako bicemo u blatu.........sta me briga kako se neko zove,ako je to osoba koja je strucna i koja se razumije u fudbal i,koga zanima samo sport i fudbal,a ne da prebrojava necija krvna zrnca kao sto to rade sadasnji uhljupi i lopovi u savezima i u upravama klubova.......Sova je napisao/la:Zeti je u Crnoj Gori zbog toga oduzeto devet bodova. Ajde da pokrenemo neku žalbu u NFSBiH, dobijemo pitare u sledećem kolu, i Slavija šampion ale ale ale aleMarin je napisao/la:Jebote gobili su i drugi u Orašju. Sad Zrinjski ne smije ni odmoriti svoje igrače nakon zaslužene titule nego bi trebao ginuti, je li? Falilo je 6-7 igrača iz prve postave što zbog kartona, što zbog ozljeda.
Uostalom, nemamo se kome pravdati nismo uradili ništa nepropisno. Dobili smo ih i mi kući,a izgubili na strani kao i većina drugih klubova.![]()
![]()
http://www.mnet.me/sport/1290.html?task=viewFudbalski klub Zeta kažnjen je oduzimanjem devet bodova, a njen trener Dejan Roganović zabranom vršenja funkcije u trajanju od 12 mjeseci
- epilog je duela sa Mogrenom (0:2), koji je prvoligaš iz Golubovaca u 27. kolu T-Com Crnogorske fudbalske lige odigrao sa rezervnim sastavom.
U obrazloženju odluke, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore navodi da nijesu postojali opravdani razlozi da Zeta i njen trener Dejan Roganović izvedu sastav bez većeg broja standardnih igrača koji nijesu povrijeđeni, bolesni ili kažnjeni. Disciplinska komisija smatra da su FK Zeta i njen trener ovakvim postupkom izvršili nedozvoljenu radnju iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FSCG, u kojem piše:
“Klubu, članu rukovodstva kluba i/ili organa upravljanja kluba koji na zvaničnoj utakmici izvedu sastav bez većeg broja standardnih igrača, koji nijesu povrijeđeni, bolesni ili kažnjeni, a u cilju da drugoj ekipi omogući da na neregularan način dođe do bodova, izreći će se kazna, i to: klubu – oduzimanje od jednog do devet bodova; članu rukovodstva i/ili organa upravljanja kluba – zabrana vršenja funkcije najmanje jednu godinu”.
Kao otežavajuću okolnost u odnosu prema Zeti Komisija je uzela u obzir da je ovaj postupak suprotan principima sportskog duha i fer-pleja, čime je nanijeta šteta fudbalu u Crnoj Gori. Kao olakšavajuću okolnost prema Dejanu Roganoviću, uzeta je u obzir činjenica da ovaj trener do sada nije bio kažnjavan.
Na odluke Disciplinske komisije FK Zeta i Dejan Roganović imaju pravo da ulože žalbu Komisiji za žalbe FSCG u roku od osam dana od dana prijema odluke. Roganovićeva suspenzija stupa odmah na snagu, dok će Zeti biti izbrisano devet bodova tek kada istekne rok za žalbe (naravno, u slučaju da eventualna žalba bude odbijena).
Zeta se trenutno nalazi na petoj poziciji sa 41 osvojenim bodom. Sa devet bodova manje prvoligaš iz Golubovaca pašće na deveto mjesto imaće 32 boda. Manje imaju samo Jezero (29 bodova), Jedinstvo (26) i Dečić (23).
Biće još kazni
Disciplinski organi Fudbalskog saveza Crne Gore tek će narednih dana razmatrati slučaj od srijede, kada je sudija Jovan Kaluđerović u zapisniku naveo da mu je predsjednik domaćeg kluba Rajo Božović prijetio da će mu “otkinuti glavu i odsjeći uši”, zbog čega nije odigran meč Zeta - Sutjeska. Božović je kasnije u izjavi medijima demantovao da je prijetio Kaluđeroviću.
Kada pristignu izvještaji zvaničnih lica sa utakmice, Zeta bi mogla da se suoči sa novim kaznama, sve u zavisnosti od toga kako će Disciplinska komisija tretirati ovaj slučaj. Timu iz Golubovaca prijeti novo oduzimanje bodova, postupak protiv predsjednika Radojice Božovića i vjerovatno suspenzija terena.Pa kažu ukinut Prvu ligu RS... nikad, pa da prođemo kao ovivfc1922 je napisao/la: ma od slijedece sezone nece biti vise te hrvatske solidarnosti.. ako ispadne orasje i posusje... ostaju onda samo dva hrvatska tima siroki i zrinjski...![]()
![]()
Vidiš, meni je bitno hoće li biti fudbalskog saveza RS. Ali bitno mi je i ko nam vodi fudbal.lopta je okrugla je napisao/la:ali nekima je vaznije hoce li biti fudbalskog saveza RS-a,nego to ko nam sve sjedi u raznim savezima i ko nam vodi fudbal i ostale sportove opcenito,sve dok je tako bicemo u blatu.........sta me briga kako se neko zove,ako je to osoba koja je strucna i koja se razumije u fudbal i,koga zanima samo sport i fudbal,a ne da prebrojava necija krvna zrnca kao sto to rade sadasnji uhljupi i lopovi u savezima i u upravama klubova.......
E sad, ja ne volim kad mi neko prodaje mu*a za bubrege. Kao, da bi bili bolji ljudi u fudbalu, moramo da ukinemo FSRS. Kako da ne. Ono, sve će da procvjeta, sunce ima da sija, ptice da cvrkuću, samo kad sve bude "jedinstveno". Uvijek sam za to da se dovedu pametniji, sposobniji, pošteniji ljudi... ali bez ikakvog nametanja "jedinstvenosti". I ne volim kad mi se postavljaju lažni izbori, tipa, šta bi volio, loš FSRS ili dobar jedinstven savez. Ni jedno ni drugo, volio bih dobar savez u kom postoji FSRS.
I ko se nad'o ale...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.