AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Google
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Google » 06 nov 2010, 00:55

Polako nam se blizi jedan od najzeci gradski derbija,krenula su prepucavanja navijaca....navijaci Rome prave kampanju da na satadion svi ponesu lasere zvizdaljke i sve sto bi moglo da sprjeci da Orao ne poleti prije tekme :)...!!!

Moguca formacija Rome:
(4-3-1-2): Julio Sergio; Cassetti, Mexes, Juan, Riise; De Rossi, Perrotta, Simplicio; Menez; Vucinic, Borriello

Posto je Juan upitan za derbi(mada ja vjerujem da ce on igrati) onda bi Caseti trebalo da ide u sredinu a na njegovo mjesto Cicinho...!!!!

Roma jos nijedan derbi nije izgubila kad je bila bez Tottija,od 7 tekmi 3 pobjede i 4 remija...!!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 07 nov 2010, 00:01

Google je napisao/la:Polako nam se blizi jedan od najzeci gradski derbija,krenula su prepucavanja navijaca....navijaci Rome prave kampanju da na satadion svi ponesu lasere zvizdaljke i sve sto bi moglo da sprjeci da Orao ne poleti prije tekme :)...!!!

Moguca formacija Rome:
(4-3-1-2): Julio Sergio; Cassetti, Mexes, Juan, Riise; De Rossi, Perrotta, Simplicio; Menez; Vucinic, Borriello

Posto je Juan upitan za derbi(mada ja vjerujem da ce on igrati) onda bi Caseti trebalo da ide u sredinu a na njegovo mjesto Cicinho...!!!!

Roma jos nijedan derbi nije izgubila kad je bila bez Tottija,od 7 tekmi 3 pobjede i 4 remija...!!!!
Jel ovo formacija koja će po tvom mišljenju biti ili si negdje pročitao? Pitam jer sam danas razmišljao o mogućem sastavu, i baš ovih 11 mi se učinilo najboljim rješenjem. Sad, koje će im zadatke dati ranieri, to je već teže dokučiti. Nadam se da se tradicija neporaženosti bez Capitana nastavlja. Forza magica Roma :!:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 07 nov 2010, 00:08

convocati:
Adriano
Baptista
Bertagnoli
Brighi
Borriello
Burdisso G.
Burdisso N.
Cassetti
Castellini
Cicinho
De Rossi
Greco
Lobont
Mexes
Menez
Perrotta
Pizarro
Riise
Rosi
Simplicio
Vucinic

dakle nema juana 100% a danas je ranieri izjavio da je burdisso spreman i da ce igrat od prve minute
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 07 nov 2010, 03:10

Nadam se da ćete dobiti fašiste ... uvijek sam Romu više cijenio a pogotovo jer su ovi u talu sa smradovima iz Milana (onaj manji klub).
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 07 nov 2010, 15:04

http://atdhe.net/27699/watch-lazio-vs-as-roma
idemo uzet cigane
Bez kapitena smo ali ima tu crnogorac
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 07 nov 2010, 17:04

Au jel vas to krenulo ?
Čestitam na veoma vaznoj pobjedi.Borriello me stvarno iznenadjuje iz utakmice u utakmicu.Najvaznije sto daje redovno golove,dobar transfer ste napravili ovo ljeto. ;)
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 nov 2010, 17:05

DAVID VILLA 7' je napisao/la:Au jel vas to krenulo ?
Čestitam na veoma vaznoj pobjedi.Borriello me stvarno iznenadjuje iz utakmice u utakmicu.Najvaznije sto daje redovno golove,dobar transfer ste napravili ovo ljeto. ;)
samo se nadam da nece vishe izvoditi penale pored zivog Mirka na terenu
nema potpisa

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 07 nov 2010, 17:48

Pobjeda protiv Lazia,laksa nego sam ocekivao...!!!!
slika slika slika

3 Pobjeda u nizu,sad slijedi jos jedna teska tekma u srijedu protiv Fiorentine...nadam se pobjedi i da napokon uhvatimo prikljucak za vrhom..!!!!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 07 nov 2010, 18:27

leandro greco 8-)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 07 nov 2010, 18:44

e nek su vala fašisti podojili jes mi drago. roma je učinila veliku uslugu milanu.
Il club più titolato al Mondo.

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 07 nov 2010, 18:45

uh, zahuktala se masina tesko sad svima...

sretno u nastavku ;)
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

E=mc2
Kontakt:

Post Postao/la E=mc2 » 07 nov 2010, 18:46

slika

:mrgreen:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 07 nov 2010, 19:40

Kako važna pobjeda, uz toliko izostanaka plus najraspoloženiji igrač na terenu nam se ozljedi u 30 i nekoj min. Ali opet to fašistima nije dovoljno da nas uzmu, biće da im je sudac kriv. Prvo poluvrijeme perfektno, u potpunosti kontrola igre, ali falila završnica. Nakon gola Marca, smo se po oprobanom receptu raneria previše povukli, i tad je bilo par kritičnih minuta za nas.
Sad samo nastaviti ovako borbeno, kako se ozljeđeni igrači budu vraćali i igra će napredovati. Forza magica Roma.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 07 nov 2010, 20:27

Svaka čast na pobjedi ... Kako mi je drago što su inter i lazio kiksali ovo kolo ufff a još mi dobili ... kud ćeš bolje :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 nov 2010, 20:29

Svaka čast na pobjedi, nadam se da ćete se vratit u vrh, gdje vam i jest mjesto.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 07 nov 2010, 21:44

:shock: :roll: :mrgreen: :mrgreen:
L'Avvocato je napisao/la:Nadam se da ćete dobiti fašiste ... uvijek sam Romu više cijenio a pogotovo jer su ovi u talu sa smradovima iz Milana (onaj manji klub).
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 07 nov 2010, 21:51

amell je napisao/la::shock: :roll: :mrgreen: :mrgreen:
L'Avvocato je napisao/la:Nadam se da ćete dobiti fašiste ... uvijek sam Romu više cijenio a pogotovo jer su ovi u talu sa smradovima iz Milana (onaj manji klub).
rodjen bez kompleksa :roll:
Cestitke Romi na pobjedi...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 07 nov 2010, 22:59

a Totti kaže ne smijem na stadion da se džaba nerviram 8-) bilo bi dobro da se konačno opet rimski klubovi vrate u sami vrh jbg više su doqrčili ovi milanezi ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 nov 2010, 23:02

brazzo je napisao/la:a Totti kaže ne smijem na stadion da se džaba nerviram 8-) bilo bi dobro da se konačno opet rimski klubovi vrate u sami vrh jbg više su doqrčili ovi milanezi ;)
mislis da se rimski klub vrati u vrh, koliko znam Roma je konstantno u vrhu talijanskog fudbala
nema potpisa

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 nov 2010, 23:27

napokon da me ovi moji timovi obraduju u derbijima liverpool uze chelsea i roma lazia. cestitke na pobjedi :!:
You are someone else I am still right here

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.