Krusevac je brate imao reflektore,nisam lud,

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
To su bre montazni reflektori,pa jace svetli moj Samsung od onih reflektora.Tribalian je napisao/la:Pa brate ja ne znam ondaOnda je neko od beogradskih klubova,ali iz nizih liga.
Krusevac je brate imao reflektore,nisam lud,bio sam tamo pre 2 godine ja mislim,kad smo igrali u vecernjem terminu?
Ispravit ce se to trenutno je Maksimir boljidzonvejn je napisao/la:po čemu jna? to je možda najružniji...
pa ni krov nema...Bernabéu je napisao/la:^Koševo?![]()
Istina trenutno je u lošem stanju, al' kada se sve to riješi biti će među boljim na Balkanu.
Znaci sto ima velik kapacitet ujedno mora znacit i da je lijep, nigdje veze...Bernabéu je napisao/la:^Šta misliš o kapacitetu koji prima?
Jeste vala. Ajde sto ide atletska tamo gde je bila i ima 8 staza, ali kad izgradjuju gotovo nove stadione (Jagodina, Uzice), a roknu neku polu-atletsku stazu - tacno da ih pitas da li su normalni?marconato je napisao/la:Fino ovo izgleda, samo me nervira sto na svakom hebenom stadionu mora biti atletska...
Jbga, kad nam je stadionska infrastruktura najgora od svih exYu republika. Mora to mnogo bolje.badblueboylivno je napisao/la:Napreduje ovo. Srbi nenormalni po pitanju gradnje stadiona u zadnje vrijeme. Redovito čitam na skyscrapercityju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.