[youtube][/youtube]Mont0 je napisao/la:
Zbog njih sam htio biti Adis Obad
zans sta vozi Batistuta?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
[youtube][/youtube]Mont0 je napisao/la:
Ko je ovaj celavi pored BatigolaMont0 je napisao/la:
Zaebavas se ?MaGiCa je napisao/la:Ko je ovaj celavi pored BatigolaMont0 je napisao/la:
Zar ti tako delujeDenno je napisao/la:
Zaebavas se ?
I dalje,celavi je popularniji od BatigolaMaGiCa je napisao/la:Zar ti tako delujeDenno je napisao/la:
Zaebavas se ?![]()
+1Denno je napisao/la: I dalje,celavi je popularniji od Batigola
Federer je napisao/la:Finu ekipu slaže Fiorentina, uz izvanrednog mladog trenera kakav je Montella, očekujem procvat ljubičica i visok plasman. Montella je najveće pojačanje Viola.
PostPostao/la baresi#6 dana 08 aug 2012, 01:23
montella izvanredan trener
Šalim se, samo mi je drago što sam u Montelli prepoznao veliki trenerski potencijal i da gaji lijep fudbal, još dok nije afirmisan bio.Federer je napisao/la:Montella je odličan trener, koji je i u Romi fino radio u kratkom periodu, mada su loši bili i sa dosta turbulencija u ekipi u tom periodu, pa mu ne dadoše šansu u narednoj sezoni.
Sa Cataniom fenomenalan, ali fenomenalan posao uradio prošle sezone. Svako ko smatra suprotno, ne znam šta je gledao. Nije to samo zbog rezultata, objektivno su mogli i trebali imati i koji bod više, a Igrali su odličan fudbal, apsolutno sam uvjeren da će i sa Violama to ponoviti.
Mislis: Alejandro GomezMont0 je napisao/la:Jooaquin skoro pa sigurno prelazi u Fiorentinu, zadnju domacu tekmu navijaci su ga aplauzom pozdravili, kako rece onaj komentator, zadnji put.
Kako ce opasno ljeto biti, jos ako Jovetic ode, a sve su prilike da hoce. Mali milion igraca se spominje a trenutno je najaktuelniji Mario Gomez kao zamjena i prvi spic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.