Da, da, jedno 10 nijansi.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:pluton je napisao/la:uz dirka ponavljam nema mu ravnog u Evropi
tu su njih dvojica negdje,nijanse odlučuju
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Sport je lijek za tijelo i duh.
samson je napisao/la:Koliko znam, sam Mirza, ali i Ivanovic su izjavljivali da je Mirza igrao vise vani zbog samih potreba ekipe. Prije su pod kosem igrali Pete, Thiago, Scola ... Mirza je bio mlad i prirodan suter, ne street suter kakvim ga pojedini zele prikazati. Doslo vrijeme siće, prosjecnosti pa poceo Mirza i neke druge stvari igrat, postao je zreo-lider. Ili je mozda i on sam nesto, zarobljeno u necem-jedna dimenzija, bakraci ... Savan je isto tako odlican, mada mi je totalno anti ga gledati, uopste nije atraktivan. Jos njegova faca... Pitam se, jesi li na zutom ili samo na infuziji ..
p.s.
Igrac jedne dimenzije ne moze u samo jednoj sezoni nauciti igrati nesto drugo, biti jos bolji nego prije-konstantniji. Uz prilicno manju upotrebu svog nekada najjaceg oruzja..
Potpis ,svaka cast!!
Pisao sam ovo vise puta ,ali netko ne zeli ta procita!!
Nije Mirza naucio kod sabita igrati ledima,nego se nije trazilo od njega!!
Ko se sjeca momka iz nase lige ""zna kako je igrao te pozicije,cesto je igrao centra za ditu kada je trebalo"""
Sa ovom visinom,masom,nije bilo boljeg sutera na nasim prostorima""
Odlicna partija sinoc,caja ide daleko u prvenstvu u euroligi idu medu *8* pa sta bude posle toga!!
-
- Kontakt:
storm_raider je napisao/la:Da, da, jedno 10 nijansi.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:pluton je napisao/la:uz dirka ponavljam nema mu ravnog u Evropi
ama zezam se,zbogm ovog koji govori da je mirza odmah do dirka
- storm_raider
- Kontakt:
Takodjer i ja, primjetio sam ironiju, pa je i ja ubacih.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Da, da, jedno 10 nijansi.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
ama zezam se,zbogm ovog koji govori da je mirza odmah do dirka

Sport je lijek za tijelo i duh.
Dirk je zbog visine i konstitucije, a super dobrog suta, kretanja sa i bez lopte, posebna i tesko ponovljiva prica europske kosarke iako u Europi skoro pa nista nije odigrao. Mozda je malo smijesno, ali jedini u Europi njemu slican je bio, nekada meni jedan od drazih igraca, Gregor Fucka:))
-
- Kontakt:
samson je napisao/la:Dirk je zbog visine i konstitucije, a super dobrog suta, kretanja sa i bez lopte, posebna i tesko ponovljiva prica europske kosarke iako u Europi skoro pa nista nije odigrao. Mozda je malo smijesno, ali jedini u Europi njemu slican je bio, nekada meni jedan od drazih igraca, Gregor Fucka:))
a možda kukoč?
drik je nosion ekipe koja je osvojila NBA, kukoc je bio najkorisniji 6 igrac lige i tek 3 poslje jordana i pipena u Bullsima + igrali su totalno dva razlicita stila igre, pa bi ipak rekao da je dirk za nijansu bolji jer opet kada je toni igrao NBA je bila daleko jaca liga, ali opet ponavljam dirk je bio glavni razlog osvajanja NBA prstenakakavdanakneiskustvu je napisao/la:a možda kukoč?samson je napisao/la:Dirk je zbog visine i konstitucije, a super dobrog suta, kretanja sa i bez lopte, posebna i tesko ponovljiva prica europske kosarke iako u Europi skoro pa nista nije odigrao. Mozda je malo smijesno, ali jedini u Europi njemu slican je bio, nekada meni jedan od drazih igraca, Gregor Fucka:))
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
nerminh74 je napisao/la:drik je nosion ekipe koja je osvojila NBA, kukoc je bio najkorisniji 6 igrac lige i tek 3 poslje jordana i pipena u Bullsima + igrali su totalno dva razlicita stila igre, pa bi ipak rekao da je dirk za nijansu bolji jer opet kada je toni igrao NBA je bila daleko jaca liga, ali opet ponavljam dirk je bio glavni razlog osvajanja NBA prstenakakavdanakneiskustvu je napisao/la:a možda kukoč?samson je napisao/la:Dirk je zbog visine i konstitucije, a super dobrog suta, kretanja sa i bez lopte, posebna i tesko ponovljiva prica europske kosarke iako u Europi skoro pa nista nije odigrao. Mozda je malo smijesno, ali jedini u Europi njemu slican je bio, nekada meni jedan od drazih igraca, Gregor Fucka:))
sve to što si napisao većina nas zna,o tome niko nije ni raspravljao,nego sam se nadovezao na to da je kukoč sličan tip igrača novickom
p.s. odošmo mi od teme
Jedino ovaj covjek je u stanju da mi popravi raspolozenje.... nadam se da ce bit tako... dum spiro spero..
Vrijeme je da i Mirza bude MVP kola.
Mirza opet poludio, na poluvremenu je vec postigao 14 poena (sut za tri poena 2/3) iako njegov tim ima rezultatski zaostatak u Baskijskom derbiju protiv Bilbao-a od 5 koseva (36-41).
"My Favorite Ring is Always the Next One"
5 kolo eurolige
CAJA LABORAL-BILBAO 84-89
MIRZA TELETOVIC FENOMENALAN
35 MINUTA
26 POENA
4/11 ZA 2 POENA
3/5 ZA 3 POENA
8 SKOKOVA
3 ASISTENCIJE
CAJA LABORAL-BILBAO 84-89
MIRZA TELETOVIC FENOMENALAN

35 MINUTA
26 POENA
4/11 ZA 2 POENA
3/5 ZA 3 POENA
8 SKOKOVA
3 ASISTENCIJE
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 16 nov 2011, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Volarizacija 27
p.s. kako double-double... kako vidjo 8 skokova?
Izdržati, to je temelj vrline!
rogeRF je napisao/la:Volarizacija 27
moja greska 8 skokova

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
8 je skokova, a đaba mu i da je 18 kad igra sa idiotima.
Mirza iz kola u kolo sve bolji,ali ekipa reda poraze...Hmm sto znaci samo jedno...
- pintol_TM87
- Kontakt:
Odličan Mirza samo bezpotrebna trica minutu prije kraja al eto neda im se...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Mirza odlican, ali ne mogu on i Prigoni nista kada igraju sa klocevima. San Emeterio ide u neke driblinge gdje gubi loptu, Seraphin u odlucjucoj fazi dva puta baca loptu ka Teletovicu koji biva udvojen i Bilbao lagano postize poene.
Mirza Teletovic ako je pametan i ukoliko zeli osvajati trofeje nakon ove sezone ce napustiti Caju.
Mirza Teletovic ako je pametan i ukoliko zeli osvajati trofeje nakon ove sezone ce napustiti Caju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Napustio bi Mirza Caju davno ali velka odšteta koju niko nece da platiamerosm je napisao/la:Mirza odlican, ali ne mogu on i Prigoni nista kada igraju sa klocevima. San Emeterio ide u neke driblinge gdje gubi loptu, Seraphin u odlucjucoj fazi dva puta baca loptu ka Teletovicu koji biva udvojen i Bilbao lagano postize poene.