Ooooooooooo Volim te Slobodooooo

Moderator/ica: GracanicaAA
Ooooooooooo Volim te Slobodooooo
Dajte vise ne hranite to vanago....decko je mentalni bolesnik, lako mu je ustanoviti dijagnozu, ali nije za foruma.
Malo ti je to bezveze pitanje ,naravno u Travniku je bilo i navijaca obicnih i zena i djece i starijih ,npr meni je jedna prijateljica iz Dervente maxuz dosla u Zenicu i onda u Travnik na utakmicu ,znam ouno krajisnika koji su bili u Zenici tokom rata kao djeca i zavoljeli Celik i Zenicu i sad navijaju za Celik.Naravno 1 kolo dobra neka atmosfera i tako nekako.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑05 sep 2025, 08:28Zašto je više navijača bilo u Travniku nego protiv Tomislava u Zenici? To išli da gledaju veliki Travnik?BatistutA19 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 00:53Nisi ti bolan navijac Ledeni ,ti jos ne znas za koga navijas ,ide invazija Robije u Tuzlu uzivaj i divi seQuartararo je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:11
Jesi naporan retardacijo bolesna. Nikog nije briga šta ti misliš nit ko hoće da ti odgovori. Jel moguće da vas toliko boli Sloboda i da ste zavidni? Gledajte svoja posla i svoj mrtvi kantonalni klub. Koga boli qrc koliko će vas doći. Isto kao da dolazi Gradina eto takav je osjećaj, niko se ne raduje utakmici jer su svi klubovi u ligi manji od Slobode te nema tu derbija nikakvog, Sloboda se uspali protiv velikih bh. klubova. Vi ste mali, ugašeni, nebitni. Prestanite smarat i ti i takvi mentoli poput tebe. Imate taj forum na koji ste pobjegli kad vas je admin šutnuo odavdje pobrisavši vam sve teme. Mongoloidi nikad pameti doći nećete, gutajte spermu.![]()
.
Sad gledaj posjetu na Tusnju i nakon Celika posjetu jer u Nedelju dolazi veliki CelikZa koga ti navijas Ledeni prosle sezone si malo navijo za Jedinstvo pa te otjerase ljudi a tjeraju te i tuzlaci ,pokusaj dalje trazi klub
![]()
Nama je obrisana stranica prije ne znam godinu dvije tako da je to 22 k sve novo od nule se moralo krenut a vasa postoji od kako postoji fb...To je razlog ako nisi znao.
Robijasi imaju parole po gradu i tekmi uopste: Celik se ne bodri lajkom svi na Bilino
Nevjerovatno je da lafo samo Sloboda duguje. Pa to ni dijete u obdaništu ne bi povjerovalo...
Tebi Husic da supka trqazi ti bi mu se sageo, pa covjek vam sastavi tekst za vase usi vi se odma uhvatite evo sampioni a znatw vec o kakvom se lazovu i prevarantu radi i u poslovnom i privatnom zivotu.Doduse tako ste i za carsiju govorili i mislili , vi ste tacno najveci levati od navijaca u BiH i sire.
Zato ste vi tu, da nas prosvijetlite, sta bi mi bez vas.convict35 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 18:25Tebi Husic da supka trqazi ti bi mu se sageo, pa covjek vam sastavi tekst za vase usi vi se odma uhvatite evo sampioni a znatw vec o kakvom se lazovu i prevarantu radi i u poslovnom i privatnom zivotu.Doduse tako ste i za carsiju govorili i mislili , vi ste tacno najveci levati od navijaca u BiH i sire.
Drug , iskreno meni je svejedno ko ce u PL jer znam da mi necemo ove sezone.
Drug, znam da necete uci i meni je iskreno zao sto Jedinstvo nece uci, a najvise mi zao sto Celik nece uci jer znamo koliko su se napalili i nameracili da udju ove sezone pogotovo sto ce to poslije bite sve teze ako se bude igrala jedinstvena druga liga kako se najavljuje. Ne mozes drugom jamu kopati a ne upasti u nju kao sto nama kopaju godinama. Azmir je propao....to najbolje ovi iz Zenice znaju jer oni sve znaju, u medjuvremenu postao je kladionacar, seoski varalica, lazov, prevarant, govori da vraca dugove, a ne vraca, da je isplatio sve igrace za koje je dosla tuzba a svi znamo da nije, ybg. i savez je potvrdio da nije inace bi mogli igrati utakmice a ne igramo od kako je Azmir dosao, izvaro FIFA organizaciju, sindikat.....valjda sutra igramo utakmicu.....neko iz Slobode placa mjesecno u prosjeku preko 100k dugova od nove godine, a ocekujemo da se taj trend nastavi i u narednom periodu, ko to placa mi simpatizeri Slobode na znamo...da odemo u kantonalnu opet moras vratiti dugove, dodje ti isto, iste livade ko u federalnoj ali i tamo ne mozemo jer su i u kantonalnoj Secerbegovici glavni....yebiga jedino da se ugasimo da usrecimo ove unizene i ponizene.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑05 sep 2025, 18:48Drug , iskreno meni je svejedno ko ce u PL jer znam da mi necemo ove sezone.
Sto se tice Azmira , kratkorocno mozda ili vjerovatno i uspijete s njim vec ove sezone ostvariti promociju.
Dugorocno , shebace i to zesce ili klub ili sebe.
NK J je proslo kroz taj pakao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.