FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

bh hrvat
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la bh hrvat » 13 sep 2009, 18:41

ovaj borac se ne šali, a vala dugo je i bio u zavjetrini

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 13 sep 2009, 18:55

odlicno kolo po kolo i ide nabolje svaka cast samo da se tako nastavi , dugo su ovi veliki klubovi bili na zacelju 8-)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 13 sep 2009, 19:48

ma borac maximalno jos dva kola prvi onda lagano pada do 6-7 mjesta kakavi oni smjesni ste

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 13 sep 2009, 20:13

benajon je napisao/la:ma borac maximalno jos dva kola prvi onda lagano pada do 6-7 mjesta kakavi oni smjesni ste
ne lupetaj..ljudi su zasluzeno prvi i nema im se sta prigovorit..80 % osvajaju ligu ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 13 sep 2009, 21:06

do sada sasvim zasluzeno, najbolji fudbal u drzavi ali sada imate ispit zrelosti kod istoncnih komsija, bas me interesuje kako ce se ta tekma zavrsiti
Cuva Bog Zelju svog!

High

Post Postao/la High » 13 sep 2009, 22:17

čiščenje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 13 sep 2009, 23:09

ovog bilbiju treba zvati sad protiv estonije i kaparisati ga...

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 13 sep 2009, 23:24

A zasto obrisa galeriju slika, jel i to vrijedja nekoga.
http://www.lesinari1987.net/galerija/di ... =65&pos=20

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 13 sep 2009, 23:27

slika
Bilbija car

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 sep 2009, 23:34

bubooty je napisao/la:ovog bilbiju treba zvati sad protiv estonije i kaparisati ga...
Mislis onog istog Bilbiju koji u drugom poluvremenu nije mogao sastaviti kraj sa krajem protiv velikog Luxemburga.
U premijer ligi 100% invalidi mogu napraviti karijeru.Jel izadzu dalje potop.Rijetki su ,,prezivili,, :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 14 sep 2009, 09:00

Najiskrenije cestitke Borcu za tekmu protiv Zrinjskog...
Konacno da odgledam pravi derbi, sa regularnim sudjenjem ( uz par sitnih greskica)...
Neka Borac i dalje nastavi ovako, a ako Bog da, dogodine u Europu...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 14 sep 2009, 10:40

harishp je napisao/la:
bubooty je napisao/la:ovog bilbiju treba zvati sad protiv estonije i kaparisati ga...
Mislis onog istog Bilbiju koji u drugom poluvremenu nije mogao sastaviti kraj sa krajem protiv velikog Luxemburga.
U premijer ligi 100% invalidi mogu napraviti karijeru.Jel izadzu dalje potop.Rijetki su ,,prezivili,, :roll:
Vidi, da ja tebi nešto objasnim oko te mlade reprezentacije, ne zbog toga što me zanima kako igraju nego zato što spominješ Bikija.
Selektor te ekipe je Branimir Tulić, čovjek je Banjalučanin tj sada živi u B.L. a oni koji su imali priliku da rade sa njim kažu da je odličan stručnjak ali samo u teoretskom dijelu ali kad to treba da prenese na teren nema ga nigdje, a sad i to da mu ljudi iz saveza rade o glavi, pa mu dogovaraju bojkot nekih igrača kao ovaj golman iz želje, mislim da se zove šekić, kao povrijeđen je pa nemože doći , kad vidi u travniku pet dana kasnije polomi kosti kako skače na golu, a eto šta ćeš kad je tako...
Što se tiče "neuspjeha" protiv Farana, Bilbija je u igri bio 40 minuta, a selektor je čitavu utakmicu kod prekida i u samoj igri forsirao igrača po imenu Goran Galešić, takođe igrač Borčeve omladinske škole kojem su menadžeri podigli rep pa je sa sedamnaest godina umislio da je zvijezda i otiša i neznam gdje sada propada, ali je očigledno da taj isti menadžer ima veliki uticaj na Tulića pa ga zbog toga ovaj forsira kako bi mu valjda uspio obezbjediti kakav angažman za neku lovu jer je činjenica da momak opravdao nije očekivanja, pa je glupo da zbog toga prozivaš Bikija...
Nema baš puno veze sa Borcem ali sam morao napisati da ti malo pojasnim oko toga...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 14 sep 2009, 10:44

ul_zri_mo je napisao/la:čestitke za pobjedu!
očajna igra naši,očajan rezultat al **** ga biće bolje :lol:
na tribinama ste me negativno iznenadili,vidim ovdje svi hvale vaše izdanje preko tv-a,ali uživo to izgleda mnogo lošije...u kopu vam 300-400 ljudi u vrh glave s tim da je u gornjim redovima sve neka dječurlija :!: jedino vam za pirotehniku skidam kapu,šetalica također neloša...
nas 100+,puno manje nego prošle godine al imaju mnogi razlozi za to...prvi dio ekipe skoro da nije ni bio,al opet po meni vrlo dobro odrađeno ovo daleko gostovanje,zapaljeno dosta pirotehnike :D
P.S. pohvale domaćinima na korektnosti(ja neznam ima li igdje da gostujućim navijačima donose vodu na pol) :idea:
Eh da evo u izvještaju Centra Javne Bezbjednosti Banja Luka stoji da vas je bilo 68, a kad mi se bude dalo prebrojaću vas na slici... ;)
"TREĆI PUT ČASTIMO"

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 14 sep 2009, 11:22

VB 1987 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Vidi, da ja tebi nešto objasnim oko te mlade reprezentacije, ne zbog toga što me zanima kako igraju nego zato što spominješ Bikija.
Selektor te ekipe je Branimir Tulić, čovjek je Banjalučanin tj sada živi u B.L. a oni koji su imali priliku da rade sa njim kažu da je odličan stručnjak ali samo u teoretskom dijelu ali kad to treba da prenese na teren nema ga nigdje, a sad i to da mu ljudi iz saveza rade o glavi, pa mu dogovaraju bojkot nekih igrača kao ovaj golman iz želje, mislim da se zove šekić, kao povrijeđen je pa nemože doći , kad vidi u travniku pet dana kasnije polomi kosti kako skače na golu, a eto šta ćeš kad je tako...
Što se tiče "neuspjeha" protiv Farana, Bilbija je u igri bio 40 minuta, a selektor je čitavu utakmicu kod prekida i u samoj igri forsirao igrača po imenu Goran Galešić, takođe igrač Borčeve omladinske škole kojem su menadžeri podigli rep pa je sa sedamnaest godina umislio da je zvijezda i otiša i neznam gdje sada propada, ali je očigledno da taj isti menadžer ima veliki uticaj na Tulića pa ga zbog toga ovaj forsira kako bi mu valjda uspio obezbjediti kakav angažman za neku lovu jer je činjenica da momak opravdao nije očekivanja, pa je glupo da zbog toga prozivaš Bikija...
Nema baš puno veze sa Borcem ali sam morao napisati da ti malo pojasnim oko toga...

Nije to bio neuspjeh protiv Farana, vec protiv Luxemburga...
u pm, opet idemo u offtopic...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 14 sep 2009, 11:28

Ja sam donji, ebiga, sta da radim, :D :D :D
"TREĆI PUT ČASTIMO"

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 14 sep 2009, 11:57

VB 1987 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Zivila urota de ba popusti malo, golman Zelje je bio povrjedjen nije se ni skidao na treninzima isto tako mislim da je Bilbija dobar igrac a sto se tice Tulica ko ga j.ebe kad ne zove bolje igrace koje moze zvati naprimjer Dialibu itd...

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 14 sep 2009, 11:57

Spica suspendovan do okoncanja revizije njegovog "poslovanja"! Dobro je da ovi u upravi napokon pokazuju ozbiljnost .
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 14 sep 2009, 12:00

Ma odlično, tako se to radi, ako si nesto zabrljao nema te, a bojim se da nije on jedini za suspenzije :mrgreen:
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 14 sep 2009, 12:03

:mrgreen:
Ma samo neka se procisti kukolj da ne bi bilo problema oko licence za Evropu.
HAJ FAJV

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 14 sep 2009, 12:23

Čestitke Borcu na zasluženoj pobjedi...
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.