Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Imajednabrigada
-
Kontakt:
Postao/la Imajednabrigada » 27 dec 2022, 15:23
Maestro je napisao/la: ↑27 dec 2022, 15:12
Imajednabrigada je napisao/la: ↑27 dec 2022, 14:19
Maestro je napisao/la: ↑27 dec 2022, 14:11
Tuta fanatikosi.
Jos kad ljudi piše da cemo ga sastavljat o blata kao alex ferguson bio na klupi ostvario izvanredne rezultate pa sve to smo mogli i sa hadzibegom sve.
Ali eto ako su prolongirali sjednicu možda planiraju jos nekog kontaktirati da se usklade ...nikad se ne zna sa takvim budalama i lopovima bez obrata i casti.
Sve je to tu negdje brate. Pretjeruje se kao da nas je vodio Ferguson kao sto kazes a ne selektor kao i svi prije njega.
A ono od Safeta do Peteva sve isti „strucnjaci“.
Safet: Vedo na krilu, Tino i Anelka.
Mesa: Cocalic u prvih jedanest baraza, Vedo na desetki.
Robi: Elvis Saric u prvih jedanest. Gojak na krilu u 4-3-3.
Tuta: Gojak i Krunic na krilu. Civic stoper. Sanicanin srednji stoper.
Znaci sve jedan je imao ovakve gluposti. Ljudi koji ovakve postave izvode su neznalice. Tu nema nikakve rasprave.
A i price kao promjenio formaciju ovo ono ne pije. Koliko nas je forumasa pvdje govorilo da treba igrati 3-5-2 jer nemas krila i treba jedan napadac uz Dzeku da mu pomogne gore. I kad je Tuta to uradio pocelo pohvale kao da je on to izmislio. To sto su to forumasi mjesecima prije govorili se zaboravilo. A znam da smo @haso12345, jos par forumasa i ja to govorili da nam to odgovara vise nego 4-3-3.
Mi ako odemo na EP do ce biti zahvaljujuci igracima a ne radi Tute ili Faruka. Jer kod nas su selektori sve redom neznalice bili.
Potpisujem od A - Ž! Niti bi šta oduzeo ni dodao.

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
Maestro
-
Kontakt:
Imajednabrigada je napisao/la: ↑27 dec 2022, 15:23
Maestro je napisao/la: ↑27 dec 2022, 15:12
Imajednabrigada je napisao/la: ↑27 dec 2022, 14:19
Jos kad ljudi piše da cemo ga sastavljat o blata kao alex ferguson bio na klupi ostvario izvanredne rezultate pa sve to smo mogli i sa hadzibegom sve.
Ali eto ako su prolongirali sjednicu možda planiraju jos nekog kontaktirati da se usklade ...nikad se ne zna sa takvim budalama i lopovima bez obrata i casti.
Sve je to tu negdje brate. Pretjeruje se kao da nas je vodio Ferguson kao sto kazes a ne selektor kao i svi prije njega.
A ono od Safeta do Peteva sve isti „strucnjaci“.
Safet: Vedo na krilu, Tino i Anelka.
Mesa: Cocalic u prvih jedanest baraza, Vedo na desetki.
Robi: Elvis Saric u prvih jedanest. Gojak na krilu u 4-3-3.
Tuta: Gojak i Krunic na krilu. Civic stoper. Sanicanin srednji stoper.
Znaci sve jedan je imao ovakve gluposti. Ljudi koji ovakve postave izvode su neznalice. Tu nema nikakve rasprave.
A i price kao promjenio formaciju ovo ono ne pije. Koliko nas je forumasa pvdje govorilo da treba igrati 3-5-2 jer nemas krila i treba jedan napadac uz Dzeku da mu pomogne gore. I kad je Tuta to uradio pocelo pohvale kao da je on to izmislio. To sto su to forumasi mjesecima prije govorili se zaboravilo. A znam da smo @haso12345, jos par forumasa i ja to govorili da nam to odgovara vise nego 4-3-3.
Mi ako odemo na EP do ce biti zahvaljujuci igracima a ne radi Tute ili Faruka. Jer kod nas su selektori sve redom neznalice bili.
Potpisujem od A - Ž! Niti bi šta oduzeo ni dodao.
I da jod dodam nesto. Tuta bi u gostima protiv Francuske igrao 3-6-1 da se Krunic nije povredio. I tu bi nam Edin bio odsjecen od ostatka tima. I tako morao se sam boriti sa kompletnom odbranom.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
-
boatenkk
-
Kontakt:
odgođena sjednica do 4 januara… ide vico svim silama po vahida izgleda…
-
DamirT
-
Kontakt:
boatenkk je napisao/la: ↑27 dec 2022, 15:55
odgođena sjednica do 4 januara… ide vico svim silama po vahida izgleda…
Daj Boze. Petkovic ili on, nebitno mi je. Da makar jednom nekog pravog strucnjaka vidim na klupi reprezentacije, a ne ove mutavce
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sarmica
-
Kontakt:
Ne znam zašto se ide prema imenima tipa Hadžibegić i slično osim ako se ne želi naštetiti repci. Savez ima para da plati jača i bolja imena - pitanje je da li se to želi. Da postoji imalo ozbiljnosti u Savezu sam Petev ne bi mogao doći, a sada ni otići, ali očigledno da nema interesa da se dovede neki ozbiljan stručnjak. Bjelica, Petković...Vaha nije za ovoga. On bi otišao prije nego bi i počeo.
-
boatenkk
-
Kontakt:
da poslije muslimani ne pljuju po vici.. on je odgodio sjednicu jer mu se ne svidja povratna reakcija ljudi oko hadzibegica… hadzibegic je odavno pristao na sve uvjete, ali mu je jasno receno da od toga nema nista ako vahid odluci preuzeti reprezentaciju.. jucer se vahid zahvalio vici, ali vico ne popusta i svim silama zeli da ga dovede… sta ce biti na kraju, vidjet cemo… navodno je planiran i mec sa portugalom u mostaru i sa slovackom u banja luci odlucujuca vahi…
-
Kobayashi
-
Kontakt:
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑27 dec 2022, 14:47
Karambeu je napisao/la: ↑27 dec 2022, 14:35
Ovako stvari stoje iz prve ruke: Čolpa uz podršku Mirvića i ekipa oko njih gura Faruka, uspjeli su ubijediti sve bošnjačke delegate i dio Hrvata i izvršili su veliki pritisak na Vicu da su tenzije velike, da bi se kao pritisak smirio da Bošnjak mora biti selektor i slično. Osim toga, žalili su se da FS Kantona Sarajevo već dugo nije predložio selektora i igraju na kartu da žele selektora iz Sarajeva. Vico se očito primio na tu priču i rekao im ok, ako su u većini da ih neće blokirati...
Imam i ja doslovno iste informacije.
Koja g.vna. Ovo bih očekivao od s i h faktora. Ne od b. Zar je bitno ko je, kako se zove, bitno je da dodje neko ko hoće i zna raditi posao pa da se ode na euro.
-
DamirT
-
Kontakt:
boatenkk je napisao/la: ↑27 dec 2022, 16:17
da poslije muslimani ne pljuju po vici.. on je odgodio sjednicu jer mu se ne svidja povratna reakcija ljudi oko hadzibegica… hadzibegic je odavno pristao na sve uvjete, ali mu je jasno receno da od toga nema nista ako vahid odluci preuzeti reprezentaciju.. jucer se vahid zahvalio vici, ali vico ne popusta i svim silama zeli da ga dovede… sta ce biti na kraju, vidjet cemo… navodno je planiran i mec sa portugalom u mostaru i sa slovackom u banja luci odlucujuca vahi…
Na kojim stadionima? Raspadaju se svi stadioni, jedva BP ispunjava uvjete za utakmice reprezentacije
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
boatenkk
-
Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑27 dec 2022, 16:21
Na kojim stadionima? Raspadaju se svi stadioni, jedva BP ispunjava uvjete za utakmice reprezentacije
sve se to da srediti po rijecima vice ili ide na blef.. ceka nas duga sedmica do sjednice.. vidim izbacili saopstenje da je vico bolestan i da je zbog toga otkazana.. u ovo ni mali pipiripi ne bi povjerovo..
-
Maestro
-
Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑27 dec 2022, 16:21
Vidis da te pravi budalom. Pusti to.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
-
Sveti
-
Kontakt:
Haha kakva trolcina

naprijed rejal
-
gruezi
-
Kontakt:
Eho sad ugledah da je I custovic slobodan... nek uzmu njega ili marka topica , sumnjam da bi trazili ista vise od faruka... imali bi koliko toliko mladog I modernog trenera... faruk je najgora moguca opcija I sda posrbice ga guraju u repku po bakirovom nalogu... naravno cilj je unistiti I Sahraniti repku do kraja kao I sve drugo oko cega se okupljaju bosnjaci I drugi bh patrioti... sda kopilad je sanu projekat unistavanja I ukidanja drzave bih
-
boatenkk
-
Kontakt:
Pa debili zar ne mozete povezati dva i dva i vidjeti da vico izmislja bolest kako bi dobio na vremenu.. kazem vam da ce vico svim silama vecim i nizim napasti vahida jer zna da samo s vahidom moze uspjeh napravit… vico radi u interesu saveza kako bi se ugurao u uefu.. samo sto to glupe bosnje ne mogu shvatiti i citaju sve sta im je servirano po kojekakvim portalima i novinama..
-
Surreal
-
Kontakt:
boatenkk je napisao/la: ↑27 dec 2022, 17:14
Pa debili zar ne mozete povezati dva i dva i vidjeti da vico izmislja bolest kako bi dobio na vremenu.. kazem vam da ce vico svim silama vecim i nizim napasti vahida jer zna da samo s vahidom moze uspjeh napravit… vico radi u interesu saveza kako bi se ugurao u uefu.. samo sto to glupe bosnje ne mogu shvatiti i citaju sve sta im je servirano po kojekakvim portalima i novinama..
bgt jel to nemas nista drugo za radit neko lagat po forumu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
boatenkk
-
Kontakt:
Surreal je napisao/la: ↑27 dec 2022, 17:17
imam ozbiljnu firmu koju sam otvorio nakon dolaska iz njemacke i preko tog posla sam upoznao kuma koji je rodjak vahe.. tako da stidi se i moli roditelje za marku dok citas sta ja pisem.. ako hoces vjeruj, ako neces nemoj… pisem ovo jer mi je stalo do bh repke jer sam uz nju od samih pocetaka u dizeldorfu.. ko hoce neka me stavi na ignore, vrijeme ce pokazati ko je dao istinite odgovore a ko nije.. uzivaj sine i nadam se da ces popraviti ponasanje
-
Imajednabrigada
-
Kontakt:
Postao/la Imajednabrigada » 27 dec 2022, 17:36
boatenkk je napisao/la: ↑27 dec 2022, 17:22
imam ozbiljnu firmu koju sam otvorio nakon dolaska iz njemacke i preko tog posla sam upoznao kuma koji je rodjak vahe.. tako da stidi se i moli roditelje za marku dok citas sta ja pisem.. ako hoces vjeruj, ako neces nemoj… pisem ovo jer mi je stalo do bh repke jer sam uz nju od samih pocetaka u dizeldorfu.. ko hoce neka me stavi na ignore, vrijeme ce pokazati ko je dao istinite odgovore a ko nije.. uzivaj sine i nadam se da ces popraviti ponasanje
Na momente shvatim.te ozbiljno i te tvoje izvore informacija ali onda na kraju nešto lupis kao ovo sa stadionima u Mostaru i Banjaluci i totalno me razuvjeriš.
Ali ne bi tvoje postove skroz uzeo kao neistinite i nelogicne iako ... jer sjecam se da si napisao da nema nista od 29.decembra i da je to samo maska za savez i evo baš odgodi se sjednica iako iskreno mislim da nema od Vahe ništa.

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
Imajednabrigada
-
Kontakt:
Postao/la Imajednabrigada » 27 dec 2022, 17:38
Imajednabrigada je napisao/la: ↑27 dec 2022, 17:36
boatenkk je napisao/la: ↑27 dec 2022, 17:22
Na momente shvatim.te ozbiljno i te tvoje izvore informacija ali onda na kraju nešto lupis kao ovo sa stadionima u Mostaru i Banjaluci i totalno me razuvjeriš.
Ali ne bi tvoje postove skroz uzeo kao neistinite i nelogicne, jer sjecam se da si napisao da nema nista od 29.decembra i da je to samo maska za savez i evo baš odgodi se sjednica iako iskreno mislim da nema od Vahe ništa.
-
harden
-
Kontakt:
Imajednabrigada je napisao/la: ↑27 dec 2022, 17:36
Još jedan klub u Bosni i Hercegovini dobit će novi travnjak. Počelo je uređivanje travnjaka na stadionu pod Bijelim brijegom, tako da će ekipa Zrinjskog uskoro igrati na novom hibrdinom terenu.

Odjednom do kraja februara gotov teren, kad nesto treba zavrsava se odmah... ne znam.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
boatenkk
-
Kontakt:
To za utakmice je vico rekao vahidu.. jer vahid insistira da se igra sirom bih… vico mozda igra kao i nasi politicari na nemoguce i obecava svasta a upitno je hoce li realizovati…
nije nemoguce da i cetvrtog otkazu sjednicu ako vaha bude natezao.. ali vidjet cemo.. licno imam potrebu da vahidu sve po spisku ali to je drugi par cipela.. ponasa se ko razmazena princeza.. licno ga ne poznajem ali kazu svi da je tezak ko kamen, nateze oko svega.. pare su najmanji problem koliko je on u klubovima i repkama imao neke cudnovate uvjete i prinicpe zbog kojih je nogu dobio…
evo odjednom se prave tereni pod bijelim brijegom.. a boatenk laze.. kazem vam sve je ovo velika predstava iza ekrana, ali ako nam vahid ne dodje tu je faruk i to je to..
-
Sarmica
-
Kontakt:
boatenkk je napisao/la: ↑27 dec 2022, 17:57
To za utakmice je vico rekao vahidu.. jer vahid insistira da se igra sirom bih… vico mozda igra kao i nasi politicari na nemoguce i obecava svasta a upitno je hoce li realizovati…
nije nemoguce da i cetvrtog otkazu sjednicu ako vaha bude natezao.. ali vidjet cemo.. licno imam potrebu da vahidu sve po spisku ali to je drugi par cipela.. ponasa se ko razmazena princeza.. licno ga ne poznajem ali kazu svi da je tezak ko kamen, nateze oko svega.. pare su najmanji problem koliko je on u klubovima i repkama imao neke cudnovate uvjete i prinicpe zbog kojih je nogu dobio…
evo odjednom se prave tereni pod bijelim brijegom.. a boatenk laze.. kazem vam sve je ovo velika predstava iza ekrana, ali ako nam vahid ne dodje tu je faruk i to je to..
Uređenje stadiona Zrinjskog je kasnilo zbog drugih stvari i naravno da je sada u pauzi najbolje vrijeme da se radi. Pametni ljudi žele da igraju na svom terenu a ne nekom drugom. To nema veze sa Vahom niti će se utakmice tako brzo odigravati pa se krenulo 'namah'. Samo Vaha je mač sa dvije oštrice. I nije garant da se s njim osigurava EP. Možda bude suprotno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.