Stani malo, svjestan sam itekako da je to mastanje bez napadaca ici na prvo mjesto...fanaticRA je napisao/la: ↑14 sep 2021, 16:28kakvo bolan prvo mjesto? razmišljati o prvom mjestu bez napadača je po meni totalno neozbiljno i samo pusto maštanje. tko će golove zabijati? Zvonić iz prekida?Konzerva je napisao/la: ↑14 sep 2021, 14:03ako velez izgubi a city pobjedi zaostalu utakmicu to znaci 11 poena izmedju veleza i Cityija na prvom mjestumozak je napisao/la: ↑14 sep 2021, 12:21Sutrašnja utakmica ništa ne odlučuje i nekako su mi plitka razmišljanja da u ovoj fazi neka utakmica nešto odlučuje. Nije završila ni trećina sezone ljudi moji.
Sutrašnja utakmica više odgovara Zrinjskom, nego nama. Oni su u naletu i željni su da nas dobiju, zbog Evrope i svega. Pobjedom bi najavili borbu za titulu i sigurno je da su ko zapete puške.
Kasnije ih čeka lakši raspored i sigurno će ići na sve, ne prezajući od kartona i bilo čega.
Mi sa druge strane želimo ostati priključeni gornjem djelu, i mislim da bi bili prezadovoljni bodom sutra, što automatski ne znači da ćemo doći spuštenog garda.
a u koliko velez pobjedi a city izgubi to znaci 5 razlike.
Ali kontam barem da se drze u prvih 5 do zime i onda pokusati dovesti nesto