Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

majestic24
Kontakt:

Re: Facebook ;)

Post Postao/la majestic24 » 20 sep 2010, 20:53

Spirit of Shankly je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Koji qrac je ovo...dodam nekoga za prijatelja i pise da se to nemoze realizovati. Zatim idem na ono centar za korisnike i pita me da li poznajem tu osobu i da nesto opisem "Please describe your recent friend request activity"
To ti je zato sto je ta odredena osoba stavila u postavkama da je ne mogu dodavati. Barem ja tako mislim.
Nije zbog toga. Da je to uradila onda ne bi imalo ono "dodaj me za prijatelja"
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Spirit of Shankly
Kontakt:

Post Postao/la Spirit of Shankly » 20 sep 2010, 20:54

jest, ali ti ovako daje upozorenje da ne mozes dodavati. Bilo kako bilo, ti je neces moci nasilu dodati ;)
Proud to be a Red

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 sep 2010, 21:06

Spirit of Shankly je napisao/la:jest, ali ti ovako daje upozorenje da ne mozes dodavati. Bilo kako bilo, ti je neces moci nasilu dodati ;)
Jeste @majestic. Napisi joj, dodaj me u prijatelje dacu ti marku. :D

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 20 sep 2010, 21:37

OTNYS_YNWA je napisao/la:A zasto zablokira ovako. Ne mogu ime promjeniti :?

Your name change request has been rejected by our automated approval system

I tako svaki put. :|
radi tog vec par dana ludim :evil:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 20 sep 2010, 22:37

majestic24 je napisao/la:
Elmar je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Koji qrac je ovo...dodam nekoga za prijatelja i pise da se to nemoze realizovati. Zatim idem na ono centar za korisnike i pita me da li poznajem tu osobu i da nesto opisem "Please describe your recent friend request activity"
To je do facebooka koji u sustinu govori da ne poznajes tog prijatelja. :)
Sta on zna koga ja poznajem pizda mu materina
I ja sam par puta dobijao. Mislim da nisi sam. :mrgreen:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 21 sep 2010, 00:54

soggy_mcfc je napisao/la:Ja na fejsbuk uđem ,provjerim jel me ko dodao ili nije, ima li sta novo i zatvorim. Nemogu da shvatim ljude koji maltene kad god dodjem oni su online. Kako se to postane ovisnik o fejsbuku, sa nestrpljenjem ocekuju neka lajkanja statusa, komentare, neke 2D igrice igraju, hajd sto djeca nego i starija raja. Fejsbuk je stvarno nešto što je kod nekih ozbiljniji problem.
fb je odličan za one koji ne mogu skontati da je bolje od tih 5000 prijatelja koje ima da barem sa devetinom od toga ode po 1 na kafu ali ne ''oni'' čekaju da se vrate iz škole da bi mogli pričati na face-u :roll:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 21 sep 2010, 18:48

Meni stvarno nesto nijejasno..nisam neki ovisnik o face-u mada imam 7-8 profila :roll: ...ali kad zelim nesto staviti na zid jednostavno nece da mi objavi cijeli text..recimo stavim npr."sportsport.ba"na zid....ono mi samo objavi "sportsp"i tako za sve...znal neko do cega je to???
btw.to za dodavanje prijatelja se i meni cesto dogadjam..kad hocu da dodam neku dobru zensku..a ono me zahebaje dodje mi da comp.razbijem :mrgreen:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 21 sep 2010, 19:22

konacno mi je ime promjenjeno,osjecam novo :mrgreen:
oj jesam muku mucio prethodnih dana dok se evo nije promjenilo
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 21 sep 2010, 19:24

Sexmachineboy je napisao/la:Meni stvarno nesto nijejasno..nisam neki ovisnik o face-u mada imam 7-8 profila :roll: ...ali kad zelim nesto staviti na zid jednostavno nece da mi objavi cijeli text..recimo stavim npr."sportsport.ba"na zid....ono mi samo objavi "sportsp"i tako za sve...znal neko do cega je to???
btw.to za dodavanje prijatelja se i meni cesto dogadjam..kad hocu da dodam neku dobru zensku..a ono me zahebaje dodje mi da comp.razbijem :mrgreen:
tjesi se :mrgreen: :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 21 sep 2010, 19:39

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Sexmachineboy je napisao/la:Meni stvarno nesto nijejasno..nisam neki ovisnik o face-u mada imam 7-8 profila :roll: ...ali kad zelim nesto staviti na zid jednostavno nece da mi objavi cijeli text..recimo stavim npr."sportsport.ba"na zid....ono mi samo objavi "sportsp"i tako za sve...znal neko do cega je to???
tjesi se :mrgreen: :mrgreen:
ah jaro jesi se okomio na mene :mrgreen: ...sta ja znam to za profile...tek kad sam napravio profil na faceu pa mi bila zanimljiva neka igrici i ayd onak napravim sebi neke profile da mogu razvaljivat...stvarno nisam neki ovisnik..a online sam samo 7-8 sati dnevno.. :mrgreen: ..zezam se nekih pola sata maximalnoo ;)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 21 sep 2010, 19:44

Megamon je napisao/la:joj kad sad vidih event "Dan fatanja za guzu" i sad lafo ima 100 000 prisitnih.Ja fakat ne znam za sta im sluzi ta pamet :roll:
Joj debilizma vidio sam i ja to FB je sam po sebi dobar projekat i ideja al ljudi to sve zaseru npr. iz razreda međusobno posaljemo materijale isl.. događaji saznazs kad je sta koncert neki ili slicno a ta sranja zabranit i pobanovat ih :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 21 sep 2010, 22:33

Frutek je napisao/la:
Megamon je napisao/la:joj kad sad vidih event "Dan fatanja za guzu" i sad lafo ima 100 000 prisitnih.Ja fakat ne znam za sta im sluzi ta pamet :roll:
Joj debilizma vidio sam i ja to FB je sam po sebi dobar projekat i ideja al ljudi to sve zaseru npr. iz razreda međusobno posaljemo materijale isl.. događaji saznazs kad je sta koncert neki ili slicno a ta sranja zabranit i pobanovat ih :mrgreen:
ma bježi ba pa kad vidiš da se budaletina iz singapura prijavila da će prisustvovati utakmici Radnicki - Slaven sve ti je jasno.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 21 sep 2010, 23:09

brazzo je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
ma bježi ba pa kad vidiš da se budaletina iz singapura prijavila da će prisustvovati utakmici Radnicki - Slaven sve ti je jasno.
:lol: :lol: :lol:

Stevie-G
Kontakt:

Post Postao/la Stevie-G » 23 sep 2010, 11:14

Pomoc: Postoji li na face-u neka opcija kojom mogu obrisati sve svoje fotografije, i "okreciti" zid, ili to moram rucno, jedno po jedno :D

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 23 sep 2010, 13:15

Stevie-G je napisao/la:Pomoc: Postoji li na face-u neka opcija kojom mogu obrisati sve svoje fotografije, i "okreciti" zid, ili to moram rucno, jedno po jedno :D
Za slike mislim da mozes izbrisati citav album a ne sliku po sliku.Za zid neznam.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 23 sep 2010, 13:28

123456 je napisao/la:
Stevie-G je napisao/la:Pomoc: Postoji li na face-u neka opcija kojom mogu obrisati sve svoje fotografije, i "okreciti" zid, ili to moram rucno, jedno po jedno :D
Za slike mislim da mozes izbrisati citav album a ne sliku po sliku.Za zid neznam.
Zid samo pojedinacno brisati obavjesti,sve najednom NEMOZE.I ja sam to skoro htjeo,al et,jbg :(
Rotor Volgograd...

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 30 sep 2010, 19:42

Ej...momci jel ima neko od vas da prodaje one cipove za poker na fb... neka se javi na pp ili na br. 062489348 ( msm na to da javama posalje kr..a vi meni cipove...) pooz
hvala unaprijed...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 01 okt 2010, 15:53

Da li su sve igrice na fejsu besplatne?
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 okt 2010, 16:57

Urban Batalion je napisao/la:Da li su sve igrice na fejsu besplatne?
Naravno da da. 8-)

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 01 okt 2010, 17:59

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Urban Batalion je napisao/la:Da li su sve igrice na fejsu besplatne?
Naravno da da. 8-)
Hvala brate. ;)
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 10 gostiju.