igos je napisao/la:neno#4 je napisao/la:igos je napisao/la:I opet necete u NLB a P.S Sarajevo nije moj grad

ma nemoj molim te,ko ce drugi?..ako vas pobjedimo u srjedu mi dobijamo pozivnicu,odnosno nama se salje i mi odlucujemo da li je prihvatamo ili ne...
covjek ti je fino napisao da nije iz sarajeva.....za pozivnicu se nikada ne zna, moze tu svasta jos da bude.....
kralju,za pozivnicu je receno da dobija finalista lige,dekle drugi tim,i taj tim ima prednost u odnosu na ostale...dakle ako pobjedimo bosnu u srjedu,nama se salje pozivnica,i mi odlucujemo sta cemo sa njom,tj da li je prihvatamo ili ne...znaci ne postoji mogucnost da bosna dobije...ajde malo objektivno pogledaj,da li stvarno mislis da bi bilo pravedno da bosna dobije,koja se u zadnjem kolu provukla i izbjegla zadnje mjesto u nlb ligi,i koja ce zavrsiti treca u bih ligi da oni dobiju pozivnicu?[/quote]
nadji ti meni gdje je receno da dobija finalista pozivnicu, to apsolutno nema nikakve veze....ako bosna ne moze da dobije ovu igokeu, onda ne zasluzuje da ide u nlb....utakmica se igra u cetvrtak a ne u srijedu, cini mi se....sta ti mislis, kako ce igokea da se provede ako kojim slucajem dobije pozivnicu....ja cu ti reci nikako....lisac i lorbek odlucuju kome ce pozivnica...posto bosna ima 20 posto dionica, vrlo lahko bi se moglo desiti da bosna dobije, sto ja iskreno ne bih volio, ali eto vidjet cemo...ali isto tako valja gledati onda hercegovca i ostalu buraniju