Jastamaji ima pravo. Više je to provokacija nego neka realnost. Pa ćirilicom skoro niko više ne piše ni u Srbiji, al hajde.
On topik. Inter uzima UEL 2020/2021

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
jestamaji je napisao/la: ↑25 avg 2020, 12:02meni je skroz u dure kad neko iskopira ćirilićni tekst i postavi ga ovdje, pa neće ga valjda prekucavati.
ali kad neko napiše nešto ćirilicom ja to vidim samo kao kur.čenje i provokaciju. nek pravi sebi sportsport.rs pa nek ide tamo pisat ćirilicom. i da budem jasan, ćirilica jeste pismo koje se koristi u bih i neka se koristi, ali na kompjuteru/tabletu/mobitelu ......ma mojne nime.
To i jeste problem, što svoj nacionalizam projektuješ na druge.jestamaji je napisao/la: ↑25 avg 2020, 12:02ali kad neko napiše nešto ćirilicom ja to vidim samo kao kur.čenje i provokaciju. nek pravi sebi sportsport.rs pa nek ide tamo pisat ćirilicom. i da budem jasan, ćirilica jeste pismo koje se koristi u bih i neka se koristi, ali na kompjuteru/tabletu/mobitelu ......ma mojne nime.
& " " ? % $ ' " ", па $ је ?...
Ovo i nije bas istina, ogromna vecina pise iskljucivo cirilicom. Pod tim ne mislim na internet, nego na sveukupnu upotrebu.Centre forward je napisao/la: ↑25 avg 2020, 12:14Meni to ne smeta i ne predstavlja problem. Ćirilicu znam, samo mi je krivo što sam zaboravio da pišem pisana slova.
Jastamaji ima pravo. Više je to provokacija nego neka realnost. Pa ćirilicom skoro niko više ne piše ni u Srbiji, al hajde.
On topik. Inter uzima UEL 2020/2021![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.