Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermedin Demirović
Ima ovdje vidim i radosti što je je Demirović na klupi.
Nadam se da će ubrzo razočarati "dobronamjerne", ipak je dečko plaćen 4 miliona eura.
Nadam se da će ubrzo razočarati "dobronamjerne", ipak je dečko plaćen 4 miliona eura.
dobice demirovic svoju sansu u klubu vec ubrzo, sigurno.
nadam se da ce je i iskoristiti.
na drugoj temi sam ga spomenuo u vezi repke, po meni, sasvim zasluzeno nije na ovom spisku a repke.
U septembru sam bio medju onim koji galame sto ga nema a sada bi ipak bio red da odigra koju tekmu u njemackoj prije poziva.
Ako cemo samo vrednovati ucinak iz svicarske, onda komotno mozemo i turkesa pozvati.
Koljic i prevljak su zasluzeno na ovom spisku ispred njega.
Kamo srece da vec do novembra zaigra i zabije koji pogodak i zasluzi poziv.
nadam se da ce je i iskoristiti.
na drugoj temi sam ga spomenuo u vezi repke, po meni, sasvim zasluzeno nije na ovom spisku a repke.
U septembru sam bio medju onim koji galame sto ga nema a sada bi ipak bio red da odigra koju tekmu u njemackoj prije poziva.
Ako cemo samo vrednovati ucinak iz svicarske, onda komotno mozemo i turkesa pozvati.
Koljic i prevljak su zasluzeno na ovom spisku ispred njega.
Kamo srece da vec do novembra zaigra i zabije koji pogodak i zasluzi poziv.
- ASD
- Kontakt:
Riki Bajić je plaćen 5.5 miliona poslije one sezone u Konyi.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ono sto sam ja vidio, u Freiburgu su doslovno svi tehnički na nivou Spanskih ekipa. Nema zezancije kod njih, ja ovdje kad sam govorio da ce morat dobro zapet svi me napadali iako pratim Demira vec duzi period.
Nadam se kroz trening sa ostatkom ekipe da će poraditi i na tom aspektu.
Nadam se kroz trening sa ostatkom ekipe da će poraditi i na tom aspektu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
On ima sličan problem kao i većina naših igrača. Ima dobrih kvaliteta ali ima i ozbiljnih nedostataka koji se ne mogu popraviti.
Ja stvarno ne vidim kako bi on mogao u nekoj ozbiljnoj ekipi sam da igra napadača. Mora najmanje jedan biti s njim.
Ja stvarno ne vidim kako bi on mogao u nekoj ozbiljnoj ekipi sam da igra napadača. Mora najmanje jedan biti s njim.
nema ga ni na klupi 

Streich über Demirovic: "Er arbeitet gut, aber er muss noch ein paar Sachen lernen und verinnerlichen. Das wird kommen. Aber da es die Stürmer aktuell gut machen, muss man abwarten, wann er zum ersten Mal länger spielt. Er muss Geduld haben und die Situation richtig einordnen”
Ima li kakvog švabe da nam ovo prevede?
Ima li kakvog švabe da nam ovo prevede?
radi dobro ali mora par stvari nauciti, mora imat strpljenja jer napadači trenutno dobro igraju
Ako ova kosata prevara igra dobro, onda sam ja Rona iz najboljih dana
Zna li se što danas nije u protokolu? Nemaju ni jednog napadača na klupi čini mi se

Bitno je da su lažni Kinezi dobili šansu, yebo senilnog trenera. Daj mu 3 minute da igra poserem ti se usta.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nadam se samo, da će iz svega ovoga Ermedin postati bolji igrač. Očito ga Kokain Streich pokušava oštrijim metodama ukazati gdje se treba popravljati. Vidjet ćemo šta će se desiti.
⚜️~⚜️~⚜️
Interesantno kako se ovdje priča o jednom od najcjenjenijih trenera njemačke.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jusuf Becirovic na fb objavio da ce Demirovic uzeti njemacko drzavljanstvo
Zar pored naseg nema vec i njihovo?Goalgetter je napisao/la: ↑09 okt 2020, 19:06Jusuf Becirovic na fb objavio da ce Demirovic uzeti njemacko drzavljanstvo
Pojasni malo...
- Goalgetter
- Kontakt:
hurem je napisao/la: ↑09 okt 2020, 19:18Zar pored naseg nema vec i njihovo?Goalgetter je napisao/la: ↑09 okt 2020, 19:06Jusuf Becirovic na fb objavio da ce Demirovic uzeti njemacko drzavljanstvo
Pojasni malo...
Evo isjecak sto je napisao na fb. Sad da li je istinito ako uzme njihovo, da nece vise igrati za nas, ne znam.Jos jedno za Demirovica momak ce predati Njemackim vlastima da mu odobre drzavljanstvo a znate sta to znaci automatski gubi BiH-a drzavljanstvo.Nenada se on pozivu Svaba ali kaze uzi krug famelije ako ga nece u A reprezentaciju onda neka se osigura za kvote u Evropskoj unije nikad se nezna u kojoj ligi moze zaigrati a mnogi imaju problema ako nisu drzavljani EU.I na kraju tako mlad placen 4 miliona pogledajmo sve nase napadace koliko kostaju bez Edina?
Ma to je malo da isforsiraju poziv u A-selekciju...kao sto je Mirso s Anelom radio.
Istina, stoji ta prica u vezi s pasosom ali prerano je za nju...morao bi se on prvo dobro nametmuti u Freiburgu pa da ta prica ima smisla.
S dr.strane, Demirovic treba da bude svjestan da ce vec od novembra biti uigravan uz Dzeku za kvalifikacije koje pocinju u martu kao i to da bi prema svemu sudeci trebao za 2 godine biti nas No1 napadac (nakon Dzekinog oprostaja)
Istina, stoji ta prica u vezi s pasosom ali prerano je za nju...morao bi se on prvo dobro nametmuti u Freiburgu pa da ta prica ima smisla.
S dr.strane, Demirovic treba da bude svjestan da ce vec od novembra biti uigravan uz Dzeku za kvalifikacije koje pocinju u martu kao i to da bi prema svemu sudeci trebao za 2 godine biti nas No1 napadac (nakon Dzekinog oprostaja)
Pa de prvo odigraj makar pola sata u klubu yebote
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sinoc nam treba go, nemamo koga uvesti, ovaj momak u u21 a siguran sam da bi pomogao jer donosi nesto sto mi nemamo u napadu..
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], Quartararo i 36 gostiju.