Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
znali neko unlock code i serial code za gta 4 trazio sam ali ni jedan ne odgovara
[youtube][/youtube]
P.S: Ne vidim među proizvođačima Ubisoft.
P.S: Ne vidim među proizvođačima Ubisoft.

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
posto sam igrao gta 4 jedno na steamu, jesi probao krakovati igricufanatikos je napisao/la:znali neko unlock code i serial code za gta 4 trazio sam ali ni jedan ne odgovara

- hule_barca
- Kontakt:
zna li ko da li moze virtua tennis 4 online, bez originala
Mes Que Un Club
Okreni samo stranicu nazad i naces odgovorhule_barca je napisao/la:zna li ko da li moze virtua tennis 4 online, bez originala

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Mozel mi neko dati provjeren torrent za Left 2 dead 2 ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:http://thepiratebay.org/torrent/5175135 ... _by_globe_
hvala
Call the coroner!
Igra li neko od vas World of Warcraft ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
de suti, to hoces da zavuces ljude, pa da nikako sunce napolju ne vide viseElegant je napisao/la:Igra li neko od vas World of Warcraft ?

- BluesForever
- Kontakt:
Najaca strategija je Cosack.....valjda se tako nekako piše nemojte zamjeriti... 

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
jesam krekovao . skino sam s interneta 32 parta po 500mb i sve sam odradio ali samo kodovi nedostajuQUARESMA 18<<< je napisao/la:posto sam igrao gta 4 jedno na steamu, jesi probao krakovati igricufanatikos je napisao/la:znali neko unlock code i serial code za gta 4 trazio sam ali ni jedan ne odgovara
Ljudi da vas pitam jel ima iko link za download po mogucnosti torrent ali moze i drugi,, Fifa manager 2011 da ne treba cd key ????
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Gdje ba?????Martex je napisao/la:Okreni samo stranicu nazad i naces odgovorhule_barca je napisao/la:zna li ko da li moze virtua tennis 4 online, bez originala
Fifa manager 2011 iko ???? download free bez cd kljuca-seriala ????
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne znam onda, mislio sam da bi to crack trebao rijesitifanatikos je napisao/la:jesam krekovao . skino sam s interneta 32 parta po 500mb i sve sam odradio ali samo kodovi nedostajuQUARESMA 18<<< je napisao/la:posto sam igrao gta 4 jedno na steamu, jesi probao krakovati igricufanatikos je napisao/la:znali neko unlock code i serial code za gta 4 trazio sam ali ni jedan ne odgovara
kad si instalirao gta 4, jesi dobio kakav patch uz njega, ako nisi, probaj pokrenuti preko social cluba
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Na ovome Virtua Tennis 4 krenuo na Roland Garros pun kondicije, savladao dvojicu (Haasa i Rodrigueza) relativno lahko, ali izgubio skoro do kraja kondicije i reklo mi da neću biti najbolji..... I izgubio 2 - 1 od Nadala u finalu..... Mislim, jel to tako baš moraš izgubiti toliko kondicije na Roland Garrosu.....
Isto i kod mene prva dva razvalim lika i ode mi kondicije i onda me u finalu razvali lik da to nije normalno, znaci kad nemas kondicije udarci ti bezveze jedva da trcis itd. itd.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Na ovome Virtua Tennis 4 krenuo na Roland Garros pun kondicije, savladao dvojicu (Haasa i Rodrigueza) relativno lahko, ali izgubio skoro do kraja kondicije i reklo mi da neću biti najbolji..... I izgubio 2 - 1 od Nadala u finalu..... Mislim, jel to tako baš moraš izgubiti toliko kondicije na Roland Garrosu.....

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Meni smiješno bilo ja dobio Nadala na njegov servis, a ja izgubio svoja dva..... 

A servis bude očajan da to nije normalnoUnica_Liverpool_ je napisao/la:Meni smiješno bilo ja dobio Nadala na njegov servis, a ja izgubio svoja dva.....

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!