Artetitis, juansebastianveronPozde je napisao/la:Moze li Totenhem kup sad? Ja nisam stvarno dobro upucen ko je to jer ne mogu sve pohvatati hahah jel djogani?
FIFA 17 Liga - SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 17 Liga - SS.BA
a ja jest vidis. ma nista sutra igramo ahahBigDaddy je napisao/la:Artetitis, juansebastianveronPozde je napisao/la:Moze li Totenhem kup sad? Ja nisam stvarno dobro upucen ko je to jer ne mogu sve pohvatati hahah jel djogani?
Rjesavajte to vise, hocu u nedjelju da proslavim osvajanje kupaPozde je napisao/la:a ja jest vidis. ma nista sutra igramo ahah

Danas kad bi završili polufinale i 13.kolo, sve bi bilo spremno za sutra (finale i 14.kolo). Kakav završetak prve sezone 

ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
United je ponajvise zasluzan za toUltraSA je napisao/la:Danas kad bi završili polufinale i 13.kolo, sve bi bilo spremno za sutra (finale i 14.kolo). Kakav završetak prve sezone

Neka se Totenhem javi da odigramo to pa da sutra bude D-Day
Eno ti Artetitisa na originuPozde je napisao/la:United je ponajvise zasluzan za toUltraSA je napisao/la:Danas kad bi završili polufinale i 13.kolo, sve bi bilo spremno za sutra (finale i 14.kolo). Kakav završetak prve sezone
Neka se Totenhem javi da odigramo to pa da sutra bude D-Day

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Prije svega se izvinjavam, ali u ovoj nekoj frtutmi, ucenju, ispitima.... sam nekom greškom pogrešno sabrao bodove i golove, pa se tako Artetitis našao ispred Djoganija sa 19 bodova, a u biti situacija je sljedeća:

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Jos samo 3 utakmice ostale do kraja. Ja sam nocas kuci pa ako djogani bude online da odigramo 13.kolo, da vidimo kome ce pripasti 4.mjesto 

Moze li se jedan post napraviti na onoj temi , da u njemu bude Origin ID za svakog forumasa, da nam je lakse naciBigDaddy je napisao/la:Jos samo 3 utakmice ostale do kraja. Ja sam nocas kuci pa ako djogani bude online da odigramo 13.kolo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2#p5570112irfo je napisao/la:Moze li se jedan post napraviti na onoj temi , da u njemu bude Origin ID za svakog forumasa, da nam je lakse naciBigDaddy je napisao/la:Jos samo 3 utakmice ostale do kraja. Ja sam nocas kuci pa ako djogani bude online da odigramo 13.kolo
Spamm
Spamm
eh super , nisam vidiomirgerr je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2#p5570112irfo je napisao/la:Moze li se jedan post napraviti na onoj temi , da u njemu bude Origin ID za svakog forumasa, da nam je lakse naciBigDaddy je napisao/la:Jos samo 3 utakmice ostale do kraja. Ja sam nocas kuci pa ako djogani bude online da odigramo 13.kolo

Sad kako ti napisa, skontah da je najbolje da ja to prikačim na prvi post da i ostali videirfo je napisao/la: eh super , nisam vidio, ovo puno olaksava

Spamm
Spamm
Ode BigDaddy u ValenciuBigDaddy je napisao/la:

Spamm
Spamm
SENZACIJA: BIGDADDY NOVI TRENER BARCELONE!

Katalonski gigant je doveo BigDaddyja, koji će naslijediti otpuštenog trenera Alminja.
Dolazak novog trenera potvrdila je službeno i uprava kluba koji se u protekloj sezoni nije mogao pohvaliti baš previše dobrim rezultatima.
Daddyju ističe ugovor s Borussijom iz Dortmunda, koji nije odlučio produžiti. On će se novom klubu priključiti nakon što s Borussijom odigra finale kupa SS.ba.
Prilikom potpisivanja ugovora, Daddy je dao i kratku izjavu za novinare:
"Ponosan sam što imam priliku voditi ovako veliki klub. Iako je kolega Alminjo učinio sve da uništi Blaugranu, mislim da ovaj tim nije izgubio ništa od svoje magije i da ćemo ove sezone biti u samom vrhu lige. Želim naglasiti da ću se aktivno zalagati za nezavisnost Katalonije i obećavam 6 bodova protiv Reala."

Katalonski gigant je doveo BigDaddyja, koji će naslijediti otpuštenog trenera Alminja.
Dolazak novog trenera potvrdila je službeno i uprava kluba koji se u protekloj sezoni nije mogao pohvaliti baš previše dobrim rezultatima.
Daddyju ističe ugovor s Borussijom iz Dortmunda, koji nije odlučio produžiti. On će se novom klubu priključiti nakon što s Borussijom odigra finale kupa SS.ba.
"Ponosan sam što imam priliku voditi ovako veliki klub. Iako je kolega Alminjo učinio sve da uništi Blaugranu, mislim da ovaj tim nije izgubio ništa od svoje magije i da ćemo ove sezone biti u samom vrhu lige. Želim naglasiti da ću se aktivno zalagati za nezavisnost Katalonije i obećavam 6 bodova protiv Reala."
Da li ce povesti sa sobom kojeg igraca dortmunda 

- CROtorious
- Kontakt:
Uff, kakvo obecanje za ovih 6 bodova protiv Reala. Nece to bit bas tako lako, al poznavajuci stil igre Barce i obranu jedne i druge ekipe sigurno ce biti puno golova na tim utakmicama.BigDaddy je napisao/la:SENZACIJA: BIGDADDY NOVI TRENER BARCELONE!
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Kako upasti u ligu? 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
evo ja sam danas tu, navece radim. ne znam gdje je djogani da odigramo. a nek bayern odigra polufinale kupa i finale lige, ako se uspiju dogovoritiUltraSA je napisao/la:Ide li odigravanje tih utakmica?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.