Negleda se jacina lige,nego kvalitet igraca a sigurno ima kvalitetnih igraca koji imaju potencijala,treba to za promociju lige bolje da se prodaju ti dobri igraci koji imaju,evo npr Stilic otisao je i svi znamo da je bio prejak igrac za nase lige e i danas u nasoj ligi ima takvih igraca koji se mogu preko repke prodat u neki bolji klub i da napreduju i samim tim je repka napravila jednog igraca i mozda on uspije kao Stilic koji je sada glavna faca u Poljskoj tako mogu i ovi ostali potencijali koji sigurno ima.mrzim_ulizice je napisao/la:shvatam ja tebe to bi bilo dobro da je nasa liga jaka ali nasa liga ne da je slaba nego pre slaba i sto da ne pozove igrace iz evropskih klubova kad ih ima da ih nema onda u redu igrat sa nasim sljamom i bit ko malta da neko nabija gol razliku na nama moje misljenje mozda ti drugacije mislisBIHfan je napisao/la:kako ne zasluzuje,pa sve repke ama bas sve imaju po nekolko igraca iz domace lige,et nadji mi ijednu da nema de molim te,sto mi bi bili izuzeci cak i Argentina i Brazil imaju igrace iz domace lige.mrzim_ulizice je napisao/la:ma ciro zna koga treba pozvat a koga ne a sto se tice nase premijer lige nezasluzuje ni jedan da igra za repku
Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ćiro Blažević
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
harishp je napisao/la:Brazil i Argentina imaju klubove kao Boca Yuniors i ostale koje Barcelonu i ostale na World kupu pobijede.BIHfan je napisao/la:kako ne zasluzuje,pa sve repke ama bas sve imaju po nekolko igraca iz domace lige,et nadji mi ijednu da nema de molim te,sto mi bi bili izuzeci cak i Argentina i Brazil imaju igrace iz domace lige.mrzim_ulizice je napisao/la:ma ciro zna koga treba pozvat a koga ne a sto se tice nase premijer lige nezasluzuje ni jedan da igra za repku
A mi imamo Laktase,Olimpik itd
Ma nisi ti skontao sta sam napisao,al moram ti malo bolje pojasnit jer teze kontas neke stvari,mislio sam na Brazil i Argentinu jer oni imaju bruku kvalitetnih igraca po Evropi i opet dobije poziv neko iz Domace lige.
Ti si spomenuo Laktase i Olimpik nizerazredne klubove PL,a sto nisi spomenuo Sarajevo ili Zelju.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ni jedan igrac nije direkt zaigrao kvalitetno u repci a da je iz PL.Svi su se prvo kalili u klubovima u Evropi pa tek onda igrali u repci kako treba.
Meni je Kerkeza i takvih preko glave,neka ih kupi kakav klub i neka se tamo kale ako su kvalitetni.
Lakoje razvaljivati u PL i moja bi nena bila najbolji strelac.
Meni je Kerkeza i takvih preko glave,neka ih kupi kakav klub i neka se tamo kale ako su kvalitetni.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
vidio si drug protiv irana kad je ciro izvrsio izmjene sta se desilo dobili smo tri gola e mozes sad zamislit da to uradi u kvalifikacijama izvede naprimjer spahica i stavi nekog iz nase lige i izgubimo svi bi onda na ciru pa nije ciro lud nece on to radi sebe igrac ce se prodat igro u repki il ne onaj koji dobro igra on se proda samo polako
harishp je napisao/la:Ni jedan igrac nije direkt zaigrao kvalitetno u repci a da je iz PL.Svi su se prvo kalili u klubovima u Evropi pa tek onda igrali u repci kako treba.
Halo ba ti majkemi nekontas sta ja pisem nisam ja rekao da igraju u prvoj postavi neg da budu na okupljanju,sta je to Pandza bolji od Colica,ili Sadovic od Bilbije???
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pandza je Tito uokvireni 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
bolje zvati i iz nase pečenjak lige nego iz tamo neke lijeve evropske lige kao što je druga švabska. sa takvim igracima ionako ne mozemo izboriti sp. bolje da se prodaju nasi momci i zarade koju marku. trinaest do cetrnaest igraca je kvalitet za koje treba moliti boga da se ne povrijede, ostalo je sve li-la
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
BIHfan de ti nama napisi koga bi ti to pozvao iz sarajeva ili zelje posto si samo ta dva kluba spomenuo ako treba gledat kvalitet onda gledas po tabeli trebo si spomenut veleza ili borca pa pozvat iz njihovih ekipa al sto se mene tice ni jedan nije zasluzio pa vidio si sta onaj hadzic ofula protiv cluja pa to bi moja nana dupetom dala go
aaa lika brate pa ja sam naveo primjer,a i sam ces priznat da so to nasa dva najpoznatija kluba u Evropi,ja nisam spomenuo da se iz ta dva kluba trebaju zvat igraci,molim vas procitajte post pa analizirajte sta je pisac htjeo reci pa opet tako 5 puta,stvarno djecija pitanja.mrzim_ulizice je napisao/la:BIHfan de ti nama napisi koga bi ti to pozvao iz sarajeva ili zelje posto si samo ta dva kluba spomenuo ako treba gledat kvalitet onda gledas po tabeli trebo si spomenut veleza ili borca pa pozvat iz njihovih ekipa al sto se mene tice ni jedan nije zasluzio pa vidio si sta onaj hadzic ofula protiv cluja pa to bi moja nana dupetom dala go
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
dobro sve to stoji sto si reko a de mi reci kad je zeljo zadnji put igro u evropi pa je tolko poznatBIHfan je napisao/la:aaa lika brate pa ja sam naveo primjer,a i sam ces priznat da so to nasa dva najpoznatija kluba u Evropi,ja nisam spomenuo da se iz ta dva kluba trebaju zvat igraci,molim vas procitajte post pa analizirajte sta je pisac htjeo reci pa opet tako 5 puta,stvarno djecija pitanja.mrzim_ulizice je napisao/la:BIHfan de ti nama napisi koga bi ti to pozvao iz sarajeva ili zelje posto si samo ta dva kluba spomenuo ako treba gledat kvalitet onda gledas po tabeli trebo si spomenut veleza ili borca pa pozvat iz njihovih ekipa al sto se mene tice ni jedan nije zasluzio pa vidio si sta onaj hadzic ofula protiv cluja pa to bi moja nana dupetom dala go
a de ti meni reci dal je ijedan od Zelje i Sarajeva dogurao dalje u Evropi?mrzim_ulizice je napisao/la:dobro sve to stoji sto si reko a de mi reci kad je zeljo zadnji put igro u evropi pa je tolko poznatBIHfan je napisao/la:aaa lika brate pa ja sam naveo primjer,a i sam ces priznat da so to nasa dva najpoznatija kluba u Evropi,ja nisam spomenuo da se iz ta dva kluba trebaju zvat igraci,molim vas procitajte post pa analizirajte sta je pisac htjeo reci pa opet tako 5 puta,stvarno djecija pitanja.mrzim_ulizice je napisao/la:BIHfan de ti nama napisi koga bi ti to pozvao iz sarajeva ili zelje posto si samo ta dva kluba spomenuo ako treba gledat kvalitet onda gledas po tabeli trebo si spomenut veleza ili borca pa pozvat iz njihovih ekipa al sto se mene tice ni jedan nije zasluzio pa vidio si sta onaj hadzic ofula protiv cluja pa to bi moja nana dupetom dala go
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
aaa lika brate pa ja sam naveo primjer,a i sam ces priznat da so to nasa dva najpoznatija kluba u Evropi,ja nisam spomenuo da se iz ta dva kluba trebaju zvat igraci,molim vas procitajte post pa analizirajte sta je pisac htjeo reci pa opet tako 5 puta,stvarno djecija pitanja.[/quote]
dobro sve to stoji sto si reko a de mi reci kad je zeljo zadnji put igro u evropi pa je tolko poznat[/quote]
a de ti meni reci dal je ijedan od Zelje i Sarajeva dogurao dalje u Evropi?[/quote]
odgovorit cu ti al prvo napisi kad je zeljo zadnji put igro u evropi
dobro sve to stoji sto si reko a de mi reci kad je zeljo zadnji put igro u evropi pa je tolko poznat[/quote]
a de ti meni reci dal je ijedan od Zelje i Sarajeva dogurao dalje u Evropi?[/quote]
odgovorit cu ti al prvo napisi kad je zeljo zadnji put igro u evropi
Evo ti ja cu ti reci jednog iz Sarajeva koji je dobijao poziv kad je kod nas sjedio na klupi, a sad je vjerovatno najbolji stoper lige. To je Torlak, za tvoju info igra na poziciji stopera, i u ovoj sezoni je je odigrao jakih utakmica (evropskih) vise nego sto je Mravac prijateljskih, i u svakoj je uz Hadzica bio najbolji igrac Sarajeva, meni bi to bilo dovoljno. Plus je u svakoj toj euro utakmici fenomenalno cuvao najbolje napadace protivnickih timova, ali sta cu ja kad Ciro ne moze doci na Kosevo i pogledati jednu tekmu, a moze se vucarati sa Dinamom po pm. Ovo sam sebi obecao poslije Irana, a i vecini ljudi koje znam, da cu kad Ciro bude gostovao na nekoj TV prije ovih tekmi (a vjerovatno hoce), a da se gledaoci mogu javiti, nazvati i upitati ga za negledanje Sarajeva, pa i ostalih nasih klubova u Evropi.mrzim_ulizice je napisao/la:BIHfan de ti nama napisi koga bi ti to pozvao iz sarajeva ili zelje posto si samo ta dva kluba spomenuo ako treba gledat kvalitet onda gledas po tabeli trebo si spomenut veleza ili borca pa pozvat iz njihovih ekipa al sto se mene tice ni jedan nije zasluzio pa vidio si sta onaj hadzic ofula protiv cluja pa to bi moja nana dupetom dala go
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
za BIHfan evo napisat cu ti zavisi u kakvom takmicenju zeljo je prije rata doguro do polu finala kupa uefa velez do 4 finala a sarajevo do 8 finala a naprimjer u drugim takmicenjima celik je osvojio srednjoevropski kup 2 puta,borac osvojio isti jednom itd
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
taj torlak da je tolko dobar u odbrani nebi mu modrica uvalila 3 komada pa travnik jedan pa bice toga jos do kraja premijer lige bolje igrac iz 3lige njemacke nego nas iz premijer lige a to sto ti mislis da nije ciro gledo ima ko gleda zanjegaThe Game je napisao/la:Evo ti ja cu ti reci jednog iz Sarajeva koji je dobijao poziv kad je kod nas sjedio na klupi, a sad je vjerovatno najbolji stoper lige. To je Torlak, za tvoju info igra na poziciji stopera, i u ovoj sezoni je je odigrao jakih utakmica (evropskih) vise nego sto je Mravac prijateljskih, i u svakoj je uz Hadzica bio najbolji igrac Sarajeva, meni bi to bilo dovoljno. Plus je u svakoj toj euro utakmici fenomenalno cuvao najbolje napadace protivnickih timova, ali sta cu ja kad Ciro ne moze doci na Kosevo i pogledati jednu tekmu, a moze se vucarati sa Dinamom po pm. Ovo sam sebi obecao poslije Irana, a i vecini ljudi koje znam, da cu kad Ciro bude gostovao na nekoj TV prije ovih tekmi (a vjerovatno hoce), a da se gledaoci mogu javiti, nazvati i upitati ga za negledanje Sarajeva, pa i ostalih nasih klubova u Evropi.mrzim_ulizice je napisao/la:BIHfan de ti nama napisi koga bi ti to pozvao iz sarajeva ili zelje posto si samo ta dva kluba spomenuo ako treba gledat kvalitet onda gledas po tabeli trebo si spomenut veleza ili borca pa pozvat iz njihovih ekipa al sto se mene tice ni jedan nije zasluzio pa vidio si sta onaj hadzic ofula protiv cluja pa to bi moja nana dupetom dala go
mrzim_ulizice je napisao/la:za BIHfan evo napisat cu ti zavisi u kakvom takmicenju zeljo je prije rata doguro do polu finala kupa uefa velez do 4 finala a sarajevo do 8 finala a naprimjer u drugim takmicenjima celik je osvojio srednjoevropski kup 2 puta,borac osvojio isti jednom itd
skrenucemo sa teme,ja o tome uopste nisam pisao,kao sto mozes vidjet ja samo htjeo reci u vezi Harisa sto pise klubove Olimpik Laktasi,jer ocito nepoznaje dobro nas fudbal pa misli da su oni najaci klubovi PL.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
i jesmo drug otisli smo skroz sa teme svakako ce nas pobrisat ovi kad procitaju heheheheheheh al hajd malo smo ubili dosadu nemoj zamjerit nije nista licno mi se sekiramo oni lovu dobijaju tako to ide ma samo da oni pobjedeBIHfan je napisao/la:mrzim_ulizice je napisao/la:za BIHfan evo napisat cu ti zavisi u kakvom takmicenju zeljo je prije rata doguro do polu finala kupa uefa velez do 4 finala a sarajevo do 8 finala a naprimjer u drugim takmicenjima celik je osvojio srednjoevropski kup 2 puta,borac osvojio isti jednom itd
skrenucemo sa teme,ja o tome uopste nisam pisao,kao sto mozes vidjet ja samo htjeo reci u vezi Harisa sto pise klubove Olimpik Laktasi,jer ocito nepoznaje dobro nas fudbal pa misli da su oni najaci klubovi PL.
Nismo skrenuli s teme, nek nam ne brisu postove,
@mrzim ulizice(i ja takodje), bolan jesil gledo Torlaka protiv Cluja
de ba okanite se nase fildzan lige.imali su svoju priliku protiv uzbekistana i pravo su je ''kvalitetno''odradili.jedna i po akcija odradzena.zato njih dalje od repkemrzim_ulizice je napisao/la:taj torlak da je tolko dobar u odbrani nebi mu modrica uvalila 3 komada pa travnik jedan pa bice toga jos do kraja premijer lige bolje igrac iz 3lige njemacke nego nas iz premijer lige a to sto ti mislis da nije ciro gledo ima ko gleda zanjegaThe Game je napisao/la:Evo ti ja cu ti reci jednog iz Sarajeva koji je dobijao poziv kad je kod nas sjedio na klupi, a sad je vjerovatno najbolji stoper lige. To je Torlak, za tvoju info igra na poziciji stopera, i u ovoj sezoni je je odigrao jakih utakmica (evropskih) vise nego sto je Mravac prijateljskih, i u svakoj je uz Hadzica bio najbolji igrac Sarajeva, meni bi to bilo dovoljno. Plus je u svakoj toj euro utakmici fenomenalno cuvao najbolje napadace protivnickih timova, ali sta cu ja kad Ciro ne moze doci na Kosevo i pogledati jednu tekmu, a moze se vucarati sa Dinamom po pm. Ovo sam sebi obecao poslije Irana, a i vecini ljudi koje znam, da cu kad Ciro bude gostovao na nekoj TV prije ovih tekmi (a vjerovatno hoce), a da se gledaoci mogu javiti, nazvati i upitati ga za negledanje Sarajeva, pa i ostalih nasih klubova u Evropi.mrzim_ulizice je napisao/la:BIHfan de ti nama napisi koga bi ti to pozvao iz sarajeva ili zelje posto si samo ta dva kluba spomenuo ako treba gledat kvalitet onda gledas po tabeli trebo si spomenut veleza ili borca pa pozvat iz njihovih ekipa al sto se mene tice ni jedan nije zasluzio pa vidio si sta onaj hadzic ofula protiv cluja pa to bi moja nana dupetom dala go
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
jesam drug gledo sam utakmicu i naravno navijo za sarajevo i ako ti mislis da treba torlaka pozvat onda neka ga ciro pozoveThe Game je napisao/la:Nismo skrenuli s teme, nek nam ne brisu postove,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.