On sam na twitteru.FoSte95 je napisao/la:Ko je objavio da nema Milija?
https://twitter.com/Milicevic_D
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
On sam na twitteru.FoSte95 je napisao/la:Ko je objavio da nema Milija?
Evo rekose Zoran Suko komentariseCOYS je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Zamislite da Zoran Suko komentarise utakmicu.Pa ja bih se ranio u koljeno![]()
![]()
Dje radis, ili si radio.BelminM23 je napisao/la:Ajde Džeko, igraj za mene![]()
Dobio sam otkaz danas, nisam htio ostati duže
Nema to sad nikakve veze sa ovim, al đe ima da za 6 radnih dana u sedmici imaš preko 75 sati rada...
Volim te Bosno ! Idemo do Rusije, zajedno![]()
U ovom trenutku ubjedljivo najbolja desetka svijeta, sigurno u top5 igraca na svijetu, glavni motor jednog Citya kao i Belgije, i onda se nadju pojedinci da njegov izostanak smatraju losim jer ce kao onaj sa klupe koji udje igrati sa vise zeljeMedikament je napisao/la:Tako je.bodi123 je napisao/la:Odlicna logika, znaci da im nema ni Hazarda, Lukakua, Carrasca i ostalih prvotimaca, bili bi jos jaci sa onim koji priliku cekaju sa klupe.dr.van nostrand je napisao/la:da su kompletni, imali bismo cak nesto vece sanse, ovako ce se kao oslabljeni uozbiljiti, pregrupisat, i nagazit da nas dobiju.
jednostavno, padaju nam sanse u tim okolnostima.![]()
![]()
Nema tog igraca koji ce zamijeniti Kevina De Bruynea, nema tog boga koji ce njega pregrupisat i napravit igracinu kao pomenuti sto je, u hendikepu su izostankom njega, Radje i Kompanya i to ko ne prihvata treba da se okani fudbala.
Pa jel moguce da ljudi tvrde da ce opasniji biti bez ova 3 standardna prvotimca, i ujedno bez svoj najboljeg igraca u ovom momentu?
Belgija je drasticno oslabljena. Sve ostalo su floskule i spekulacije. De Bruyne pogotovo je ogroman gubitak. Pa kako igra ove sezone vjerujem da je medju top 5 igraca trenutno. U najmanju ruku top 10.
Rani se odmahCOYS je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Manuel je napisao/la:Evo rekose Zoran Suko komentariseCOYS je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cekamo koljeno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.