Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: Tuzlanski Chat
Na kojem to TV kanalu Azmir veceras daje intervju o Slobodi i u koliko?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
https://www.facebook.com/glasamzatuzlu/?fref=ts Ovdje brate. Mozes poslati i pitanja u poruci na tu stranicu. u 20hBeduin je napisao/la:Na kojem to TV kanalu Azmir veceras daje intervju o Slobodi i u koliko?
- Beduin
- Kontakt:
Hvala buraz.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:https://www.facebook.com/glasamzatuzlu/?fref=ts Ovdje brate. Mozes poslati i pitanja u poruci na tu stranicu. u 20hBeduin je napisao/la:Na kojem to TV kanalu Azmir veceras daje intervju o Slobodi i u koliko?
Pitao sam pod kojim okolnostima bi se vratio Azmir i sta po tom pitanju mozemo uraditi mi Slobodasi koji prizeljkujemo njegov povratak, da li da glasamo protiv aktuelne vlasti, da bolje posjecujemo Tusanj ili nesto trece. Da nam javno rekne pod kojim okolnostima ce se vratiti, a onda mi da znamo sta da radimo i djelujemo na vrijeme.
Nadam se odgovoru.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Eno Bate na OBN, spominje Slobodu

Prenesi nam šta je rekao 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Na kojoj emisiji da vratim nazad kada dodjem kuci.NKMramor je napisao/la:Eno Bate na OBN, spominje Slobodu![]()
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nije mi ba do mene, ponavljam za ispit. Nego sam čuo da nešto spominje evropske utakmice u Zenici, Faraona i Slobodu.Aerials je napisao/la:Prenesi nam šta je rekao

Slažem se!Maestro21 je napisao/la:Neka se ubije svako ko glasa za ovog doktorčića zelenaša.
-
- Kontakt:
Jasmin jedini nije došao na debatu za gradonacelnika koja je na TV TK upravo hahaha
pa jel to opet neka debataDzoniInglis je napisao/la:Jasmin jedini nije došao na debatu za gradonacelnika koja je na TV TK upravo hahaha

Sloboda Tuzla
why not you :kafa:fukaratz je napisao/la:pa jel to opet neka debata :urnebes: mislim da je cetvrta po redu :clap: steta sto nije i Jasko tu pa da uleti kakav Mevlid i strijelja ih sve redom yebem im sve lazljivo :!:
Drugi put da se ne pojavljuje na debatama 

frajer vlada 15 godina, sta ce mu debate :lol:
Da ga gledamo kako se nervira i svađa s Batom 

radi g.ovana da lezim u cuziChinaglia je napisao/la:why not youfukaratz je napisao/la:pa jel to opet neka debatamislim da je cetvrta po redu
steta sto nije i Jasko tu pa da uleti kakav Mevlid i strijelja ih sve redom yebem im sve lazljivo

Sloboda Tuzla
a volio bi da neki Mevlid ode robijat :roll:
kako los i zao covjek je fukaratz
kako los i zao covjek je fukaratz
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Boli ga tuki... Neko ima ovo,neko ono a frajer ima svoj gradDzoniInglis je napisao/la:Jasmin jedini nije došao na debatu za gradonacelnika koja je na TV TK upravo hahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jest iritantna ova voditeljica, yebo je @cinaglia.
Gadzo je po meni najbolji ovdje, al obzirom da nema sanse, onda Bato. Samo da se ovaj skine...

Gadzo je po meni najbolji ovdje, al obzirom da nema sanse, onda Bato. Samo da se ovaj skine...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Takvi smo mi, volimo ljubiti guz... i ne pitamo postostaragarda je napisao/la:Boli ga tuki... Neko ima ovo,neko ono a frajer ima svoj gradDzoniInglis je napisao/la:Jasmin jedini nije došao na debatu za gradonacelnika koja je na TV TK upravo hahaha
& $ ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.