Rz88 je napisao/la:neka hahaha, po broj jedan gomez je bezze igras isti kuranyi nemaju ni jedan ni drugi pojma, dalje geronimo neka ti znas gdje **** bio prije hoenessa, ahahah , smijesan si ti meni, gdje su vremena elbera,andersona,sergia,jeremisa fika zicklera i jos stariji papin, ritizeli, mattheus, i jos mnogi , svake godine kazu ovo je najjaci bayern sto je ikad bio OK mozda jesti po placama, ali nikad po igri onda su harali, real dobili u gostima euogolom elbera, takodjerman utd na old traffordu, stefan effenberg vrhusnki vodja, sta sada radi dovode igraci sto bi bili u b timu man utd, chelsea, liverpoola, intera, milana, barce cak u c tim, kupili bommela onda sad kapiten a u barci na klubi, kako ih nije stid reci da idu na ligu prvaka, navijac sam bayerna odkad znam za sebe i za razliku od tebe ja sam realana, i sam ribery je rekao dovediti igraci koji znaju igrati ako necete ja odo, moze otici kad hoce jer je dobar igrac, ali nemoze sam........
Eh moj Celikovac...sta nam sve naprica.

Evo da pokusam redom...tesko te brate razumjeti, sve nesto izatrka.
Gomez nije bogzna neki igrac...ja ga ne bi kupio,ok..tu se slazemo,dalje..ja nisam reko gdje je bio Bayern prije Henesa, cuj gdje je bio...bio na tronu Evrope, tri puta zaredom osvajao LP(KS-nekadasnji) sa njim zajedno, ali kao igracem..pa je nedugo zatim zauzeo menadzersku poziciju koju i dan-danas drzi(30god)!
Ove igrace sto si nabrojao su mahom bili dobri,ovi boldirani su karinasi bili ako te ko upita, toliko o tvom nostalgicnom osvrtu unazad.
Pa i budala zna kakav je bio Efenberg vodja...prije epizode u Italiji a pogotovu posle kad je potpuno sazreo kao igrac...Balack kao njegov naslednik,hmm..ni blizu(ja molio boga da ode)vuce noge ko neki dedo.
Elber jedan od najboljih centarfora ikad sto su igrali u Bayernu,Mattheus legenda, ne samo Bayerna..ali je sebi guzicom zatvorio vrata u Bayernu...Ulli je jedne prilike rekao da ga ni na parkingu nece zaposliti..toliko o karakteru jednog Lotara.
Ti ostali igraci koje si nabrojao su manje-vise odigrali epizodne uluge..velikog traga nisu ostavili.
Bolje da si pomenuo bekovski par Lizerazu-Salihamidzic..o njima ce se u Bayernu pricati i za 30god.,a ne pominjes mi nekog Zicklera koji je bio brzi od lopte, ali je zato molio da se ne sastavi sa njom
Ti za sebe kazes da si realan...pa vidis li sta se sad desava..te Abramovici,te Seici,te Ameri, te razni Berluskoniji i ti bi da njima Henes parira, daj ne budi dijete! Ili opsta prezaduzenost u Spanskoj ligi.
Sit sam ja takvih navijaca kao sto si ti...