Kako to da vam je promako ...marconato je napisao/la:Bravo Rade!![]()
Jos u Sremu si nagovijestio da ces imati lijepu karijeru...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kako to da vam je promako ...marconato je napisao/la:Bravo Rade!![]()
http://moz.zartsport.com/fudbal/vesti/r ... ana/329775DaVinci je napisao/la:Kako to da vam je promako ...marconato je napisao/la:Bravo Rade!![]()
Btj glava me zaboli dok sam sve povezaomarconato je napisao/la:http://moz.zartsport.com/fudbal/vesti/r ... ana/329775DaVinci je napisao/la:Kako to da vam je promako ...marconato je napisao/la:Bravo Rade!![]()
Izbaci tacku izmedju dva Z.
Mislio sam na repku ...marconato je napisao/la:http://moz.zartsport.com/fudbal/vesti/r ... ana/329775DaVinci je napisao/la:Kako to da vam je promako ...marconato je napisao/la:Bravo Rade!![]()
Izbaci tacku izmedju dva Z.
Pa vjerovatno mu menadzeri nisu bili usko povezani sa FSS, a i objektivno, tada nije imao mjesta u reprezentaciji..DaVinci je napisao/la: Mislio sam na repku ...
Ma ko uopste igra u tom Milanu? Pa nije presao u City ili Real pa da kazes da je zabetoniran na klupu, nisu to neke pljacke od igraca tamo daleko od svjetske klase, i ja mislim da ce pocinjati na klupi ali ne bi me cudilo da se u nekom momentu i izbori u prvih 11, realno Milan je daleko od neke top ekipe ako ne gledamo samo ime i historiju kluba to se i ne moze smatrati velikim klubom u ovom trenutku tako da mislim da moze imati minute. Iskreno nisam pratio Krunica izvan reprezentacije dje se i nije mnogo nadigrao tako da ne mogu pricati puno o njemu ali po onome sto cujem mislim da bi se mogao izboriti za svoje mjesto tamo.rope11 je napisao/la:Pa sad koliko mu je dobro grijati klupu u Milanu umjesto igrati u drugom klubu, to već ne znam, nisam siguran da mu je to pametan potez sa fudbalske strane iako razumijem da mu je bilo teško odbiti veliki klub. A sasvim sigurno neće biti prvotimac, dovodi se kao backup jer dosta veznjaka će otići ovog ljeta, a on je uletio kao relativno jeftina opcija.
Drago mi je da Milan konačno ima nekog bosanca, osim ako ne računamo Modića.
Je li mu Kessie konkurencija, ili ce on igrati ipak malo ispred njega? Dobro je mislim sto moze pokriti par pozicija u sredini, pa bi mogao na pocetku uvijek upadati i u rotaciju.Raonffa je napisao/la:Krunić je igrač za svakog veznjaka Milana u zadnje dvije godine, izuzev možda Pakete.
Milan neće dovoditi puno bolje igrače od Krunića, tako da sam siguran da će se Rade vrlo brzo ustaliti u prvih 11.
Doći će trener koji ga je trenirao u Empoliju već, tako da će sigurno dobiti šansu. Forsirat će 4312 formaciju, nešto na što je Krunić već navikao i sasvim siguran sam da će itekako imati šta da kaže u dresu Milanu. Trenutna konkurencija je smiješna, praktično je i nema s obzirom da će se Bakayoko vratiti u Čelzi i da je Biglia završio sa ozbiljnim fudbalom.Goalgetter je napisao/la:Je li mu Kessie konkurencija, ili ce on igrati ipak malo ispred njega? Dobro je mislim sto moze pokriti par pozicija u sredini, pa bi mogao na pocetku uvijek upadati i u rotaciju.Raonffa je napisao/la:Krunić je igrač za svakog veznjaka Milana u zadnje dvije godine, izuzev možda Pakete.
Milan neće dovoditi puno bolje igrače od Krunića, tako da sam siguran da će se Rade vrlo brzo ustaliti u prvih 11.
De ne pretjeruj sad.BenjooJutub je napisao/la:Poslije Pjanića i Misimovića on ce biti nas bolji veznjak u historiji reprezentacije. Kad sam otvarao ovu temu isto sam govorio
Jedan od rijetkih koji je uspio sa radom i zalaganjem, a njegov kvalitet nikad nije dolazio u pitanje. Barem što se tiče nas kojo nesto znamo o fudbalum.
Bravo momčino!