Football Manager 2016
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2016
4. Novembar, zanimljivo 
Za sljedeci FM pravimo facepack za nasu ligu, kao i dodatak, koji ce nadamo se ranije izaci nego ove godine.

Za sljedeci FM pravimo facepack za nasu ligu, kao i dodatak, koji ce nadamo se ranije izaci nego ove godine.
Amer Dupovac!
Ako bude ko ovogodisnji update bice odlicnoRahma je napisao/la:4. Novembar, zanimljivo

Nema, skini 16 ko covjek i igraj.Kawhi je napisao/la:Ima li gdje kakav transfer update za FM 10 ili 11?
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Imal ko kakav link gdje nisu drugačija imena igrača? Imam neke velike planove s Pro Patriom 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Prvo da se zahvalim Jopi na FM-u
Sve preporuke
E sad da počnem:
Nakon dugo razmišljanja koga da uzmem, nakon uspješne karijere na FM 2015 (doveo Liverpoolu do trofeja prvaka Engleske, Napoli vratio na vrh, s Southamptonom uradio čuda, postao legenda Southanda i slično) odlučio sam da krenem nekim drugim, sjevernijim stopama putem Skandinavije, odnosno zemlje tisuću jezera, Finske.
Ekenäs Idrottsförening je klub iz istoimenog grada u blizini Roseborga. Osnovan je 1905. godine, te je jedan od najstarijih klubova na području jugozapadne Finske.
Klub je od 2000. godine tovario između sredine druge lige i treće lige, s tim da je dosta duže bio drugoligaši nego trecoligaš.
Klub je poluprofesionalni, s okay financijama i mizernim minusom u budgetu od oko 40K eura, a vrijednost prvog tima procijenjuje se na 60K eura. Reputacija je nacionalna, s zvijezdicom i pol.
Stadion Ekenäs Centrumplan je izgrađen 1940. godine, te može primiti 1900 gledaoca. Klub je osvojio tri trofeja, u nižim ligama naravno.
Vrijedi još napomenuti da je legenda kluba Kenneth Pulkki, a i to da je za predstojeću sezonu prodano čak 40 godišnjih ulaznica.
Što se tiče očekivanja, uprava želi mirnu sezonu na sredini tabele, a u kupu šta bude bude. Također, transfer budgeta nema, ali ima wage budget od 2.6K.
PS: Igram onu jednostavniju verziju jer nemam vremena za full.
PSS: Ne rade mi alati za in-game ss, alt+f9 i sl.

Sve preporuke

E sad da počnem:
Nakon dugo razmišljanja koga da uzmem, nakon uspješne karijere na FM 2015 (doveo Liverpoolu do trofeja prvaka Engleske, Napoli vratio na vrh, s Southamptonom uradio čuda, postao legenda Southanda i slično) odlučio sam da krenem nekim drugim, sjevernijim stopama putem Skandinavije, odnosno zemlje tisuću jezera, Finske.
Ekenäs Idrottsförening je klub iz istoimenog grada u blizini Roseborga. Osnovan je 1905. godine, te je jedan od najstarijih klubova na području jugozapadne Finske.
Klub je od 2000. godine tovario između sredine druge lige i treće lige, s tim da je dosta duže bio drugoligaši nego trecoligaš.
Klub je poluprofesionalni, s okay financijama i mizernim minusom u budgetu od oko 40K eura, a vrijednost prvog tima procijenjuje se na 60K eura. Reputacija je nacionalna, s zvijezdicom i pol.
Stadion Ekenäs Centrumplan je izgrađen 1940. godine, te može primiti 1900 gledaoca. Klub je osvojio tri trofeja, u nižim ligama naravno.
Vrijedi još napomenuti da je legenda kluba Kenneth Pulkki, a i to da je za predstojeću sezonu prodano čak 40 godišnjih ulaznica.
Što se tiče očekivanja, uprava želi mirnu sezonu na sredini tabele, a u kupu šta bude bude. Također, transfer budgeta nema, ali ima wage budget od 2.6K.
PS: Igram onu jednostavniju verziju jer nemam vremena za full.
PSS: Ne rade mi alati za in-game ss, alt+f9 i sl.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pokusaj preko steama uzeti ss, print screen ili F12. Ne znam na sto je tocno namjestenoOtelo je napisao/la:PSS: Ne rade mi alati za in-game ss, alt+f9 i sl.

A šta s onim errorom, ne znam tačno šta je pisalo, ali crash dump ugl. je biojopaa7 je napisao/la:Pokusaj preko steama uzeti ss, print screen ili F12. Ne znam na sto je tocno namjestenoOtelo je napisao/la:PSS: Ne rade mi alati za in-game ss, alt+f9 i sl.
Jel ti par puta izbacivalo error ili jednom? Meni radi sve normalno.Otelo je napisao/la:A šta s onim errorom, ne znam tačno šta je pisalo, ali crash dump ugl. je biojopaa7 je napisao/la:Pokusaj preko steama uzeti ss, print screen ili F12. Ne znam na sto je tocno namjestenoOtelo je napisao/la:PSS: Ne rade mi alati za in-game ss, alt+f9 i sl.
Procitaj ovo pa moguce da bude tu rijesenje

http://www.thetech52.com/how-to-fix-foo ... -and-more/
Izvinjavam se na spamu, ali da nema neko link za fm 10 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kao i prosle godine mozete se prijaviti za poziciju u timu. Svaki covjek u timu dobija pristup accountu za orginal FM17, ali od njih se ocekuje rad za boljitak zajednice. Mozete se prijaviti za: Takticara, Researcera, Graficara, Tekstopisca, Urednika ili Promotera.
Vise na: http://fmbosnia.net/index.php/board,403.0.html
Bujrum
Vise na: http://fmbosnia.net/index.php/board,403.0.html
Bujrum

Amer Dupovac!
- AshburtonG
- Kontakt:
Ljudi ima li neko da zna kako pravilno instalirat FM16.Znaci uvijek,do sad,sam ga nekako uspijevao,al ovaj nece pa nece.Sad nasao malo slobodnog vremena,do pocetka faxa,a nikad ga uspjet instalirat.
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed

Sumnjam da ima krekovana verzija da ne baguje sa imenima, izdvoji 10 maraka i kupi offline verziju od nekogaAshburtonG je napisao/la:Ljudi ima li neko da zna kako pravilno instalirat FM16.Znaci uvijek,do sad,sam ga nekako uspijevao,al ovaj nece pa nece.Sad nasao malo slobodnog vremena,do pocetka faxa,a nikad ga uspjet instalirat.
Hvala unaprijed

ima li neko link za menagera, da ima nasa liga i da je jednostavan za skinuti i pokrenuti. Moze i u pp
I manjezenica159 je napisao/la:izdvoji 10 maraka i kupi offline verziju od nekogaAshburtonG je napisao/la:Ljudi ima li neko da zna kako pravilno instalirat FM16.Znaci uvijek,do sad,sam ga nekako uspijevao,al ovaj nece pa nece.Sad nasao malo slobodnog vremena,do pocetka faxa,a nikad ga uspjet instalirat.
Hvala unaprijed

haha, eh eto, problem rijesenjopaa7 je napisao/la: I manje

-
- Kontakt:
Ljudi posto sam laik za skidanje i tome slicno da li neko od Vas koji ste bolje upućeni da postavite link za skidanje fm2016 i naravno da su imena prava.unapred veliko hvala.vidim da pise da ima jopaa7.
Ovaj menadžer je najgori do sad, ebote bog dobiješ Zrinjski prvi, izgubis 4:0 od **** Rudara kod kuće
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.