AlphonseKauders je napisao/la:treba prihvatiti - ljudi su trenutno brzi i bolji, sasvim jednostavno.. covjek 4-i u Evropi, ali vec kukamo k'o da smo Kenija
ja bolan,4. mjesto nekima je neuspjeh ko da je 5 puta za redom bio evropski prvak
Moderator/ica: rio_Ferdy88
AlphonseKauders je napisao/la:treba prihvatiti - ljudi su trenutno brzi i bolji, sasvim jednostavno.. covjek 4-i u Evropi, ali vec kukamo k'o da smo Kenija
alex1991 je napisao/la:Pocinje standardna prica o losoj taktici,a do prije godinu velika vecina nije znala koliko se krugova trci u disciplini 800 metara.
Evander je napisao/la:Uvijek neko ili nesto drugi kriv?anonymousHD je napisao/la:4 puta vadit krv u sedmicu dana, tačnije 5 dana, pa ne znam da li iko može biti spreman.
Obično se atletičarima jednom godišnje vadi krv, a njemu u 5 dana, 4 puta, to je van svake pameti. Ja sam ponosan što je uopšte trčao, vidilo se na njemu da je ošamučen.
Radisa je trcao ubijedljivo najbrze, pa prosle godine osta bez medalje na SP. Jednostavno pad forme. Nemoguce je uvijek isto trcati.
Vidjet cemo da li je ovo samo priprema za OI ili jednostavno pad forme koji je normalan u atletici.
anonymousHD je napisao/la:4 puta vadit krv u sedmicu dana, tačnije 5 dana, pa ne znam da li iko može biti spreman.
Obično se atletičarima jednom godišnje vadi krv, a njemu u 5 dana, 4 puta, to je van svake pameti. Ja sam ponosan što je uopšte trčao, vidilo se na njemu da je ošamučen.
Mislim da je negdje trčao 1:44.Evander je napisao/la:Mene zabrinjava vise sto on ove sezone nema niti jedan rezultat ispod 1:45, ako se ne varam. Ovo EP je i onako manje bitno.
Tempiranje forme u ovakvoj disciplini je izuzetno važno. Ako bude imao dobar nastup na OI, niko se neće sjećati Amsterdama na kraju godine.babino je napisao/la: Informacija iz prve ruke je da tuka mora i planira skinuti jos 2 kg mase do ria i do tada planira da uhvati optimalnu formu.
Hoce li biti dovoljno za medalju, vidjecemo. Ako je mogao na svjetskom, moze i na olimpijadi.
Eto neka su tri sekunde, neka ponovi svoj rezultat od prosle godine, mada bi morao ici brze jer tempira formu samo za to jedno takmicrnje. Trenutno je svjetlosnim godinama od tog rezultata, a niko sretniji od mene da budem u krivu. Olimpojada je pred vratima drugfilip13 je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:Ocaj, jel mi treba da ocekujemo da ce on trcati za mj dana 4 sekunde brze ili? Kakvo li je ovo tempiranje forme, da je meni samo znati
što 4 sekunde brze,ti bi da on ide ispod 1.42?
Rokoko87 je napisao/la:Čuj Radiša bem ti ženo majku
_dreamer_ je napisao/la:Eto neka su tri sekunde, neka ponovi svoj rezultat od prosle godine, mada bi morao ici brze jer tempira formu samo za to jedno takmicrnje. Trenutno je svjetlosnim godinama od tog rezultata, a niko sretniji od mene da budem u krivu. Olimpojada je pred vratima drugfilip13 je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:Ocaj, jel mi treba da ocekujemo da ce on trcati za mj dana 4 sekunde brze ili? Kakvo li je ovo tempiranje forme, da je meni samo znati
što 4 sekunde brze,ti bi da on ide ispod 1.42?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.