FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Pa od pocetka se pisalo da Brozovic dolazi na posudbu od godinu i pol. Sad je uplaceno 3 miliona eura, a ostalih 5 ce bit uplaceno kad istekne posudba.
Pise se da je Sassuolo ponudio za Bonazollija 6 miliona plus bonusi, sa mogucnoscu da ga ponovo kupimo od njih.
Bolje dat priliku Donkoru nego dovodit Richardsa il tako neke propalitete. Bio je dobar protiv Torina onih pola sata. Ionako su sanse za LP minimalne, pa bolje njega forsirat, mozda dobijemo igraca za prvu postavu.
Pise se da je Sassuolo ponudio za Bonazollija 6 miliona plus bonusi, sa mogucnoscu da ga ponovo kupimo od njih.
Bolje dat priliku Donkoru nego dovodit Richardsa il tako neke propalitete. Bio je dobar protiv Torina onih pola sata. Ionako su sanse za LP minimalne, pa bolje njega forsirat, mozda dobijemo igraca za prvu postavu.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Duncan i Bonazzoli u Sampdoriji...vec su otkupili Duncana za 3 a ovaj drugi ide za 7 mil ali inter ima pravo da ga otkupi nazad.
http://gianlucadimarzio.com/news-cat/sa ... -dettagli/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gianlucadimarzio.com/news-cat/sa ... -dettagli/" onclick="window.open(this.href);return false;
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Bonazolli bi osto kod nas do kraja godine. Bas me zanima za kolko ih mozemo vratit u te tri naredne godine
Rhodolfo iz Gremia vjerovatno najnovije pojacanje. Ponudili su 400k za posudbu i 4.5 miliona za otkup. Al izgleda da im je primarni cilj Domagoj Vida pa cekaju da vide sta ce tu bit.
Osvaldo vjerovatno ide u Juventus
Nasi pokusavaju izmust koju paru pa to malo otezava
Izgleda da bi se Cassano stvarno mogo vratit
Poslali smo ponudu i Lokomitivi za Diarru, jer ovaj nikako da prekine ugovor.
Rhodolfo iz Gremia vjerovatno najnovije pojacanje. Ponudili su 400k za posudbu i 4.5 miliona za otkup. Al izgleda da im je primarni cilj Domagoj Vida pa cekaju da vide sta ce tu bit.
Osvaldo vjerovatno ide u Juventus

Izgleda da bi se Cassano stvarno mogo vratit
Poslali smo ponudu i Lokomitivi za Diarru, jer ovaj nikako da prekine ugovor.
Rhodolfo
Cassano
Vida
A i ovo s Bonazzolijem na samo 3 godine
I šta će zaključit kad ovaj tek u dvadesetu uđe?Ništa.
Dovedu Shaqirija i Podolskog i onda moraju usrat transfer rok.

A i ovo s Bonazzolijem na samo 3 godine

Dovedu Shaqirija i Podolskog i onda moraju usrat transfer rok.
Valjda Bonazzoli do tad pokaze dovoljno pa da ga vratimo. A mozda i ne bude nista od njega a dobili smo 7 miliona.
A neka Cassana, ja bi volio da se vrati. Moze on nama dosta pomoc u zadnjim minutama kad se protivnik zatvori ko sto je bilo protiv Torina. Jedan njegov potez moze rijesit utakmicu.
Krhin ide u Cordobou na dzabnu posudbu i vraca se na ljeto.
Ausilio, Mancini i Fassone imali sastanak. Novo ime za odbranu, Aleksandar Dragovic
Brozovic vec zabija na treningu
[youtube][/youtube]
A neka Cassana, ja bi volio da se vrati. Moze on nama dosta pomoc u zadnjim minutama kad se protivnik zatvori ko sto je bilo protiv Torina. Jedan njegov potez moze rijesit utakmicu.
Krhin ide u Cordobou na dzabnu posudbu i vraca se na ljeto.
Ausilio, Mancini i Fassone imali sastanak. Novo ime za odbranu, Aleksandar Dragovic
Brozovic vec zabija na treningu

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 30 jan 2015, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
Dovođenje Cassana bi stvarno bila katastrofa i dokaz da pojma nemaju šta rade.Mogli su i Milita i Etoa vratit.A za stopera Samuela.
Bonazzolija mozemo vratit za 14 miliona, a ukoliko ga Sampdoria proda imamo 50% od zarade.
Agent Dragovica izjavio da pregovaraju sa Interom vec pet dana.
Agent Dragovica izjavio da pregovaraju sa Interom vec pet dana.
To je vec nesto.arminz je napisao/la:Bonazzolija mozemo vratit za 14 miliona, a ukoliko ga Sampdoria proda imamo 50% od zarade.
vjerovatno vam stiže Lede
Ma Ledesma se u svakom prijelaznom roku povezuje sa nama
mislim da nam jos Cassano dolazi i to je to.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma Fanantonio neka dodje i ja im oprastam gluposti tipa Brozovic, prodaja talentovanih primaveraca i ostalo !
Najnovija vijest stize od Di Marzia, Inter pregovara sa Newcastelom da vrati Il Bambina
strasno mi drag igrac, a jel ono nesto bilo da je izjavljivo da se nikad ne bi vratio u inter il nesto slicno?
Evo i njegov agent izjavio da rade na tome
strasno mi drag igrac, a jel ono nesto bilo da je izjavljivo da se nikad ne bi vratio u inter il nesto slicno?
Evo i njegov agent izjavio da rade na tome
I meni predrag, sto se tice izjava, koliko se ja sjecam, izjavljivao je ljubav Milanu i slicno
Iskreno ne vidim kako bi nam on moga pomoc ili unaprijedit igru. Po meni nije nista bolji od D'ambrossia (cak bi reka da je gori trenutno). Mislim da ove sezone nije odigra niti jednu utakmicu za Newcastle, a prosle je bio ocajan barem ono sta sam ga ja gleda.
Najveca je greska sta smo se olako odrekli igraca kao sta su Caldirola i Donati koji bi mogli pokrpat vise mjesta u obrani.
Najveca je greska sta smo se olako odrekli igraca kao sta su Caldirola i Donati koji bi mogli pokrpat vise mjesta u obrani.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Tko je Il Bambino?Nije valjda Santon? 

@Siamo
Da
Ma slabo ko nama moze sad pomoc a fali nam jedan bek. Jonathan se izgubio totalno, Campagnaro na beku smijurija ziva. Ovaj mali Donkor ne izgleda lose al nije on za beka. Danas je furalo nenormalno na njegovoj strani jos umalo tri penala da skrivi. Ma sta ja znam nek bude kako bude, ne da mi se vise ni nervirat.
Da
Ma slabo ko nama moze sad pomoc a fali nam jedan bek. Jonathan se izgubio totalno, Campagnaro na beku smijurija ziva. Ovaj mali Donkor ne izgleda lose al nije on za beka. Danas je furalo nenormalno na njegovoj strani jos umalo tri penala da skrivi. Ma sta ja znam nek bude kako bude, ne da mi se vise ni nervirat.
Mah,opet igrač kojeg se treba čekat da uhvati formu ako je istina ovo što Trito kaze da nije igrao za Newcastle ove sezone.
Što se tiče Jonathana i Campagnara mislim da im je ovo zadnja sezona.Nadam se i Nagatomu.Lagano se rijesavat ovakvih igrača...
Donkor je stoper inače.Bilo mi je čudno kad ga je Mancini protiv Torina na beka stavio.
Što se tiče Jonathana i Campagnara mislim da im je ovo zadnja sezona.Nadam se i Nagatomu.Lagano se rijesavat ovakvih igrača...
Donkor je stoper inače.Bilo mi je čudno kad ga je Mancini protiv Torina na beka stavio.
Santon ima samo JEDAN nastup i to u trecem kolu.
Ma pola igraca je za bacit. Jonathan, Campagnaro, Nagatomo, Guarin, Kuzmanovic, Palacio sve to treba otjerat na ljeto. Ostali i mogu ostat cisto jer treba neko da igra, pa ponovo iduce ljeto jos jedno ciscenje
Ma pola igraca je za bacit. Jonathan, Campagnaro, Nagatomo, Guarin, Kuzmanovic, Palacio sve to treba otjerat na ljeto. Ostali i mogu ostat cisto jer treba neko da igra, pa ponovo iduce ljeto jos jedno ciscenje
Jbg,neke 3 godine se sljam navlacio i ne moze ga se samo u godinu dana i par transfer rokova rijesit.
Kako je Ausilio dobru stvar napravio...Yann,Podolski,Osvaldo...sve igraci s kojima se moze pogoditi,a mogu i flopovi ispast i tu je pametno odluceno da nema obaveznog otkupa.
Kako je Ausilio dobru stvar napravio...Yann,Podolski,Osvaldo...sve igraci s kojima se moze pogoditi,a mogu i flopovi ispast i tu je pametno odluceno da nema obaveznog otkupa.
Agent Ledesme izjavio kako je uvjeren da ce ga Lazio pustit nama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.