Povjerenje Safetu Sušiću
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Povjerenje Safetu Sušiću
Ne mogu vjerovati da evo trenutno 17 bolesnika ima povjerenja i vjeruje Sušiću.Ništa protiv čovjeka,ni protiv fudbalera ,ali kao trener je velika neznalica i lijenština.Nevjerovatno kako taj čovjek može biti ters,arogantan,nevješt govornik,i extremna fudbalsko-taktička neznalica.Čovjek kojem je sve teško,mrsko,čovjek kao da ne prati evoluciju savremenog fudbala,Od prvog dana su se te mane se vidjele ,samo je rezultat taj koji je sve to pokrivao i moram reći ,jedna veoma nadarena generacija koja je bila na svom vrhuncu.U životu nisam hladnije čekao utakmicu nego ovu protiv Izraela..
Re: AW: Povjerenje Safetu Sušiću
Tzv. G-7. Iliti ga "pape ga uvijek ima pravo" sedmoricaDonnie Darko je napisao/la:virtual, calcio, adriano, bordobijeli, emir78, harisx, sabinho.GracanicaAA je napisao/la:Treba da ide sto prije ovaj uhljup, nezz kojih ovih 7 podrzava ga![]()
![]()
![]()
![]()
nije baš da je nemoguće pogodit koja su to sedmorica

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
"DA LI SAFET SUSIC TREBA I DALJE VODITI REPREZENTACIJU BiH ? "
1.NE.Svoj kredit je potrošio.Zaslužujemo nekog novog i kompetentnijeg.
159
89%
2.DA.Zadovoljan sam njegovim radom.
19
11%

19

A sto se ankete tice, pa normalno da je ovako, kad vecina forumasa na ovom portalu ima po 10 nickova, je li se banuje on ulijece sa drugim nickom. Niti je anketa relevantna, niti ozbiljna.
Pravi sud su dali navijaci na Tusnju i Bilinom Polju, a ovo je samo smjehurija.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
OK, hajde sad ozbiljno. Po tvom mišljenju šta bi se moralo dogoditi da Sušić dobije otkaz? Znaš i sam da ne može vječno biti na klupi ali evo zanima me.emir79 je napisao/la:A sto se ankete tice, pa normalno da je ovako, kad vecina forumasa na ovom portalu ima po 10 nickova, je li se banuje on ulijece sa drugim nickom. Niti je anketa relevantna, niti ozbiljna.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ozbiljno, rekao sam da je trebao napustiti selektorsku klupu poslije SP-a, mislim da je 2 ciklusa sasvim dovoljno, a i odlicno ih je odradio, ustvari onoliko koliko je mogucnosti imao.JonSnow je napisao/la:OK, hajde sad ozbiljno. Po tvom mišljenju šta bi se moralo dogoditi da Sušić dobije otkaz? Znaš i sam da ne može vječno biti na klupi ali evo zanima me.emir79 je napisao/la:A sto se ankete tice, pa normalno da je ovako, kad vecina forumasa na ovom portalu ima po 10 nickova, je li se banuje on ulijece sa drugim nickom. Niti je anketa relevantna, niti ozbiljna.
Znaci bio sam da ode nakon SP, ali ako je vec ostao jos jedan ciklus, onda ne pada mi na pamet da mu ne dajem podrsku, jer se radi o selektoru moje reprezentacije. Davao sam podrsku svakom selektoru i onima sa kojima se nisam slagao , a davacu je i Susicu sve dok je tu.
Ako izgubi od Izraela otice i to je to, samo je sramotno sto mnogi ovdje na forumu prizeljkuju vlastitoj reprezentaciji poraz da bi se rijesili Susica, pitam se kakav je samo mentalni sklop takvih ljudi, a puna im usta ponizavanja Susica, a ne vide sebe.
Tebi je odlicno da se npr protiv Meksika i Irske samo dva stopera(Jahic i Pandza) povedu iako znas vec sve o njima?emir79 je napisao/la:Ozbiljno, rekao sam da je trebao napustiti selektorsku klupu poslije SP-a, mislim da je 2 ciklusa sasvim dovoljno, a i odlicno ih je odradio, ustvari onoliko koliko je mogucnosti imao.JonSnow je napisao/la:OK, hajde sad ozbiljno. Po tvom mišljenju šta bi se moralo dogoditi da Sušić dobije otkaz? Znaš i sam da ne može vječno biti na klupi ali evo zanima me.emir79 je napisao/la:A sto se ankete tice, pa normalno da je ovako, kad vecina forumasa na ovom portalu ima po 10 nickova, je li se banuje on ulijece sa drugim nickom. Niti je anketa relevantna, niti ozbiljna.
Znaci bio sam da ode nakon SP, ali ako je vec ostao jos jedan ciklus, onda ne pada mi na pamet da mu ne dajem podrsku, jer se radi o selektoru moje reprezentacije. Davao sam podrsku svakom selektoru i onima sa kojima se nisam slagao , a davacu je i Susicu sve dok je tu.
Ako izgubi od Izraela otice i to je to, samo je sramotno sto mnogi ovdje na forumu prizeljkuju vlastitoj reprezentaciji poraz da bi se rijesili Susica, pitam se kakav je samo mentalni sklop takvih ljudi, a puna im usta ponizavanja Susica, a ne vide sebe.
A mogao je pozvati Zukanovica, Sunjica i Cocalica. Da ne pricamo o Nigeriji...
Podrška Sušiću i podrška i ljubav prema reprezentaciji je nešto sasvim drugo. Ja volim ovu reprezentaciju i da je na klupi crni vrag navijao bi za pobjedu u svakoj utakmici ali ako taj ko je na klupi koči ekipu a ne unaprijeđuje e onda treba da ide. Dobro si rekao da je trebao da ode poslije svjetskog ali što je toliko katastrofalno u tome što tražimo sad njegovu smjenu, nek je on započeo ovaj ciklus i ne piše nigdje da ga mora odradit do kraja? I najveći treneri u svijetu odlaze kad nema rezultata a mi si realno ne smijemo dopustiti luksuz vremena jer nam se još dugo neće skupiti ovakva generacija. PL je sve gora i gora, ponestaje dijaspore a selektor šakom i kapom izbjegava pozive i tjera potencijalne reprezentativce od repke dok bi ih u stvarnosti trebali moliti na koljenima da dođu. Pa evo pogledaj u kakvoj smo se situaciji našli jer se nije razmišljalo unaprijed.emir79 je napisao/la:Ozbiljno, rekao sam da je trebao napustiti selektorsku klupu poslije SP-a, mislim da je 2 ciklusa sasvim dovoljno, a i odlicno ih je odradio, ustvari onoliko koliko je mogucnosti imao.JonSnow je napisao/la:OK, hajde sad ozbiljno. Po tvom mišljenju šta bi se moralo dogoditi da Sušić dobije otkaz? Znaš i sam da ne može vječno biti na klupi ali evo zanima me.emir79 je napisao/la:A sto se ankete tice, pa normalno da je ovako, kad vecina forumasa na ovom portalu ima po 10 nickova, je li se banuje on ulijece sa drugim nickom. Niti je anketa relevantna, niti ozbiljna.
Stara slava i krediti vrijede do jedne tačke a onda se vrlo brzo troše i ja mislim da je on svoje davno ispucao.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
emir79 je napisao/la: Ozbiljno, rekao sam da je trebao napustiti selektorsku klupu poslije SP-a, mislim da je 2 ciklusa sasvim dovoljno, a i odlicno ih je odradio, ustvari onoliko koliko je mogucnosti imao.

Ovaj forumaš kod mene ide na block listu, molim vas nemojte više da ga citirate kako ne bih morao da rezonujem ponovo njegove rečenice i mišljenja.
naprijed rejal
nek se ti lozis na tog na avataru pa nek ide sve u ....Sveti je napisao/la:emir79 je napisao/la: Ozbiljno, rekao sam da je trebao napustiti selektorsku klupu poslije SP-a, mislim da je 2 ciklusa sasvim dovoljno, a i odlicno ih je odradio, ustvari onoliko koliko je mogucnosti imao.
Ako izgubi od Izraela otice i to je to, samo je sramotno sto mnogi ovdje na forumu prizeljkuju vlastitoj reprezentaciji poraz da bi se rijesili Susica, pitam se kakav je samo mentalni sklop takvih ljudi, a puna im usta ponizavanja Susica, a ne vide sebe.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj forumaš kod mene ide na block listu, molim vas nemojte više da ga citirate kako ne bih morao da rezonujem ponovo njegove rečenice i mišljenja.

Evo Papetove kaseta.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Papeljubci de budite korisni ... Biografija Pepa Guardiole i šalji Papetu neka skonta šta je lažna devetka i koga bi mogao koristiti ... Neka bude u papiru jer ne konta on PDF formate i ne koristi mailove i tako to...
- anelbavarac
- Kontakt:
Vecina je rekla svoje.
Jos samo da Izrael obavi svoj dio posla, i kvazi-strucnjak je proslost.
Jos samo da Izrael obavi svoj dio posla, i kvazi-strucnjak je proslost.
Znači ložim se na njega ako ga imam na avataru
i kakve to veze ima sa ovom temom?

i kakve to veze ima sa ovom temom?

naprijed rejal
Pokusao "frajer" nesto da mi kaze, a ni sam ne zna staharixs je napisao/la:
nek se ti lozis na tog na avataru pa nek ide sve u ....

Hoce me pod block i mora javno napisati da to zeli

Rasplakao me pravo, ne znam sta cu bez njeg

Uredno obavljenja forumska dužnost 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Covjek je sujevjeran
Sjetite se kada je izjavio da je propustio let za Brazil jer je "osjetio" da ce se avion srusit, pa je odmah ujutru "trazio info jeli avion sletio"

Sjetite se kada je izjavio da je propustio let za Brazil jer je "osjetio" da ce se avion srusit, pa je odmah ujutru "trazio info jeli avion sletio"

- Centre forward
- Kontakt:
Daj ba, jel' to neka zayebancija il' je stv to uradio ?AhmoNY je napisao/la:Covjek je sujevjeran![]()
Sjetite se kada je izjavio da je propustio let za Brazil jer je "osjetio" da ce se avion srusit, pa je odmah ujutru "trazio info jeli avion sletio"![]()
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Forumska opozicija dosla do 22 

Kakva zayebancijaCentre forward je napisao/la:Daj ba, jel' to neka zayebancija il' je stv to uradio ?AhmoNY je napisao/la:Covjek je sujevjeran![]()
Sjetite se kada je izjavio da je propustio let za Brazil jer je "osjetio" da ce se avion srusit, pa je odmah ujutru "trazio info jeli avion sletio"![]()