lokalizam nambulbasor je napisao/la:Kad neko kaze UPAO ispit, i vecinom kad se korist termin UPAO za PAO. PRvo pomislim u sta je upao, jel neka rupa![]()
Vecinom koristi raja iz Ze-Do kantona koju poznajem.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
lokalizam nambulbasor je napisao/la:Kad neko kaze UPAO ispit, i vecinom kad se korist termin UPAO za PAO. PRvo pomislim u sta je upao, jel neka rupa![]()
Vecinom koristi raja iz Ze-Do kantona koju poznajem.
Pita Srbijanac Bosanca: Šta vam to znaci " BA" ?!Unofficialpage je napisao/la:Mene nervira kad neko kaže počMe a kod nas u školi od prof večina tako govori.
Iz matematike kad kažu prof. beskonačno mnogo, ili je beskonačno ili mnogo?
Nervira me kad neko koristi "...ba", Marjan me je protiv Slovaka iznervirao jer je u svakoj drugoj rečenici bilo nešto sa ba.
Batva je napisao/la:Nervira me kad ribu uFatim za ''mohunu'' a ona mi ruku izmice i kaze: sta ti mislis, da sam ja takva cura?
Ali poredao si apostrofe, svaka ti castElegant je napisao/la:Kletve mahalske: O'cam, Setr'em, Star'em moe, Brat'am mog ....
theboss_RD07 je napisao/la:Ali poredao si apostrofe, svaka ti castElegant je napisao/la:Kletve mahalske: O'cam, Setr'em, Star'em moe, Brat'am mog ....
theboss_RD07 je napisao/la:Ali poredao si apostrofe, svaka ti castElegant je napisao/la:Kletve mahalske: O'cam, Setr'em, Star'em moe, Brat'am mog ....
U Kladnju se bavimo zdrvima, a u Banovićima sugljemOtelo je napisao/la: U Buzimu piju vodu ščesme
EmirTM87 je napisao/la:"sviju mi mrtvih"![]()
Trenutno korisnika/ca: alemsa, JackW, rio_Ferdy88 i 9 gostiju.