NBA 2k15
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA 2k15
zbogom nba 2k, bilo je lijepo dok je trajalo 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako si uspostavio, kod mene bittorent sve uspori?viKK je napisao/la:danas sam konačno uspio uspostaviti normalan download, hvala svima na pomoći, ide uobičajenom brzinom, nikakvih limita..
nisam znao da jdownloader "otključava" premium accounte, barem se ne sjećam toga kada sam ga zadnji put koristio (to je bilo davno doduše)..

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
prekini torrent i pocni skidati sa uptobox-a Likma
http://ncrypt.in/folder-1QhQ6OaL
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hvala, sad ide, nije brzo, bit' će brže kad se BH Telecom smiluje i ubrza nam net.miki_92 je napisao/la:prekini torrent i pocni skidati sa uptobox-a Likma

Kad završi ovu prvu particiju sam će početi da skida drugu?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- IlCapitano
- Kontakt:

Je li kod vas ovako izgleda instalacija?
Kad instaliram i ubacim c**** i pokrenem igricu, otvori mi samo onaj prvi screen sa Durantom i crashuje na Desktop. Zna li neko kako da to ispravim, je li se kome dešavalo?
Svi driveri su apdejtovani, konfiguracija sve u redu, ali i dalje neće.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Valjda nece stekat na 4GB rama, Quadcore intel processor 2,5 GHz i 4 GB AMD Sapphire graficku. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- IlCapitano
- Kontakt:
Riješio sam ovo.IlCapitano je napisao/la:
Je li kod vas ovako izgleda instalacija?
Kad instaliram i ubacim c**** i pokrenem igricu, otvori mi samo onaj prvi screen sa Durantom i crashuje na Desktop. Zna li neko kako da to ispravim, je li se kome dešavalo?
Svi driveri su apdejtovani, konfiguracija sve u redu, ali i dalje neće.
Ako iko bude imao problema sa ovim neka samo instalira DirectX iz foldera gdje je instalirana igra i to je to.
Idemo sad igrati.

BIHfan je napisao/la:Valjda nece stekat na 4GB rama, Quadcore intel processor 2,5 GHz i 4 GB AMD Sapphire graficku.
Kod: Označi sve
http://www.systemrequirementslab.com/
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- plavipatriota
- Kontakt:
druze, ovdje fali part 20,10, 7, 4, 3miki_92 je napisao/la:prekini torrent i pocni skidati sa uptobox-a Likma

ne fali
edit : ako ti fali neki od dijelova, skidaj sa nekog drugog hosta(ne koristi uploaded)

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- plavipatriota
- Kontakt:
........
p.s. skonto sam, izvini do mene

p.s. skonto sam, izvini do mene

- IlCapitano
- Kontakt:
Igrao sam jutros do 5:30, oduševljen sam. Perfekcija od igre. 

velika je razlika izmedju 14-ke i 15-ke posto je ovo next genHead je napisao/la:Ako mi je mogla 2k14 moze li i ovo sranje
Ljudine može li je ko skinut i za Graz mi na prenosnom il nečemu poslat
j.e.b.o. ja ovim Austrijancima majku, čovjek ni torrenta ne može skinut bez da kaznu od 3000 eura dobiješ 

Pa kupi igricu Austrijanac hebo ga ti.Epidaurus je napisao/la:Ljudine može li je ko skinut i za Graz mi na prenosnom il nečemu poslatj.e.b.o. ja ovim Austrijancima majku, čovjek ni torrenta ne može skinut bez da kaznu od 3000 eura dobiješ

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ovde sve gusari,ima li iko osim mene da je kupio orginal

Ja cu kupiti al ne znam kadForestt je napisao/la:Ovde sve gusari,ima li iko osim mene da je kupio orginal![]()

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
Ah da sam Bogdom AustrijanacBIHfan je napisao/la:Pa kupi igricu Austrijanac hebo ga ti.Epidaurus je napisao/la:Ljudine može li je ko skinut i za Graz mi na prenosnom il nečemu poslatj.e.b.o. ja ovim Austrijancima majku, čovjek ni torrenta ne može skinut bez da kaznu od 3000 eura dobiješ
![]()

Nebenjob ofo ono, za dan zaradis igricu.Epidaurus je napisao/la:Ah da sam Bogdom AustrijanacBIHfan je napisao/la:Pa kupi igricu Austrijanac hebo ga ti.Epidaurus je napisao/la:Ljudine može li je ko skinut i za Graz mi na prenosnom il nečemu poslatj.e.b.o. ja ovim Austrijancima majku, čovjek ni torrenta ne može skinut bez da kaznu od 3000 eura dobiješ
![]()
došao ovdje studirat pa nemam baš 60 eura da platim orginalnu igricu

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.