EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije
Imamo Maltu, dobili Gibraltar, još samo Aleksandrija da postane reprezentacija da bi sve ex engleske luke u sredozemlju postale države. Koji cirkus.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nije mi jasno cemu nepotrebne insinuacije,niko ne govori o proslim vremenima nego o sadasnjem trenutku.A u sadasnjem trenutku smo mi bolji od Srbije,to se vidi koji god realan pokazatelj uzmes,plasman na SP,igre i rezultati u zadnjih nekoliko godina,pozicija na FIFA i UEFA listi itd.to su parametri a licna misljenja i neke insinuacije ne mogu biti relevantni nizasto.Sa Hrvatskom smo tu negdje po nabrojanim parametrima iako po kvalitetu nasih 11 i njihovih 11 smo bolji i ujednaceniji i od njih,njihova prednost je sira klupa ali kako rekoh 22 igraca ne igraju,igra 11 na 11.
@ drummer
Kljucno je ovo "u sadasnjem trenutku"! Kvalifikacije ne pocinji sada, nego tek za pola godine...
Kljucno je ovo "u sadasnjem trenutku"! Kvalifikacije ne pocinji sada, nego tek za pola godine...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Je*la vas i Srbija i Hrvatska. Da samo znate koliko me interesuju.
Pa ok. i to ali kako neko zna da ce biti bolja kad pocnu kvalifikacije,vidovit?marconato je napisao/la:@ drummer

To niko ne moze znati naravno, to su samo pretpostavke... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
pojedinci se vec predali i sto rece @calcio skinuli gace pred komsijama, bas lijepo vidjeti kako ti isti pojedinci slabo cijene kvalitet svoje sopstvene repke..
dok mi igramo SP te supermegaultra talentovane istocne komsije sjede kuci i prate isti turnir preko TVa, uzivajte 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Bravo, navuci ih na pdf. Ionako ih ne mogu se*ući čitat'.
Ko god bude protivnik cilj je jasan,direktan plasman na EP.One reprezentacije kojih bi se zaista trebali plasiti ne mogu biti sa nama u grupi,ostalo bujrum.Bez ikakvog potjenjivanja,naravno da i u drugom i u trecem pa cak i u cetvrtom sesiru ima odlicnih reprezentacija ali ne onih koih bi se mi trebali bojati.Postoji 5-6 reprezentacija koje se izdvajaju a od 7 pa do 20-og mjesta reprezentacije su vrlo slicnog kvaliteta.
Evo kad me vec vucete za jezik da kazem nesto o Srbiji,problem Srbije je neujednacena ekipa,imaju jednu od najboljih odbrana svijeta ali sasvim prosjecan vezni red i jos prosjecniji napad,cak i kad Matic i Ljajic budu igrali za Srbiju.Matic je defanzivni svakako i nije neki kreator a Ljajic me nije odusevio ovo koliko ga gledam u Romi,petlja,solira,davi,sebican igrac dosta.E sad,Srbi se upinju dokazati da imaju i vrhunske igrace i u napadu pa spominju Markovica,Tadica,Djuricica.Daleko je to od vrhunskih napadaca,naki su prosjecni a neki jos uvijek nedokazani talenti.
Dakle,Srbija ce i dalje imati vrlo primjetan disbalans u kvalitetu gledajuci po linijama u ekipi.
Evo kad me vec vucete za jezik da kazem nesto o Srbiji,problem Srbije je neujednacena ekipa,imaju jednu od najboljih odbrana svijeta ali sasvim prosjecan vezni red i jos prosjecniji napad,cak i kad Matic i Ljajic budu igrali za Srbiju.Matic je defanzivni svakako i nije neki kreator a Ljajic me nije odusevio ovo koliko ga gledam u Romi,petlja,solira,davi,sebican igrac dosta.E sad,Srbi se upinju dokazati da imaju i vrhunske igrace i u napadu pa spominju Markovica,Tadica,Djuricica.Daleko je to od vrhunskih napadaca,naki su prosjecni a neki jos uvijek nedokazani talenti.
Dakle,Srbija ce i dalje imati vrlo primjetan disbalans u kvalitetu gledajuci po linijama u ekipi.
@ drummer, imas PP...
Ko god bude u grupi.. cilj da budemo prvi u grupi.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
marconato ima alaram neki.
to je sva filozofijaFliX je napisao/la:Ko god bude u grupi.. cilj da budemo prvi u grupi.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mozemo i drugi,s obzirom da prva 2 idu direktno!Bosniacum Lilium je napisao/la:marconato ima alaram neki.
to je sva filozofijaFliX je napisao/la:Ko god bude u grupi.. cilj da budemo prvi u grupi.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
onda je ok i 2.
Ali svakako nek' se ganja i prvo, kad vec moze 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Nista drugi, samo prvi. Mislim ono moze na kraju i drugi, ali nije to to. Nek sami sebe kore sto nisu bili prvi. Tad bi zasigurno ginuli na terenu... svako nase gostovanje ici na dvicu.NEZALAGANJE je napisao/la:Mozemo i drugi,s obzirom da prva 2 idu direktno!Bosniacum Lilium je napisao/la:marconato ima alaram neki.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije
Ja bih baš volio Srbiju,utakmice na Bilinu i Marakani bi bile pune euforije i motiva.
Volio bih i Hrvate.Čisto da objasnimo neke stvari.
Mislim da takve utakmice trebaju BiH,da vidimo jesmo li sazrijeli kao jaka reprezentacija i hoćemo li ostati na tom nivou.
Ipak,ako i dođe to tih mečeva,to je tek za najmanje pola godine,kad se smiri ovo sa SP u Brazilu i kada se korigira sve,pa onda lagano počinju kvalifikacije za sljedeće takmičenje.
Lično bih priželjkivao bar do SP ako postoji još koji termin za prijateljske,da probamo protiv Hrvata ili Srba.
Ali sudeći po svima,ništa od toga.
Mislim da takve utakmice trebaju BiH,da vidimo jesmo li sazrijeli kao jaka reprezentacija i hoćemo li ostati na tom nivou.
Ipak,ako i dođe to tih mečeva,to je tek za najmanje pola godine,kad se smiri ovo sa SP u Brazilu i kada se korigira sve,pa onda lagano počinju kvalifikacije za sljedeće takmičenje.
Lično bih priželjkivao bar do SP ako postoji još koji termin za prijateljske,da probamo protiv Hrvata ili Srba.
Keep walking.
Re: Odg: EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije
Utakmice poput one protiv SiCG na Marakani nam definitivno ne trebaju,iz više razloga.Cautinho je napisao/la:Ja bih baš volio Srbiju,utakmice na Bilinu i Marakani bi bile pune euforije i motiva.
Ima i još jačih ekipa koje možemo dobit,i protiv kojih možemo testirat jesmo li sazreli.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Blek_Stena
- Kontakt:
Evo komsije nas prizeljkuju za kvalifikacije. Pa stvarno bi bio red da im se ovaj put zelje i ostvare
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/kako-d ... 30059.aspx

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Joj zbog ovog više navijam za Srbiju nego za Hrvate ovi su preponosni nije ni čudo što ih niko ne voli.Oni su ispali od Grčke a mi smo ih pojeli možda su prije bili bolji ali mislim da smo za nijansu mi bolji sadaBlek_Stena je napisao/la:Evo komsije nas prizeljkuju za kvalifikacije. Pa stvarno bi bio red da im se ovaj put zelje i ostvare![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Cwirek, guillermo, NebeskaSila96, Quartararo, Zglavkar i 80 gostiju.