iskuliraj, popij nešto...NG1 je napisao/la:trudio sam se da pomognem sa svoja zadnja 3 posta na ovoj temi...
al zbog takvih poput tebe necu vise.
samo sam ti rekao kako stvari stoje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
iskuliraj, popij nešto...NG1 je napisao/la:trudio sam se da pomognem sa svoja zadnja 3 posta na ovoj temi...
ma jasno je meni sve..znam ja takvih mali milion*p!p!t@* je napisao/la:iskuliraj, popij nešto...NG1 je napisao/la:trudio sam se da pomognem sa svoja zadnja 3 posta na ovoj temi...
samo sam ti rekao kako stvari stoje
na kojem programu to ste nasli te sportske ,jel na ovom navi x ??NG1 je napisao/la:mozes,sa onim fajlom koji je Dzoni postavio..doduse vecina kanala je slabijeg kvaliteta(npr OBN,HRT,PINK,RTS..) dok ima par kanala u HD-uBlek_Stena je napisao/la:Mogu li se gledati neki domaci kanali preko ovog programa?
Ja nisam nasao vise domacih kanala...ako neko jeste,neka napise jer bi nam to svima dosta pomoglo
edit:naso sam hvala ti ,trazio sam ja po tom navi x al et nisam naiso na ovoNG1 je napisao/la:Da.
Kada otvoris Navi-x odaberi most -recently updated
kad ti to otvori,vidjet ces masu nekih zajebancija,al ti odaberi "LIVE TV Channels".
ja sam trazio i preko searcha,trazeci "yugo tv"...i bas ima jedan folder pod tim imenom gdje imaju nasi kanali.
preko cega gledas ,1channel ,ice films ili navi x ??MrShadow je napisao/la:program dobar al samo na prvi pogled, inace je zakurac, pola filmova sto pokrenem stane nakon 1 minute i nece da ide dalje![]()
nije do racunara i konekcije jer 50% filmova radi super
za serije koristi 1channel plug in sto jest jest 1channel ima vecu bazu serija i epizoda od ice filmsa ,a i koji ti nece film na tom ice filmsu isto ima na 1channel ,tu onda mora mocMrShadow je napisao/la:Koristim Icefilms za vecinu, sinoc sam htio da gledam simpsonove zadnju sezonu i koju god epizodu da otvorim krene 30 sekundi i stane skroz, probao vise puta. Onda ukucao u search da gledam Girl With The Dragon Tatoo i ni jedan link nije bio ispravan-izbaci neki error.
neka ,gledaj sta faliEdenHazard je napisao/la:koja je ovo zaraza jbt![]()
danas nastimao sve i cijeli dan skoro gledam filmove, k'o da sam u kinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.