Do mene je ali i do naslova teme, da sam znao šta je u pitanju ne bih ni otvorio a samim tim se ne bi ni iznerviro...madridist je napisao/la:Hebote ovde se nadje razlog za raspravu u secundi,produktivnost u stvaranju mržnje na nivou,ne znam jel onaj što u kancelariji radi produktivan u svom poslu ko što je produktivan u potpirivanju.
Nek navija ko za kog hoće.
Popis Forumaša
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Popis Forumaša
Simpatišemo svi neki strani klub, neka i njih u anketi ali izostavljati domaće klubove je totalno idiotski.
Who dares, wins !
Otvorit i drugu temu sa domacim klubovima
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa normalno da ne mogu strani i domaci u isti kos
Trebalo je napraviti dvije teme i dvije ankete, u jednoj domaci a u drugoj strani klubovi 

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Prioritet bi trebali biti domaći klubovi, ipak je ovo bh. sportski portal. Zato ne mogu u isti koš.neo je napisao/la:Pa normalno da ne mogu strani i domaci u isti kosTrebalo je napraviti dvije teme i dvije ankete, u jednoj domaci a u drugoj strani klubovi

Who dares, wins !
Ovaj forum i jeste da bi imali taj neki "osjecaj" navijanja za strani klub,"upoznas" ljude koji bodre isti klub pa malo komentarises,jer skoro niko od nas niti je kad bio niti ce biti na utakmici voljenog stranog kluba,al uz piskaranje ovdje nekako je sve interesantnije...
Da se ja pitam ukinuo bi skroz teme o domacim klubovima,bujrum brate na utakmicu i navijaj,odgledaj,sta ce ti koji qrac da i ovdje pises o tome,odem na tekmu Slobode,odgledam,iznerviram se,obradujem se i trebam onda ovdje doci pa nesto se prepucavat...
Da se ja pitam ukinuo bi skroz teme o domacim klubovima,bujrum brate na utakmicu i navijaj,odgledaj,sta ce ti koji qrac da i ovdje pises o tome,odem na tekmu Slobode,odgledam,iznerviram se,obradujem se i trebam onda ovdje doci pa nesto se prepucavat...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Za razliku Arsenala, Partizan u stvarnom životu osvaja titule.nedim1993 je napisao/la:arsenal dominira iako nije na spisku![]()

" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
Koji post, za nepovjerovati.Pupi04 je napisao/la:Ovaj forum i jeste da bi imali taj neki "osjecaj" navijanja za strani klub,"upoznas" ljude koji bodre isti klub pa malo komentarises,jer skoro niko od nas niti je kad bio niti ce biti na utakmici voljenog stranog kluba,al uz piskaranje ovdje nekako je sve interesantnije...

Who dares, wins !
Upravo to kolega.madridist je napisao/la:Hebote ovde se nadje razlog za raspravu u secundi,produktivnost u stvaranju mržnje na nivou,ne znam jel onaj što u kancelariji radi produktivan u svom poslu ko što je produktivan u potpirivanju.
Nek navija ko za kog hoće.

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
u ovoj državi gdje vlada prevara i korupcija logično bi bilo da ima najviše Juventina, tako ćei biti na kraju, al bolje je i Juventus nego Gloryhunteri koji "navijaju za Barcelonu i Real, ja iskreno ne pamtim nikoga da je navijo za patuljke prije Rajkarda i osvajanja LP.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Kad bi skonto sta ti hocu reci,dobro bi biloNeToBoLa je napisao/la: Koji post, za nepovjerovati.

Al nije mi mrsko obrazlozit...
Odlazak na domacu utakmicu 5-10 KM
Odlazak na gostovanje 15-20 KM
Odes,odgledas,raspravis s rajom uzivo,i da imas potrebu da se ovdje jos raspravljas

Zato i imamo sta imamo,hiljade navijaca koji ovdje brane cast svog kluba a na stadionu jedva 200 ljudi...
Za strane klubove i mogu razumijeti da smo internet,TV "navijaci",ali da se u isto pretvaramo i sa klubovima iz svoje avlije

Eh posto sam ja pravio ovu anketu,i posto je bilo raznih pitanja gdje su domaci klubovi i zasto ih nema na anketi da i odgovorim:
Kao prvo pisam se na domaci fudbal.
Kao drugo pisam se na sve vas koji mislite da ako odete na (nazovi) utakmicu nekog domaceg (nazovi) tima,mozete da ogrnete neki plast patriotizma i kenjate na druge ljude koji nisu kao vi,koje kukuruz liga ne zanima i koji sve sto hoce od fudbala dobijaju na stranim terenima.
Trka,akcije,golovi...itd itd.
Meni,a vjerujem i vecini,je dosta oranica od stadiona,dosta mi je fanatika,balavaca,nacionalista,cudnovatih prelaza,jos cudnijih zbrojeva,i prije svega cinjenice da u nasem fudbalu pocetkom proljetnog dijela gostujuci (nazovi) timovi gube moc uzimanja bodova u gostima.
Jel to treba da gledam?
Jel za te "timove" treba da navijam?
Kao drugo pisam se na sve vas koji mislite da ako odete na (nazovi) utakmicu nekog domaceg (nazovi) tima,mozete da ogrnete neki plast patriotizma i kenjate na druge ljude koji nisu kao vi,koje kukuruz liga ne zanima i koji sve sto hoce od fudbala dobijaju na stranim terenima.
Meni,a vjerujem i vecini,je dosta oranica od stadiona,dosta mi je fanatika,balavaca,nacionalista,cudnovatih prelaza,jos cudnijih zbrojeva,i prije svega cinjenice da u nasem fudbalu pocetkom proljetnog dijela gostujuci (nazovi) timovi gube moc uzimanja bodova u gostima.
Jel to treba da gledam?
- molotovljev
Eh pošto si ti pravio ovu anketu i pošto je bilo raznih primjedbi, na koje si ti odgovorio na jako drzak iDzoni je napisao/la:Eh posto sam ja pravio ovu anketu,i posto je bilo raznih pitanja gdje su domaci klubovi i zasto ih nema na anketi da i odgovorim:
Jel to treba da gledam?
bezobrazan način, predlažem administraciji portala da temu zaključa, a tebe pošalje malo na hlađenje.
Inače, tema je djetinjasta, da ne kažem glupa k'o dizalica.
F.K.SARAJEVO
Kakav bolan patriotizam,il volis il ne volis,znamo mi svi kakav se ovdje fudbal igra,i sta sad treba ga ukinut po tebi i takvim po tebi
Sutra nek ti se dijete bavi sportom tako sto ga gleda preko TV-a
Sto vise ljudi da dolazi,prati i podrzava domace klubove do sad bi se izdigli iz ovog blata,al ne najlakse je to ne valja i pljuvat po tome a nista ne poduzet da se promjeni a to ti itekako utice i na tebe i buduce narastaje...
Kako ces objasnit navijace klubova iz npr. engleskih,njemackih trecih-cetvrtih liga,gdje im klubovi igraju ko qrac,lupaju ih svi redom ali stadioni puni,a imaju daleko vece mogucnosti da svrsavaju na nekog velikana iz njihove zemlje.
Jel to trebaju da gledaju,jel za te timove oni trebaju da navijaju a Bayern im udaljen par kilometara

Sutra nek ti se dijete bavi sportom tako sto ga gleda preko TV-a

Sto vise ljudi da dolazi,prati i podrzava domace klubove do sad bi se izdigli iz ovog blata,al ne najlakse je to ne valja i pljuvat po tome a nista ne poduzet da se promjeni a to ti itekako utice i na tebe i buduce narastaje...
Kako ces objasnit navijace klubova iz npr. engleskih,njemackih trecih-cetvrtih liga,gdje im klubovi igraju ko qrac,lupaju ih svi redom ali stadioni puni,a imaju daleko vece mogucnosti da svrsavaju na nekog velikana iz njihove zemlje.
Jel to trebaju da gledaju,jel za te timove oni trebaju da navijaju a Bayern im udaljen par kilometara

Pa fala Bogu oni imaju sve uslove za utakmice. Ja na svakoj moram paziti hocel me kreten pogoditi necim, ili baklju baciti gdje ne treba. Kada pogledam nase stadione smuci mi se...ne bih da izdvajam, ali neki stadioni su pogodni samo za ispasu stoke nista vise. Podrzavate vi vas klub eto recimo vec 15 godina, sta je to taj vas klub uradio da vam donese radosti. Da li je to osvajanje ove PL i kupa ? Ako jeste, svaka cast navijaci 
Nasi klubovi su u evropi pokazali kakvi su, i stoga dok se ne desi drasticna reorganizacija (privatizacija) ne treba im dati nikakvu podrsku jer se samo brukaju.

Nasi klubovi su u evropi pokazali kakvi su, i stoga dok se ne desi drasticna reorganizacija (privatizacija) ne treba im dati nikakvu podrsku jer se samo brukaju.
Ma nemozes ti to objasnit drug,nema teorije.neo je napisao/la:Pa fala Bogu oni imaju sve uslove za utakmice. Ja na svakoj moram paziti hocel me kreten pogoditi necim, ili baklju baciti gdje ne treba. Kada pogledam nase stadione smuci mi se...ne bih da izdvajam, ali neki stadioni su pogodni samo za ispasu stoke nista vise. Podrzavate vi vas klub eto recimo vec 15 godina, sta je to taj vas klub uradio da vam donese radosti. Da li je to osvajanje ove PL i kupa ? Ako jeste, svaka cast navijaci
Sta da pratim?
Jbt nekad davno sam gledao preglede,nekad davno sam isao i na utakmice al je ovo u posljednje vrijeme toliko jadno i dosadno da je to da popizdis.
I dobro si rekao:sta je to taj vas klub uradio da vam donese radosti?
- molotovljev
Nije važno šta je moj klub uradio za mene, već šta sam ja uradio za njega.neo je napisao/la:Pa fala Bogu oni imaju sve uslove za utakmice. Ja na svakoj moram paziti hocel me kreten pogoditi necim, ili baklju baciti gdje ne treba. Kada pogledam nase stadione smuci mi se...ne bih da izdvajam, ali neki stadioni su pogodni samo za ispasu stoke nista vise. Podrzavate vi vas klub eto recimo vec 15 godina, sta je to taj vas klub uradio da vam donese radosti. Da li je to osvajanje ove PL i kupa ? Ako jeste, svaka cast navijaci
Konkretno, šta si ti uradio za klub za koji navijaš? Ne čujem te, možeš malo glasnije?
F.K.SARAJEVO
Sta si uradio ti za svoj klub, bacao pare u rupu bez dna !? Ako je tako onda si ti kriv sto te levate iz godine u godinu 
Sto se tice tvog' pitanja sta sam ja uradio za klub koji simpatisem il ti ga navijam, ne mnogo toga prvenstveno iz razloga sto ja imam 22 godine te nemam dovoljno svojih licnih primanja koja ostvarujem. Kada budem imao dovoljna primanja, skupljat ce se pare za putovanja, a svake godine cu uplacivati clansku kartu u tom klubu. Do sada je to bilo minorno, par original dresova s sajta i to je to.
Ja bi iskren i rekoh sta i kako, hajde sada ti mi reci sta si ti uradio !? Kupio kartu, suvenir iz radnje kluba, platio clanarinu i koliko je to godisnje, nekih 100-200KM direktno klubu. Radis to recimo 10 godina, sto bi doslo do cifre od 2.400KM. Eh, sta je klub uradio za te pare, da li je napredovao u domacoj ligi da ima konstantnost, da li su se stvari u klubu promjenle i stvorila zdrava sredina, da li je stadion izgradjen, da li su svoj kvalitet pokazali u evropi !?
Dalje, koliko si ti stete naneo svom klubu sramotnim navijanjem, ponasanjem na tribinama, unistavanjem istih kao i ostalih popratnih sadrzaja na stadionu i van istog, baklje da ne spominjem koje su primitivizam....
Ako sam dobro upucen, navijaci Zelje su ove godine donjeli direktnu stetu klubu u iznosu od 200.000KM zbog raznoraznih kazni izrecenih od saveza.
BRAVO NAVIJACU!!!

Sto se tice tvog' pitanja sta sam ja uradio za klub koji simpatisem il ti ga navijam, ne mnogo toga prvenstveno iz razloga sto ja imam 22 godine te nemam dovoljno svojih licnih primanja koja ostvarujem. Kada budem imao dovoljna primanja, skupljat ce se pare za putovanja, a svake godine cu uplacivati clansku kartu u tom klubu. Do sada je to bilo minorno, par original dresova s sajta i to je to.
Ja bi iskren i rekoh sta i kako, hajde sada ti mi reci sta si ti uradio !? Kupio kartu, suvenir iz radnje kluba, platio clanarinu i koliko je to godisnje, nekih 100-200KM direktno klubu. Radis to recimo 10 godina, sto bi doslo do cifre od 2.400KM. Eh, sta je klub uradio za te pare, da li je napredovao u domacoj ligi da ima konstantnost, da li su se stvari u klubu promjenle i stvorila zdrava sredina, da li je stadion izgradjen, da li su svoj kvalitet pokazali u evropi !?
Dalje, koliko si ti stete naneo svom klubu sramotnim navijanjem, ponasanjem na tribinama, unistavanjem istih kao i ostalih popratnih sadrzaja na stadionu i van istog, baklje da ne spominjem koje su primitivizam....
Ako sam dobro upucen, navijaci Zelje su ove godine donjeli direktnu stetu klubu u iznosu od 200.000KM zbog raznoraznih kazni izrecenih od saveza.
BRAVO NAVIJACU!!!
I jos da taj novac zaista ode klubu,vec ga kriminalci ratdjele medjusobno i sutra otvaraju svoje ugostiteljske objekte (primjer).neo je napisao/la:Sta si uradio ti za svoj klub, bacao pare u rupu bez dna !? Ako je tako onda si ti kriv sto te levate iz godine u godinu
BRAVO NAVIJACU!!!
@Neo +146

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, VivaLaStella i 12 gostiju.