Popis Forumaša

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Smatram se navijacem slijedeceg kluba:

Real Madrid
27
8%
Barcelona
35
11%
Juventus
29
9%
Milan
20
6%
Liverpool
45
14%
Man.Utd
47
15%
Bayern M.
22
7%
Chelsea
24
8%
Inter M.
15
5%
Neki drugi klub
54
17%

Ukupno glasova: 318

Žvaka
Kontakt:

Re: Popis Forumaša

Post Postao/la Žvaka » 16 dec 2012, 16:24

madridist je napisao/la:Hebote ovde se nadje razlog za raspravu u secundi,produktivnost u stvaranju mržnje na nivou,ne znam jel onaj što u kancelariji radi produktivan u svom poslu ko što je produktivan u potpirivanju.
Nek navija ko za kog hoće.
Do mene je ali i do naslova teme, da sam znao šta je u pitanju ne bih ni otvorio a samim tim se ne bi ni iznerviro...

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 16 dec 2012, 16:52

Simpatišemo svi neki strani klub, neka i njih u anketi ali izostavljati domaće klubove je totalno idiotski.
Who dares, wins !

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 dec 2012, 16:54

Otvorit i drugu temu sa domacim klubovima
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 16 dec 2012, 16:55

Pa normalno da ne mogu strani i domaci u isti kos :) Trebalo je napraviti dvije teme i dvije ankete, u jednoj domaci a u drugoj strani klubovi :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 16 dec 2012, 19:15

neo je napisao/la:Pa normalno da ne mogu strani i domaci u isti kos :) Trebalo je napraviti dvije teme i dvije ankete, u jednoj domaci a u drugoj strani klubovi :)
Prioritet bi trebali biti domaći klubovi, ipak je ovo bh. sportski portal. Zato ne mogu u isti koš. ;)
Who dares, wins !

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 16 dec 2012, 22:11

arsenal dominira iako nije na spisku :mrgreen: :lol:
Vođa zna.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 16 dec 2012, 22:46

Ovaj forum i jeste da bi imali taj neki "osjecaj" navijanja za strani klub,"upoznas" ljude koji bodre isti klub pa malo komentarises,jer skoro niko od nas niti je kad bio niti ce biti na utakmici voljenog stranog kluba,al uz piskaranje ovdje nekako je sve interesantnije...
Da se ja pitam ukinuo bi skroz teme o domacim klubovima,bujrum brate na utakmicu i navijaj,odgledaj,sta ce ti koji qrac da i ovdje pises o tome,odem na tekmu Slobode,odgledam,iznerviram se,obradujem se i trebam onda ovdje doci pa nesto se prepucavat...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 16 dec 2012, 22:48

nedim1993 je napisao/la:arsenal dominira iako nije na spisku :mrgreen: :lol:
Za razliku Arsenala, Partizan u stvarnom životu osvaja titule. :mrgreen:
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 17 dec 2012, 10:11

Pupi04 je napisao/la:Ovaj forum i jeste da bi imali taj neki "osjecaj" navijanja za strani klub,"upoznas" ljude koji bodre isti klub pa malo komentarises,jer skoro niko od nas niti je kad bio niti ce biti na utakmici voljenog stranog kluba,al uz piskaranje ovdje nekako je sve interesantnije...
Da se ja pitam ukinuo bi skroz teme o domacim klubovima,bujrum brate na utakmicu i navijaj,odgledaj,sta ce ti koji qrac da i ovdje pises o tome,odem na tekmu Slobode,odgledam,iznerviram se,obradujem se i trebam onda ovdje doci pa nesto se prepucavat...
Koji post, za nepovjerovati. :shock:
Who dares, wins !

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 17 dec 2012, 11:26

madridist je napisao/la:Hebote ovde se nadje razlog za raspravu u secundi,produktivnost u stvaranju mržnje na nivou,ne znam jel onaj što u kancelariji radi produktivan u svom poslu ko što je produktivan u potpirivanju.
Nek navija ko za kog hoće.
Upravo to kolega. :D ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 dec 2012, 13:06

u ovoj državi gdje vlada prevara i korupcija logično bi bilo da ima najviše Juventina, tako ćei biti na kraju, al bolje je i Juventus nego Gloryhunteri koji "navijaju za Barcelonu i Real, ja iskreno ne pamtim nikoga da je navijo za patuljke prije Rajkarda i osvajanja LP.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 17 dec 2012, 13:55

NeToBoLa je napisao/la: Koji post, za nepovjerovati. :shock:
Kad bi skonto sta ti hocu reci,dobro bi bilo ;)
Al nije mi mrsko obrazlozit...
Odlazak na domacu utakmicu 5-10 KM
Odlazak na gostovanje 15-20 KM
Odes,odgledas,raspravis s rajom uzivo,i da imas potrebu da se ovdje jos raspravljas :? ,da tako sto ovdje pises i s.eres pokazujes kako volis svoj klub...
Zato i imamo sta imamo,hiljade navijaca koji ovdje brane cast svog kluba a na stadionu jedva 200 ljudi...

Za strane klubove i mogu razumijeti da smo internet,TV "navijaci",ali da se u isto pretvaramo i sa klubovima iz svoje avlije :roll:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 17 dec 2012, 14:04

Eh posto sam ja pravio ovu anketu,i posto je bilo raznih pitanja gdje su domaci klubovi i zasto ih nema na anketi da i odgovorim:

Kao prvo pisam se na domaci fudbal.
Kao drugo pisam se na sve vas koji mislite da ako odete na (nazovi) utakmicu nekog domaceg (nazovi) tima,mozete da ogrnete neki plast patriotizma i kenjate na druge ljude koji nisu kao vi,koje kukuruz liga ne zanima i koji sve sto hoce od fudbala dobijaju na stranim terenima.
Trka,akcije,golovi...itd itd.
Meni,a vjerujem i vecini,je dosta oranica od stadiona,dosta mi je fanatika,balavaca,nacionalista,cudnovatih prelaza,jos cudnijih zbrojeva,i prije svega cinjenice da u nasem fudbalu pocetkom proljetnog dijela gostujuci (nazovi) timovi gube moc uzimanja bodova u gostima.
Jel to treba da gledam?
Jel za te "timove" treba da navijam?

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 17 dec 2012, 14:18

Dzoni je napisao/la:Eh posto sam ja pravio ovu anketu,i posto je bilo raznih pitanja gdje su domaci klubovi i zasto ih nema na anketi da i odgovorim:

Kao prvo pisam se na domaci fudbal.
Kao drugo pisam se na sve vas koji mislite da ako odete na (nazovi) utakmicu nekog domaceg (nazovi) tima,mozete da ogrnete neki plast patriotizma i kenjate na druge ljude koji nisu kao vi,koje kukuruz liga ne zanima i koji sve sto hoce od fudbala dobijaju na stranim terenima.
Trka,akcije,golovi...itd itd.
Meni,a vjerujem i vecini,je dosta oranica od stadiona,dosta mi je fanatika,balavaca,nacionalista,cudnovatih prelaza,jos cudnijih zbrojeva,i prije svega cinjenice da u nasem fudbalu pocetkom proljetnog dijela gostujuci (nazovi) timovi gube moc uzimanja bodova u gostima.
Jel to treba da gledam?
Jel za te "timove" treba da navijam?
Eh pošto si ti pravio ovu anketu i pošto je bilo raznih primjedbi, na koje si ti odgovorio na jako drzak i
bezobrazan način, predlažem administraciji portala da temu zaključa, a tebe pošalje malo na hlađenje.
Inače, tema je djetinjasta, da ne kažem glupa k'o dizalica.
F.K.SARAJEVO

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 17 dec 2012, 14:22

Kakav bolan patriotizam,il volis il ne volis,znamo mi svi kakav se ovdje fudbal igra,i sta sad treba ga ukinut po tebi i takvim po tebi :?:
Sutra nek ti se dijete bavi sportom tako sto ga gleda preko TV-a :roll:
Sto vise ljudi da dolazi,prati i podrzava domace klubove do sad bi se izdigli iz ovog blata,al ne najlakse je to ne valja i pljuvat po tome a nista ne poduzet da se promjeni a to ti itekako utice i na tebe i buduce narastaje...

Kako ces objasnit navijace klubova iz npr. engleskih,njemackih trecih-cetvrtih liga,gdje im klubovi igraju ko qrac,lupaju ih svi redom ali stadioni puni,a imaju daleko vece mogucnosti da svrsavaju na nekog velikana iz njihove zemlje.
Jel to trebaju da gledaju,jel za te timove oni trebaju da navijaju a Bayern im udaljen par kilometara :?:

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 17 dec 2012, 14:39

Pa fala Bogu oni imaju sve uslove za utakmice. Ja na svakoj moram paziti hocel me kreten pogoditi necim, ili baklju baciti gdje ne treba. Kada pogledam nase stadione smuci mi se...ne bih da izdvajam, ali neki stadioni su pogodni samo za ispasu stoke nista vise. Podrzavate vi vas klub eto recimo vec 15 godina, sta je to taj vas klub uradio da vam donese radosti. Da li je to osvajanje ove PL i kupa ? Ako jeste, svaka cast navijaci :)

Nasi klubovi su u evropi pokazali kakvi su, i stoga dok se ne desi drasticna reorganizacija (privatizacija) ne treba im dati nikakvu podrsku jer se samo brukaju.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 17 dec 2012, 14:48

neo je napisao/la:Pa fala Bogu oni imaju sve uslove za utakmice. Ja na svakoj moram paziti hocel me kreten pogoditi necim, ili baklju baciti gdje ne treba. Kada pogledam nase stadione smuci mi se...ne bih da izdvajam, ali neki stadioni su pogodni samo za ispasu stoke nista vise. Podrzavate vi vas klub eto recimo vec 15 godina, sta je to taj vas klub uradio da vam donese radosti. Da li je to osvajanje ove PL i kupa ? Ako jeste, svaka cast navijaci :)

Nasi klubovi su u evropi pokazali kakvi su, i stoga dok se ne desi drasticna reorganizacija (privatizacija) ne treba im dati nikakvu podrsku jer se samo brukaju.
Ma nemozes ti to objasnit drug,nema teorije.
Sta da pratim?
Jbt nekad davno sam gledao preglede,nekad davno sam isao i na utakmice al je ovo u posljednje vrijeme toliko jadno i dosadno da je to da popizdis.
I dobro si rekao:sta je to taj vas klub uradio da vam donese radosti?

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 17 dec 2012, 14:52

neo je napisao/la:Pa fala Bogu oni imaju sve uslove za utakmice. Ja na svakoj moram paziti hocel me kreten pogoditi necim, ili baklju baciti gdje ne treba. Kada pogledam nase stadione smuci mi se...ne bih da izdvajam, ali neki stadioni su pogodni samo za ispasu stoke nista vise. Podrzavate vi vas klub eto recimo vec 15 godina, sta je to taj vas klub uradio da vam donese radosti. Da li je to osvajanje ove PL i kupa ? Ako jeste, svaka cast navijaci :)

Nije važno šta je moj klub uradio za mene, već šta sam ja uradio za njega.
Konkretno, šta si ti uradio za klub za koji navijaš? Ne čujem te, možeš malo glasnije?
F.K.SARAJEVO

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 17 dec 2012, 15:00

Sta si uradio ti za svoj klub, bacao pare u rupu bez dna !? Ako je tako onda si ti kriv sto te levate iz godine u godinu :)

Sto se tice tvog' pitanja sta sam ja uradio za klub koji simpatisem il ti ga navijam, ne mnogo toga prvenstveno iz razloga sto ja imam 22 godine te nemam dovoljno svojih licnih primanja koja ostvarujem. Kada budem imao dovoljna primanja, skupljat ce se pare za putovanja, a svake godine cu uplacivati clansku kartu u tom klubu. Do sada je to bilo minorno, par original dresova s sajta i to je to.

Ja bi iskren i rekoh sta i kako, hajde sada ti mi reci sta si ti uradio !? Kupio kartu, suvenir iz radnje kluba, platio clanarinu i koliko je to godisnje, nekih 100-200KM direktno klubu. Radis to recimo 10 godina, sto bi doslo do cifre od 2.400KM. Eh, sta je klub uradio za te pare, da li je napredovao u domacoj ligi da ima konstantnost, da li su se stvari u klubu promjenle i stvorila zdrava sredina, da li je stadion izgradjen, da li su svoj kvalitet pokazali u evropi !?

Dalje, koliko si ti stete naneo svom klubu sramotnim navijanjem, ponasanjem na tribinama, unistavanjem istih kao i ostalih popratnih sadrzaja na stadionu i van istog, baklje da ne spominjem koje su primitivizam....
Ako sam dobro upucen, navijaci Zelje su ove godine donjeli direktnu stetu klubu u iznosu od 200.000KM zbog raznoraznih kazni izrecenih od saveza.

BRAVO NAVIJACU!!!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 17 dec 2012, 15:11

neo je napisao/la:Sta si uradio ti za svoj klub, bacao pare u rupu bez dna !? Ako je tako onda si ti kriv sto te levate iz godine u godinu :)

Sto se tice tvog' pitanja sta sam ja uradio za klub koji simpatisem il ti ga navijam, ne mnogo toga prvenstveno iz razloga sto ja imam 22 godine te nemam dovoljno svojih licnih primanja koja ostvarujem. Kada budem imao dovoljna primanja, skupljat ce se pare za putovanja, a svake godine cu uplacivati clansku kartu u tom klubu. Do sada je to bilo minorno, par original dresova s sajta i to je to.

Ja bi iskren i rekoh sta i kako, hajde sada ti mi reci sta si ti uradio !? Kupio kartu, suvenir iz radnje kluba, platio clanarinu i koliko je to godisnje, nekih 100-200KM direktno klubu. Radis to recimo 10 godina, sto bi doslo do cifre od 2.400KM. Eh, sta je klub uradio za te pare, da li je napredovao u domacoj ligi da ima konstantnost, da li su se stvari u klubu promjenle i stvorila zdrava sredina, da li je stadion izgradjen, da li su svoj kvalitet pokazali u evropi !?

Dalje, koliko si ti stete naneo svom klubu sramotnim navijanjem, ponasanjem na tribinama, unistavanjem istih kao i ostalih popratnih sadrzaja na stadionu i van istog, baklje da ne spominjem koje su primitivizam....
Ako sam dobro upucen, navijaci Zelje su ove godine donjeli direktnu stetu klubu u iznosu od 200.000KM zbog raznoraznih kazni izrecenih od saveza.

BRAVO NAVIJACU!!!
I jos da taj novac zaista ode klubu,vec ga kriminalci ratdjele medjusobno i sutra otvaraju svoje ugostiteljske objekte (primjer).
@Neo +146 8-)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, VivaLaStella i 12 gostiju.