Odbojka (muškarci)

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

MaGiCa
Kontakt:

Re: Odbojka(muskarci)

Post Postao/la MaGiCa » 25 mar 2012, 18:41

Jbte, tek sam sad video da je preminuo Vigor Bovolenta, legendarni italijanski srednjak iz 90ih.
Izgleda da je srce otkazalo. A covek imao cetvoro male dece.

slika

:cry: :cry: :cry:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 mar 2012, 23:24

I on je otisao sa mesta koje je najvise voleo-sa sportskog terena. :(
Nazalost doziveo je srcani na mecu Serie B izmedju njegovog Forlija i B tima Macerate i lekari su samo mogli da konstatuju smrt.Velika karijera je ostala iza njega ja ga se secam jos iz Atlante 1996.kada su Italijani uzeli srebro.A koliko je veliki bio u svojoj profesiji govori orden koji je 2000.dobio od drzave Italije za doprinos sportu.

Pocivaj u miru majstore. :cry:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 mar 2012, 00:57

član jednog od drim timova odbijke koji je osvoji sve sem zlatne olimpijske.....brazil prije brazila...a ovaj čovjek mi je kao dječaku bio mrzak koliko je bio dobar.....vječna mu slava
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 mar 2012, 19:52

nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 mar 2012, 22:08

Pa stvarno da smo i veceras izgubili stvarno ne znam na sta bi to licilo.
Konacno pobeda u ovoj play off seriji,skoro pa isti mecevi kao i prethodna dva,samo je ovaj otisao na nasu stranu sada.
Opet smo bili mnogo,mnogo bolji rival i opet umalo da poklonimo pobedu Partizanu kao u prva dva meca zahvaljujuci nasim greskama,no uspeli smo da se izvucemo i u petom setu pobedimo sa 3:2.
Opet smo ih prvi set pokidali 25:20.Zatim drugi set Partizan dobija sa 25:21,ali onda u trecem setu sledi totalno prskanje po faci 25:11,da bi ih mi vratili u mec u 4.setu 25:21.
Peti set prava drama,Partizan bolje ulazi i vodi,no mi na drugi tehnicki odlazimo sa 8:6 nakon cega vodimo ali Partizan prelazi u vodstvo 13:12 koju mi opet okrecemo na nas mlin i imamo 14:13 i mec loptu no opet greska i to je 14:14 i na razliku mi pobedjujemo 16:14.

Cetvrti mec serije igra se u cetvrtak,nominalni domacin je opet Partizan. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 27 mar 2012, 00:10

Devil je napisao/la:Pa stvarno da smo i veceras izgubili stvarno ne znam na sta bi to licilo.
Konacno pobeda u ovoj play off seriji,skoro pa isti mecevi kao i prethodna dva,samo je ovaj otisao na nasu stranu sada.
Opet smo bili mnogo,mnogo bolji rival i opet umalo da poklonimo pobedu Partizanu kao u prva dva meca zahvaljujuci nasim greskama,no uspeli smo da se izvucemo i u petom setu pobedimo sa 3:2.
Opet smo ih prvi set pokidali 25:20.Zatim drugi set Partizan dobija sa 25:21,ali onda u trecem setu sledi totalno prskanje po faci 25:11,da bi ih mi vratili u mec u 4.setu 25:21.
Peti set prava drama,Partizan bolje ulazi i vodi,no mi na drugi tehnicki odlazimo sa 8:6 nakon cega vodimo ali Partizan prelazi u vodstvo 13:12 koju mi opet okrecemo na nas mlin i imamo 14:13 i mec loptu no opet greska i to je 14:14 i na razliku mi pobedjujemo 16:14.

Cetvrti mec serije igra se u cetvrtak,nominalni domacin je opet Partizan. ;)
ne budi smiješan, nema toga bili bolji u odbojci pa izgubili.....taman da neko dobija setove 25-0 i dobije dva a tri izgubi na razliku nije bolji....ko u tenisu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 mar 2012, 01:24

Ma nikako.Znaci ako ti neko pokloni poene tako sto pogodi u mrezu ili posalje u aut to je kvalitet ovoga drugog tima ? :roll:

Cenim da nisi gledao prethodna dva meca,pa cak i ovaj,pa tako pricas. :roll:

Partizan je npr.u sva tri meca pravio u proseku par gresaka vise,samo sto se kod njih te greske ne osete jer dolaze pri nekim rezultatima gde ili mi ili oni imaju par poena prednosti,dok je nasih 90% gresaka u trenutku kada se lomi rezultat i posledica pada koncentracije. :roll:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 27 mar 2012, 19:11

pravljenje grešaka u osudnim trenucima je čist dokaz odsustva kvaliteta....pratiš li ti odbojku uopšte?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 mar 2012, 19:43

Kako se te greske u najbitnim momentima ne dogode protiv Vojvodine,Radnickog,Ribnice,Spartaka...nego samo u ove tri utakmice. :roll:

Ove sezone sam uzivo pogledao nekih 20-ak meceva sto muskih sto zenskih,plus ove koje nase telke daju tako da moze se reci da pratim odbojku.Verovatno ti pratis odbojku vise cim si siguran u te svoje reci tako da bez gledanja utakmice mozes da procenis ko je kakvog kvaliteta. :roll:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 mar 2012, 00:07

Devil je napisao/la:Kako se te greske u najbitnim momentima ne dogode protiv Vojvodine,Radnickog,Ribnice,Spartaka...nego samo u ove tri utakmice. :roll:

Ove sezone sam uzivo pogledao nekih 20-ak meceva sto muskih sto zenskih,plus ove koje nase telke daju tako da moze se reci da pratim odbojku.Verovatno ti pratis odbojku vise cim si siguran u te svoje reci tako da bez gledanja utakmice mozes da procenis ko je kakvog kvaliteta. :roll:
zato što rival nije ni vojvodina, ni ribnica, ni radnički, već partizan....ko kaže da nisam gledao utakmice? i molm te ne pravi početničku grešku...ovo nije ligaški dio, već plej of...tu mnogo toga ne važi što je važilo u ligaškom dijelu...prrošle godine partizan je mlatio zvezdu gdje stizao, pa je prno u kupu, a ko zna šta bi bilo da niste ispali u polufinalu plej-ofa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 mar 2012, 01:33

DANTES je napisao/la:
Devil je napisao/la:Kako se te greske u najbitnim momentima ne dogode protiv Vojvodine,Radnickog,Ribnice,Spartaka...nego samo u ove tri utakmice. :roll:

zato što rival nije ni vojvodina, ni ribnica, ni radnički, već partizan....ko kaže da nisam gledao utakmice? i molm te ne pravi početničku grešku...ovo nije ligaški dio, već plej of...tu mnogo toga ne važi što je važilo u ligaškom dijelu...prrošle godine partizan je mlatio zvezdu gdje stizao, pa je prno u kupu, a ko zna šta bi bilo da niste ispali u polufinalu plej-ofa
Mani me se te price nije rival ovaj nije onaj.Lepo sam te pitao zasto je to tako ti odgovaras totalno nepovezano.Kako to da isti igraci koji pogrese protiv Partizana ne grese u tolikoj meri protiv ostalih protivnika.Kako to da tada imaju kvalitet a sada nemaju. :roll:
Nije u problemu kvalitet moj tim,imaju ga ovi momci.Problem je u psiholoskim barijerama i neiskustvu igranja ovakvih meceva.Partizanu je mnogo znacilo igranje u LP sa jakim protivnicima sest meceva,bez obzira kako su oni zavrseni ali su dobili na iskustvu jer igranje protiv Teruela,Trentina mnogo znaci momcima na sticanju samopouzdanja.Dok mi to nismo imali,nismo imali protivnike u Evropi na takvom nivou i logicno da ovi momci nisu osetili to sto jesu igraci Partizana i koji sada to steceno iskustvo samo primenjuju ovde.

Dalje niko nije ni rekao da je play-off isto kao i liga,a jos ponajmanje ne usudjujem se da umesam kup u celu tu pricu kao sto ti jesi.Ligaski deo je formalnost,otaljavanje posla sto bi se reklo,a izuzetno glup sistem odbojkaskog saveza je doprineo tome da jace ekipe ako hoce mogu igrati i sa rezervnim timom jer kamara ih ulazi u play off samo je pitanje sa koga mesta.Zvezda se odlucila za varijantu uigravanja i igranja jako svaku utakmicu kako bi sto bolje ove momke izgradila i zbog toga lagano osvojena prva pozicija.Dok se Partizan usled igranja LP odlucio da odigra laganica prvenstvo i samo udje u play-off sto kao sto i rekoh nije bio tezak posao.Zbog toga i par losih utakmica,pa je do ovoga play offa njihov najbolji mec u Srbiji bio onaj u superkupu protiv Zvezde koji su izgubili 3:2.
Play-off donosi pojacavanje snage.Gledao sam uzivo i taj mec superkupa koji je Partizan stvarno dobro odigrao,gledao sam uzivo i sve tri ove utakmice,verovatno cu i onu u cetvrtak gledati i rekao bih da mi je Partizan cak u tome super kupu izgledao bolje nego sada,nekako ubojitije su delovali.
Sa druge strane mi nista nismo menjali,onako kako smo igrali u regularnom delu igramo i sada s tim da smo sada pod mnogo vecim pritskom jer nas je javnost zahvaljujuci regularnom delu vec videla kao nove sampione a sa time se ovi momci izgleda ne mogu nositi.

Kao sto rekoh kup je izuzetno ludjacko takmicenje,tu ekipe ne igraju punom snagom nikada i uglavnom sluzi za uigravanje tima.Videli smo to i ove godine na F4 kako su timovi igrali,a i pre toga ne znam da li si gledao kako smo mi prsli.Ono apsolutno nije neka referenca u usporedbi kvaliteta,moglo bi se reci da se ove sezone cak manje paznje na njega obraca nego u fudbalu a svi znamo kakvo je stanje sa kupovima u fudbalu.

I na kraju kako znam da nisi gledao.Pa logican odgovor,na telki je bio jedan mec,ustvari ne znam i da li je taj jedan,a CD-ove sa utakmica nisi mogao tako brzo da dobijes,a uzivo vidim da nisi tako da odgovor se sam namece. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 mar 2012, 02:27

Devil je napisao/la:
DANTES je napisao/la:

Mani me se te price nije rival ovaj nije onaj.Lepo sam te pitao zasto je to tako ti odgovaras totalno nepovezano.Kako to da isti igraci koji pogrese protiv Partizana ne grese u tolikoj meri protiv ostalih protivnika.Kako to da tada imaju kvalitet a sada nemaju. :roll:
Nije u problemu kvalitet moj tim,imaju ga ovi momci.Problem je u psiholoskim barijerama i neiskustvu igranja ovakvih meceva.Partizanu je mnogo znacilo igranje u LP sa jakim protivnicima sest meceva,bez obzira kako su oni zavrseni ali su dobili na iskustvu jer igranje protiv Teruela,Trentina mnogo znaci momcima na sticanju samopouzdanja.Dok mi to nismo imali,nismo imali protivnike u Evropi na takvom nivou i logicno da ovi momci nisu osetili to sto jesu igraci Partizana i koji sada to steceno iskustvo samo primenjuju ovde.

Dalje niko nije ni rekao da je play-off isto kao i liga,a jos ponajmanje ne usudjujem se da umesam kup u celu tu pricu kao sto ti jesi.Ligaski deo je formalnost,otaljavanje posla sto bi se reklo,a izuzetno glup sistem odbojkaskog saveza je doprineo tome da jace ekipe ako hoce mogu igrati i sa rezervnim timom jer kamara ih ulazi u play off samo je pitanje sa koga mesta.Zvezda se odlucila za varijantu uigravanja i igranja jako svaku utakmicu kako bi sto bolje ove momke izgradila i zbog toga lagano osvojena prva pozicija.Dok se Partizan usled igranja LP odlucio da odigra laganica prvenstvo i samo udje u play-off sto kao sto i rekoh nije bio tezak posao.Zbog toga i par losih utakmica,pa je do ovoga play offa njihov najbolji mec u Srbiji bio onaj u superkupu protiv Zvezde koji su izgubili 3:2.
Play-off donosi pojacavanje snage.Gledao sam uzivo i taj mec superkupa koji je Partizan stvarno dobro odigrao,gledao sam uzivo i sve tri ove utakmice,verovatno cu i onu u cetvrtak gledati i rekao bih da mi je Partizan cak u tome super kupu izgledao bolje nego sada,nekako ubojitije su delovali.
Sa druge strane mi nista nismo menjali,onako kako smo igrali u regularnom delu igramo i sada s tim da smo sada pod mnogo vecim pritskom jer nas je javnost zahvaljujuci regularnom delu vec videla kao nove sampione a sa time se ovi momci izgleda ne mogu nositi.

Kao sto rekoh kup je izuzetno ludjacko takmicenje,tu ekipe ne igraju punom snagom nikada i uglavnom sluzi za uigravanje tima.Videli smo to i ove godine na F4 kako su timovi igrali,a i pre toga ne znam da li si gledao kako smo mi prsli.Ono apsolutno nije neka referenca u usporedbi kvaliteta,moglo bi se reci da se ove sezone cak manje paznje na njega obraca nego u fudbalu a svi znamo kakvo je stanje sa kupovima u fudbalu.

I na kraju kako znam da nisi gledao.Pa logican odgovor,na telki je bio jedan mec,ustvari ne znam i da li je taj jedan,a CD-ove sa utakmica nisi mogao tako brzo da dobijes,a uzivo vidim da nisi tako da odgovor se sam namece. ;)
bio je meč na telki, ostalom možda si sjedio do mene na tekmi, otkud znaš.....ti opet po svome....vi igrate isto, mi lošije, mi dobijamo vi gubite, mi iskusniji, vi niste....ovo bi moglo proći kad bi sport postojao od prošle godine, pa nikad niko nije igrao evro mečeve, bio iskusniji...to bi značilo da takav neko po tvojoj logici ne može izgubiti čak iako je nekvalitetniji....da se ne gubim u logičkim zavrzlamama, prosto je pitanje kako iskusniji tim može dobiti klvalitetniji tim 2 puta zaredom? nikako....stvar je prost jednaki po kvalitetu, da ne kažem nekvalitetu.... to je cijela poenta....uključio sam se samo što si konstantno ponavljao te fraze o kvalitetnijem i nesrećnijem timu.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 mar 2012, 22:51

Idemooooooo.
Ako cemo suditi po logici koja je prethodno iznesena porazili smo danas katastrofalni i totalno nekvalitetni Partizan. :roll:
3:0 rezultatski bi se reklo rutinska pobeda Zvezde ali daleko od toga da je to bilo rutinski.
Istina ovo je verovatno i najlosija utakmica serije,mnogo gresaka na obe strane s tim da je sada Partizan gresio u krucijalnim momentima.Pogotovo tu se izdvaja los napad Minica u samom finisu treceg seta koji nam je omogucio set loptu nakon sto je Bulatovic ukenjao Partizanovu set loptu losim servisom.

Prvi set je bio jedan od najlosih koji sam gledao ove sezone.Mi dobili 25:18 ali bar pola od ova 43 poena bilo je na greske,sto aut sto mreza.I ipak iako smo bili tanki u napadu zahvaljujuci sa par blokova u finisu i sa par gresaka komsija dolazimo do ove prednosti.

Drugi set je bio kud i kamo bolji.Partizan ponovo igra bolje na pocetku ali nakon tajm auta koji je trazio Bulatovic malo iza tehnickog vracamo se u mec,ponovo Partizan pravi par glupih gresaka,i samo zahvaljujuci malo boljoj odbrani u finisu ovaj set ostavljaju na podnosljivih 4 razlike (25:21).

I na kraju treci set najbolji na danasnjoj utakmici i vrlo zanimljiv.Opet je Partizan bolje usao u mec,opet su vodili pa sve do otprilike drugog tehnickog,cak su imali 15:10 ali su onda pali.Stvar je u svoje ruke uzeo Petkovic koji se posalio sa odbranom Partizana i onda prvo Partizan ima set loptu koji je vec sam gore napisao Bulatovic ukenjao,a posle toga i Minic mozda cak i prvom greskom na celom mecu daje Zvezdi mec loptu koja to ne propusta i blokom osvaja drugi poen u ovoj polufinalnoj seriji.

Sve ce da odlucuje peti mec koji je na programu u ponedeljak od 18:00 sto mi se izuzetno svidja jer bi se i tada trebalo otici,i nadam se da ce mi ovi odbojkasi na pravi nacin cestitati rodjendan. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 mar 2012, 00:12

tvoj je problem što kad neko nema isto mišljenje kao ti u slučajevima vječitiih ti nekako postaneš iracionalan....nemoj logiku, ne ide ti :lol:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 mar 2012, 00:24

zakuhalo se izgleda ovde, kak na terenu, tako i na forumu :D
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 mar 2012, 01:06

DANTES je napisao/la:tvoj je problem što kad neko nema isto mišljenje kao ti u slučajevima vječitiih ti nekako postaneš iracionalan....nemoj logiku, ne ide ti :lol:
Sta je sad problem.Kada se lopta prebaci na drugu stranu,sa skoro identicnom situacijom odma' je to problem sto sam ja navijacki obojen a ostali nisu.Gde si gledao ovu utakmicu ? Jesi li opet bio tik do mene ? :lol: Ja vidim da nisi. :roll:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 mar 2012, 16:42

hoćeš da ti komentarišem frizuru i stajling?????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 mar 2012, 21:34

DANTES je napisao/la:hoćeš da ti komentarišem frizuru i stajling?????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To toliko i nije tesko,jer sam svoj stajling detaljno prikazao na pojedinim temama,sa sve frizurom. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 mar 2012, 13:15

UUUUU KAKVA ŠTETA, ALI MORALO JE DOĆI

MONDO

Miljković: Reprezentacijo, zbogom i hvala!

"Jednom je do toga moralo da dođe, to svi znaju, došlo je vreme da se pozdravimo", izjavio najbolji korektor na svetu i kapiten odbojkaša Srbije

Selektor Srbije Igor Kolaković objavio je spisak igrača za kvalifikacione mečeve za odlazak na Olimpijadu i Svetsku ligu, a na njemu nije se našlo ime Ivana Miljkovića.

Kapiten reprezentacije Srbije izjavio je da to definitivno znači njegov oproštaj o nacionalnog dresa.

Posle 14 godina igranja u nacionalnoj selekciji, odlučio je da stavi tačku na reprezentativnu karijeru.

"Trenutno su mi prioritet neke privatne stvari i to mi je ispred reprezentativnih akcija. I to ne samo prve dve koje slede, Svetska liga i kvalifikacije za Olimpijske igre u Londonu. Ovo je definitivan kraj. Utakmica i poslednji poen koji sam napravio na Svetskom kupu u Japanu, protiv Amerikanaca, bio je i poslednji u reprezentativnom dresu", izjavio je za "Sport" 32-godišnji Miljković.

On je saopštio da nema šanse da se predomisli i pojavi na olimpijskom turniru, ukoliko Srbija izbori mesto na turniru u Bugarskoj u maju.

"To se neće dogoditi. Bilo bi nekorektno da neko od mladih igrača na dva takmičenja obezbedi odlazak u London, pa da mu ja kasnije uzmem mesto. Ovo je moja konačna odluka", istakao je Miljković, koji je za nacionalni tim zabeležio ukupno 272 nastupa.

Veliki as je jednom rekao da će se povući tiho, kao što je i došao na veliku scenu. I upravo se to desilo, neočekivano, skoro kao "grom iz vedra neba" saopštio je da je kraj.

"Jednom je do toga moralo doći i, to svi znaju. Sebe sam uvek maksimalno davao državnom timu i znam da mi niko ništa ne zamera. Bilo je lepo sve vreme, takmičenja, medalja, došlo je vreme da se pozdravimo", istakao je stasiti Nišija, koji je, između ostalog, osvajio olimpijsko zlato u Sidneju 2000. godine, srebrnu i bronzanu medalju na Svetskim prvenstvima (1998. i 2010), dva zlata (2001. i 2011) i tri bronze (1999, 2005. i 2007) na Evropskim šampionatima.

Miljković je sa velikim uspehom nastupao u svim klubovima za koje je igrao - Partizanu, Lubeu, Romi, Olimpijakosu, i sada Fenerbahčeu. Rekao je da će još nekoliko godina trajati njegova klupska karijera, a onda će se najverovatnije posvetiti nekom drugom poslu, koji nije vezan za odbojku, i pokušati da i u toj sferi postigne dobre rezultate.

"Još nekoliko godina, pa stavljam tačku i na klupsku karijeru. A posle toga - videćemo", istakao je Miljković, "institucija" sa brojem 14 na dresu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 mar 2012, 13:18

HVALA TEBI GROMOVNIČE!!!!!!!!!!!

[youtube][/youtube]
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.