NK Troglav 1918 Livno
-
- Kontakt:
Re: NK Troglav Livno
Ej,triba najprije preskočiti Konjic koji nebi tribo biti neka prepreka ovom Troglavu al može biti,pa ćemo da razmišljamo o tim anonimusima.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Naravno. Već sam i rekao ovdje, dobar je bod na takvim gostovanjima (Sloga, Brotnjo, Igman, Turbina), a domaće pobjeđivati. Mislim da Klisu ne gine 5 komada, minimum. 

Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pobjeda u prijateljskoj utakmici protiv Radnika iz Donjeg Vakufa od 3-1. Strijelci Semren, Sučić i Vukadin.

Hayley <3
Kakva je ralno šansa da budemo prvi ove godine ispred Brotnja 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Nikakva.Hamo je napisao/la:Kakva je ralno šansa da budemo prvi ove godine ispred Brotnja

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- badblueboylivno
- Kontakt:
Možda blaga prednost za Brotnjo, poglavito zbog financija, koje su bolje od Troglavovih. Ali mislim da su naši momci kvalitetniji pa da se to može kompenzirati.Hamo je napisao/la:Kakva je ralno šansa da budemo prvi ove godine ispred Brotnja

Hayley <3
Izenadila me naša ekipa mislim vaše stanje u klubu je za naše veoma bolje . Bilo je i neka frka da nece ni nastupati u ligi pa je pola seniora otislo . Mi imamo dobre igrače stvarno ali problem je što nema se para da se isplate bar nekakve plate igračima i tako te stvari . Zbog toga večina nimalo ne gleda svoju karijeru ono baš ih briga. Mladzi igrači piju , puše dolaaze na treninge kad hoče i prodaju utakmice. Samim tim im niko i ne dolazi sem onih ljudi koji su tu uvijek uz Radnik a da nisu pravi navijači koji navijaju več stariji prosjek 40 i više . Nadam se da ce se situacija kod nas promijeniti a vama zelim srecu i dalje .badblueboylivno je napisao/la:Pobjeda u prijateljskoj utakmici protiv Radnika iz Donjeg Vakufa od 3-1. Strijelci Semren, Sučić i Vukadin.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- badblueboylivno
- Kontakt:
Hvala na lijepim riječima.CoDe je napisao/la:Izenadila me naša ekipa mislim vaše stanje u klubu je za naše veoma bolje . Bilo je i neka frka da nece ni nastupati u ligi pa je pola seniora otislo . Mi imamo dobre igrače stvarno ali problem je što nema se para da se isplate bar nekakve plate igračima i tako te stvari . Zbog toga večina nimalo ne gleda svoju karijeru ono baš ih briga. Mladzi igrači piju , puše dolaaze na treninge kad hoče i prodaju utakmice. Samim tim im niko i ne dolazi sem onih ljudi koji su tu uvijek uz Radnik a da nisu pravi navijači koji navijaju več stariji prosjek 40 i više . Nadam se da ce se situacija kod nas promijeniti a vama zelim srecu i dalje .

Nemoj bolan Hamo na ovo odgovarati, samo ćeš dobit ban.Hamo je napisao/la:...

Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
- neutralan__
- Kontakt:
Joj što bih volio da Troglav uđe samo zbog ovog provokatora
.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
E usput nagovorio sam starog da odemo na tekmu Troglava.Bolje da nisam, navio se sat vremena o Troglavu kako je prije milion godina bilo, dok je on išo na tekme itd. itd. itd.
@ neutralan Naravno, da se demagojija raspane. 

- badblueboylivno
- Kontakt:
neutralan__ je napisao/la:Joj što bih volio da Troglav uđe samo zbog ovog provokatora.

Polako.
P.S. Ali vidimo se dogodine.

Hayley <3
Imate li kakvog Višću da nam ga pozajmite onako sadaka nekakva da bude. Mi vašoj upravi po par kila livanjskog sira zauzvrat(može i igračima-bolje će igrat).neutralan__ je napisao/la:Joj što bih volio da Troglav uđe samo zbog ovog provokatora.

TAKO JE KOMŠObadblueboylivno je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:Joj što bih volio da Troglav uđe samo zbog ovog provokatora.
![]()
Polako.
P.S. Ali vidimo se dogodine.

- neutralan__
- Kontakt:
Nije problem dogovorit ćemo seHamo je napisao/la:Imate li kakvog Višću da nam ga pozajmite onako sadaka nekakva da bude. Mi vašoj upravi po par kila livanjskog sira zauzvrat(može i igračima-bolje će igrat).neutralan__ je napisao/la:Joj što bih volio da Troglav uđe samo zbog ovog provokatora.

@badblueboylivno

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- badblueboylivno
- Kontakt:
dobar, dobarneutralan__ je napisao/la:@badblueboylivnoTo vi iz 2. lige odmah u Premijer ligu
![]()
?

Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
- slogauskoplje
- Kontakt:
Ludila majko moja,nego da se vratimo temi. Kada to jest u kojem kolu igraju Troglav i Brotnjo
Gdje se može naći raspored, ako ga uopšte negdje na internetu ima. 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Imaš na fejsiću u infu.
U šestom kolu, za tri tjedna. Ovdje.
Dotad imamo Igman vani, Klis doma, Slogu vani.
U šestom kolu, za tri tjedna. Ovdje.
Dotad imamo Igman vani, Klis doma, Slogu vani.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.