Nekada veliki ... Danas propali Talenti !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Tritolone
Kontakt:

Re: Nekada veliki ... Danas propali Talenti !

Post Postao/la Tritolone » 28 apr 2011, 19:58

Puma je napisao/la:Maxi Lopez, Igli Vanucchi, Tiago Neves, D Alessandro, Benjamin Lauth, Goran Slavkovski, Dusan Basta, Dario Cvitanich, te isto onaj arg.hrvatskog porijekla sto je igrao za St.Etienne
daniel ruben bilos, etiketiran ko novi maradona :mrgreen: neznam jel uopce igra vise nogometa
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 28 apr 2011, 21:02

Ima ih mnoštvo, ja ću nabrojati neke...

- Giovani dos Santos
- Javier Portillo
- Jonathan Woodgate
- Alan Smith
- Pablo Aimar
- Julio Baptista
- Ricardo Oliveira
- Ricardo Quaresma
- Alvaro Recoba
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 28 apr 2011, 21:18

Zaboravili ste Petra Jelića :lol: :lol: :lol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 apr 2011, 21:18

Dabar je napisao/la:Zaboravili ste Petra Jelića :lol: :lol: :lol:
Kad je on bio talent ? :lol: :lol:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 apr 2011, 21:37

Tritolone je napisao/la:
Puma je napisao/la:Maxi Lopez, Igli Vanucchi, Tiago Neves, D Alessandro, Benjamin Lauth, Goran Slavkovski, Dusan Basta, Dario Cvitanich, te isto onaj arg.hrvatskog porijekla sto je igrao za St.Etienne
daniel ruben bilos, etiketiran ko novi maradona :mrgreen: neznam jel uopce igra vise nogometa
ma to je taj, nikad mu ime nisam mogao upamtiti :D

igra sad u 3 ili 4 ligi Argentine ja mislim

kad sam vec ovde dodao bih jos i Dos Santosa i Nery Castilla, pa pomalo i Ochou
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 28 apr 2011, 21:45

Sto Ochou?? jel mi mislimo na istog Ochou, ja govorim za onog golmana Guillermo Ochoa jel si na njega mislio ako jesi nevidim zasto bi se on nasao na ovoj listi??
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 28 apr 2011, 21:49

Je li na ovoga mislite?

Kod: Označi sve

http://www.transfermarkt.co.uk/en/guillermo-ochoa/profil/spieler_29559.html
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 apr 2011, 21:52

Sasha L.F.C. je napisao/la:Sto Ochou?? jel mi mislimo na istog Ochou, ja govorim za onog golmana Guillermo Ochoa jel si na njega mislio ako jesi nevidim zasto bi se on nasao na ovoj listi??
ne mislim bas da je propao

ali ocekivao sam puno bolju karijeru od njega, vrijeme mu je odavno da dodje u Evropu, jos 2-3 godine ako saceka mozda ce biti kasno
Call the coroner!

damirFCB
Kontakt:

Post Postao/la damirFCB » 28 apr 2011, 21:52

Iako je vec neko gore napisao, ja cim sam vidio temu pomislim na Giovania dos Santosa... i Asier del Horno, a svi spominju Quaresmu, slazem se s tim takodjer.
http://www.youtube.com/watch?v=2SBAYzEiI2I

<3 FC Barcelona <3

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 28 apr 2011, 22:08

robovi88 je napisao/la:
don_burza je napisao/la:ma kakav on

hebo te dribling kad si tuka u glavi
:? Šta lik čini to nije humano, uživam gledajući ga, al Engleska i Italijanska liga u kojima je on do sada bio su "kobne za tehničare" ako nemaš pravog stimulansa i trenera
Quaresma je bio i u Barceloni, doveden kao mladi igrač koji se treba razvijati, ali u prvoj sezoni baš se i nije naigrao, a imao je i povredu. Uz to, imao i sitni konflikt sa Rijkaardom, pa su ga vratili nazad u Portugal, u Porto, a veliki Deco se okrenuo prema Barceloni.

Dalje, lista je dosad vrlo interesantna. Ne bih da ponavljam, uglavnom se vrtimo oko istih imena. Meni je nekako uvijek u glavi Joaquín Sánchez, iako je dosta dobar u Valenciji, ali jednostavno sam, dok je bio u Betisu, od njega očekivala da će se svakodnevno spominjati, i dospjeti na razinu onih velikih. Ali, ostade na nekom prosjeku. Ne kažem da pripada u ovu temu, ali moje mišljenje je da je mogao više.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 28 apr 2011, 22:54

Puma je napisao/la:
Sasha L.F.C. je napisao/la:Sto Ochou?? jel mi mislimo na istog Ochou, ja govorim za onog golmana Guillermo Ochoa jel si na njega mislio ako jesi nevidim zasto bi se on nasao na ovoj listi??
ne mislim bas da je propao

ali ocekivao sam puno bolju karijeru od njega, vrijeme mu je odavno da dodje u Evropu, jos 2-3 godine ako saceka mozda ce biti kasno
ja mislim da ce bas ovog leta preci u evropu u neki jaci tim, ne znam da li znas da njega prati bas dosta klubova a s'obzirom da mu je tek 25 god(a golmani imaju duge igracke karijere) pred njim je jedna blistava buducnost i po meni on je jedan od boljih golmana u svetu, ko god ga kupi samo ce profitirati jer ce imati odlicnog golmana na duge staze!!!
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 apr 2011, 23:01

Vrijeme mu je da napreduje, i njemu i Akinfeevu :P
Call the coroner!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 apr 2011, 23:11

Puma je napisao/la:Vrijeme mu je da napreduje, i njemu i Akinfeevu :P
Stvarno i taj Akinfejev. Ljudi ga prodaju jos od 2005e i finala Uefa kupa, a on i dalje ostaje u ruskoj razvojnoj ligi. Steta.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 28 apr 2011, 23:16

Ja mislim,da pola ljudi nije skontalo naslov teme!
Da je meni da sam propao talenat kao Baljic,igrati u najboljim klubovima Turske (Fener/Galata) i u najboljem i najtrofejnijem klubu svijeta (Real),te imati svoju sliku u muzeju Reala i trofej lige sampiona,kakvih umova Bog te vidio.

Stavljati Baljica u isti rang,sa Ilicima,Skorama,Rascicima,Vladavicima,D´Alessandrima i ostalim igracima je smijurija.
Baljic je legenda BH fudbala i nikakav propali talenat. SVASTA!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 29 apr 2011, 02:06

Elvir je tipicni primjer velikog talenta, nekada, a danas (kasnije) propalog istog!
Nemojte biti subjektivni kada o njemu govorite nego gledajte stvari realno.

Igrao je odlicno i za Bursu i za Fener a kada je presao u Real u tada rekordnom transferu ocekivalo se tek najbolje od njega. Ipak umjesto da opravda preko 40 miliona maraka ulozenih u njega zadesila ga je povreda i tu je vec nekako zavrsila njegova "sjajna" karijera. Kasnije se vratio, nakon pola godine, zabio jedan go` cini mi se. Ipak njegov konacan kraj je dosao smjenom Toshacka i dovodjenjem Del Bosquea. Ima tu titulu Lige prvaka ali tada ga je Del Bosque vise iz sazaljenja poveo i ocekivano nije bio ni u planu za finale protiv Valencie, presjedio je na klupi.

Onda idu one njegove posudbe i lutanja po Turskoj i malo u Rayo Vallecano ali svi su znali da Baljic vise nije ni sjena onog talenta. Karijeru je zavrsio ranije od planiranog i kasnije je cak i zapjevao malo. Ako se dobro sjecam snimio je CD ili jednu pjesmu a spot na Hayat TV-u nisam mogao gledati od muke, onakav talenat a takav kraj dozivi, steta.

Eto Susic mu je dao novu sansu i nadam se da ce se vise posvetiti trenerskom poslu, mozda u njemu vise srece bude imao, nadam se tacnije.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 29 apr 2011, 04:45

Jel se to niko nije sjetio Pabla Aimara, jednog od boljih "Maradoninih nasljednika" :D
Moze i Riquelme komforno u ovu temu..
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 apr 2011, 00:13

Sto rece Bernabeu gore ,ALAN SMITH :shock: ne mogu da verujem da sam njega zaboravio :roll: ,neverovatan talenat ,"Lidsovo cudo od igraca" .Steta za njega stvarno.IJuventini pomenu Riqelmea ,takodje veliki talenat,ali je samo na tome ostalo.Pade mi na pamet i Robi Fowler,miljenik navijaca LFC,nista nije napravio.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 30 apr 2011, 17:44

U zadnjih nekoliko postova vidjeh da se spominju Ochoa i Akinfeev. Dva super kvalitetna golmana, koja su vec odavno zasluzila da brane za neki od najvecih europskih klubova. Vrijeme je na njihovoj strani (Ochoa 26, Akinfeev 25 godina). Nadam se da ce vec od ovog ljeta obojica zaigrati za neki od velikih klubova u Europi..

Sto se nekih drugih igraca tice... Neke su upropastile povrede, neke veliki novac odmah na pocetku karijere, a neke losi odabiri klubova.

Drenthe jos uvijek nije propali talenat. Mlad je i jos uvijek ima mjesta i vremena za velike uspjehe u karijeri. Ako bude pametan, na kraju sezone se nece vratiti u Real..
Portillo, jedan od igraca koji mi je bio pravo drag kad se pojavio u Realu. Zao mi je sto nikada nije dobio tamo priliku da pokaze sve sto zna..
Aimar, povrede su mu onemogucile da u potpunosti pokaze svoj talenat.
Denilson, odmah dobio mnogo novaca i uhvatio se vise nocnog zivota nego treninga i svoju karijeru usmjerio u sasvim pogresnom pravcu i postao jedan od najvecih promasaja svih vremena.
Deisler, igrac kojemu su povrede usmjerile karijeru. Nazalost, kronicne povrede koljena su ga dovele i do depresije zbog koje je na kraju morao i da prekine karijeru. Ali, njega definitivno ne bi trebalo svrstati u listu propalih talenata, vec u listu igraca koji nisu imali srece i kojima su karijere zavrsile prije nego sto su trebale da zavrse.
Ortega, mnogi su u njemu vidjeli novog Maradonu, ali je on brzo pokazao da to nije i da to nikada nece biti.

Jos mnogo igraca treba da se uvrste na listu propalih ali i "propalih" talenata, samo sto mi sada ne moze vise naumpasti.. :)
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 30 apr 2011, 18:16

Izdvojio bih Lentinija i Denilsona jer su za ljude plaćene masne pare a nisu ništa pokazali ;)

od ovih "lijevih" Baljić,Ortega,Aimar,Fred(sjećate se iz Lyona onaj napadač :D ).....
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Jedna-jedina
Kontakt:

Post Postao/la Jedna-jedina » 01 maj 2011, 21:15

Breno (Bayern),
Lomana Trésor LuaLua (nekada velika nada Newcastlea,sada igrac Omonie),
Eduardo Da Silva (Shaktar),
Steve Sidwell (nekada igrao u Chelsea-u,sada u Fulhamu),
Ryan Babel (Hoffenheim),
Zoran Tosic (CSKA)........

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.