Adnan Mravac
Re: Adnan Mravac
Handrake ti zayebavas ocito.
Zayebancija na racun tih kovrdjanera je zbog Zeljovca koji je i najvecim pristalicama Zelje krv popio sa ovim lavovima.
Mi stopera cestito nismo imali od postanka repke.Iako par igraca mozda ima da su bili ok i to bi bilo to.
Jer Konjic,Hibic itd na kraju i u drugu ligu zavrsise.Dok Srbija recimo iako odbrambeni red imaju iz najjacih klubova svijeta,opet na kraju fasuju od nekih levata.Gdje onda tek necemo mi.
Zayebancija na racun tih kovrdjanera je zbog Zeljovca koji je i najvecim pristalicama Zelje krv popio sa ovim lavovima.
Mi stopera cestito nismo imali od postanka repke.Iako par igraca mozda ima da su bili ok i to bi bilo to.
Jer Konjic,Hibic itd na kraju i u drugu ligu zavrsise.Dok Srbija recimo iako odbrambeni red imaju iz najjacih klubova svijeta,opet na kraju fasuju od nekih levata.Gdje onda tek necemo mi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Spaha je sinoc kod mene pogubio sve do sad stecene "kredite". Kriv je za 2 gola, za one dvije intervencije Hasagica i jos bruku nesigurnosti je prouzrokovao. Gadi mi se njegova pratija od sinocCarlo je napisao/la:Ne znam zašto svi krivite Mravca kada je čovjek odigrao bolje i od Mujdže i Spahića zajedno, vjerovatno zato što je Spahić 'klasa' pa ako on skrivi dva gola, nema veze, hajde Boga ti, nije on kriv odaklo mu se, dok na drugoj strani Mravac koji jednom pogriješi odma dobije tri hiljade bombi u guzicu!

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Spahina su sva tri gola,kod prvog ostavlja svog covjeka i zabija se u Mravca,a njegov igrac daje gol.Kod drugog fula loptu i opet gol,kod treceg ga lopta preskace(kao i Mravca) kao malo dijete i opet gol. Svaka 100% sansa je bila nakon njegovog kiksa-katasrofa...Hordas Doboj je napisao/la:Spaha je sinoc kod mene pogubio sve do sad stecene "kredite". Kriv je za 2 gola, za one dvije intervencije Hasagica i jos bruku nesigurnosti je prouzrokovao. Gadi mi se njegova pratija od sinocCarlo je napisao/la:Ne znam zašto svi krivite Mravca kada je čovjek odigrao bolje i od Mujdže i Spahića zajedno, vjerovatno zato što je Spahić 'klasa' pa ako on skrivi dva gola, nema veze, hajde Boga ti, nije on kriv odaklo mu se, dok na drugoj strani Mravac koji jednom pogriješi odma dobije tri hiljade bombi u guzicu!
Upravo se o tome radi. Nije ni Mravac neka igračina, ali zašto onda srati po njemu kada je Spahić troduplo više griješio od njega?Denizmare je napisao/la:Spahina su sva tri gola,kod prvog ostavlja svog covjeka i zabija se u Mravca,a njegov igrac daje gol.Kod drugog fula loptu i opet gol,kod treceg ga lopta preskace(kao i Mravca) kao malo dijete i opet gol. Svaka 100% sansa je bila nakon njegovog kiksa-katasrofa...Hordas Doboj je napisao/la:Spaha je sinoc kod mene pogubio sve do sad stecene "kredite". Kriv je za 2 gola, za one dvije intervencije Hasagica i jos bruku nesigurnosti je prouzrokovao. Gadi mi se njegova pratija od sinoc
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
On je po meni i najzreliji za klupe, nek' se on lavovski bori ali Nadarević mu može biti 7474 što se tiče odbrambeni' zadataka. Priznajem i Spaha je sinoć mnogo griješio, ali realno gledajući Mravac je najslabija karika u prvih XI.
#BILDNOTWELCOME
Ne moze se vidjeti na Tv-u kako stoji nasa odbrana sa Mravcem u njoj,covjek nebi mogao igrati ni za Bosnu iz Visokog,jednostavno ulijeva nepovjerenje svakim svojim korakom i trese se kao prut od straha otud i sve on njegove "procjene" jednostavno jadan Spaha sa njim ...Kakav selektor takav i njegov mezimac...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
priznajem da je i meni bezze sto stalno igra ,a nema kvalitet al vala vama niko ugoditi ne moze..da je stavio pandzu 2 puta u prvi tim bilo bi isto njegov mezimac ovo ono...koga da stavi ajde ....kad ste tako pametni..jahic ne igra u klubu redovnoo...papac je rekao da jos nije spreman za repku...koga onda da stavi ....da je neko iz premijer lige odmah bi bilo da se proda ovo ono...Za_raju je napisao/la:Ne moze se vidjeti na Tv-u kako stoji nasa odbrana sa Mravcem u njoj,covjek nebi mogao igrati ni za Bosnu iz Visokog,jednostavno ulijeva nepovjerenje svakim svojim korakom i trese se kao prut od straha otud i sve on njegove "procjene" jednostavno jadan Spaha sa njim ...Kakav selektor takav i njegov mezimac...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nadam se da će Adnan večeras iznenaditi sve kritičare i dobro odigrati utakmicu. Sretno Ado, sretno zmajevi 

- Goalgetter
- Kontakt:
Na klupi jeCarlo je napisao/la:Nadam se da će Adnan večeras iznenaditi sve kritičare i dobro odigrati utakmicu. Sretno Ado, sretno zmajevi

-
- Kontakt:
A vica, jel to novi?Carlo je napisao/la:Nadam se da će Adnan večeras iznenaditi sve kritičare i dobro odigrati utakmicu. Sretno Ado, sretno zmajevi

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Nemojte ga prosipati, nije to fino, može mu ječmičak iskočiti
On je očekivao Mravca u prvoj postavi nakon silnih sramotnih igara istog

On je očekivao Mravca u prvoj postavi nakon silnih sramotnih igara istog

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mravac se vratio u Mattersburg
.
100% provjerena informacija, potvrdio je i trener Mattersburga, koji su ovdje blizu mene u trenings-kampu.

100% provjerena informacija, potvrdio je i trener Mattersburga, koji su ovdje blizu mene u trenings-kampu.
Dobro je prosao,mogao je u DinamoGoalgetter je napisao/la:Mravac se vratio u Mattersburg.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Uf koji transfer,nedao bog mogao je jadan zavrsiti u Gambus ligi 

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Sva sreca pa nije.Ovako jos ima sanse da ga pozovu u repku. 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mravac mi je drag kao covjek, pogotovo nakon onoga sto je uradio protiv Njemacke, ali lik nije za prvih 11. Vjerovatno nije ni za klupe, ali eto. Izgeda da je i Susic to konacno skuzio. Samo je problem sto i Pandza zna napravit ogromne greske (kao protiv Portugala), tako da se ceka taj slavni Papac.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nemoj da pričamo raji o tvojoj provali sa Danom Državnosti i Europa Ligom.Chelsea_CBH je napisao/la:A vica, jel to novi?Carlo je napisao/la:Nadam se da će Adnan večeras iznenaditi sve kritičare i dobro odigrati utakmicu. Sretno Ado, sretno zmajevi
Veceras nije igrao Mravac nego je vidic usao u njegovo tijelo i odigrao za njegaBuu je napisao/la:Veceras je odlican bio vidjet cemo ga protiv Bjelorusa

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- Megamon
- Kontakt:
Niste mi jasni,odbrana veceras uopste nije imala posla.Covjek im'o jednu intervenciju i sad ga odamh ukivate u zvijezde.On je za mene i dalje klocina.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.