Adnan Mravac

harishp
Kontakt:

Re: Adnan Mravac

Post Postao/la harishp » 04 jun 2011, 05:55

Handrake ti zayebavas ocito.
Zayebancija na racun tih kovrdjanera je zbog Zeljovca koji je i najvecim pristalicama Zelje krv popio sa ovim lavovima.
Mi stopera cestito nismo imali od postanka repke.Iako par igraca mozda ima da su bili ok i to bi bilo to.
Jer Konjic,Hibic itd na kraju i u drugu ligu zavrsise.Dok Srbija recimo iako odbrambeni red imaju iz najjacih klubova svijeta,opet na kraju fasuju od nekih levata.Gdje onda tek necemo mi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 04 jun 2011, 11:58

Carlo je napisao/la:Ne znam zašto svi krivite Mravca kada je čovjek odigrao bolje i od Mujdže i Spahića zajedno, vjerovatno zato što je Spahić 'klasa' pa ako on skrivi dva gola, nema veze, hajde Boga ti, nije on kriv odaklo mu se, dok na drugoj strani Mravac koji jednom pogriješi odma dobije tri hiljade bombi u guzicu!
Spaha je sinoc kod mene pogubio sve do sad stecene "kredite". Kriv je za 2 gola, za one dvije intervencije Hasagica i jos bruku nesigurnosti je prouzrokovao. Gadi mi se njegova pratija od sinoc ;)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 04 jun 2011, 12:53

Hordas Doboj je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Ne znam zašto svi krivite Mravca kada je čovjek odigrao bolje i od Mujdže i Spahića zajedno, vjerovatno zato što je Spahić 'klasa' pa ako on skrivi dva gola, nema veze, hajde Boga ti, nije on kriv odaklo mu se, dok na drugoj strani Mravac koji jednom pogriješi odma dobije tri hiljade bombi u guzicu!
Spaha je sinoc kod mene pogubio sve do sad stecene "kredite". Kriv je za 2 gola, za one dvije intervencije Hasagica i jos bruku nesigurnosti je prouzrokovao. Gadi mi se njegova pratija od sinoc ;)
Spahina su sva tri gola,kod prvog ostavlja svog covjeka i zabija se u Mravca,a njegov igrac daje gol.Kod drugog fula loptu i opet gol,kod treceg ga lopta preskace(kao i Mravca) kao malo dijete i opet gol. Svaka 100% sansa je bila nakon njegovog kiksa-katasrofa...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 jun 2011, 18:18

Denizmare je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Spaha je sinoc kod mene pogubio sve do sad stecene "kredite". Kriv je za 2 gola, za one dvije intervencije Hasagica i jos bruku nesigurnosti je prouzrokovao. Gadi mi se njegova pratija od sinoc ;)
Spahina su sva tri gola,kod prvog ostavlja svog covjeka i zabija se u Mravca,a njegov igrac daje gol.Kod drugog fula loptu i opet gol,kod treceg ga lopta preskace(kao i Mravca) kao malo dijete i opet gol. Svaka 100% sansa je bila nakon njegovog kiksa-katasrofa...
Upravo se o tome radi. Nije ni Mravac neka igračina, ali zašto onda srati po njemu kada je Spahić troduplo više griješio od njega?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

kiM.
Kontakt:

Post Postao/la kiM. » 04 jun 2011, 18:31

On je po meni i najzreliji za klupe, nek' se on lavovski bori ali Nadarević mu može biti 7474 što se tiče odbrambeni' zadataka. Priznajem i Spaha je sinoć mnogo griješio, ali realno gledajući Mravac je najslabija karika u prvih XI.
#BILDNOTWELCOME

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 05 jun 2011, 21:51

Ne moze se vidjeti na Tv-u kako stoji nasa odbrana sa Mravcem u njoj,covjek nebi mogao igrati ni za Bosnu iz Visokog,jednostavno ulijeva nepovjerenje svakim svojim korakom i trese se kao prut od straha otud i sve on njegove "procjene" jednostavno jadan Spaha sa njim ...Kakav selektor takav i njegov mezimac...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 jun 2011, 18:32

Za_raju je napisao/la:Ne moze se vidjeti na Tv-u kako stoji nasa odbrana sa Mravcem u njoj,covjek nebi mogao igrati ni za Bosnu iz Visokog,jednostavno ulijeva nepovjerenje svakim svojim korakom i trese se kao prut od straha otud i sve on njegove "procjene" jednostavno jadan Spaha sa njim ...Kakav selektor takav i njegov mezimac...
priznajem da je i meni bezze sto stalno igra ,a nema kvalitet al vala vama niko ugoditi ne moze..da je stavio pandzu 2 puta u prvi tim bilo bi isto njegov mezimac ovo ono...koga da stavi ajde ....kad ste tako pametni..jahic ne igra u klubu redovnoo...papac je rekao da jos nije spreman za repku...koga onda da stavi ....da je neko iz premijer lige odmah bi bilo da se proda ovo ono... :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 jun 2011, 19:35

Nadam se da će Adnan večeras iznenaditi sve kritičare i dobro odigrati utakmicu. Sretno Ado, sretno zmajevi ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 jun 2011, 19:35

Carlo je napisao/la:Nadam se da će Adnan večeras iznenaditi sve kritičare i dobro odigrati utakmicu. Sretno Ado, sretno zmajevi ;)
Na klupi je :lol:

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 07 jun 2011, 19:55

Carlo je napisao/la:Nadam se da će Adnan večeras iznenaditi sve kritičare i dobro odigrati utakmicu. Sretno Ado, sretno zmajevi ;)
A vica, jel to novi? :lol:
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jun 2011, 20:07

Nemojte ga prosipati, nije to fino, može mu ječmičak iskočiti :lol:

On je očekivao Mravca u prvoj postavi nakon silnih sramotnih igara istog :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 jun 2011, 17:21

Mravac se vratio u Mattersburg :mrgreen: .
100% provjerena informacija, potvrdio je i trener Mattersburga, koji su ovdje blizu mene u trenings-kampu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jun 2011, 19:48

Goalgetter je napisao/la:Mravac se vratio u Mattersburg :mrgreen: .
100% provjerena informacija, potvrdio je i trener Mattersburga, koji su ovdje blizu mene u trenings-kampu.
Dobro je prosao,mogao je u Dinamo 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 21 jun 2011, 21:03

Uf koji transfer,nedao bog mogao je jadan zavrsiti u Gambus ligi :roll:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jun 2011, 22:12

Sva sreca pa nije.Ovako jos ima sanse da ga pozovu u repku. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2011, 01:08

Mravac mi je drag kao covjek, pogotovo nakon onoga sto je uradio protiv Njemacke, ali lik nije za prvih 11. Vjerovatno nije ni za klupe, ali eto. Izgeda da je i Susic to konacno skuzio. Samo je problem sto i Pandza zna napravit ogromne greske (kao protiv Portugala), tako da se ceka taj slavni Papac.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 jun 2011, 01:49

Chelsea_CBH je napisao/la:
A vica, jel to novi? :lol:
Nemoj da pričamo raji o tvojoj provali sa Danom Državnosti i Europa Ligom.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 avg 2011, 23:57

Veceras je odlican bio vidjet cemo ga protiv Bjelorusa
NO PYRO NO PARTY

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 11 avg 2011, 00:11

Buu je napisao/la:Veceras je odlican bio vidjet cemo ga protiv Bjelorusa
Veceras nije igrao Mravac nego je vidic usao u njegovo tijelo i odigrao za njega :lol: :lol: :lol: :lol:
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 avg 2011, 00:14

Niste mi jasni,odbrana veceras uopste nije imala posla.Covjek im'o jednu intervenciju i sad ga odamh ukivate u zvijezde.On je za mene i dalje klocina.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.