Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Bilal
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Bilal » 04 jan 2011, 15:31

Chelsea_CBH je napisao/la:Džeko je ovako dobričak, mislim ima dobar karakter i psihički je stabilan. Kuku njemu s Balottelijem i Tevezom, to su dva luda čovjeka kojim svaki dan treba psihijatar. I ako Džeko pređe u City, kako 99% stvari stoje, onda očekujem u sljedećih godinu dana najezdu novokomponiranih instant navijača Manchester Cityja u Bosni i Hercegovini - koji će se kleti da su oduvijek navijali za City, ili da su ga barem simpatizirali :lol:
Evo ja priznajem da simpatisem City odkad su ih preuzeli Arapi :D bez obzira hoce li Dzeko preci ili ne ;)

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 04 jan 2011, 15:31

Treća tuča u Shityiju ove sezone :-D Ovaj put se pobili Toure i Adebayor.
http://www.mirrorfootball.co.uk/picture ... um=twitter
Još jedan razlog da Adebayor ode.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 04 jan 2011, 15:33

Bilal je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Džeko je ovako dobričak, mislim ima dobar karakter i psihički je stabilan. Kuku njemu s Balottelijem i Tevezom, to su dva luda čovjeka kojim svaki dan treba psihijatar. I ako Džeko pređe u City, kako 99% stvari stoje, onda očekujem u sljedećih godinu dana najezdu novokomponiranih instant navijača Manchester Cityja u Bosni i Hercegovini - koji će se kleti da su oduvijek navijali za City, ili da su ga barem simpatizirali :lol:
Evo ja priznajem da simpatisem City odkad su ih preuzeli Arapi :D bez obzira hoce li Dzeko preci ili ne ;)
Navijaš za Bayern, a podržavaš politiku Arapa o "instant uspjehu" i "glamuroznim transferima"... To je tako oprečno politici Bayerna. Većina navijača Bayerna koje ja poznajem se zgražavaju na City otkako su ga preuzeli multimilijarderi. Ti si izgleda izuzetak brate :) :) :)
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 04 jan 2011, 15:42

Pozdrav svim navijačima našeg dijela grada.Došlo je vrijeme da se mijenjaju stvari dugo smo čekali na ovo da i mi imamo novac kao Mutd.Sada je realna borba za dominaciju u gradu.Come on you City.....
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 04 jan 2011, 15:52

tevezito je napisao/la:Pozdrav svim navijačima našeg dijela grada.Došlo je vrijeme da se mijenjaju stvari dugo smo čekali na ovo da i mi imamo novac kao Mutd.Sada je realna borba za dominaciju u gradu.Come on you City.....
Evo ga počelo je :lol: "stariiiiiiiii" navijač Cityja... Dobrodošao na forum
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 jan 2011, 16:00

Rizah je napisao/la:Treća tuča u Shityiju ove sezone :-D Ovaj put se pobili Toure i Adebayor.
http://www.mirrorfootball.co.uk/picture ... um=twitter
Još jedan razlog da Adebayor ode.
Ne radi link :roll:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 04 jan 2011, 16:01

Sad ce u BiH bit vise navijaca City-a nego Uniteda :D
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 04 jan 2011, 16:04

Iskreno i ja sam poceo da navijam za Man City odkako ga je onaj Seik kupio a prije sam volio Utd sad nemogu da ih smislim !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 jan 2011, 16:07

Dzeko se nece snaci u City-u.. Covjek ne zna igrati protiv jacih odbrana i to je to.. Vrijeme ce pokazati..
Do kraja godine nema sanse da postigne vise od nekih 5,6 golova...

Ali eto, makar Željo dobija onda pare od narednog transfera opet.. :D :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 04 jan 2011, 16:13

Baja_Zvjerka je napisao/la:Dzeko se nece snaci u City-u.. Covjek ne zna igrati protiv jacih odbrana i to je to.. Vrijeme ce pokazati..

Daj molim te, nezna protiv jacih odbrana ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 04 jan 2011, 16:14

Baja_Zvjerka je napisao/la:Dzeko se nece snaci u City-u.. Covjek ne zna igrati protiv jacih odbrana i to je to.. Vrijeme ce pokazati..

:?:
Vidjelo se u LP kako nezna protiv jacih odbrana. Pa je li protiv Man. Uniteda zabio gol u obje utakmice.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 04 jan 2011, 16:17

Ja se samo bojim da ako odigra 2 lose tekme za redom ide odmah na klupu jer tesko je u klubu kada imate podjednako dobre igrace, a steta bi bila da Dzekson sjedi na klupi...mislim da ce on i tevez igrati u spicu!! cim odigra lose upada Balotteli ne znam drago mi je sto je uzeo pare napokon, ali mislim da je trebao otici u tim gdje je sigurno porteban prvi topnik, npr uz Rooneya, u Arsenalu i slicnim...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 jan 2011, 16:22

B0SANAC je napisao/la:

Vidjelo se u LP kako nezna protiv jacih odbrana. Pa je li protiv Man. Uniteda zabio gol u obje utakmice.
Unaprijed otpisan protvnik od strane Manhestera, a i golovi mu nisu bili neki specijalni..
Sjecam se onog glavom pored malenog Evre koji je nedopustivo ostao da ga cuva, a drugog se ne sjecam..
Ne mozes porediti tempo utakmica Lige prvaka i engleske premier lige..

Kako ce igrati protiv Birminghama, Fulhama, Sunderlanda, koji samo cekaju dole i znaju kako da sprijece napadaca u njegovoj namjeri..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 04 jan 2011, 16:26

tevezito je napisao/la:Pozdrav svim navijačima našeg dijela grada.Došlo je vrijeme da se mijenjaju stvari dugo smo čekali na ovo da i mi imamo novac kao Mutd.Sada je realna borba za dominaciju u gradu.Come on you City.....
Problem je sto je United svoje pare zaradio, a vama su pare poklonili, ali opet smo bolji, jer imamo nesto sto pare nemogu kupiti, tradiciju i pobjednicki mentalitet :twisted:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 04 jan 2011, 16:27

meskalin je napisao/la:Ja se samo bojim da ako odigra 2 lose tekme za redom ide odmah na klupu jer tesko je u klubu kada imate podjednako dobre igrace, a steta bi bila da Dzekson sjedi na klupi...mislim da ce on i tevez igrati u spicu!! cim odigra lose upada Balotteli ne znam drago mi je sto je uzeo pare napokon, ali mislim da je trebao otici u tim gdje je sigurno porteban prvi topnik, npr uz Rooneya, u Arsenalu i slicnim...
Ako nisi znaoo u Engleskoj se igra najvise utakmicaa u jednoj godini,, tako da svaki normalan klub ako misli napravit nesto mora ima najmanje 15 igraca spremnih cak i vise od toga jer samo kad pogledas Fa Cup, Carling kup ,engleska liga ,liga prvka ....znaci kad se neki igrac povrijedi mora ga neko mijenjat a i puno utakmica ima da se moze izdrzati tako da ja mislim da Dzeko ima mjesta u prvom timu...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 jan 2011, 16:40

Baja_Zvjerka je napisao/la:
B0SANAC je napisao/la:

Unaprijed otpisan protvnik od strane Manhestera, a i golovi mu nisu bili neki specijalni..
Sjecam se onog glavom pored malenog Evre koji je nedopustivo ostao da ga cuva, a drugog se ne sjecam..
Ne mozes porediti tempo utakmica Lige prvaka i engleske premier lige..

Kako ce igrati protiv Birminghama, Fulhama, Sunderlanda, koji samo cekaju dole i znaju kako da sprijece napadaca u njegovoj namjeri..
Nisu specijalni golovi? Hajde ti meni reci šta su specijalni golovi? Bolje ne šupljiraj, tako ne bi govorio da je Džeko prešao u United, ali pošto je u Cityju onda je najgori na svijetu, nemaš pojma o životu.
Nešto Ferguson, Giggs i Scholes govore kako mrze one koji troše puno para na igrače, ovo ono, a jedva čekaju da ih kupe Arapi.

Fools!

Paja, gdje je komentar na ovo sve?

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 04 jan 2011, 16:41

Chelsea_CBH je napisao/la:
Ti navijas za Chelsea :roll:
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 jan 2011, 16:46

D1n0 je napisao/la:
Ti navijas za Chelsea :roll:
Chelsea_CBH owned by D1n0 slika

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jan 2011, 16:46

Pa sta? On poceo navijat kad je doso Dzeko, ti poceo kad je doso Roman.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jan 2011, 16:52

Jao majko mila. :lol:
Covjek je tvom Manchesteru zabio 2 gola u 2 utakmice i to glavom. Dakle, najjace oruzje Engleza je uvijek bila igra glavom, a tu vas je porazila osoba koja ne zna igrati protiv jacih odbrana. Koliko je Rooney zabio golova ove sezone? Ustvari, de mi podatak koliko je Rooney zabio golova od aprila. :lol: Mislim da ce vrijeme pokazati kako si se ti grdno sjeb*o ovim postom, al' bice tu onih koji ce se nasladjivati svaki put kada Dzeko zabije ili kada nakon 10-ak utakmica premasi cifru od tih 5 golova koliko si mu ti dao.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.