Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
Bilal
-
Kontakt:
Chelsea_CBH je napisao/la:Džeko je ovako dobričak, mislim ima dobar karakter i psihički je stabilan. Kuku njemu s Balottelijem i Tevezom, to su dva luda čovjeka kojim svaki dan treba psihijatar. I ako Džeko pređe u City, kako 99% stvari stoje, onda očekujem u sljedećih godinu dana najezdu novokomponiranih instant navijača Manchester Cityja u Bosni i Hercegovini - koji će se kleti da su oduvijek navijali za City, ili da su ga barem simpatizirali

Evo ja priznajem da simpatisem City odkad su ih preuzeli Arapi

bez obzira hoce li Dzeko preci ili ne

-
Chelsea_CBH
-
Kontakt:
Postao/la Chelsea_CBH » 04 jan 2011, 15:33
Bilal je napisao/la:Chelsea_CBH je napisao/la:Džeko je ovako dobričak, mislim ima dobar karakter i psihički je stabilan. Kuku njemu s Balottelijem i Tevezom, to su dva luda čovjeka kojim svaki dan treba psihijatar. I ako Džeko pređe u City, kako 99% stvari stoje, onda očekujem u sljedećih godinu dana najezdu novokomponiranih instant navijača Manchester Cityja u Bosni i Hercegovini - koji će se kleti da su oduvijek navijali za City, ili da su ga barem simpatizirali

Evo ja priznajem da simpatisem City odkad su ih preuzeli Arapi

bez obzira hoce li Dzeko preci ili ne

Navijaš za Bayern, a podržavaš politiku Arapa o "instant uspjehu" i "glamuroznim transferima"... To je tako oprečno politici Bayerna. Većina navijača Bayerna koje ja poznajem se zgražavaju na City otkako su ga preuzeli multimilijarderi. Ti si izgleda izuzetak brate

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
-
tevezito
-
Kontakt:
Pozdrav svim navijačima našeg dijela grada.Došlo je vrijeme da se mijenjaju stvari dugo smo čekali na ovo da i mi imamo novac kao Mutd.Sada je realna borba za dominaciju u gradu.Come on you City.....
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
-
Chelsea_CBH
-
Kontakt:
Postao/la Chelsea_CBH » 04 jan 2011, 15:52
tevezito je napisao/la:Pozdrav svim navijačima našeg dijela grada.Došlo je vrijeme da se mijenjaju stvari dugo smo čekali na ovo da i mi imamo novac kao Mutd.Sada je realna borba za dominaciju u gradu.Come on you City.....
Evo ga počelo je

"stariiiiiiiii" navijač Cityja... Dobrodošao na forum
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
-
Carlo
-
Kontakt:
Ne radi link

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
seha
-
Kontakt:
Sad ce u BiH bit vise navijaca City-a nego Uniteda

-
Bosnier
-
Kontakt:
Iskreno i ja sam poceo da navijam za Man City odkako ga je onaj Seik kupio a prije sam volio Utd sad nemogu da ih smislim !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
Baja_Zvjerka
-
Kontakt:
Postao/la Baja_Zvjerka » 04 jan 2011, 16:07
Dzeko se nece snaci u City-u.. Covjek ne zna igrati protiv jacih odbrana i to je to.. Vrijeme ce pokazati..
Do kraja godine nema sanse da postigne vise od nekih 5,6 golova...
Ali eto, makar Željo dobija onda pare od narednog transfera opet..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
Bosnier
-
Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Dzeko se nece snaci u City-u.. Covjek ne zna igrati protiv jacih odbrana i to je to.. Vrijeme ce pokazati..

Daj molim te, nezna protiv jacih odbrana ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
B0SANAC
-
Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Dzeko se nece snaci u City-u.. Covjek ne zna igrati protiv jacih odbrana i to je to.. Vrijeme ce pokazati..

Vidjelo se u LP kako nezna protiv jacih odbrana. Pa je li protiv Man. Uniteda zabio gol u obje utakmice.
-
meskalin
-
Kontakt:
Ja se samo bojim da ako odigra 2 lose tekme za redom ide odmah na klupu jer tesko je u klubu kada imate podjednako dobre igrace, a steta bi bila da Dzekson sjedi na klupi...mislim da ce on i tevez igrati u spicu!! cim odigra lose upada Balotteli ne znam drago mi je sto je uzeo pare napokon, ali mislim da je trebao otici u tim gdje je sigurno porteban prvi topnik, npr uz Rooneya, u Arsenalu i slicnim...
-
Baja_Zvjerka
-
Kontakt:
Postao/la Baja_Zvjerka » 04 jan 2011, 16:22
B0SANAC je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Dzeko se nece snaci u City-u.. Covjek ne zna igrati protiv jacih odbrana i to je to.. Vrijeme ce pokazati..

Vidjelo se u LP kako nezna protiv jacih odbrana. Pa je li protiv Man. Uniteda zabio gol u obje utakmice.
Unaprijed otpisan protvnik od strane Manhestera, a i golovi mu nisu bili neki specijalni..
Sjecam se onog glavom pored malenog Evre koji je nedopustivo ostao da ga cuva, a drugog se ne sjecam..
Ne mozes porediti tempo utakmica Lige prvaka i engleske premier lige..
Kako ce igrati protiv Birminghama, Fulhama, Sunderlanda, koji samo cekaju dole i znaju kako da sprijece napadaca u njegovoj namjeri..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
drH
-
Kontakt:
tevezito je napisao/la:Pozdrav svim navijačima našeg dijela grada.Došlo je vrijeme da se mijenjaju stvari dugo smo čekali na ovo da i mi imamo novac kao Mutd.Sada je realna borba za dominaciju u gradu.Come on you City.....
Problem je sto je United svoje pare zaradio, a vama su pare poklonili, ali opet smo bolji, jer imamo nesto sto pare nemogu kupiti, tradiciju i pobjednicki mentalitet

-
fukara87
-
Kontakt:
meskalin je napisao/la:Ja se samo bojim da ako odigra 2 lose tekme za redom ide odmah na klupu jer tesko je u klubu kada imate podjednako dobre igrace, a steta bi bila da Dzekson sjedi na klupi...mislim da ce on i tevez igrati u spicu!! cim odigra lose upada Balotteli ne znam drago mi je sto je uzeo pare napokon, ali mislim da je trebao otici u tim gdje je sigurno porteban prvi topnik, npr uz Rooneya, u Arsenalu i slicnim...
Ako nisi znaoo u Engleskoj se igra najvise utakmicaa u jednoj godini,, tako da svaki normalan klub ako misli napravit nesto mora ima najmanje 15 igraca spremnih cak i vise od toga jer samo kad pogledas Fa Cup, Carling kup ,engleska liga ,liga prvka ....znaci kad se neki igrac povrijedi mora ga neko mijenjat a i puno utakmica ima da se moze izdrzati tako da ja mislim da Dzeko ima mjesta u prvom timu...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
Carlo
-
Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:B0SANAC je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Dzeko se nece snaci u City-u.. Covjek ne zna igrati protiv jacih odbrana i to je to.. Vrijeme ce pokazati..

Unaprijed otpisan protvnik od strane Manhestera, a i golovi mu nisu bili neki specijalni..
Sjecam se onog glavom pored malenog Evre koji je nedopustivo ostao da ga cuva, a drugog se ne sjecam..
Ne mozes porediti tempo utakmica Lige prvaka i engleske premier lige..
Kako ce igrati protiv Birminghama, Fulhama, Sunderlanda, koji samo cekaju dole i znaju kako da sprijece napadaca u njegovoj namjeri..
Nisu specijalni golovi? Hajde ti meni reci šta su specijalni golovi? Bolje ne šupljiraj, tako ne bi govorio da je Džeko prešao u United, ali pošto je u Cityju onda je najgori na svijetu, nemaš pojma o životu.
Nešto Ferguson, Giggs i Scholes govore kako mrze one koji troše puno para na igrače, ovo ono, a jedva čekaju da ih kupe Arapi.
Fools!
Paja, gdje je komentar na ovo sve?
-
D1n0
-
Kontakt:
Chelsea_CBH je napisao/la:tevezito je napisao/la:Pozdrav svim navijačima našeg dijela grada.Došlo je vrijeme da se mijenjaju stvari dugo smo čekali na ovo da i mi imamo novac kao Mutd.Sada je realna borba za dominaciju u gradu.Come on you City.....
Evo ga počelo je
Ti navijas za Chelsea

DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
-
Carlo
-
Kontakt:
D1n0 je napisao/la:Chelsea_CBH je napisao/la:tevezito je napisao/la:Pozdrav svim navijačima našeg dijela grada.Došlo je vrijeme da se mijenjaju stvari dugo smo čekali na ovo da i mi imamo novac kao Mutd.Sada je realna borba za dominaciju u gradu.Come on you City.....
Evo ga počelo je
Ti navijas za Chelsea

Chelsea_CBH owned by D1n0

-
Cartman
-
Kontakt:
Chelsea_CBH je napisao/la:tevezito je napisao/la:Pozdrav svim navijačima našeg dijela grada.Došlo je vrijeme da se mijenjaju stvari dugo smo čekali na ovo da i mi imamo novac kao Mutd.Sada je realna borba za dominaciju u gradu.Come on you City.....
Evo ga počelo je

Pa sta? On poceo navijat kad je doso Dzeko, ti poceo kad je doso Roman.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Monolog
- Moderator
-
Kontakt:

Jao majko mila.
Covjek je tvom Manchesteru zabio 2 gola u 2 utakmice i to glavom. Dakle, najjace oruzje Engleza je uvijek bila igra glavom, a tu vas je porazila osoba koja ne zna igrati protiv jacih odbrana. Koliko je Rooney zabio golova ove sezone? Ustvari, de mi podatak koliko je Rooney zabio golova od aprila.

Mislim da ce vrijeme pokazati kako si se ti grdno sjeb*o ovim postom, al' bice tu onih koji ce se nasladjivati svaki put kada Dzeko zabije ili kada nakon 10-ak utakmica premasi cifru od tih 5 golova koliko si mu ti dao.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.